Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Masturbacija - da li je grijeh ili ne

power_settings_newLogin to reply
+38
Povratak Medenog
davor_ze
ČruBog
Angelius
Sofia
dr.gog
Mitar
Spart
Bible_Believer
amos
Darko
maki
UČENIK10
apostol
Medeni
Aladin
imhotep
Naomi
crusader
Euro
diakonos
Jesus the communist
Želislav
Feba
Istina
Justin
Bhakti
Izrail
hrvoje hrki
Češljugar
moki72
Daniel
Mila
Konin
simply
Trešnja
dominik
ararat
42 posters

descriptionMasturbacija -  da li je grijeh ili ne - Page 6 EmptyRe: Masturbacija - da li je grijeh ili ne

more_horiz
dominik je napisao/la:
(osvrt na odgovore na moj prijasnji post od cesljugara, mile, mokija, daniela, dine i tresnje; a i svima ostalima koje se tice)

Ali ako VAM JEST DOSTA. Tada nastavite citati.

Ja sam mladi krscanin. I nakon svog rodjenja ubrzo sam umro. Ponavljam, iako bio krscanin par dana, ja sam ipak umro i dobro znam sto je mlaki zivot, dobro znam licemjerno krscanstvo.

Ja sam vjerovao u Boga, citao Bibliju, smatrao se krscaninom, kasnije sam cak i isao u crkvu, pjevao, molio i mnogo pricao o Bogu. Ali i dalje je to bilo nekako mutno. I dalje sam cinio grijeh, cak ga nisam ni volio ali bio je dio mene. I dalje sam bio vise na sablazan nevjernicima i svojim prijateljima nego na osvjedocenje.

I bas zato, jer sam tako mlad, tako rano nakon sto sam susreo Boga opet pao u svijet i grijeh. Zato sam toliko agresivno raspolozen protiv toga. Jer znam sto je to. I prepoznajem to i stanja slicna tome u “krscanima”. Znak toga stanje je KOMPROMIS s GRIJEHOM. I LJUBAV prema SVIJETU.

I sve ovo govorim – jer me Bog iz tog stanja IZBAVIO! Bog to moze, Bog to zeli, Bog je spreman na to! I jedino sto prijeci jest cinjenica da ljudi to ne zele i nisu spremni na takvo sto!

Prigovara mi se sto sam u proslom postu bio grub. Kazete da treba ljudima dati prvo ljubav Bozju pa ce ga tada slijediti.

Bog je meni dao prvo svoju ljubav i milosrdje, ali mi je i rekao da ga slijedim. Ja sam uzeo prvo ali zanemario drugo – i postao licemjerni mlaki krscanin! Jer covjeku su misli od pocetka zle.

I znate kad je dosla REVOLUCIJA u moj zivot? Dosla je u trenu kada me je BOG OSVJEDOCIO O TO TKO SAM I STO SAM. Sjecam se toga kao da je bilo jucer.... Bio sam na jednom sastanku krscana i molilo se i Duh je bio prisutan. Ali kada sam trebao autobusom ici kuci i cekao sam ga na kolodvoru velika gotovo depresija me zahvatila. Poceo sam shvacati koliko moj zivot je licemjeran, koliki sam gad sto od Boga uzimam blagoslove a ne zivim ni 10% krscanstva. Da doista moj zivot ne slici Isusovom. I znate sto – NIJE MI BILO SVEJEDNO. Doista me boljelo i bilo mi je uzasno. I cim sam dosao kuci, nisam mogao biti miran. Vrlo rano sam otisao u svoju sobu i malo pokusao slusati propovjedi. I tad sam napokon se pustio. I plakao sam te noci kao nikad u svom zivotu. I kajao se za svoj pokvareni postupak prema svojem Bogu. Reci cu vam da sam plakao toliko da su plahte moga kreveta tamo gdje sam bio bile mokre od suza i bala. Pazite...to sam ucinio nakon kojih 2 godine krscanstva!!!

Znate sto sam osim kajanja rekao Gospodinu?

Da se OBRACAM od grijeha. I da predajem svoj zivot u Njegove ruke. Da sam 100% Njegov i da radi sa mnom sto god hoce. Predao sam sve. I Isus mi se u svojoj milosti smilovao. Toliko me ispunio i protresao Duhom kao nikada dotada u mojem zivotu...a nisam siguran jesam li do dana danasnjeg tako sto iskusio.

I ovo je sad poruka VAMA. Hocete nesto vise od svog zivota? Hocete Isusa Krista?

Sada je vrijeme da se pokajete i obratite. Idite iz ovih stopa Bogu, i pocnite se kajati za svaki grijeh, svaku mutnu stvar u vasem zivotu koje se sjetite. Osjetite se tuznim i zaplacite. Molite osvjedocenje Duha za grijeh u vasem zivotu, neka vas Bog istrazi i osvijetli vas najsjajnijim svijetlom i da se ocituje svaka OPACINA I SVJETOVNOST u vama. I placite i obratite se od toga. Placite i molite da vam se oprosti svaka neposlusnost i ignoriranje Duha u vasem zivotu. Svaka ljubav prema grijehu. Zamrzite grijeh.

I zazovite krv Isusa Krista – Janjeta, da vas ocisti od SVAKOG grijeha!

Takodjer i predajte svog zivot Bogu. Sve sto imate dajte Isusu. ODRECITE SE SEBE I SVEGA SVOJEG. Recite da dajete sve Bogu pa makar i teske i bolne stvari bile u vasem zivotu. Ne trazite nista od ovog svijet za sebe! Sve predajte Bogu, neka dodju i teske i bolne i mucne stvari u zivotu ali vi cete SLIJEDITI BOGA. Makar zivjeli samo jos 3 mjeseca, makar vam pomrli svi bliznji, pa da i ostali sami na svijetu – neka bude BOZJA VOLJA! Makar i na kraju svog zivota zavrsili u paklu ognjenom iz vatre cete slaviti Boga. Jer ne zasluzujemo bolje.

Podignite oltar molitve, od suza ga podignite, a ne od kamenih srca. I stavite gore svoj zivot - sebe. I zazovite Boga da spusti oganj – Duha - da prihvati vasu zrtvu.

Ovo vam je mozda poslijednja prilika. Ili cete se slomiti sada ili mozda cete otvrdnuti da vise nikada nece biti povratka.

I svatko tko to doista zeli, doista zeli slijediti ISUSA KRISTA na KRIZ i SMRT neka mi se javi na PM i ja cu dati sve od sebe i sve sto Bog moze kroz mene uciniti da vam se pomogne. Da cisti i bez mane, mocni u Duhu, mozete pristupiti Zarucniku i zivjeti zivot krscanina.

Tko ima usi neka cuje. Amen!

Btate Dominik,

BOG NEKA TE BLAGOSLOVI.

AMEN!!!

Želislav

descriptionMasturbacija -  da li je grijeh ili ne - Page 6 EmptyRe: Masturbacija - da li je grijeh ili ne

more_horiz
Dina je napisao/la:
Dominice,ako si nam ovo iskreno napisao AMEN,ali pazi,ako si i trunke licemerja napisao,strasno je,ali ako si ovako samo ti odlucio zivjeti,mozemo ovaj topic mirne duse zatvoriti,hvala Bogu ,da te je promjenio Duhom svojim.Sto znaci ,i mi imamo sanse za promjenu u Kristu,ali moramo i biti tolerantni ,prema drugim patnicima grijeha.Jer kad takvog grijesnika trpi Krist,tko sam ja da ga zlostavljam,zaustavljam na putu spasenja,ako meni Krist daje prilike za spasenje,tko me ima prava na tom putu proklinjati?Iako su neki,otisli s foruma, zbog ove teme i homoseksualnosti,ali i danas im ne mogu reci,ljudi imali ste prava,ima samo onaj prava koji pridrzi,svog brata u grijehu da ne propadne.

Draga sestro,

Kako te nije sramota? Šta je još potrebno, da bi bio čovek kod vas iskren?
Pa ako iskrenom čoveku kojeg vidite ne verujete, pa KAKO JE MOGUĆE da verujete Bogu koga ne vidite???

Sramota... I tko je proklinjao??? Proklet da je jedino GREH. Koliko sam video Dominik nije nikog spomenuo jedino GREH. I rečeno je POKAJTE SE. Uistinu vikao je kao Jovan Krstitelj.

