Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

power_settings_newLogin to reply
+20
Jesus the communist
DraganZ
dominik
Konin
Bhakti
Istina
Hell master
imhotep
Fazlija
Euro
Caesar
ILIJA
Peaceful_warior
Mila
Izrail
gideon
vivi
forestsilvy
Blue
hrvoje hrki
24 posters

descriptionsotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 6 EmptyRe: sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

more_horiz
hehe...fazlija je stvarno čudan čovjek.. ja rijetko kad idem vlakom
to je 1.
ja sam mogo pričat u bilo koje doba dana i noči....što i jesam.....
i pod 3.nisam imao upalu...
imate li ikad osječaj da gorite iznutra..al to trajni osječaj??

descriptionsotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 6 EmptyRe: sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

ako ja je to JEDNA Crkva
adventistička?

Katolička

more_horiz
Gnosis je napisao/la:

Ja nisam nikad imala.

more_horiz
Gnosis je napisao/la:

Da, kad otiđem u KC Riječ Života na službu osjetim silu Duha Svetoga kao energiju, silu i toplinu.
Ali to ne traje danima već samo nekoliko sati.

pozdrav

Euro

more_horiz
Euro je napisao/la:

Da, kad otiđem u KC Riječ Života na službu osjetim silu Duha Svetoga kao energiju, silu i toplinu.

pozdrav

Euro

Pa to nije dokaz za silu Duha Svetog. Gdje piše u Bibliji da se ona očituje tako?
Moglo bi to biti dokaz i za nešto drugo.Suspect

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>
ILIJA je napisao/la:
Ne nije nedjeljom jer kako je imhotep krasno to rekao citiram, "ali ipak su se zvali kršćanima, što je u ono vrijeme značilo jedna židovska sekta koju je osnovao Isus iz nazareta. " kako se zna oni nisu postivali nedjelju,tako i ja,kao i oni, a sjedio ili isao, Gospod je obecao da ce biti sa svojima a ako si mislio da priznajem da je crkva neka osobita gradjevina onda je samo jedna gradjevina "sabor i crkva prvorodnih koji su napisani na nebesima, i Bog, sudija svih, i duhovi savršenih pravednika"

Sve ostalo su bjedne kopije koje se uzdaju u lazne rijeci Crkva Gospodnja , Crkva Gospodnja, no jedna je crkva Gospodnja, ili je Bog bio u pravu kad je ovo objavio preko Apostola ili su u gresni ljudi koji kazu da treba Svevisnjem napraviti kuce, a Svevisnji ne zivi u kucama, On zeli ljusko srce, samo toliko, da udje i da se nastani u nama.

OTK 3:20 Evo stojim na vratima i kucam: ako tko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večerat ću s njim, i on s mnom.

ako ja je to JEDNA Crkva
adventistička?

Hrki,opet ti,jesi li siguran da je Ilija adventista,sto i s kojim pravom vrsis prozivku,vjera koja umanjuje drugima jedinstvo u Kristu umanjuje i sebe,ajmo Hrki,prema II Vatikanskom koncilu i zajednickim ekumenskim dokumentima,pogledaj UT UNUM SINT-encikliku Pape Ivana Pavla II,na topic hereza,kao da su neki par vjernika veci od Papinog ucenja pa ga ne uvazavaju.Idemo podici prag medjusobnog uvazavanja.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Euro je napisao/la:
Gnosis je napisao/la:

pozdrav

Euro

ne shvaćam baš
koja je to KC Riječ života?

more_horiz

ne shvaćam baš

Pa Šićkova čija bi bila.
I nemoj sad pitat ko je Šićko? lol!

more_horiz
Izrail je napisao/la:

ne shvaćam baš

Pa Šićkova čija bi bila.
I nemoj sad pitat ko je Šićko? lol!

pa dobro ima li tko da nešto više kaže o tom šićku?
stvara se kao neki mit o tom šićku?

more_horiz
Već mi je muka od čitanja Izraelovih komentara o Šićku i njega vječno nekom mora nabijati na nos. On ništa očito drugo ne zna, već samo provocirat. Da netko drugi tako stalno nekog katoličkog svećenika proziva onda bi rekao da je to nekršćanski i antikatolički i tu bi izigravao katoličko žrtveno janje! Sad opet hoće skretati s teme da bi izbacivao tu svoje frustracije i iskaljivao svoju mržnju i potpaljivo mržnju među katolicima i protestantima. Sad bi opet mogli krenuti o Šićku. Pa ti meni ovo, a ja tebi ono i tako do beskraja. Zamolila bih moderatore da mu se to ne dopušta! Jer mu nije prvi put. Jedno je kad netko malo zachata, a drugo kad to radi zlonamjerno.

