hrvoje hrki je napisao/la: Mila je napisao/la: forestsilvy je napisao/la: bljuje mi se od tvog prikrivenog nevinskog ponosnog filozofiranja
uf koja konstrukcija
Draga moja, uglavnom sam se s tobom slagala, a s Hrkijem ne. Što u biti i nije nikakvo čudo s obzirom da smo ti i ja iste struje, a on je druge - katolik, ali ovaj put osjećala bih se nepravedno da se ne izjasnim u Hrkijevu obranu. Zbilja jadan čovjek nije ovaj put rekao ništa loše niti krivo. Zbilja ne vidim zbog čega misliš da filozofira. Njega jednostavno zanima đavoljska taktika: kako napada, koga, što on i koliko može i zna. To je sasma ok pitanje.
drago mi je da se barem "jednom" slažeš sa mnom
samo bih te molio da me ne žališ-"jadan čovjek" jer mislim da nisam ništa jadniji od tebe
dapače , zbog punine objave koju imam unutar KC sigurno sam barem manje " jadan" od vas reformiranih
zato molim bez lažnih simpatija , a onda roniš suze nad mojom jadnom sudbinom:geek:
Jel to izraz zahvalnosti nad time što sam te podržala jer sam te smatrala ispravnim?!?!
Jel odgovor na moje zalaganje za tebe: ''jadnija si od mene''?!
Moja simpatija ni najmanje nije bila lažna. A ti si mi ovime ispao IZNIMNO bezobrazan!
Plus toga ja nigdje nisam umalovažavala vas katolike i prozivajući vas
jadnima, to isto bih rekla i za osobu iz moje denominacije da ga netko lažno optuži (u smislu jadan čovjek, što ga stalno napadate-jadan jer je napadan, a ne zato što je iz druge crkve), a to što si ti na moje lijepo odgovorio tooooliko nisko me zaista iznenadilo! Možda bih i ja trebala biti skroz bezobrazna jer očito se s lijepim kod nekih (da ne kažem vas) ništa ne uspijeva. A ako si mislio da je moja simpatija bila lažna ili da sam to napisala ironično malo si se puno zeznuo, brate!!!
Ponekad vaše bolesne predrasude znaju jako zaboljeti, sva sreća pa sam postala imuna, ali i dalje se iznenadim kako u svemu pa i u dobrom vidite zlo samo zato što je od protestanta. Žalosno i jadno - ovaj puta s pravom kažem jadno, ne da si ti jadan, već taj tvoj stav!
P.S. jedina sam te ovdje ja podržala jer nisam vidjela argumenata da te forsilvy proziva ovakvim ili onakvim, nitko se nije od ''naših''-protestanata založio za tebe pa nisam htjela da se osjećaš da si sam protiv svih čak i kad si u pravu. Htjela sam ti dati podršku kao čovjeku, a vidi kako mi je vraćeno nazad: vi reformirani ste jadniji.
Ma znaš što... bolje da ti ne kažem što mislim jer ne bi bilo kršćanski!
Zadnja promjena: ; pon 02 srp 2007, 11:44; ukupno mijenjano 2 put/a.