Želislav

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>
Želislav je napisao/la:
Dina je napisao/la:
Dominice,ako si nam ovo iskreno napisao AMEN,ali pazi,ako si i trunke licemerja napisao,strasno je,ali ako si ovako samo ti odlucio zivjeti,mozemo ovaj topic mirne duse zatvoriti,hvala Bogu ,da te je promjenio Duhom svojim.Sto znaci ,i mi imamo sanse za promjenu u Kristu,ali moramo i biti tolerantni ,prema drugim patnicima grijeha.Jer kad takvog grijesnika trpi Krist,tko sam ja da ga zlostavljam,zaustavljam na putu spasenja,ako meni Krist daje prilike za spasenje,tko me ima prava na tom putu proklinjati?Iako su neki,otisli s foruma, zbog ove teme i homoseksualnosti,ali i danas im ne mogu reci,ljudi imali ste prava,ima samo onaj prava koji pridrzi,svog brata u grijehu da ne propadne.

Draga sestro,

Kako te nije sramota? Šta je još potrebno, da bi bio čovek kod vas iskren?
Pa ako iskrenom čoveku kojeg vidite ne verujete, pa KAKO JE MOGUĆE da verujete Bogu koga ne vidite???

Sramota... I tko je proklinjao??? Proklet da je jedino GREH. Koliko sam video Dominik nije nikog spomenuo jedino GREH. I rečeno je POKAJTE SE. Uistinu vikao je kao Jovan Krstitelj.

Želislav

Ali,Zelislave,kad ti ne bi svojim d u h o m,pokvario svaku radost koja se moze podjeliti,s bratom,koji govori iz srca-mislim da je ovdje,veci problem istok-zapad konverzacije.Ne moras,svoju netrpeljivost,prema meni kao clana druge denominacije,na ovakav nacin izraziti.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:
Ali,Zelislave,kad ti ne bi svojim d u h o m,pokvario svaku radost koja se moze podjeliti,s bratom,koji govori iz srca-mislim da je ovdje,veci problem istok-zapad konverzacije.Ne moras,svoju netrpeljivost,prema meni kao clana druge denominacije,na ovakav nacin izraziti.

Draga sestro Dina,

Nisi shvatila, to što mi smeta je Greh. Kada kažem greh, pitanje je šta je greh. Pa greh je neverovanje Božje Reči.
Moram da se izvinim da je to zvučalo oštro, ali protiv Greha nikako drugačije. Nema kompromisa. Jednostavno nema.
Pokvariti radost,... kakvu radost da se na forumu koji je Hrišćanski pišu kojekakve gluposti, (sada nemislim samo na ovaj post već uopšteno) a GDE JE TU BOŽJA REČ. Koliko puta je bilo osuđenjo ono što je meni dao Bog i ja sam to izložio Rečju.
Braćo, Sestre, nemojte to raditi, već se okrenite ka Reči a ne glupostima.
Radost je u Gospodu!
Da li si pročitala šta sam napisao na postu o homoseksualnosti kad sam rekao Araratu, da je homoseksualnost duh...
Pa ako bude on pod tim duhom onda će ga Bog zajedno s njim osuditi, ali ako on dozvoli da ga Bog oslobodi tog duha onda će Bog osuditi samo tog duha, ali ta osoba može da bira koji duh će je voditi.
To isto važi i za sve denominacije. Ako neka ne propoveda čistu Božju Reč onda LJUDI BEŽITE OD NJE, jer će biti osuđena i spaljena.
A to se ne odnosi na tebe sestro već na sistem koji prevrće originalnu Božju Reč.

Verovali ovo ili ne,... TO JE ISTINA.

Želislav

more_horiz
Konin je napisao/la:
Justin je napisao/la:
...jer me ta narav podsjeća na Boga, a nema ništa privlačnije od Njega...
Konin, izgleda da ti miješaš kruške i jabuke. Ne možeš valjda imati s Bogom potpuno isti odnos kao sa svojom ženom??
Možda si pod utjecajem alegorijskog tumačenja Pjesme nad pjesmama... Smile

Možda. Wink
Razmisli malo o ovome; S jedne strane imaš Isusa, čovijeka koji je u sebi u potpunosti utjelovio sve Božje kvalitete. S druge strane imaš jednu ženu, koja radi na spoznaji Boga, ispunjena je Duhom, privlači je sve što je od Boga i želi u sebi u potpunosti utjelovite Božanske kvalitete.
Kada takva žena traži sebi idealnog muškarca, vjerovatno će tražiti nekoga tko je što bliže Bogu, tko je u sebi utjelovio što više Božjih kvaliteta i tko je ispunjen Duhom. Ako mašta o takvom muškarcu, taj zamišljeni muškarac će biti jako sličan Isusu, a kada bi Isusa ili nekoga sličnog srela osobno i upoznala ga, vjerovatno bi prema njemu osjećala jaku bliskost, ljubav, a samim time i seksualnu privlačnost.

Sada okreni tu situaciju.

Ako u potpunosti težiš savršenstvu, svim pozitivnim kvalitetama i Bogu, zar ti nije onda i najprivlačnija žena koja je u sebi u što većoj mjeri utjelovila Božansku osobnost. Zar se kroz privlačnost prema toj osobi, ne diviš ustvari samom Bogu?

Ili možda imaš neke čudne ideje, poput toga da je Bog spolno određen?
Ili imaš problem u razumijevanju da seksualna privlačnost ne ovisi samo o fizičkom izlgedu? I da su u biti karakter i osobine neke osobe te koje u najvećoj mjeri određuju seksualnu privlačnost?

Justin je napisao/la:

Kojoj ti zajednici pripadaš uopće (ako se smije znati)?

Nije bitno, pošto teološki ne nalazim previše zajedničkih ideja sa nijednom postojećom kršćanskom zajednicom. Malo se širim izvan svih tih okvira koji u biti ograničavaju i sputavaju spoznaju Boga.Wink

Ma ne mogu se pomiriti s ovakvim stavom.
Nemaš valjda prema Bogu seksualne osjećaje??
Kao što je Bakhti rekao, seksualna privlačnost podrazumijeva i tijelo, a ne samo karakter. Razmisli o tome.
Seks je i TJELESNA stvar, a ne samo duhovna. Ili i ti misliš, poput mnogih crkvenih otaca, da je seksualno uzbuđenje posljedica grijeha i da ga ne bismo osjećali da nismo sagriješili?

more_horiz
Justin je napisao/la:

Ma ne mogu se pomiriti s ovakvim stavom.
Nemaš valjda prema Bogu seksualne osjećaje??
Kao što je Bakhti rekao, seksualna privlačnost podrazumijeva i tijelo, a ne samo karakter. Razmisli o tome.
Seks je i TJELESNA stvar, a ne samo duhovna. Ili i ti misliš, poput mnogih crkvenih otaca, da je seksualno uzbuđenje posljedica grijeha i da ga ne bismo osjećali da nismo sagriješili?

Ma seks može biti svašta, od čisto fizičkog zadovoljavanja nagona, do potpuno duhovnog isustva u kojem se sjedinjavaju duše.
Znači seks može biti samo fizička, može biti samo duhovna praksa, a u najvećem broju slučajeva je nešto između.
Ja to govorim iz vlastitog iskustva, doživio sam slučajeve u kojem je neka cura bila meni fizički seksualno neinteresantna, dok je nisam upoznao, tada je postala iznimno seksualno poželjna, imao sam i obrnutih slučajeva, gdje je cura bila fizički iznimno lijepa i seksualno privlačna, nakon što sam je upoznao, odjednom mi više nije bila seksualno interesantna. Isto tako nisam još sreo curu koja mi je fizički odbojna, da bi postala seksualno privlačna. Tako da bi neki zaključak bio da su duhovne osobine vrlo bitne, čak i više nego tjelesne , a tjelesne su bitne u samo u onoj mjeri da ne smetaju. Prava seksualna privlačnost dolazi iz duha. Što više djelujem iz takvih postavki, to mi je tijelo sve manje važno, a duh sve bitniji.
Recimo trenutno sam potpuno indiferentan prema samom izgledu pravih ljepotica naspram cura koje su sasvim obične (onih "simpatične"), što definitivno nije bio slučaj dok sam seksualno privlačnim smatrao samo žensko tijelo. Nekako imam osjećaj, da što više rastem u duhu, sve više ga percipiram i u sebi i u drugima, samim time duh mi je sve važnija ljudska komponenta, toliko da u prisutnosti velikog duha, skoro u potpunosti zanemarujem tijelesni oblik.
Toliko o tome, iz toga dalje slijedi sve rečeno....

more_horiz
Ok, slažem se da je jako značajna ta duhovna komponenta, jer se bez nje sve svodi na životinjske nagone. Međutim, pitanje koje ti ja postavljam indirektno je glasilo: Čovječe, možeš li svršiti bez TJELESNOG podražaja? A čak i ako možeš, čemu uopće služe naša tijela? Zašto nismo samo nekakvi bestjelesni duhovi?
A ako ćemo prihvatiti činjenicu da smo tjelesna i duhovna bića, tada ne možemo razdvajati duh od tijela, jer bez samo jedne od tih komponenti osoba ne postoji. Hoćemo li kriviti Boga što nas je "zarobio" u tijelo? Misliš li da je tijelo nešto loše u svojoj biti?
Ako se slažeš sa mnom da je tijelo esencijalno dobro i ako vjeruješ Bibliji da nam ga je Bog stvorio, tada je veoma čudno tvrditi da je seksualni odnos koji trebamo imati s ženom isti odnos kao i odnos koji trebamo imati s Bogom, zar ne?? Samo to te pitam.

more_horiz
mislim da je pogrešno ovo platonističko shvaćanje da je tijelo grešno a duh bezgrešan... imo, i duh i tijelo mogu biti i grešni i bezgrešni. a to što ti konin pričaš o duhovnom seksu stoji, ali ipak mislim da kad kažeš da seks može biti i samo duhovna stvar nisi u pravu... miješaš seks sa delirijom... čovjek u delirij može ući čisto na duhovnoj bazi, ali to nije seks. ako ipak uspiješ svršiti u takvoj situaciji, javi nam, pa možda promjenim mišljenje... ali ustvari, ne, kad bolje razmislim. jer i tada je svršavanje posljedica fizičkog uzbuđenja, a samo svršavanje, vjerujem da ni ne moram govoriti koliko je fizičkog karaktera... a opet, kako se onda manifestira čisto duhovno uzbuđenje? opet tu dolazi fizika - osmijeh, za početak... dakle, po mojem mišljenju su tijelo i duh previše isprepleteni da bi se uopće mogli odvojiti (iz tog razloga ne vjerujem da duše poslije smrti odlaze u raj ili pakao, a tijelo ostaje, po tom pitanju mi je puno logičnije naučavanje adventista, i sličnih denominacija)... moje mišljenje je da su i tijelo i duh sposobni biti savršeni i bezgrešni... i ako postoji taj raj, vjerujem da ćemo tamo biti ista bića kao i sada - i tjelesna i duhovna, samo u naprednijem obliku...

sorry na digresijama

more_horiz
Justin je napisao/la:
Ok, slažem se da je jako značajna ta duhovna komponenta, jer se bez nje sve svodi na životinjske nagone. Međutim, pitanje koje ti ja postavljam indirektno je glasilo: Čovječe, možeš li svršiti bez TJELESNOG podražaja? A čak i ako možeš, čemu uopće služe naša tijela? Zašto nismo samo nekakvi bestjelesni duhovi?
A ako ćemo prihvatiti činjenicu da smo tjelesna i duhovna bića, tada ne možemo razdvajati duh od tijela, jer bez samo jedne od tih komponenti osoba ne postoji. Hoćemo li kriviti Boga što nas je "zarobio" u tijelo? Misliš li da je tijelo nešto loše u svojoj biti?
Ako se slažeš sa mnom da je tijelo esencijalno dobro i ako vjeruješ Bibliji da nam ga je Bog stvorio, tada je veoma čudno tvrditi da je seksualni odnos koji trebamo imati s ženom isti odnos kao i odnos koji trebamo imati s Bogom, zar ne?? Samo to te pitam.

Šta točno podrazumijevaš pod tjelesnim podražajem?
Ako misliš da li mogu svršiti bez da mi se u glavi ijednom stvori slika ženskog tijela? Teško za objasnit, u biti ja zamišljam žensku osobu, ali uopće ne obraćam pažnju na tijelo. Recimo da mogu.
Ako misliš da li mogu svršiti bez da ja ili netko drugi dotakne moje tijelo? Odgovor je ne, ali isto tako mislim da je to moguće, npr. noćna polucija. Isto tako mislim da je moguće doživjeti orgazam čisto na duhovnoj razini.
Ja ne smatram da sam tjelesno biće, ja za sebe mislim da sam duhovno biće, kao što ne smatram da je odjelo koje nosim dio mene, isto tako mislim da postojim potpuno neovisno o tijelu. Druga stvar je koliko to stvarno znam... još neznam, ali vjerujem.
Tjelo služi svojoj svrsi, kada prestane služiti, više nam nije potrebno.
Ne bih rekao da je tijelo nešto loše, ali bi rekao da je tijelo primitivni i vrlo ograničen oblik postojanja.
Na ovo zadnje pitanje sam ti već objasnio, ako može jedna žena u mislima voditi ljubav maštanjem i predavnjem jednom Isusa, a kod tog Isusa su joj sigurno najprivlačnije duhovne osobine, zašto ja ne bih mogao voditi ljubav u mislima sa ženskim utjelovljenim božanstvom?

more_horiz
Na ovo zadnje pitanje sam ti već objasnio, ako može jedna žena u mislima voditi ljubav maštanjem i predavnjem jednom Isusa, a kod tog Isusa su joj sigurno najprivlačnije duhovne osobine....

uzas. cuo sam za to. "romantic jesus". uzas i strava.

bjezi od toga Konine...bjezi koliko te noge nose...

more_horiz
fuj

more_horiz
dominik je napisao/la:

uzas. cuo sam za to. "romantic jesus". uzas i strava.

Češljugar je napisao/la:

fuj

Zar su vama duhovne kvalitete Isusa fuj, uzas i strava.
Baš me zanima šta bi žene rekle na ovo? Još se nijedna nije javila.
Dobro to je malo teže za shvatit, ali ajmo ovako.
Šta da je Božji duh u punini ispunjavao neko žensko tijelo? Šta bi vam takva žena bila fuj i uzasna? Zar vas nebi privlačila?

more_horiz
Samo ti optuzuj da mi nismo krscani, ali tolerancije prema takvoj sablazni nema! Suditi ce Bog bludnicima!

Vjera i seks nemaju veze! Uopce ne zelim o tome raspravljati! A ovo "romantic jesus" ne mogu ni zamisliti, niti takvo sto zelim uopce spominjati!

more_horiz
dominik je napisao/la:
Samo ti optuzuj da mi nismo krscani, ali tolerancije prema takvoj sablazni nema! Suditi ce Bog bludnicima!

Šta je tebi tu bludno?

Bludan je onaj oblik seksa koji ima ponižavajuće kvalitete.
Svesti seksualnu privlačnost prema nekoj osobi samo na njezino tijelo je ponižavajuče.
Svaki oblik seksualnost koji osobu svodi na tijelo, odnosno objekivira ju, je bludan.

Ako osjećamo čistu seksulanu privlačnost prema nekoj osobi, moramo "osjetiti" tu osobu. Osoba nije tijelo, osoba je duh, a duh čine duhovne karakteristike.
Što su nečije duhovne karakteristike u većoj mjeri ispunjene Bogom, ta je osoba meni privlačnija.
Osoba u čijem duhu obitava punina Boga, je jedno s Bogom, odnosno je Bog.
Nema ništa privlačnije od Boga. Za žene, Boga u muškom tijelu, a za muškarca Boga u ženskom tijelu.

Ospori to, ako možeš!

more_horiz
Ospori to, ako možeš!

necu. moj posao nije filozofija.

samo cu ti reci da brkas mnoge stvari i podsjecas me na "malog princa" (clana foruma) u nekim svojim stavovima.

Rasprava dalje nema smisla. Mi dozivljavamo krscanstvo potpuno razlicito. Kao da su smo iz razlicite vjere.

Povezivanje vjere i seksa mi je sablazan i ne mislim o tome vise pricati. Isus je rekao da se u raju ljudi nece zeniti vec ce biti poput andjela. Pitam se odkuda izvire tvoja nauka....Zapravo znam...Nevjerojatno!....

Tvoja nauka nece prezivjeti. Budi uvjeren u to.

more_horiz
dominik je napisao/la:
Ospori to, ako možeš!

necu. moj posao nije filozofija.

samo cu ti reci da brkas mnoge stvari i podsjecas me na "malog princa" (clana foruma) u nekim svojim stavovima.

Rasprava dalje nema smisla. Mi dozivljavamo krscanstvo potpuno razlicito. Kao da su smo iz razlicite vjere.

Povezivanje vjere i seksa mi je sablazan i ne mislim o tome vise pricati. Isus je rekao da se u raju ljudi nece zeniti vec ce biti poput andjela. Pitam se odkuda izvire tvoja nauka....Zapravo znam...Nevjerojatno!....

Tvoja nauka nece prezivjeti. Budi uvjeren u to.

To je tvoje mišljenje.
Ono što sam ja primjetio je da ako prakticiraš seks, a smatraš ga potpuno odvojenim od Boga, od bilo čega duhovnog, onda činiš blud.

more_horiz
Konine, nemas uopce pojma pod utjecajem cega zivis, nemas pojma koliko je to opasno.

more_horiz
dominik je napisao/la:
Konine, nemas uopce pojma pod utjecajem cega zivis, nemas pojma koliko je to opasno.

Pod utjecajem čega živim?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply