Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli!

power_settings_newLogin to reply
+3
Justin
vivi
ziger
7 posters

descriptionZigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! EmptyZigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli!

more_horiz
kaudrum pepsi svirka svirka to stari lux umirem od smijeha kiss smjehsvirka
Dodro došli na moj tulum, svi dolazite da se veselimo!
Evo ja puštam Prljavo Kazalište: Ovdje Radio Dubrava... dobro jutro Hrvatska!"
Hajde, naručujte pjesme!
Sve je besplatno!svirka

descriptionZigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! EmptyRe: Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli!

more_horiz
Hahahahaha! Super ideja!

descriptionZigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! EmptyRe: Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli!

more_horiz
Kaj piješ?
imamo sve vrste bezalkoholnih pića!
Služi se!Very Happy

more_horiz
Budući da si Vivi prva se odazvala na moj tulum, zamolil bih te za jedan ples!
drum već bibnjar počinje!
Glazbenici1 Molim: Na Plavom Dunavu..
svirka
Poslije plesa idemo svi na palačinke!prevrce

more_horiz
Super!
ya umirem od smijeha

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Super da ti se sviđa!
Maožda se u međuvremenu još ljudi pridruži!
detektive Hajde! Dođite i ostali!</BLOCKQUOTE>

more_horiz
može al daj mi bubanj... drum

more_horiz
Zdravo, ziger. Imaš li soja-milk?

more_horiz
Ej Ziger,pa ti si pravi,podrzat cu te u tulum,ali pod jednim uvjetom,da sve koji su naravno za tu kategoriju posaljes u nas ured,tamo ce te sacekati moja jako ljubazna tajnica i par drugih dobrih ljudi,super 0.oo promila,eto nadam se da i mene primas ovdje,i ako bi ja mozda,jednu sefdalinku...Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! 020106TA230_prvZigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! 020106NA12_prvmislim da sam za pocetak zadovoljna.

Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! P

more_horiz
Pozdrav:)

Super ideja

Tuluuuuum je supic, more narudzba:pep:

Vjeruj u ljubav...svirka

more_horiz
Kušali ste li - sinalko i brezalko od vicilira vukovarskoga čiji je djada prodavao na istim kolima - Joguru koja originalna boca košta puno eura jer se negdje izgubio recept..To su pića prava i zdrava ledena od leda sa Dunava koji je lomljen za ledaru u starom Vukovaru u kojoj su zimi radili ribari podunavci..Led sa Vuke je bio jeftiniji a koristili su ga oblićnji slastilari iz svojih podruma..

more_horiz
O, divni moooooojjjj, Vukovare tiiii,
u tebi lijepo je živjet , u tebi moji su sniiiii....

Po tihom vjetru uz šapat
s pjesmama lišća i cvijeća
divan si ti u to doba,
......nananananana

more_horiz
pjesma samo za abrahama...

more_horiz
Zigerov tulum bez alkohola i uvreda! Dobro došli! 12

more_horiz
Na tulum vožnjom po Dunavu...

more_horiz
Noemi je napisao/la:
pjesma samo za abrahama...

Hvalaaaa od Dine i abrahamaaaaa, vidjet ćemo se u Vukovaru na brezalku i sinalku uz tamburice i fiš..
Hej Vukovarci pored križa, ispravimo tok Vuke kako je tekla pored veslačkoga kluba gdje je pristajala skela da preveze paprike i konje vrane..
Hej

more_horiz
nedirajte mi večeras uspomenu u meni nedirajte mi ravnicu jer ja ću se vratiti Sad Sad mene zovu moja polja mene zovu tambure............ah evo suza suzu stiže.................

more_horiz
Sandra je napisao/la:
nedirajte mi večeras uspomenu u meni nedirajte mi ravnicu jer ja ću se vratiti Sad Sad mene zovu moja polja mene zovu tambure............ah evo suza suzu stiže.................

Vidjela li si Vuku u njenom prirodnome koritu, tada velika rijetkost u svijetu da rijeka utječe u Dunav tako oštro protiv njegovoga toka..?Tada je još bila vrlo bistra, iza adice, pored dobre vode - pili smo vodu Vuke u trstiki gdje su se odmarale ribe koje smo hvatali rukama, crvenperke..a Viktor , tata od Ruce, Rudice Vilhelma, bacao je mrežu ispred trstike da prehrani gladne dečke..Imamo recept za fiš skoro tako dobar kao što ga kuha Ruca..Stavljamo u tucanu papriku malo holandske ljute - zove se madam ženet..Kod olajnice se rascvjetao lokvanj sve do ispred špicnagla u uvali nove pijace gdje je poslije bila autobusna postaja uz tadašnji drveni most..
U toj uvali na zavoju Vuke , rado smo se kupali zbog jako tople vode, no bila je puna bjelouški i bilo nas je stra...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply