Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

power_settings_newLogin to reply
+20
Jesus the communist
DraganZ
dominik
Konin
Bhakti
Istina
Hell master
imhotep
Fazlija
Euro
Caesar
ILIJA
Peaceful_warior
Mila
Izrail
gideon
vivi
forestsilvy
Blue
hrvoje hrki
24 posters

descriptionsotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 5 EmptyRe: sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

more_horiz
ILIJA je napisao/la:
imhotep je napisao/la:

ali to nije registirirana crkva... ali sigurno pripadaš nekamo, pa nitko od nas se ne srami pa nemoj ni ti. i u isto vrijeme svi mislimo da pripadamo ovoj skupini koju si naveo na sionu itd...

Prijatelju vec sam ti rekao gdje pripadam, ne sjecam se ni da je Petar ni Pavle ni Timotej bio registriran osim kao jeretik i kuga, moja registracija pripada Hristu, a kako se njemu dade svaka vlast tako se radujem biti clanom Kraljevstva Zivoga Boga.

pa da, ali ipak su se zvali kršćanima, što je u ono vrijeme značilo jedna židovska sekta koju je osnovao Isus iz nazareta. danas imamo stotine i tisuće denominacija kršćanstva, i govoriti o nekakvoj pripadnosti nebeskom kršćanstvu kuge i šta ti ja znam je bespredmetno. sigurno ne sjediš subotom kod kuće nego ideš u crkvu, a nas lijepo zanima koja je crkva

descriptionsotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 5 EmptyRe: sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

more_horiz
imhotep je napisao/la:
sigurno ne sjediš subotom kod kuće nego ideš u crkvu, a nas lijepo zanima koja je crkva

Subotom?! A što ako je nedjeljom? Ako je subotom zna se koja je crkva, a ako je nedjeljom onda moramo čekati da nam on kaže koja Very Happy

more_horiz
Ne nije nedjeljom jer kako je imhotep krasno to rekao citiram, "ali ipak su se zvali kršćanima, što je u ono vrijeme značilo jedna židovska sekta koju je osnovao Isus iz nazareta. " kako se zna oni nisu postivali nedjelju,tako i ja,kao i oni, a sjedio ili isao, Gospod je obecao da ce biti sa svojima a ako si mislio da priznajem da je crkva neka osobita gradjevina onda je samo jedna gradjevina "sabor i crkva prvorodnih koji su napisani na nebesima, i Bog, sudija svih, i duhovi savršenih pravednika"

Sve ostalo su bjedne kopije koje se uzdaju u lazne rijeci Crkva Gospodnja , Crkva Gospodnja, no jedna je crkva Gospodnja, ili je Bog bio u pravu kad je ovo objavio preko Apostola ili su u gresni ljudi koji kazu da treba Svevisnjem napraviti kuce, a Svevisnji ne zivi u kucama, On zeli ljusko srce, samo toliko, da udje i da se nastani u nama.

OTK 3:20 Evo stojim na vratima i kucam: ako tko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večerat ću s njim, i on s mnom.

more_horiz
pošto sam imao kontakt s demonom, ali prihvatio sam se seta, ipak nije se igrati s njima...

more_horiz
setanist je napisao/la:
pošto sam imao kontakt s demonom, ali prihvatio sam se seta, ipak nije se igrati s njima...

Jel bi nam htio malo detaljnije opisati to što si doživio? Naravno ako hoćeš.

more_horiz
osim kaj sam imao tolko bolesti u jednoj godini da sam postao fenomen, imao sam veču snagu, pa sam na neki način ostao privržen demonu...

možda je set demon ali sam zadovoljan s njim....(tj set je bog...)

simptomi: crvene oči, napoznati jezici itd,,...

more_horiz
setanist je napisao/la:
simptomi: crvene oči, napoznati jezici itd,,...

Kad si imao te crvene oči? Kad si ga prizivao? Jezici koje si govorio nisi mogao kontrolirati kao da si u transu? Ili si mogao početi pričat kad želiš i prestat kad želiš?

more_horiz
Pokazuje iste znakove kao i neki krscani...

more_horiz
Kao sto i Biblija govori davo nekad u potpunosti oponasa Boga i tesko je razlikovati neke stvari,ako nisi ispunjen Duhom.Bas kao i sto Fazija kaze neki krscani se ponasaju kao da ih je obuzeo davo i padaju lako u masovnu hiponozu i kontrolu,ali Bog nam je dao Duha svetoga da razumjemo i vidimo a ponajvise razlikujemo davla od Boga.Ova tema je jako nezgodan za raspravu...

Zadnja promjena: ; ned 08 srp 2007, 11:28; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Fazlija je napisao/la:
Pokazuje iste znakove kao i neki krscani...

Sačekaj da vidimo njegov odgovor. Možda nisu baš posve isti Very Happy Bar što se tiče crvenih očiju Very Happy

more_horiz
šta nas briga za sotonu i demone? ako postoje, postoje, ako ne, ne... ništa nam ne pomaže to što se bavimo njima i razmišljamo koliku moć imaju... najveću moć ima naš vlastiti ego. bolje bi bilo da se na to usredotočimo.

more_horiz
heh..zno sam drukčiji jezik mogo sam se zaustaviti
a u vezi očiju, sad imam smeđe..bile su crvene...

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
setanist je napisao/la:

Ej,pa ko da je bitna boja ociju,bitno je kakvog je karaktera covjek,i koliko je ozbiljno odgovoran za svoj zivot,koji mu je povjeren od Boga,da li s njim opravdava svrhu svoga postojanja?Basketball </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>
setanist je napisao/la:

Ej,pa ko da je bitna boja ociju,bitno je kakvog je karaktera covjek,i koliko je ozbiljno odgovoran za svoj zivot,koji mu je povjeren od Boga,da li s njim opravdava svrhu svoga postojanja?Basketball </BLOCKQUOTE>

Da, ali crvene oči nisu prirodna boja. Dakle očito je imalo veze s nadnaravnim uzrokom. Vjerujem da nam je to htio naglasit. Osim ako nije imao upalu očiju u što sumnjam.

more_horiz
Pa u neku ruku se mogu sloziti sa Bhaktijem jer mozda bi bilo bolje ne razgovarati o davlu i ne dati mu moc,ali uvijeke se treba upoznati sa neprijateljem i znati njegove metode da se nebi uplao u klopku u koju se jako lako upada...

more_horiz
zno sam drukčiji jezik mogo sam se zaustaviti

Kojeg li du'ovnog postignuca?! To postize svaki prosjecan ljubitelj kapljice nakon po' litre ljute... Brsla sto god mu padne na pamet, a u slucaju nailaska policije, zaustavlja se na mjestu... Suti ko' zaliven dok ne prodju.

Koji si obred primjenjivao za postizanje crvenih ociju? Guranje glave kroz prozor? Znas li da u svakom vagonu pise - ne naginji se kroz prozor?! Moglo te je jos i globit'.

crvene oči nisu prirodna boja. Dakle očito je imalo veze s nadnaravnim uzrokom

Ma mos' mislit' prvo sto je imao dosita crvene oci, a drugo sto je uzrok bio nadnaravan... mali je gurao glavu kroz prozor na maturalnom putovanju, pa ga malo propuhalo.

more_horiz
Fazlija je napisao/la:
zno sam drukčiji jezik mogo sam se zaustaviti

Kojeg li du'ovnog postignuca?! To postize svaki prosjecan ljubitelj kapljice nakon po' litre ljute... Brsla sto god mu padne na pamet, a u slucaju nailaska policije, zaustavlja se na mjestu... Suti ko' zaliven dok ne prodju.

Koji si obred primjenjivao za postizanje crvenih ociju? Guranje glave kroz prozor? Znas li da u svakom vagonu pise - ne naginji se kroz prozor?! Moglo te je jos i globit'.

crvene oči nisu prirodna boja. Dakle očito je imalo veze s nadnaravnim uzrokom

Ma mos' mislit' prvo sto je imao dosita crvene oci, a drugo sto je uzrok bio nadnaravan... mali je gurao glavu kroz prozor na maturalnom putovanju, pa ga malo propuhalo.

Fazijila, iako ne smatram da je dobro što ne vjeruješ u nešto što je istina ipak budi sretan da nisi imao demonskih iskustava i da nisi bio jedan od onih kojima je bio potreban egzorcizam. Jednom kad bi u taj problem ušao shvatio bi da to nije tak smiješno i trivijalno.

more_horiz
ILIJA je napisao/la:
Ne nije nedjeljom jer kako je imhotep krasno to rekao citiram, "ali ipak su se zvali kršćanima, što je u ono vrijeme značilo jedna židovska sekta koju je osnovao Isus iz nazareta. " kako se zna oni nisu postivali nedjelju,tako i ja,kao i oni, a sjedio ili isao, Gospod je obecao da ce biti sa svojima a ako si mislio da priznajem da je crkva neka osobita gradjevina onda je samo jedna gradjevina "sabor i crkva prvorodnih koji su napisani na nebesima, i Bog, sudija svih, i duhovi savršenih pravednika"

Sve ostalo su bjedne kopije koje se uzdaju u lazne rijeci Crkva Gospodnja , Crkva Gospodnja, no jedna je crkva Gospodnja, ili je Bog bio u pravu kad je ovo objavio preko Apostola ili su u gresni ljudi koji kazu da treba Svevisnjem napraviti kuce, a Svevisnji ne zivi u kucama, On zeli ljusko srce, samo toliko, da udje i da se nastani u nama.

OTK 3:20 Evo stojim na vratima i kucam: ako tko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večerat ću s njim, i on s mnom.

ako ja je to JEDNA Crkva
adventistička?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply