Joj sječam se da mi je jedan dečko što me tada volio,na olajnici u Vuki ubrao lopoč taj cvjet što je rastao u vodi ,ajoj kako sam se posebnom osječala.Ah uvjek mi se plače kad se sjetim svega,tamo mi sad žive baka i djeda pa ih često posječujem.
No Nick je napisao/la:ovo izgleda nije misto za mene....:-(
Sandra je napisao/la:Oni su radili na kiosku u Borovu naselju,kod autobusnog i željezničkog,svi su radili tamo u tisku i mama.Odma do kioska bila slastičarna joj što sam besplatno dobivala sladoled jer je majstor bio dobar s djedom.Sad više tamo nije ni kiosk ni slastićarna pa mi žao.
No Nick je napisao/la:
ovo izgleda nije misto za mene....:-(
Ne razumiješ, riječ je o čistoti jednoga svijeta idile, svijeta koji je razlikovao dobro i zlo, lijepo i ružno i težio ka raju pored stabla života..
No Nick je napisao/la:hahahaha...
ma ne znam sto znaci biti 'mimozica', i je li to dobro ili ne, al' takve stvari, nostalgicne, izbegavam koliko mogu...Sta cu kad sam takav...
Noemi je napisao/la:a pecaroši noćni? ogladnjeli od snažnog mirisa Dunava i vjetra koji donosi mreškanje -brć-brć...i valovići koji lupkaju potiho o sijenke čamca a mjesec objasava širinu...
|
|