Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Europa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine?

power_settings_newLogin to reply
+9
Izrail
Euro
Bhakti
Češljugar
Mali princ
hrvoje hrki
dominik
Ruta
Aladin
13 posters

descriptionEuropa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine? - Page 4 EmptyRe: Europa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine?

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Dizma je napisao/la:
dominik je napisao/la:
Ruta je napisao/la:
Brate Abrahame nije mi jasno:bjelom roblju Babilona pomazu lazni Pentakostalci?Kako razlikovati pravog od laznog Pentakostalca?

pravi pentakostalci po abrahamu (ili nauci onoga koji je njega poucio/la) su oni koji drze subotu.

Sto znaci da nas abraham neizravno kaze da svi pentakostalci ikarizmatici koji ne drze subotu su babilon tj. licemjeri i sotonine sluge.

Osobno, svakim danom sve sam vise sokiran ovim forumom. Shocked

Ne, ne, dragi brate samo se maske odbacuju. Inače to je ono po ćemu su mi poznati već 30 godina. mouse
Jel ti to pokusavas pridrzati adventisticku masku,a pritom ne isprljati rucice,dragi Dizma.</BLOCKQUOTE>

descriptionEuropa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine? - Page 4 EmptyRe: Europa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine?

more_horiz
Nemam je i ne treba mi. lol!

more_horiz
A tako znaci. Tada ce biti velikih iznenadjenja za adventisticku crkvu kada Krist dodje.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
dominik je napisao/la:
A tako znaci. Tada ce biti velikih iznenadjenja za adventisticku crkvu kada Krist dodje.

Da,u slucaju da ti i Dizma jedan ima u svojim rukama sud nebeski ,a drugi knjige zivota i smrti,adventisticka crkva ce biti jako iznenadjena,ali ako sve ostane na razini Bozje pravde,adventisticka crkva bi trebala spremno i mirno docekati Krista,a ako ne cjela,jer vjerujemo da se pojedinci spasavaju,a ne crkva,mozemo ostati samo mirni,i sigurni u Kristov dolazak</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:
<blockquote>
dominik je napisao/la:

Da,u slucaju da ti i Dizma jedan ima u svojim rukama sud nebeski ,a drugi knjige zivota i smrti,adventisticka crkva ce biti jako iznenadjena,ali ako sve ostane na razini Bozje pravde,adventisticka crkva bi trebala spremno i mirno docekati Krista,a ako ne cjela,jer vjerujemo da se pojedinci spasavaju,a ne crkva,mozemo ostati samo mirni,i sigurni u Kristov dolazak

Da. Jadni tek oni koji su živjeli prije 2. polovice 19. stoljeća koji nisu čuli za spasonosnu pouku EGW. mudri </blockquote>

more_horiz
Dizma je napisao/la:
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>
dominik je napisao/la:

Da,u slucaju da ti i Dizma jedan ima u svojim rukama sud nebeski ,a drugi knjige zivota i smrti,adventisticka crkva ce biti jako iznenadjena,ali ako sve ostane na razini Bozje pravde,adventisticka crkva bi trebala spremno i mirno docekati Krista,a ako ne cjela,jer vjerujemo da se pojedinci spasavaju,a ne crkva,mozemo ostati samo mirni,i sigurni u Kristov dolazak

Da. Jadni tek oni koji su živjeli prije 2. polovice 19. stoljeća koji nisu čuli za spasonosnu pouku EGW. mudri </BLOCKQUOTE>
EGW.Je Dizma na drugom topicu:lol!:

more_horiz
Dino nama veli:Ljudi,braco zasto citate ono sto ne pise???
Dino sestro nasa-zasto ne citas ono sto pise.Molim te Dino nemoj se ljuti samo zato sto ja drugacije vidim i razumijem.Ako si starija sestra u Hristu i pametnija onda imaj ljubavi za mene i ostale>Boziji blagoslov.

more_horiz
Dizma je napisao/la:
Nemam je i ne treba mi. lol!

Dragi Dizma,
Naveo sam mišljenje vlć.Sudca koji je u svom intervjuu Veritasu izrekao da Hrvatsku vode kao bijelo roblje u Europu ilustrirajuči to rasprodajom nacionalnih bisera..S druge strane Europski parlament nije još formulirao ustavni inegralni dokument o europskim kršćanskim korjenima..Prema Danieleovom proročanstvu u stopala udara kamen i razbija kip..Stopala simboliziraju Europu nakon pada rimskoga carstva..U smislu proročanstava o Europi i događaja iz otpečaćene knjige sedam pečata obzirom na poziv iz Otkrivenja 18 glave smatrate li da će Europu zahvatiti probuđenje ..
abraham

more_horiz
Ruta je napisao/la:
Dino nama veli:Ljudi,braco zasto citate ono sto ne pise???
Dino sestro nasa-zasto ne citas ono sto pise.Molim te Dino nemoj se ljuti samo zato sto ja drugacije vidim i razumijem.Ako si starija sestra u Hristu i pametnija onda imaj ljubavi za mene i ostale>Boziji blagoslov.

Oprosti sestra Ruta,
Zamolio sam Te da citiraš a ne prepričavaš moje tvrdnje , svjedočila si drugačije nego što piše..
pozdrav
abraham

more_horiz
Brate Abrahame ja ne vjerujem da je Subota Boziji pecat,Abrahame ja tvrdim da sam pod vodstom Duha Svetoga i nisam pod Zakonom.Ja tvrdim da Hrist zivi u meni i da me od njega ne moze nista rastaviti a to je i njegovo obecanje.Ja znam da ce Hrist uskoro doci i da se trebam predati sto vise u vodstvo Duha Svetoga i da ce me On voditi i tjesiti i biti samnom u sve dane do svrsetka.Ja znam da cu biti zajedno sa Hristom i gledati ga licem u lice.A ti mi kazes da sam Sotonin pomagac.Zar te nisam citirala?
Abrahame neko od nas dvoje govori istinu a mi ce mo je uskoro vidjeti.Ja se nikad ne bih usudila da tako nesto tvrdim jer ja se oslanjam na Sveto Pismo a ne citiram neke ljude i ne povodim se za njima.Boziji blagoslov i mir.

more_horiz
Pismo jasno kaže:

"Ne žalostite Svetog Božijeg Duha s kojim ste zapečaćeni do dana otkupljenja!"

Pa šta je onda po Pismu pečat ako ne krštenje Svetim Duhom???

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Ruta je napisao/la:
.A ti mi kazes da sam Sotonin pomagac.Zar te nisam citirala?
.
Eve setro Ruta,prozvam te osobno, da kazes Gdje si ti OSOBNO prozvana????????????????????</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Ah, konačno se slažemo u nečemu, da ljudi trebaju izaći iz Babilona i da taj poziv još uvek traje.

Ah, sada ima onda još jedna stvar koja je važna u vezi toga. Šta danas Bog smatra Babilonom?

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

Jedno od najomiljenijih djelova biblijske doktrine za adventističku vijest
je vijest o Babilonu - starom, carskom, srednjevjekovnom, onom poslije francuske revolucije i sadašnjem i sutrašnjem..a u vezi troanđeoske vijesti..
Na najskraćeniji način:

Otkrivenje 14,8

"Pada, pade veliki Babilon"

Babilon je postao simbol zla, protivljenja i pobune protiv Boga, simbol iskvarene religije.(Izaija 21,9)
U Novom zavjetu kršćani su nazivali Babilonom carski Rim, jer su trpjeli progonstva pod surovom rukom Rimljana.Tako apostol Petar pod simbolom Babilona označava mjesto kršćana u progonstvu ( 1 Petr. 5,13)
Umjeto carskog Rima u srednjem se vijeku podiže papinski Rim koji gospodari svijetom sve do 1798 god.
Papinstvo je unijelo babilonsku zbrku i pomutnju u kršćanski nauk te je od jednostavnog Kristovog evanđelja stvorilo religiju punu misticizma i izopačenosti.
Od najranijih vremena do kraja 18 vijeka papinski je Rim sa najvećom srdžbom progonio i ubijao milione kršćana koji su bili vjerni biblijskim istinama.
Čisto piće Kristovog evanđelja zamijenio je vinom bluda, praznovjerja i krivovjerja..
U slikovitoj usporedbi sa čistom Ženom, Kristovom -Nevjestom, Kristovom Crkvom koja je vjerna svome mužu, Babilon je bludna Žena koja je ostavila muža i ima drugoga muža, održava nemoralnu vezu sa paganstvom, svijetom i državom.Ona je za novac , kao i danas, za čast i zemaljski prestiž u korist kneza sila tame, prodala ono što je najsvetije -Istina Božje riječi i Njegov zakon.
Vino kojim opija je lažna nauka kojim crkva vara i obmanjuje kršćane.Čaša otrova koju nudi svijetu jeste lažno učenje što ga je Babilon prihvatio kao posljedica nedopuštene veze sa vladarima i velikanima na Zemlji..
Kršćani opijeni vinom lažnog nauka , vjeruju svećenicima, a da ne pitaju što je utemeljeno na Bibliji a što nije.
Ustali su ljudi koji su nastavili naučavati opaku nauku - Djela 20,29.

U Otkrivenju 14,8.9
prijetnja "pit će vino Božje srdžbe" je poticaj da se probudi savjest ljudi.Radi se o životu ili smrti.
Izraz "pit će" odnosi se na sadašnju-buduću radnju.Čin današnjeg svetkovanja nedjelje u kršćanskome svijetu još nije postao žig Zvijeri.Tek kada se izgradi kip -ikona-Zvijeri, kad se stvori savez protestanata i katolika, te Amerika pogazi svoj sadašnji Ustav i proglasi zakonsku obavezu svetkovanja nedjelje , kucnut će čas Božjeg gnjeva u Otkrivenju 18 nakon izlaska Božjeg naroda iz Babilona i kćeri babilonskih koji čine savez Babilonski.
Božji će gnjev sručiti se nasvijet kad Krist završi posredovanje u Svetištu
Prorok Izaija opisuje takav izlijev Božjeg gnjeva -(Izaija 34,8.9).
Preko Otkrivenja 16,19 dolazimo (preko opisa zbivanja sedmoga zla )
do 17 poglavlja gdje se objavljuje uništenje svih crkava koje su se iskvarile slijepom odanošću papinstvu ili su originalno nastavili nadahnjivati se svojim dodatcima vina i u protestantizmu i izvan njega..
Velika Bludnica jedi na mnogim vodama - puci i narodi i jezici.Te su vode uporežene sa Eufratom koji protiče kroz Babilon i koji će presahnuti i oslabiti silu Velike Bludnice..
Za sada toliko.
Osnovni dijelovi sastava su :
-svetkovanje nedjelje
-urođena besmrtnost duše
-život nakon smrti
-vlast svećenika da dijele oprost
itd.
iz prihvaćanja toga proizlaze Babilonski grijesi
i sudjelovanje u oblikovanju i razvoju tih grijeha Otkrivenje 18..

abraham

more_horiz
A još k tome dolazi i Novi svjetski poredak kojim upravlja tko?

more_horiz
Dizma je napisao/la:
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>
dominik je napisao/la:

Da. Jadni tek oni koji su živjeli prije 2. polovice 19. stoljeća koji nisu čuli za spasonosnu pouku EGW. mudri </BLOCKQUOTE>

Poslušajte iz zvučne knjige Put Kristu:

Europa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine? - Page 4 Gn_nota_link

Svi koji su živjeli i prije potopa i poslije potopa sve do drugog Kristovog dolaska bit će ispitani njihovi životi u istražnom sudu koji ne zavisi ni od koga proroka ni od kojeg vidioca već samo od odnosa pojedinca prema Kristu..mjerilu suda..

abraham

more_horiz
Draga Dino je li ti neces ili stvarno ne razumijes sta je Abrahama napisao.On nije napisao Samrajnko ti si sotonina sluga,nego je napisao za Pentakostalce(a ja sam jedna od njih i kao da je meni licno rekao)da oni koji ukidaju Zakon i ne svetkuju subotu su sluge sotonine)Mi tvrdimo da nismo pod Zakonom i da je Zakon samo sjena a da smo pod vodjstvom Duha Svetoga i ne svetkujemo Subotu.
Dino da li bi se ti osjecala prozvana kad bi ja navela da Adventisticka crkva zbog toga sto stavlja toliki akcenat na Subotu da vise pise o Suboti nego o Hristu i da vise pise o cistoj i necistoj hrani nego o Hristu,da sebe smatra naslednicima proroka Ilije,da ce se na njih izliti Sveti Duh u zadnjim danima i oni jedini ce govoriti istinu i tako ce razbjesniti ostale crkve,da samo Adventisti znaju sta je Bozji Pecat i sta ce se zbiti u zadnjim danima i zbog toga su sluge sotonine.Sad te pitam sta bi ti poslije toga napisala.Draga Dino napisala si nekoliko puta radi toga sto si bila Adventista da su te mnogi proganjali e sad Dino nemoj biti progonitelj.Boziji blagoslov.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Ruta je napisao/la:
Draga Dino je li ti neces ili stvarno ne razumijes sta je Abrahama napisao.On nije napisao Samrajnko ti si sotonina sluga,nego je napisao za Pentakostalce(a ja sam jedna od njih i kao da je meni licno rekao)da oni koji ukidaju Zakon i ne svetkuju subotu su sluge sotonine)Mi tvrdimo da nismo pod Zakonom i da je Zakon samo sjena a da smo pod vodjstvom Duha Svetoga i ne svetkujemo Subotu.
Dino da li bi se ti osjecala prozvana kad bi ja navela da Adventisticka crkva zbog toga sto stavlja toliki akcenat na Subotu da vise pise o Suboti nego o Hristu i da vise pise o cistoj i necistoj hrani nego o Hristu,da sebe smatra naslednicima proroka Ilije,da ce se na njih izliti Sveti Duh u zadnjim danima i oni jedini ce govoriti istinu i tako ce razbjesniti ostale crkve,da samo Adventisti znaju sta je Bozji Pecat i sta ce se zbiti u zadnjim danima i zbog toga su sluge sotonine.Sad te pitam sta bi ti poslije toga napisala.Draga Dino napisala si nekoliko puta radi toga sto si bila Adventista da su te mnogi proganjali e sad Dino nemoj biti progonitelj.Boziji blagoslov.

Draga sestro Ruta,ovdje uopce nesto ne stima sa logikom,rijec je o laznim pentakostalcima,a ne o svim pentakostalcima opcenito,pa te po toj logici,molim ,daj quote za ovo sto pises,postoje i lazni adventisti,i svi lazni vjernici postoje,zar cemo toliko biti nerealni i neposteni,i sama Biblija govori o postenima i nepostenima,ti draga sestro streses sve dudinje na mene,i kisele,i nezrele i utrule.Ne razumijem neke logike,sto to govore,neki dan Abraham,mrzi zidove-br.Aladin,br.Dizma.spominje mu wasintonskokatolicku crkvu,evo danas ti mrzi pentakostalce,a joj sto da radi taj covjek,probajte malo sistematski pratiti jedan drugoga,kako bi koliko toliko postojalo nekakvo postivanje medju nama.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Draga Dino ja stvarno nemam nista protiv tebe i Abrahama,ali kao to da ti razumijes njega a ne mene.Ako Abraham kaze da sotonini pomagaci su Pentakostalci koji tvrde da Zakon nema vise snagu a svi Pentakostalci tvrde da nisu pod Zakonom nego pod vodstvom Duha Svetoga.Sta proizlazi iz toga da su svi Pentakostalci pomagaci Sotonini.Tu je problem.On se pita zasto Pentakostalci ne svetkuju Subotu kao dan odmora.Zato sto Pentakostalci tvrde da dan odmora ce biti u Novom Jerusalemu sa Isusom kad se sve svrsi jer mi smo umrli i uskrsli i sada nas vodi Sveti Duh u govori sta je pogresno a sta ne i u nama zivi neko ko je visi od Subote.Draga Dino ja nikada ne bih takvo nesto iznijela za Adventiste.Molim te Dino budi nepristrasna jer mi se razlikujemo u naucavanju Svetog Pisma i ti i ja mislimo da smo u pravu ali mi imamo istoga Boga i to nas veze i spaja.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply