Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Europa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine?

power_settings_newLogin to reply
+9
Izrail
Euro
Bhakti
Češljugar
Mali princ
hrvoje hrki
dominik
Ruta
Aladin
13 posters

descriptionEuropa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine? EmptyEuropa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine?

more_horiz
Velečasni Zlatko Sudac je u intervjuu Veritasu , izrekao jedan dio dubljeg sloja izvanjske sadašnje istine starih uzroka europskog bijelog roblja koje se uhvatilo u zamku međusobnog jala koji prijeti samougrozbom kršćanskog identiteta naroda prema moderniziranoj verziji - podjeli pa vladaj.
Parlamentarna većina članica Europe nije obraćena, demokracija se udaljuje od Boga - tranzicija uma nije kristijanizirana, povratak naroda prema duhovnosti nema uzora u europskim vođama..Oni se ne mole Bogu već bogu sunca..
U adventističkom listu "Gegenwarts -Fragen" broj 1 iz 1927 u podužem članku od Josepha Brauna opisuje se prvi Panevropski kongres koji se održao u Beću 3.-6.listopada 1927 ..U proglasu Paneuropskog kongresa naglasak je bio na probuđenju europske savijesti.Narodi Europe su pozvani da pokopaju nacionalne mržnje i granice učine nevidljivima..
Analiza sudbine paneuropskog pokreta polazi od Danielovog proročanstva..
Mnogi kongresni govri bili su euforični izrazi humanističke kritike stalnog vulkana europskih sukoba koji su odnosili milijune života bijelog roblja..
Na Paneuropskom kongresu delegati su isticali neodvojenost paneuropskog pokreta od pansvjetskog pokreta - tj. tvrdili su - nema Europe bez globalizacije..
Humanizam nije izdržao silu zla..Hoće li kršćanstvo pokopati europski grijeh ili ne?Ili će Europa pokopati kršćanstvo?
Ako se narodi Europe ne obrate - demokratska će većina ostati u ropstvu sekularizacije..Bijelo će roblje i dalje biti u ropstvu -Gdje je Mojsije današnjice, gdje je Ilija?Hoće li harizmatski pokreti vratiti Europu ka Bogu ili
ne..No harizmatski pokreti još ne pozivaju vjernike da ne sudjeluju u modernim babilonskim grijesima..Lista tih grijeha je od polovine devetnaestog vijeka uveliko narasla..Idemo li ususret novom Pentakostu?!
Vjerujem da će crkva adventista sedmoga dana biti prva koja će doživjeti pentakostnu revoluciju i sa velikom moći pozvati vjerne na odricanje od sudjelovanja u babilonskim grijesima..

abraham

descriptionEuropa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine? EmptyRe: Europa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine?

more_horiz
Brate Abrahama

Ujedinjena Evropa nije ništa drugo da Obnovljeni Rim iz Otkrivenja 13.

I vidjeh jednu od glava njezinih kao ranjenu na smrt, i njezina rana smrtonosna
izliječi se. I sva se zemlja začudila pristajući uz zvijer. I pokloniše se
zmaju, što je dao vlast zvijeri;

Dakle, ništa od Evropskog probuđenja više nema. To su sve zablude. Narodi su širom sveta sve u gorem stanju, a crkve sve više formalne, hladne i mrtve. Kada pogledam na stanje crkvenog sveta, pogotovu Evropskog, mi smo sve više ispunjenju proroštva iz II. Solunjanima:

Da vas nitko ne prevari ni na koji način, jer treba da najprije dođe otpad, i
objavi se čovjek grijeha, sin propasti,
Koji se protivi i podiže više svega, što se zove Bog, ili što se štuje, tako da
će on sjesti u hramu Božjem pokazujući sebe, kao da je Bog.

Mi se nalazimo neposredno pred ispunjenjem ovog dela Pisma a ne pred probuđenjem, pogotovu ne Pentekostalnim probuđenjem. Pentekostalno probuđenje je počelo početokm 20.-og veka, i već odavno imalo i svoj završni sjaj, tako da je Duh odveo ljude još dalje, u vreme Otvaranja Knjige koja je zapečaćena sa 7 pečata. Jedino što je ostalo da se desi je Uznesenje crkve nanovorođenih i onda počinje otkrivenje čoveka greha.

Jer vam ovo govorimo po riječi Gospodnjoj, da mi, koji živimo, koji ostajemo za
dolazak Gospodnji, nećemo preteći onih, koji su usnuli.
Jer će sam Gospodin na dani znak, na glas arkanđelov, na zvuk trube Božje sići s
neba i mrtvi u Kristu uskrsnut će najprije,
Onda ćemo mi, koji živimo, koji smo ostali, biti zajedno s njima uzeti u oblake,
u susret Gospodinu u zraku, i tako ćemo svagda biti s Gospodinom.

Proroštva su veoma jasna. Nakon uznesenja Neveste (Mudre Device iz Mateja 25. koja ima Ulje) ostaje Luda Devica u periodu velikih nevolja koje su opisane u Otkrivenju 12.
Otkrivenja 12:17:
I razgnjevi se zmaj na ženu, i otide da zametne borbu s ostalima od potomstva
njezina, koji drže zapovijedi Božje i imaju svjedočanstvo Isusa Krista.

Dakle, brate Abrahame, ono što ti čekaš, već je skoro prošlo, i mi smo pred veličanstvenim Uskrsnućem Novozavetnih svetaca i Uznesenjem onih koji su dočekali Gospodnji dolazak živi.

Brat Aladin

descriptionEuropa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine? EmptyRe: Europa se vraća Bogu-obraćenje demokratske većine?

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Brate Abrahama

Ujedinjena Evropa nije ništa drugo da Obnovljeni Rim iz Otkrivenja 13.

I vidjeh jednu od glava njezinih kao ranjenu na smrt, i njezina rana smrtonosna
izliječi se. I sva se zemlja začudila pristajući uz zvijer. I pokloniše se
zmaju, što je dao vlast zvijeri;

Dakle, ništa od Evropskog probuđenja više nema. To su sve zablude. Narodi su širom sveta sve u gorem stanju, a crkve sve više formalne, hladne i mrtve. Kada pogledam na stanje crkvenog sveta, pogotovu Evropskog, mi smo sve više ispunjenju proroštva iz II. Solunjanima:

Da vas nitko ne prevari ni na koji način, jer treba da najprije dođe otpad, i
objavi se čovjek grijeha, sin propasti,
Koji se protivi i podiže više svega, što se zove Bog, ili što se štuje, tako da
će on sjesti u hramu Božjem pokazujući sebe, kao da je Bog.

Mi se nalazimo neposredno pred ispunjenjem ovog dela Pisma a ne pred probuđenjem, pogotovu ne Pentekostalnim probuđenjem. Pentekostalno probuđenje je počelo početokm 20.-og veka, i već odavno imalo i svoj završni sjaj, tako da je Duh odveo ljude još dalje, u vreme Otvaranja Knjige koja je zapečaćena sa 7 pečata. Jedino što je ostalo da se desi je Uznesenje crkve nanovorođenih i onda počinje otkrivenje čoveka greha.

Jer vam ovo govorimo po riječi Gospodnjoj, da mi, koji živimo, koji ostajemo za
dolazak Gospodnji, nećemo preteći onih, koji su usnuli.
Jer će sam Gospodin na dani znak, na glas arkanđelov, na zvuk trube Božje sići s
neba i mrtvi u Kristu uskrsnut će najprije,
Onda ćemo mi, koji živimo, koji smo ostali, biti zajedno s njima uzeti u oblake,
u susret Gospodinu u zraku, i tako ćemo svagda biti s Gospodinom.

Proroštva su veoma jasna. Nakon uznesenja Neveste (Mudre Device iz Mateja 25. koja ima Ulje) ostaje Luda Devica u periodu velikih nevolja koje su opisane u Otkrivenju 12.
Otkrivenja 12:17:
I razgnjevi se zmaj na ženu, i otide da zametne borbu s ostalima od potomstva
njezina, koji drže zapovijedi Božje i imaju svjedočanstvo Isusa Krista.

Dakle, brate Abrahame, ono što ti čekaš, već je skoro prošlo, i mi smo pred veličanstvenim Uskrsnućem Novozavetnih svetaca i Uznesenjem onih koji su dočekali Gospodnji dolazak živi.

Brat Aladin

Osobno čekam "Drugu pedesetnicu" - za dovršenje Božjeg djela prema Otkrivenju 18 glave.
Gornji je moj napis - poziv drugim kršćanima na čitanje Knjige proroka Daniela kako bi bolje razumjeli Europska kretanja u svijetlu proročanstva o kamenu koji udara u stopala..No ono što svi čekamo nema bez predadventnog suda i jasnog odvajanja od Babilonskih grijeha..No oni koji odbacuju svetkovanje istinske subote sudjeluju u Babilonskim grijesima jer se klanjaju Zvijeri i ikoni njezinoj..
Ipak , idemo u susret velikom probuđenju za koji nam je posao potrebno izlijevanje Svetoga Duha u većoj mjeri nego za vrijeme pedesetnice...Završni događaji koji prate odpečaćenje ne odvijaju se izvan vremena suda, izvan vremena Kristove službe u Svetinji nad svetinjom..Danielovo proročanstvo nadovezuje se preko 2300 na Otkrivenje u Otkrivenju 11,19..Da bi svijet bio opomenut o preprekama koje ga odvajaju od preobraženja i o mogućnostima sudjelovanja u preobraženju
adventistička će crkva upućivati na izlijevanje Duha radi glasne vike iz Otkrivenja 18 glave..Pentakost 20 vijeka nije se odvojio od babilonskih grijeha..No, tko budi i mudre i lude?Obnovljenje ponoćnog poklića nije odvojeno od Otkrivenja 18 i obnovljenje druge anđeoske poruke
o padu Babilona.Ulazimo u vrlo dramatične događaje završetka vremena milosti..Jedan od tih događaja je i poziv Hrvatima da imaju u vidu Danielovo proročanstvo a tako i troanđeosku pruku narodima o času suda ..Radi se o razumijevanju istine o " bijelom roblju" koje ide u Europu..ususret kamenu koji udara u stopala, u glinu i metal koji se ne mogu spojiti..
abraham

more_horiz
Brate Abrahame

Otkrivenje 11.-ta glava je proroštvo za dva proroka u Izraelu.

Ja nisam pripadnik Pentekostalne denominacije, mada verujem u Pentekostalno iskustvo, što bi trebali svi Hrišćani da veruju. Ali Pentekostalno probuđenje jeste bilo ispravno kao i svako dok je trajalo. Ono je počelo samim početkom dvadesetog veka, ali nažalost, preraslo je u organizaciju i kao i mnoga probuđenja pre toga. Luter, Vesli... Ali Pentekostalno probuđenje je dalo dobru osnovu za ono što je nakon toga sledilo. No Nevesta kraja vremena (to je naša generacija) je otišla dalje sa Rečju i ona sigurno nije u Babilonu.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Pa brate Abrahame stani malo u red ja sam stigla prava:D Ja ne znam mnogo sta se desava u Evropi ali ovdje u Americi i Canadi je sve teze i teze i sve prelazi u neku organizaciju.Znam da imaju "radikalni "Pentakostalci koji se strikno drze samo Svetog Pisma i sve vise dizu svoj glas i ukazuju na pogreske i gusenje Duha Svetoga.

more_horiz
Ruta je napisao/la:
Pa brate Abrahame stani malo u red ja sam stigla prava:D Ja ne znam mnogo sta se desava u Evropi ali ovdje u Americi i Canadi je sve teze i teze i sve prelazi u neku organizaciju.Znam da imaju "radikalni "Pentakostalci koji se strikno drze samo Svetog Pisma i sve vise dizu svoj glas i ukazuju na pogreske i gusenje Duha Svetoga.

Da se razumijemo,
Pedesetnicu koju očekujem je ona koja je vezana za glasnu viku u Otkrivenju 18,1-5 kojom se, u dramatičnim događajima među narodima i ljudima, u domovima i pojedincima, poziva cijeli svijet za izlazak iz Babilona kojeg predstavljaju lažne religije i politički sistemi ujedinjene u silu progonstva u posljednjim danima.Ta vika sadrži posljednji poziv da se izbjegnu posljednja zla -Otkrivenje 15 - i nađe zaklon u Kristu koji u tom momentu završava službu Pomirenja istražnog suda i očišćenj Svetinje nad asvetinjama..Za tu viku koja u pozivu izlaska iz Babilona ima i ponoćni poklić o dolasku Ženika nakon izlaska iz Svetinje, potrebna je nova pedesetnica - i snažnije izlijevanje Svetoga Duha nego u prvoj..Cijeli se svijet okreće u smjeru glasne vike u kontekstu trostruke anđeoske poruke..
Krist će biti proslavljen silom posljejdnjeg izlijevanja Duha Svetog - to će biti posljednja žetva posljednjeg probuđenja..No ne smijemo samo čekati na izlijevanje..Ono dolazi na one koji prepoznaju Božji poziv i odazovu se ..
Uvjeren sam da je ovaj poziv posljednje pedesetnice upućen i pentakostnim denominacijama koje darove Svetoga Duha još ne povezuju sa predadventnim, istražnim sudom i relativiziraju Subotu i nedjelju i tako sudjeluju u babilonskom grijehu..Kada Krist bude završio svoju posredničku službu u nebeskoj svetinji - izlit će se nepomješani gnjev na one koji se klanjaju zvijeri i ikoni njezinoj i koji su primili njezin žig..Božji gnjev će pohoditi i one koji su relativizirali subotu u odnosu na ispunjenje zakona..
Kako sam temu započeo povodom intervjua Veritasa/Uaskršnji broj/ sa vlć. Zlatkom Sudcem , koji je upotrebio termin bijelo roblje, htio sam ukazati na
potrebu uvažavanja Biblijske eshatologije kako bi narodi Europe razmišljali
o uzrocima prokletstva koja su posljedica nemarnosti prema strahu Božjem i času sadašnjeg suda Njegova..Harizmatičari imaju veliki utjecaj na narod,
koji je žedan osjetiti Nebske sile jer ga sotonske sile ponižavaju ne samo kroz eksploataciju i zloupotrebu demokracije , već i preteškim osječajem krivice..Narodi su Europe još bolesni od paganiziranog kršćanstva koje ih udaljava od duhovnosti i baca u ralje ezoterije i newagea , spiritizma...Bog želi da narodi svetkuju Subotu jer tako se ne klanjaju Čovjeku bezakonja već Bogu..Bog želi da i Hrvati , a ne samo Nijemci, Francuzi, Talijani i drugi, znaju da je čas suda Njegova i da prepoznaju uzroke međusobne zavisti koja ih slabi i vodi kao okovano bijelo roblje..Nacija bez istinskog kršćanstva umire u lažnoj religiji usljed nedostatka istinske pobožnosti i prave biblijske vjere..
Kada Zlatko Sudac upućuje na povratak duhovnosti tada on ne poziva na biblijski put direktnog odnosa sa Kristom u svjetlu Nebeske Svetinje..
Odvajanje Duha Svetog od Kristove službe u Nebeskoj svetinji je također sudjelovanje u Babilonskom grijehu..Povratak Europe kršćanstvu počinje obraćenjem naroda..
pozdrav
abraham

more_horiz
Dragi moj brate Abrahame,

Nema ništa od povratka Evropljana na pravo Hrišćanstvo. Istina i proroštva Pisma su mnogo drugačija. Istina je da će Evropa biti obnovljen Rim a da će Rimska religija prevladati u Evropskoj Uniji, i da će i protestanti biti progutani kroz lažna jedinstva i bratstva, s tim sistemom. Danas se pod Ekumenijom sprema jedinstvo svih Hrišćana, a ljudi su slepi i to nevide. Ali Biblija je prorokovala da će narodi biti slepi i da će Rim izrasti u svojoj sili, a religija Rima je Babilon-Otkrivenje 17. To neće biti samo RC, već i protestantizam u ogromnom broju uhvaćen u tu klopku lažnog bratstva. Parola svi smo jedno, Rimu je potrebna da bi došao do sve sile, a kada se to desi, JAO ljudima pod tim sistemom. Nažalost, za mnoge to je pred vratima. A na sreću za Nevestu to je znak odlaska svome Ženiku-Mladoženji-Hristu.

Povik koga čekaš iz Otkrivenja 18., odavno već tutnji po svetu, a ljudi čekajući ponovni dolazak Ilijinog Duha na zemlju, propustiće ga baš kao i poslednji put kada je Ilijin Duh bio na zemlji.
Isus je rekao: "Zaista vam kažem, Ilija je već bio a vi ga ne poznaste. Ali vam kažem da će Ilija doći..."
Baš kao što se desilo i prvi put dešava se i drugi. Pismo se ne može promeniti.

Sva proroštva su protiv ove generacije, i crkve poslednjeg vremena. Ogroman deo Hrišćanstva danas je na putu da završi u Babilonu, ali Biblija je prorokovala da će biti slepi, pa naravno oni to onda i ne mogu videti

I još nešto brate Abrahame, to sve nema nikakve veze sa subotom. Što pre to otkriješ, život će ti krenuti u jedan novi i blagoslovljeniji pravac. Naravno možeš držati subotu, i to nije problem. Ali zver te neće zbog toga goniti. Nije Sotona toliko glup.

Brat Aladin

more_horiz
Pitanje za Aladina i dragomira, kako smatrate da vise nema probudjenja kako komentirate golema probudjenja u Ugandi, J. Koreji i Kini?

Probudjenje u Americi bi se vec trebalo dogoditi, naime probudjenja u Americi po jednom propovjedniku (Andrew Storm) se dogadjaju svakih 50 godina u poslijednjih parsto godina. Vrijeme probudjenja Americi istice... No, ja se nadam i vjerujem da ce ipak biti pomaka. (pod Amerika mislim na SAD)

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Dragi moj brate Abrahame,

Nema ništa od povratka Evropljana na pravo Hrišćanstvo. Istina i proroštva Pisma su mnogo drugačija. Istina je da će Evropa biti obnovljen Rim a da će Rimska religija prevladati u Evropskoj Uniji, i da će i protestanti biti progutani kroz lažna jedinstva i bratstva, s tim sistemom. Danas se pod Ekumenijom sprema jedinstvo svih Hrišćana, a ljudi su slepi i to nevide. Ali Biblija je prorokovala da će narodi biti slepi i da će Rim izrasti u svojoj sili, a religija Rima je Babilon-Otkrivenje 17. To neće biti samo RC, već i protestantizam u ogromnom broju uhvaćen u tu klopku lažnog bratstva. Parola svi smo jedno, Rimu je potrebna da bi došao do sve sile, a kada se to desi, JAO ljudima pod tim sistemom. Nažalost, za mnoge to je pred vratima. A na sreću za Nevestu to je znak odlaska svome Ženiku-Mladoženji-Hristu.

Povik koga čekaš iz Otkrivenja 18., odavno već tutnji po svetu, a ljudi čekajući ponovni dolazak Ilijinog Duha na zemlju, propustiće ga baš kao i poslednji put kada je Ilijin Duh bio na zemlji.
Isus je rekao: "Zaista vam kažem, Ilija je već bio a vi ga ne poznaste. Ali vam kažem da će Ilija doći..."
Baš kao što se desilo i prvi put dešava se i drugi. Pismo se ne može promeniti.

Sva proroštva su protiv ove generacije, i crkve poslednjeg vremena. Ogroman deo Hrišćanstva danas je na putu da završi u Babilonu, ali Biblija je prorokovala da će biti slepi, pa naravno oni to onda i ne mogu videti

I još nešto brate Abrahame, to sve nema nikakve veze sa subotom. Što pre to otkriješ, život će ti krenuti u jedan novi i blagoslovljeniji pravac. Naravno možeš držati subotu, i to nije problem. Ali zver te neće zbog toga goniti. Nije Sotona toliko glup.

Brat Aladin

To sve ima suštinske veze sa Subotom jer ni jedan katolik niti protestant koji koji odbacuju pozive poklanjanju Bogu radi časa suda Njegova neće prihvatitu subotu kao dan svetkovanja već će sudjelovati u posljednjimgrijesima Babilonskim koji idu za donošenjem nedjeljnog zakona
kao što je to bilo u pokušaju kraja 19 vijeka u SAD kada je malo falilo da se donese amandman na ustav u vezi religijske slobode..Zakoni koji će nametati svetkovanje nedjelje umjesto subote dovešće do toga da će cijeli svijet, sve parlamentarne kršćanske zemlje se odreći naćela demokracije.Vlastodršci će prihvatiti religiju Babilona a Božji zakoni će biti ukinuti.Ukidanju Božjeg zakona doprinosi i teologija ispunjenog zakona u odnosu na sjene.Narod koji propovijeda troanđeosku vijest - koja tutnji svijetom i odjekuje - glasni poklič-u trijemu ekumene i na vratima KC i drugih K.Denominacija bit će omrznut radi širenja vijesti o nepokoravanju babilonskom savezu koji će doživjeti sudbinu iz Otkrivenja 17 i 18..Kada države budu krive za grijehe otpada Bog direktno radi za svoj narod..Kada uskoro SAD se budu odrekle protestantizma direktnom podrškom Rimu ukidanjem vjerskih sloboda - tada će započeti vjersko-državne diktature po svijetu..Istovremeno kako se oblikuje opći otpad koji vodi u propast tako se oblikuje i duh probuđenja na osnovu Glasne vike koja ukazuje na srce velikog sukoba između Krista i sotone.Sukobi će biti najžešči u krilu kršćanstva..Kada kažemo da će svi narodi biti ukljućeni u taj sukob to podrazumijeva da će svaki pojedinac biti zahvaćen presudnim pitanjem opstanka - Subota ili nedjelja jer će sva zakonodavstva biti svezana američkim amandmanom o slobodi savjesti..Cijelo kršćanstvo današnjesutrašnjice će biti podjeljeno u dvije skupine - na one koji drže zapovijesti Božje i imaju vjeru Isusovu i na one koji se klanjaju zvijeri i ikoni njezinoj..i primaju njezin žig..Stvar je još kompliciranija u odnosu na lažna čuda koja će biti sotonino važno oruđe u odvraćanju vjernika od glasnog pokliča troanđeoske vijesti..On čini da se ljudi razbole a onda ih iznenada oslobađa svoje sotonske sile kako bi ih zarobio kada se ljudi uvjere da su izliječeni..Ta djela prividnog izlječenja stavit će na probu i adventiste sedmoga dana koji ne budu ustrajali u traženju Duha nove pedesetnice..Zato će iscjelenje biti dar onim pojedincima adventističke crkve koji budu prošli ispit kušnje pred pedesetnicu u vrijeme borbe u dubinama babilonskih ulica..Duhovno pijanstvo u kojima će sudjelovati mediji i demoni bit će osnaženo bacanjem čina da se ljudi razbole a onda će skidati čine navodeći neutvrđene i željne zdravlja i oslobođenje krivice da se prikljuće lažnim harizmatskim pokretima koji će dovesti mnoštvo u ekumenu da se pokloni Zvijeri..
Zato pod povratkom Europe na kršćanstvo podrazumijevam upućivanje vodećih snaga na uvažavanje proroštva za Europu u svjetlu glasne vike čiji je stožer čas suda - poklanjanje Bogu - subota a ne nedjelja-Vjera Isusova.Povratak Europe kršćanstvu je prihvatanje poziva na izlazak iz Babilona..No probuđenje je povezano sa raskrinkavanjem sprege crkve i države koji će izazvati gnjev Božji koji će uputiti uši naroda da slušaju istinu o drugom Kristovom dolasku i da smatraju da je zaista kraj ovome svijetu..Poćet će se voditi bitka zvana Harmagedon kada Zemlja bude obasjana slavom anđela iz Otkrivenja 18 u kojoj će sudjelovati vjernici koji su održali vjeru Isusovu i sve zapovijesti Njegove i nisu primili žig zvjeri već pečat Božji..
abraham

Zadnja promjena: ; pet 06 tra 2007, 00:28; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
subota i protu-karizmatici...

ja ovdje nazalost samo vidim denominacijske doktrine... Sad

more_horiz
e, sad ja moram tebe da tješim moli

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
dominik je napisao/la:

Ne plakati,daj da vidimo tvoju denominacijsku doktrinu.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
@ dina

mene je Bog oslobodio toga...u velikom djelu.. Smile

Slava Isusu Kristu! Slava Ocu na nebesima!

Iako me to kostalo mnogo ponosa i ega...ali i na tome jos vise slava Bogu!

@ noemi

hvala sister zajedništvo

more_horiz
dominik je napisao/la:

Ne plači, pogledaj na bojno polje Velike borbe između Krista i sotone u kojoj se lažna harizma koristi za privlačenje svijeta u savez protiv Jagnjeta..
Istinska harizma je povezana sa uzdizanjem Kristovog proslavljanja Božjeg Zakona..Nakon opravdanja vjerom - primanjem Kristove sile ispunjenog zakona - pravde, nastupa posvećenje u kojem se prelazi u krštenje i darivanje Duhom radi posla izbavljenja iz Babilona..Budućnost donosi pentakostni adventizam sedmoga dana jer je Božja posvečujuća sila blagoslovila sedmi dan..
abraham

more_horiz
Abrahame, nesto mi je s tobom cudno...

more_horiz
dominik je napisao/la:
Abrahame, nesto mi je s tobom cudno...

Radi se Dominiće o bijelom roblju Babilona koje se okiva okovima međusobne zavisti - rob protiv roba -
čitaj u Veritasu intervju sa Zlatkom Sudcem..
On govori kako idemo kao bijelo roblje u Europu, u stvari, idemo kao bijelo roblje Babilona..To ti je čudno..Nemoj se naći u njemu..To ti je sadašnja istina Europe - bijelo roblje Babilona kojemu pomaže lažni pentakostalizam...koji relativizira Zakon..

abraham
Draga sestrice Ruta,
Kada pročitaš gornje moje postove o povratku Europe kršćanstvu, nigdje nećeš naći ono što si mi pripisala da sam napisao - čitaj, mogu i drugi čitati - ti citiraj pa ćeš vidjeti da si se prevarila u prepričavanju pa si svoju
averziju sotoninu prema osudi lažnog pentakostalizma i lažnog harizmatizma izrekla - napisala..
I sada tvrdim da taj lažni p.i h pomažu Babilonu koji opija bijelo roblje od kojega trgovci imaju koristi - vidi Otkrivenje 18 glave..Pogledaj u Otkrivenju 16 glave gdje se spominje Harmagedon tko okuplja careve, vladare na veliku bitku protiv Jagnjeta..
Što se tiče objavljivanja Suda u svijetlu troanđeoske istine - dakle suda u sadašnjoj istini, istini za ovo vrijeme - to propovijeda samo adventisticka crkva sedmoga dana..Istina je da i drugi propovijedaju Sud..no propovijedaju ga odvojeno od Dana pomirenja i od očišćenja Svetinje..Tko danas propopvijeda opomenu o poklanjanju Zvjeri a u odnosu na Subotu kao znak Božjeg autoriteta?Volio bih da to propovijedaju svi pentakostalci, svi protestanti i svi katolici.. no eto činjenice da harizmatici su most pomirenja protestanata i katolika s time što će protestanti izmijeniti i napustiti protestantizam - prvo u Americi gdje će Kongres izmjeniti ustav kako bi se donio nedjeljni zakon..Molim Te hodi u biblioteku i potraži povijest crkava u Americi..pročitaj o mučenicima puritancima-subotarima, baptistima -subotarima ..Preispitaj harizmatske pokrete u Americi..
Osim toga iztraži otvaranje sedam pečata - pogledaj krvavu povijest svijeta..Pročitaj Linkovnov govor po završetku građanskoga rata u Americi
kako je čovjek prenio poruku Božju o zadatku Amerike koju je Bog pripremio da bude utočište prognanima od strane Babilona, i od katoličke crkve , anglikanske,..Pisao sam gore o mogućnostima povratka Europe kršćanstvu, o mogućnostima istinskog probuđenja Europe..Navodio sam dio izjave vlć Sudca iz današnjeg broja Veritasa gdje spominje bijelo roblje i međusobnu zavist Hrvata..
Bože blagoslovi sestru Rutu
abraham

Zadnja promjena: ; ned 08 tra 2007, 11:05; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Svi će narodi ostati bijelo roblje u babilonskom sužanjstvu jer su svoju sudbinu vezali odbacivanjem reformacije ovisnošću od babilonskog - ninivejskog opojnog vina koje odvraća sudbine duša od časa suda i ne usmjerava vjernike na Kristovu službu u Nebeskoj svetinji.Kako da se Europa , kao čaša u ruci bludnice koja jaše na zvijeri odbaci vino natočeno u nju i da izađe iz sužanjstva kada se vladari odvraćaju od proročanstva o dolasku bijelog kamena koji će udariti u stopala?
Vijesnikov novinar objašnjava vlć.Sudca da on nije europesimista već da stigmatik upozorava na autentični pridonos Hrvatske Europskoj uniji..Prema Danielovom proročanstvu i događajima opisanim u Otkrivenju u 17 glavi - iu svijetlu troanđeoske opomene nacionalna autentičnost koja bi zaustavila opijanje bijelog roblja kako bi se narodi mogli pokloniti Bogu u vrijeme Njegova suda je samo vjera Isusova i držanje Zapovijesti Božjih odbacivanjem paganizirane religije koja bludnici daje prevarnu silu moć.Svjesno suprotstavljanje Božjim zapovijestima bludnicu još nije zavatilo do kraja - u njenom krilu nalaze se oni koji zaista ne žele biti njeno roblje u kurvanju sa vladarima ..
Narodi Europe gube Božju zaštitu jer prihvataju izopačenu Božju poruku o Ljubavi Jagnjetovoj i odbacuju istinsko bogoslužje..Koji se odvrate od bludnice i priklone se ženi obučenoj u Kristovu odječu - oni su oni koji imaju Kristovu autentičnost jer su svoju sudbinu vezali Duhom Svetim za Njegove rane, oni nose istinsku Stigmu Neba..
abraham

more_horiz
Pasija bijelog roblja se nastavlja..

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply