Ko je žedan može piti i iz Kurana, Bhagavad-gite, Sutri,... a također iz Svetog Pisma. |
Ko je žedan može piti i iz Kurana, Bhagavad-gite, Sutri,... a također iz Svetog Pisma. |
tantric je napisao/la:
Ko je žedan može piti i iz Kurana, Bhagavad-gite, Sutri,... a također iz Svetog Pisma.
Gubavac je napisao/la:A volim i poštujem sve ljude jer je tako činio moj uzor Isus Krist.
tantric je napisao/la:Gubavac je napisao/la:A volim i poštujem sve ljude jer je tako činio moj uzor Isus Krist.
Dobro Gubavac moj uzor je Shiva. Nekome je Krišna. Nekome je neko drugi. Ali zato što imaju drugaciji uzor od tebe ne znaci da jih zavodi davo ili da ce završiti na psihiatriji. Cjelo vrjeme ti govorim samo to. Neko je kršćanin, neko budista, neko bhakta, neko musliman i moramo dopustiti da je tako. A ne osuđivati. Ako se ti realiziraš preko Svetog Pisma to je uredu. Ali nije uredu kad kažeš da će doci k Bogu samo preko Isusa zato što to piše u Svetom Pismu. U svakoj svetoj knjizi je napisano nešto drugo. Zar nije glupo da neko kaze ''ono je dobro što piše u mojoj knjizi'' -jest da je to za njega dobro ali za drugaga je dobro nešto drugo. Hvala
Ali sad idem na godišnji pa vi lepo razpravljate bez mene.
HARI OM TAT SAT
HARE KRISNA
BABA NAM KEVALAM
Brojevi 6,24 | Neka te blagoslovi Jahve i neka te čuva! | <tr>Brojevi 6,25 | Neka te Jahve licem svojim obasja, milostiv ti bude! |
Brojevi 6,26 | Neka pogled svoj Jahve svrati na te i mir ti donese!` ... |
One su tako odlučne u tome da čak i kada pišu komentare na Bhagavad-gitu žele odvratiti ljude od Krsne i prenijeti svu devociju na bezlični brahmayoti.
Gost je napisao/la:tantric je napisao/la:
Ko je žedan može piti i iz Kurana, Bhagavad-gite, Sutri,... a također iz Svetog Pisma.
Neka nam obojici bude po vjeri našoj. Ja sam samo grešan čovjek koji nema prava i ne želi nikome suditi i osporavati čovjeku Bogom dano pravo daživi i vjeruje kako želi. A volim i poštujem sve ljude jer je tako činio moj uzor Isus Krist.Sud prepuštam jedinom pravednom i svetom ---Ocu Nebeskom.Hvala na razgovoru. Mir vam u Isusu Kristu.