Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

power_settings_newLogin to reply
+20
Jesus the communist
DraganZ
dominik
Konin
Bhakti
Istina
Hell master
imhotep
Fazlija
Euro
Caesar
ILIJA
Peaceful_warior
Mila
Izrail
gideon
vivi
forestsilvy
Blue
hrvoje hrki
24 posters

descriptionsotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 7 EmptyRe: sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

more_horiz
Euro je napisao/la:
Znači ja to ne mogu objasniti Biblijski, ali doživljaji Katolika kao npr. viđenje Gospe u Međugorju je Biblijsko?

Kad netko osjeti toplinu i energiju kao što su je osjetili brojni ljudi u Međugorju ( npr. i moja majka ), to je onda Biblijski?
A kad ja to osjetim dok pjevam pjesme Isusu Kristu i Bogu Ocu u Šićkovoj Crkvi onda je to nebiblijski?

Btw. posebno bi me zanimalo ovo objašnjenje za doživljaje Katoličkih Svetaca, jer te događaje opisuje Katolička literatura i službeno su priznati od Katoličke Crkve, a nemaju veze sa Biblijom kao npr. levitacija, bilokacijai dr.

pozdrav

Euro

Nije upitno jeli nesto Biblijski ili ne.Pitanje je jeli od Boga ili ne?Kao sto i Medugorska kako je ti zoves toplina i slavljenje u Sisckovoj Crkvi mogu biti od Boga tako i jedno i drugo nemoraju biti od Boga ili ne jedno ili drugo.Moze biti mnogo toga.Treba ispitati duhove....bas kao sto Biblija kaze.

descriptionsotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 7 EmptyRe: sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

more_horiz
Da Hrki, ali ja govorim o levitaciji i bilokaciji ne kod vlč. Sudca nego kod priznatih svetaca i svetica Katoličke Crkve.

pozdrav

Euro

more_horiz
Euro je napisao/la:
Da Hrki, ali ja govorim o levitaciji i bilokaciji ne kod vlč. Sudca nego kod priznatih svetaca i svetica Katoličke Crkve.

pozdrav

Euro

Pa možemo govoriti već sad i o Sucu, što da ne. Ne moramo čekati da umre i da ga neki papa proglasi blaženim da bismo razgovarali o tome.

more_horiz
Euro je napisao/la:
Znači ja to ne mogu objasniti Biblijski, ali doživljaji Katolika kao npr. viđenje Gospe u Međugorju je Biblijsko?

Kad netko osjeti toplinu i energiju kao što su je osjetili brojni ljudi u Međugorju ( npr. i moja majka ), to je onda Biblijski?
A kad ja to osjetim dok pjevam pjesme Isusu Kristu i Bogu Ocu u Šićkovoj Crkvi onda je to nebiblijski?

Pa čuj poznata je stvar da katolička Crkva nije priznala Međugorje i zašto bi onda to bilo biblijsko. Prije ono drugo.
No pridobio si Hrkija s ovim muvom jer on ti sve ravna. Za Međugorje dobar svatko, onaj koji je za Crkveni stav -nije dobar.
Jedino što sotona ne može gluniti je poslušnost, a tvoj pokušaj da uvučeš i svetce u ovaj košmar pentakostalnosti i međugorske pobune ti ne ide bar ne kod mene.

more_horiz
Izrail je napisao/la:
ti ne ide bar ne kod mene.

Ko da je uopće bitno što ide kod tebe Laughing Čovjek priča s Hrkijem. Prestani mu nabadati na nos neposlušnost crkvi na svakoj temi. KC nikome ne zabranjuje ići u Međugorje niti vjerovati u to iako nije priznato. Nemoj da te ja to moram učiti.
Možeš li se uključiti u temu na konstruktivan način? Evil or Very Mad

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Euro je napisao/la:

Pa čuj poznata je stvar da katolička Crkva nije priznala Međugorje i zašto bi onda to bilo biblijsko. Prije ono drugo.
No pridobio si Hrkija s ovim muvom jer on ti sve ravna. Za Međugorje dobar svatko, onaj koji je za Crkveni stav -nije dobar.
Jedino što sotona ne može gluniti je poslušnost, a tvoj pokušaj da uvučeš i svetce u ovaj košmar pentakostalnosti i međugorske pobune ti ne ide bar ne kod mene.

a , joj umro sam od smijeha
koji si ti frik, izraile

on je mene pridobio za šta?
drago mi je da je euro pentekostalac , jer mi oni nekako najviše leže od svih reformiranih:cheers:
ali normalno , ne oni koji izvode šoue ala beny hinn:pig:

more_horiz
Nikakve svece ja ne uvlačim u "košmar pentakostalnosti i međugorske pobune".

A što se tiče Međugorja ja samo pišem što su ljudi doživjeli u Međugorju, a to su često bili osjećaji ekstaze i topline.
O tome si mogao čitati u novinama. Ili otići u Međugorje i sam se uvjeriti. Mada je "mnogo zvanih, a malo je odabranih".Wink

pozdrav

Euro

more_horiz
Euro je napisao/la:

pozdrav

Euro

nebitno
on ima stigme, imao je iskustvo razapinjanja , levitacije isl
na neki način je fenomen

nije još dokazano ni da je varalica, zato ga ne treba olako škartirati
... već sve duhove , proročki glas podrobno ispitati...

more_horiz
Euro je napisao/la:
Nikakve svece ja ne uvlačim u "košmar pentakostalnosti i međugorske pobune".

A što se tiče Međugorja ja samo pišem što su ljudi doživjeli u Međugorju, a to su često bili osjećaji ekstaze i topline.
O tome si mogao čitati u novinama. Ili otići u Međugorje i sam se uvjeriti. Mada je "mnogo zvanih, a malo je odabranih".Wink

pozdrav

Euro

e moj euro,

izrail ti samo čita pamflete biskupa perića i don bulata;)
oni su njemu jedini relevantni:shock: Embarassed

more_horiz
Ma meni je relenvantan nauk Katoličke Crkve a ne neko praznovjerje.
No što reći tebi više paše nuk pentakostalni ako priznaju Međugorje naravno. Pravovjerni su.
Uništiše mi temu, moderatori pomagajte.

more_horiz
Izrail je napisao/la:
No što reći tebi više paše nuk pentakostalni ako priznaju Međugorje naravno. Pravovjerni su.

pa katolički nauk jkoš više od tebe zagovaraju dr. Lj.Rupčić. dr. Ivan Dugandžić, Rene Laurentin, Hans von Balthatzar, Tomislav Pervan i na 100.tine katoličkih teologa, svećenika, laika

samo , što ti to , NA VELIKU ŽALOST, nikakoda spoznaš
pa evo , ovo ti je jedan primjer znanstvenog pristupa proučavanja vjere...

more_horiz
Čuj budući je tema Sotona i demoni reci ti meni mogu li oni glumiti poslušnost?
Nauk Crkve kaže da ne mogu jer su i pali anđeli zato što nisu htjeli biti poslušni.
A o znanosti nemoj nije to za tebe

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Budući da je ovo tema sotona i demoni bi li mi htjeli reći admin ili moderatori dokle će trpiti ljude koji ovdje siju svađe, podbadanja i razdore odn. sotonsko djelo? I dopustiti normalnim ljudima da pišu bez da se moraju na svakoj temi natezat s Izraelovim provokacijama na osobnoj razini s raznim pojedincima.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>

Izrail je napisao/la:

OFF TOPIC- i kaj ja mogu sad tu napraviti????

[url=javascript:void(0);]sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 7 Ot[/url]
</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Zadnja promjena: ; uto 10 srp 2007, 14:01; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Pa ništa već smo se vratili temi a Euro je prvi bio oftopic, ostalo su reakcije na njegov istup.

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Nauk Crkve kaže da ne mogu jer su i pali anđeli zato što nisu htjeli biti poslušni.
A o znanosti nemoj nije to za tebe
Twisted Evil Evil or Very Mad Rolling Eyes Wink

ha, ha dobar si:sleep:

more_horiz
sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 7 P

<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:
Pa ništa već smo se vratili temi a Euro je prvi bio oftopic, ostalo su reakcije na njegov istup.

Ma nemoj mi samo Eura tuziti,vidim ja nabrzake totot stoto totto.sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 7 Birds_White_parrot_prva vi i dalje ko sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 7 Birds_Two_crows_prv.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Pa ovo je van pameti. Prvi si počeo podbadati sa Sotonom i demonima.
Ali dobro, Bog sve vidi i zna!!!

pozdrav

Euro

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply