Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli!

power_settings_newLogin to reply
+3
Justin
vivi
ziger
7 posters

descriptionZigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! - Page 3 EmptyRe: Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli!

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>
Noemi je napisao/la:
a pecaroši noćni? ogladnjeli od snažnog mirisa Dunava i vjetra koji donosi mreškanje -brć-brć...i valovići koji lupkaju potiho o sijenke čamca a mjesec objasava širinu...

Ma znas kako su Abraham i Sandra pisali njezno o tome kad je NoNik proplakao-mimoza</BLOCKQUOTE>

Pecaroši uvijek ponesu sa sobom umotano u Vukovarskim novinama.
Jedmo su moj djeda Jakob i njegov prijatelj išli po drva preko na mali otok,
u povratku zapuhala košava, prevrnuli se i izašli kod najpauerove bašte, prespavali kod omamine snahe Starz - udovice sa četvoro djece od kojih je najmlađi sin Trpimir pjevao u baritonu i negdje se uputio u svijet..
Kako ono ide , tko se jednom napije Dunava -vrača se u Vukovar, ili tako nekako..O da drugačije brćka voda o čiklju a drugačije o čamac, zavisi i o tome da li je novo katranisana i vise li noge u Vuki ili Dunavu, Dunav malo ladniji od Vuke pa se brže brćka.Mjesec se diže iznad rita pa obasjava bijele krovove i križ na crkvi...
Bila jedna velika trešnja u tršćari pored stare pošte pored brijačnice..Skakali smo preko plota kada su nas povijali..Jednom me je baš u preskakanju ugrizla osa, a ja proplakao što sam prosuo sve tršnje a teta komšinica mislila da pita za osu..No uzmi svoje trešnje, a ono me zaboli osa..
Tu su trešnju ostavili i kad su sagradili novu kuću jednog povratnika iz Njemačke - švabe kojega su se djeca vratila natrag u Njemačku ..Trešnja je rasla pored krećane koju nismo uvijek mogli zaobići..

descriptionZigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! - Page 3 EmptyRe: Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli!

more_horiz
Evo me na tulumu!
Sve naručujte!
Otišal sam po još sokova!
Samo nastavite sa igrom!
pecanje I ja volim loviti ribu, na Dunavu nisam nikad pokašal, budemo se svi naći i zabaciti koju!Very Happy

more_horiz
Evo jedna pjesma od Dražana Zečića:
Nitko nema dva života...pa nemam ni ja... neću više tugovati...
Ajmo svi!!!!!!

more_horiz
svirka

iako ne znam pjesmu, evo muzika...

more_horiz
Noemi je napisao/la:
svirka

iako ne znam pjesmu, evo muzika...

Hvala!
Sada malo klape za one koji su iz naše liijepe/lipe Dalmacije:
Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! - Page 3 Klapa%20u%20Podstrani

"Svi ti kažu biser si u oku, svi te vole lipu i široku, Dalmacio slušaj ovo: JA TE VOLIM I GOTOVO..."

more_horiz
Veliki je tjedan nije vrijeme za tulume.
Crying or Very sad

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Veliki je tjedan nije vrijeme za tulume.
Crying or Very sad

Klapa pjeva i Uskršnje pjesme i njueguje pučku tradiciju. Zamisli da su na tulumu svi sjeli i da slušaju klapu koja pjeva Uskršnje pjesme i pjesme koje veličaju Krisovu POBJEDU.
Obriši te suze prijatelju.
Slušaj klapu i uzmi nešto da popiješ.
OK?Smile

more_horiz
ajde da zaigramo kolo Smile :
[img]Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! - Page 3 D111[/img]

more_horiz
...........iako nepozvan ja sam se odvazio doci, pa bi narucio neke pjesme....neka bude od Balasevica - "jesen stize dunjo moja", a kad vec pustas Prljavo kazaliste, onda moze "tu noc kada si se udavala".........

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply