Ma imaš pravo di bin Euro.
Euro je napisao/la:Izrail je napisao/la:Pa ništa već smo se vratili temi a Euro je prvi bio oftopic, ostalo su reakcije na njegov istup.
Pa ovo je van pameti. Prvi si počeo podbadati sa Sotonom i demonima.
Ali dobro, Bog sve vidi i zna!!!
pozdrav
Euro
Izrail je napisao/la:Pa ja sam skroz u temi pisao i komentirao a onda si ti ustvrdio nešto što nema veze da mi katolici trebamo suditi na temelju događanja u Međugorju koja su "katoličkog stajališta" biblijska.
Ta stvar je skroz van teme i naravno da Međugorje nije s katoličke strane Bibijsko nimalo.
Izrail je napisao/la:Euro je napisao/la:Izrail je napisao/la:Pa ništa već smo se vratili temi a Euro je prvi bio oftopic, ostalo su reakcije na njegov istup.
pozdrav
Euro
Pa ja sam skroz u temi pisao i komentirao a onda si ti ustvrdio nešto što nema veze da mi katolici trebamo suditi na temelju događanja u Međugorju koja su "katoličkog stajališta" biblijska.
Ta stvar je skroz van teme i naravno da Međugorje nije s katoličke strane Bibijsko nimalo.
Izrail je napisao/la:Euro je napisao/la:Izrail je napisao/la:Pa ništa već smo se vratili temi a Euro je prvi bio oftopic, ostalo su reakcije na njegov istup.
pozdrav
Euro
Pa ja sam skroz u temi pisao i komentirao a onda si ti ustvrdio nešto što nema veze da mi katolici trebamo suditi na temelju događanja u Međugorju koja su "katoličkog stajališta" biblijska.
Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>Izrail je napisao/la:Euro je napisao/la:Izrail je napisao/la:Pa ništa već smo se vratili temi a Euro je prvi bio oftopic, ostalo su reakcije na njegov istup.
pozdrav
Euro
Ajd,dogovorite se Izrail ti Hrki oko Medjugorja, a za nas lako,a dotle ja cekam ko </BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:Jesam samo ja za raspravu o temi ili bi društvo istomišljenika ćaskalo o tome kako je Izrail svakakav.
Dakle sotona ne može biti jedino poslušan jer je to kontrabiti njega sama.
Anđeli poslušni Bogu nisu pali anđeli.
No jasno mi je da neki baš žele zachatati ovu spoznaju do koje smo došli na ovoj temi..
Izrail je napisao/la:Čujte ajmo mi ipak na temu sve vam opraštam.
Recite vi meni mogu li demoni i sotona glumiti poslušnost?
Nauk Crkve kaže da ne mogu jer su i pali anđeli zato što nisu htjeli biti poslušni.
Mila je napisao/la:
Izrail, sotona može sve glumiti. Jesi li sad zadovoljan? Konačno ti je netko odgovorio. Može glumiti. Ali jedno je glumiti, a drugo je to zaista biti. Dakle, glumiti može!
Izrail je napisao/la:Da nismo opet mi?</BLOCKQUOTE>Jesam samo ja za raspravu o temi ili bi društvo istomišljenika ćaskalo o tome kako je Izrail svakakav.
Dakle sotona ne može biti jedino poslušan jer je to kontrabiti njega sama.
Anđeli poslušni Bogu nisu pali anđeli.
No jasno mi je da neki baš žele zachatati ovu spoznaju do koje smo došli na ovoj temi..
Izrail je napisao/la:Mila je napisao/la:
Izrail, sotona može sve glumiti. Jesi li sad zadovoljan? Konačno ti je netko odgovorio. Može glumiti. Ali jedno je glumiti, a drugo je to zaista biti. Dakle, glumiti može!
Ok ajd vratili se mi temi.
Dakle iznesi neke biblijske dokaze za tu svoju tvrdnju. Ili samo dokaze ako imaš.
Mila je napisao/la:
pretvaranje u anđela svjetla (pretvaranje=gluma), Otac laži - svake laži (gluma=laž) itd itd
Ali ovo ipak nije tema. Tema je utjecaj demona, a ne njihove glumačke sposobnosti.
|
|