Hrki, drago mi je da si opet tu. Very Happy Neko vrijeme nisi pisao pa sam se uplašila da možda nisi povrijeđen. Btb

Zadnja promjena: ; uto 10 srp 2007, 09:04; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Mila je napisao/la:
Već mi je muka od čitanja Izraelovih komentara o Šićku i njega vječno nekom mora nabijati na nos. On ništa očito drugo ne zna, već samo provocirat. Da netko drugi tako stalno nekog katolika proziva onda bi rekao da je to nekršćanski i antikatolički i tu bi izigravao katoličko žrtveno janje!

Hrki, drago mi je da si opet tu. Very Happy Neko vrijeme nisi pisao pa sam se uplašila da možda nisi povrijeđen. Btb

Ajde ti pošteno priznaj da nema ništa u mom postu od tvoga podmetanja.
Je li RŽ Šićkova je i o čemu ti pričaš i samo podmećeš.
Inaće Hrki ne kužim zašto već Milu nisi pitao o Šićku?

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Ajde ti pošteno priznaj da nema ništa u mom postu od tvoga podmetanja.
Je li RŽ Šićkova je i o čemu ti pričaš i samo podmećeš.
Inaće Hrki ne kužim zašto već Milu nisi pitao o Šićku?

Sad i Hrkija huška da priča o Šićku! Rolling Eyes
No ajmo sad samo pričat o Šićku i inkviziciji i tome sličnom. A umjesto da se forum zove Radosna vijest možemo ga npr nazvati: Belfast.hr

more_horiz
Ma vratimo se mi temi.
Eto Euro ja sam te pitao kako znaš da su te manifestacije koje si opisao od Duha Svetoga kad ne postoji takav opis njegova djelovanja u Bibliji.

more_horiz
Izraile,

Tu istu energiju osjećam i kad uđem i budem prisutan katoličkoj misi.
A ja bih se zamislio nad time što tvrdiš da to ne piše u Bibliji.
Neću puno o tome pisati samo ću podsjetiti na jednu činjenicu iz Djela apostolskih kada je Petar izašao na krov kuće i pao u zanos. To ti je upravo to. U zanos pada osoba koja u sebi osjeti silu Duha Svetoga, a to se može doživjeti i u obliku topline u tijelu. Nekoga može to asocirati na Sotonu, ali ja se ne bavim Sotonizmom!!!

Sad bi ja mogao postaviti par pitanja. Kako npr. znamo da je sv. Terezija Avilska mogla levitirati putem Duha Svetoga kad to isto čine i Demoni svojim obožavateljima?

Kako znamo da je sv. Antun Padovanski imao sposobnost bilokacije ( istovremena pojava na dva mjesta ) kada je istovremeno bio prisutan i u Padovi i kod svog oca u Portugalu? Da li to potiče od Duha Svetog ili od Demona?

Kako znamo da je sv. Franjo Asiški "govorio" sa vukom da bi spasio ovcu? Da li je taj "životinjski jezik" od Svetoga Duha ili od Demona?

Mogao bih još nabrajati, međutim i ovo je dosta.

Što se mog slučaja tiče mogu ti reći Izraile da je to isto opisano u knjigama pentekostalnih pastora npr. kod Kennetha Hagina koji je bio u mladosti bolestan i nakon puno mjeseci bolovanja i molitve Bogu, jednog je dana osjetio na svojoj glavi energiju koja mu je omogućila da se digne iz kreveta i ponovo nakon dugo vremena prohoda. Eh sad, ako ćemo sumnjati u Hagina i u ovo što se meni događa dok pjevam pjesme Isusu Kristu i Bogu u Šićkovoj crkvi, onda možemo sumnjati i u sve pentekostalne pastore i vjernike i u sve Katoličke svece i vjernike u čitavoj povijesti.

pozdrav

Euro

more_horiz
Ma malo pojednostavljuješ stvari.
Ipak odlika je nekih protestanata da na osnovu Sola skripta tumače stvari i naravno da su takvim pristupom tvoji doživljaji ne biblijski.
S druge strane jasan je nauk Katoličke Crkve.
Ne možeš poistovjetiti katoličke svetce i doživljaje pentakostalnih pastora jer bi se i pastori naljutili.
Ima puno stvari koje ne štimaju u tvojoj priči i jedna isključuje drugu.
No nebih širio ovu temu dovoljno je što ti ako vjeruješ u Sola skripta ne možeš te energije objasniti Biblijski.

more_horiz
Euro je napisao/la:
Izraile,

Tu istu energiju osjećam i kad uđem i budem prisutan katoličkoj misi.
A ja bih se zamislio nad time što tvrdiš da to ne piše u Bibliji.
Neću puno o tome pisati samo ću podsjetiti na jednu činjenicu iz Djela apostolskih kada je Petar izašao na krov kuće i pao u zanos. To ti je upravo to. U zanos pada osoba koja u sebi osjeti silu Duha Svetoga, a to se može doživjeti i u obliku topline u tijelu. Nekoga može to asocirati na Sotonu, ali ja se ne bavim Sotonizmom!!!

Sad bi ja mogao postaviti par pitanja. Kako npr. znamo da je sv. Terezija Avilska mogla levitirati putem Duha Svetoga kad to isto čine i Demoni svojim obožavateljima?

Kako znamo da je sv. Antun Padovanski imao sposobnost bilokacije ( istovremena pojava na dva mjesta ) kada je istovremeno bio prisutan i u Padovi i kod svog oca u Portugalu? Da li to potiče od Duha Svetog ili od Demona?

Kako znamo da je sv. Franjo Asiški "govorio" sa vukom da bi spasio ovcu? Da li je taj "životinjski jezik" od Svetoga Duha ili od Demona?

Mogao bih još nabrajati, međutim i ovo je dosta.

Što se mog slučaja tiče mogu ti reći Izraile da je to isto opisano u knjigama pentekostalnih pastora npr. kod Kennetha Hagina koji je bio u mladosti bolestan i nakon puno mjeseci bolovanja i molitve Bogu, jednog je dana osjetio na svojoj glavi energiju koja mu je omogućila da se digne iz kreveta i ponovo nakon dugo vremena prohoda. Eh sad, ako ćemo sumnjati u Hagina i u ovo što se meni događa dok pjevam pjesme Isusu Kristu i Bogu u Šićkovoj crkvi, onda možemo sumnjati i u sve pentekostalne pastore i vjernike i u sve Katoličke svece i vjernike u čitavoj povijesti.

pozdrav

Euro

hvala Euru na detaljnom objašnjenju

evo , indirektno sam saznao da je Šićko pentekostalac
Bogu hvala:cheers:

more_horiz
Znači ja to ne mogu objasniti Biblijski, ali doživljaji Katolika kao npr. viđenje Gospe u Međugorju je Biblijsko?

Kad netko osjeti toplinu i energiju kao što su je osjetili brojni ljudi u Međugorju ( npr. i moja majka ), to je onda Biblijski?
A kad ja to osjetim dok pjevam pjesme Isusu Kristu i Bogu Ocu u Šićkovoj Crkvi onda je to nebiblijski?

Btw. posebno bi me zanimalo ovo objašnjenje za doživljaje Katoličkih Svetaca, jer te događaje opisuje Katolička literatura i službeno su priznati od Katoličke Crkve, a nemaju veze sa Biblijom kao npr. levitacija, bilokacijai dr.

pozdrav

Euro

more_horiz
Euro je napisao/la:
Znači ja to ne mogu objasniti Biblijski, ali doživljaji Katolika kao npr. viđenje Gospe u Međugorju je Biblijsko?

Kad netko osjeti toplinu i energiju kao što su je osjetili brojni ljudi u Međugorju ( npr. i moja majka ), to je onda Biblijski?
A kad ja to osjetim dok pjevam pjesme Isusu Kristu i Bogu Ocu u Šićkovoj Crkvi onda je to nebiblijski?

Btw. posebno bi me zanimalo ovo objašnjenje za doživljaje Katoličkih Svetaca, jer te događaje opisuje Katolička literatura i službeno su priznati od Katoličke Crkve, a nemaju veze sa Biblijom kao npr. levitacija, bilokacijai dr.

pozdrav

Euro

lijepo zboriš brate

i vlč. Zlatko Sudac je navodno imao iskustvo bilokacije i levitacije:cheers:

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply