Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Proklestvo

power_settings_newLogin to reply
+4
Aladin
No Nick
Justin
Ruta
8 posters

descriptionProklestvo - Page 2 EmptyRe: Proklestvo

more_horiz
No Nick pitas me kako mislim da je Miller bio lazni prorok-lako jer neko kaze da Isus dolazi a Isus ne dodje onda je to laz,ja ne znam kako je ti mozes drugacije nazvati ili ti mozes.Drugo kako niko nije prepoznao laznog duha u njemu pa medju Adventistima je tada zacjelo bilo mnogo vjernika koji su imali Duha Svetoga.Kako u vasoj crkvi ako neko donese Boziju vijest kao sto je sestra Vajt,znate da je to do Boga i da je istina ono sto govori?

more_horiz
Noemi je napisao/la:
krvlju svojom ušao u Nebesku svetinju i na Nju prenio grijehe kako bi izvršio službu u prvom i drugom odjeljenju - službu u prvom dijelu i službu u drugom dijelu.

- znači: Isus je prenio grijehe čovječanstva sa sobom u nebo?
na čega se odnosi ono što piše da ništa nečisto neće moći u nebo?
-da li su to dva različita pojma, ovo nebo u kojem se događa očišćenje u nebeskoj svetinji, i konačni smještaj vjernika?
(uh? šta sam ja čitala u bibliji dosad, pa ja ništa neznam scratch

Jako dobra , odlična pitanja koja su pitali i pioniri adventista sedmoga dana..Zamisli čist - Isus - uzima našu prljavštinu - ostaje čist jer je Jagnje zaklano.Nečisto se mora čistiti na Nebu - zato je i to nečisto prenijeto u Hram - u Svetinju da bi se bolje stvri očistile na bolji način - krvlju našeg Svečenika na Nebu Isusa Krista , a na kraju suda ta nečistota bil prenešena na Sotonu - oca grijeha..
Samo čisto može očistiti nečisto - ali prije mora biti grijeh prenesen u čistu svetinju kako bi se Svetinja očistila.
Miler je mislio da je Zemlja svetinja koju če očistiti vatra.
Još jednom - odlična pitanja!
Dakle , neće nečisto biti iz hrama onako proliveno kao čađ na čiste nebeske poljane.Zato i postoji Hram..kako bi poslije zvršene Kristove službe Krist došao po svoje koji će biti uzneseni u Nebo u kojem je završeno očišćenje svetinje jer je završen predadventni sud.Tada počinje tisučugodišnji sud nad nepokajanim mrtvima .U tom sudu učestvuju svi spašeni.Po završetku toga suda nad nepokajanim griješnicima na osnovu knjige smrti i knjige života koji se upoređuju sa Biblijom bit će konačno uklonjeno zlo iz svemira izvršenjem presude vatrom koja će spaliti sam prah
po uskrsnuču griješnika kada će se svi pokloniti zajedno sa sotonom Kristu
- ali im to klananje neće se uzeti za pokajanje jer su ga odbili u vrijememe milosti.
Još jednom , hvala na pravim pitanjima
abraham
još sam dužan odgovore na temi Nebeski sud, žurim..doči ću

more_horiz
Pa ipak koliko god postovali Milera kao iskrenog coveka OSTAJE CINJENICA DA JE NJEGOVO RACUNANJE GODINE HRISTOVOG DOLASKA UZETO KAO ISPRAVNO S TIM STO JE PRENETO KAO DAN ISUSOVOG ULASKA U SVETINJU NAD SVETINJAMA.

more_horiz
Sestro Noemi

Ja ne bi nikad delio Hrišćane na sektaše, denominacionaliste ili ko zna šta? Previše često se desilo u istoriji da su ljudi prezreli u svom vremenu ono što je bilo od Boga. To što se neka grupa brojčano uvećava ili smanjuje nemora samo po sebi značiti ništa. To što je Adventistička crkva dobila na milione vernika više, ne znači ništa, a to važi i za svaku drugu crkvu. Kvalitet je u Božijim očima mnogo bitniji nego kvantitet. "Ako se dvoje ili troje nađu u moje Ime..." Nekaže se: "Ako se deset ili dvadeset miliona ljudi okupi u moje ime...?????"

Što se tiče famozne 1844 i da je Isus tada ušao u najsvetije mesto u Nebu, ako bi samo čitali poslanicu Hebrejima, onako kako piše, bilo bi krajnje jasno da je Isus već u vreme kada je napisana ta poslanica tamo ušao. Evo neka se svi čitaoci foruma uvere u to.

Hebrejima 9:1-12:

I onaj prvi je, svakako, imao bogoštovne uredbe i Svetinju, ali ovosvjetsku.
Šator je uistinu bio uređen: prvi, u kojem bijaše svijećnjak, stol i prinos kruhova, a zove se Svetinja;
iza druge pak zavjese bio je šator zvan Svetinja nad svetinjama u njoj zlatni kadionik i Kovčeg saveza, sav optočen zlatom, a u njemu
zlatna posuda s manom i štap Aronov, koji je ono procvao, i ploče
Saveza; povrh njega pak kerubi Slave što osjenjuju Pomirilište. O tom ne treba sada potanko govoriti.
Pošto je to tako uređeno, u prvi šator stalno ulaze svećenici obavljati bogoslužje, a u drugi jednom godišnje samo veliki svećenik, i to ne bez krvi koju prinosi za sebe i za nepažnje naroda.
Time Duh Sveti očituje da još nije otkriven put u Svetinju dok još postoji prvi Šator.
To je slika za sadašnje vrijeme: Prinose se darovi i žrtve koje ne mogu u savjesti usavršiti bogoslužnika sve same na ićima i pićima i raznim pranjima utemeljene tjelesne uredbe, nametnute do časa ispravka.
Krist se pak pojavi kao Veliki svećenik budućih dobara pa po većem i
savršenijem Šatoru - nerukotvorenu, koji nije od ovoga stvorenja i ne po krvi jaraca i junaca, nego po svojoj uđe jednom zauvijek u Svetinju i nađe vječno otkupljenje.

O kojoj Svetinji se radi Pavle to nedvosmisleno kaže u Hebrejima 10:19-20.

Imamo dakle, braćo, slobodan ulaz u Svetinju po krvi Isusovoj put nov i živ što nam ga On otvori kroz zavjesu, to jest svoje tijelo;

Još jedna potvrda i to definitivna, Hebrejima 6:19-20:

Ona nam je kao pouzdano i čvrsto sidro duše što ulazi u unutrašnjost iza zavjese,
kamo je kao preteča za nas ušao Isus postavši zauvijek Veliki svećenik po redu Melkisedekovu.

Ako ovo nije dokaz da je Krist ušao u Najsvetije mesto još u vreme pisanja poslanice Hebrejima, onda ne znam u šta bih mogao da verujem, kada Pismo to tako jasno i nedvosmisleno uči.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
U pravu si Aladine, podjela kršćana nije u redu. No, đaba ga bilo, morala sam naučiti svaku religiju, sektu,kult,budizam,islam,kršćanske pravce...kad sam đak, moram naučiti ili jedinica lol!

more_horiz
Dragomire u pravu si ako nije lisica jeste zec,vazno je da je sumska zivotinja.Divno je kako ti dozivljavas istinu i prorostvo.Zaista sam zadivljena.

more_horiz
To s Milerom mi zadaje glavobolju. Ima li o tome na internetu konkretnije, detaljnije. scratch

more_horiz
Zavisi sestro ko će te u to uputiti, i sa kojim ciljem. Uglavnom će ljudi pokušati da opravdaju proroštvo koje se nije desilo. No zato sam i napisao malo opširnije, odnosno više citirao Pismo sa mesta gde o tome piše detaljno u Pismu, tako da svako može da zaključi sam za sebe, što je najpoštenije. Ne želim nikom da ispiram mozak i da ga uveravam, već jednostavno uputim ga na Pismo gde neko od Apostola ili proroka piše o određenoj temi, pa neka svako zaključi za sebe.

Brat Aladin

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Sestro Noemi

Ja ne bi nikad delio Hrišćane na sektaše, denominacionaliste ili ko zna šta? Previše često se desilo u istoriji da su ljudi prezreli u svom vremenu ono što je bilo od Boga. To što se neka grupa brojčano uvećava ili smanjuje nemora samo po sebi značiti ništa. To što je Adventistička crkva dobila na milione vernika više, ne znači ništa, a to važi i za svaku drugu crkvu. Kvalitet je u Božijim očima mnogo bitniji nego kvantitet. "Ako se dvoje ili troje nađu u moje Ime..." Nekaže se: "Ako se deset ili dvadeset miliona ljudi okupi u moje ime...?????"

Što se tiče famozne 1844 i da je Isus tada ušao u najsvetije mesto u Nebu, ako bi samo čitali poslanicu Hebrejima, onako kako piše, bilo bi krajnje jasno da je Isus već u vreme kada je napisana ta poslanica tamo ušao. Evo neka se svi čitaoci foruma uvere u to.

Hebrejima 9:1-12:

I onaj prvi je, svakako, imao bogoštovne uredbe i Svetinju, ali ovosvjetsku.
Šator je uistinu bio uređen: prvi, u kojem bijaše svijećnjak, stol i prinos kruhova, a zove se Svetinja;
iza druge pak zavjese bio je šator zvan Svetinja nad svetinjama u njoj zlatni kadionik i Kovčeg saveza, sav optočen zlatom, a u njemu
zlatna posuda s manom i štap Aronov, koji je ono procvao, i ploče
Saveza; povrh njega pak kerubi Slave što osjenjuju Pomirilište. O tom ne treba sada potanko govoriti.
Pošto je to tako uređeno, u prvi šator stalno ulaze svećenici obavljati bogoslužje, a u drugi jednom godišnje samo veliki svećenik, i to ne bez krvi koju prinosi za sebe i za nepažnje naroda.
Time Duh Sveti očituje da još nije otkriven put u Svetinju dok još postoji prvi Šator.
To je slika za sadašnje vrijeme: Prinose se darovi i žrtve koje ne mogu u savjesti usavršiti bogoslužnika sve same na ićima i pićima i raznim pranjima utemeljene tjelesne uredbe, nametnute do časa ispravka.
Krist se pak pojavi kao Veliki svećenik budućih dobara pa po većem i
savršenijem Šatoru - nerukotvorenu, koji nije od ovoga stvorenja i ne po krvi jaraca i junaca, nego po svojoj uđe jednom zauvijek u Svetinju i nađe vječno otkupljenje.

O kojoj Svetinji se radi Pavle to nedvosmisleno kaže u Hebrejima 10:19-20.

Imamo dakle, braćo, slobodan ulaz u Svetinju po krvi Isusovoj put nov i živ što nam ga On otvori kroz zavjesu, to jest svoje tijelo;

Još jedna potvrda i to definitivna, Hebrejima 6:19-20:

Ona nam je kao pouzdano i čvrsto sidro duše što ulazi u unutrašnjost iza zavjese,
kamo je kao preteča za nas ušao Isus postavši zauvijek Veliki svećenik po redu Melkisedekovu.

Ako ovo nije dokaz da je Krist ušao u Najsvetije mesto još u vreme pisanja poslanice Hebrejima, onda ne znam u šta bih mogao da verujem, kada Pismo to tako jasno i nedvosmisleno uči.

Brat Aladin
[url=http://www.nevesta-hristova.org
www.nevesta-hristova.org[/quote[/url]]

Jeste , ušao je u prvo odjeljenje a ne u drugo.Pavao naglašava Ulogu stvarnog Prvosvećenika da ohrabri vjernike iz hebrejstva..
Otkrivenje 11,19 prikazuje drugu fazu Kristovog posredovanja u Nebeskome hramu.Pavlova namjera nije bio detaljan opis Nebeskog svetišta ..već pastoralna..

more_horiz
Noemi, stranica dobre adventističke literature na našem jeziku:

http://www.svetlostistine.org/Knjige/Biblioteka.aspx

- pri dnu ove stranice imaš knjigu "Idi i objavi to svetu" - ako to pročitaš, znat ćeš sve o "tome s Millerom"! Garantujem.

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Zavisi sestro ko će te u to uputiti, i sa kojim ciljem. Uglavnom će ljudi pokušati da opravdaju proroštvo koje se nije desilo. No zato sam i napisao malo opširnije, odnosno više citirao Pismo sa mesta gde o tome piše detaljno u Pismu, tako da svako može da zaključi sam za sebe, što je najpoštenije. Ne želim nikom da ispiram mozak i da ga uveravam, već jednostavno uputim ga na Pismo gde neko od Apostola ili proroka piše o određenoj temi, pa neka svako zaključi za sebe.

Brat Aladin

Iskreno, brate - koliko si proučavao ovu temu? Osim što si pročitao te biblijske redke...? Misliš li da je ovo tako jednostavno? Molim da mi na sve odgovoriš.

more_horiz
Noemi je napisao/la:
adventizam je prerastao iz sekte u denominaciju, učila ja iz sociologije, nije kult, anije više ni sekta. postaje denominacija, i snažno napreduje, statistika.

a neke denominacije su počele slabiti, i prijeti im generacijsko odumiranje...

Ta sociologija je dosta netačna jer nema komparativnu statistiku na osnovu biblijskih mjerila.Nije brzi rast dokaz kvalitete, dokaz crkvenosti ili denominacijalnosti..

more_horiz
dragomir je napisao/la:
Pa ipak koliko god postovali Milera kao iskrenog coveka OSTAJE CINJENICA DA JE NJEGOVO RACUNANJE GODINE HRISTOVOG DOLASKA UZETO KAO ISPRAVNO S TIM STO JE PRENETO KAO DAN ISUSOVOG ULASKA U SVETINJU NAD SVETINJAMA.

Idemo vidjeti bez Milerovog računanja ulazak u Nebesku svetinju.
Idemo računati ispravno i vidjeti gdje je pogreška adventista sedmoga dana ..Izvolite na Biblijsku tablu proročkoga lanca..
Daniel-Levitski zakon-Otkrivenje Isusa Krista.Molim po redu..
hvala
abraham

Dragi svi,
Posebno iz položaja Rute u Otkrivenju 14 ,6-12- pitam:
-Što je čas suda, čiji je to sud, kakav je to sud, kome se tu sadi..
-Tko je Babilon, što je pad Babilona
- što je žig zvijeri, zašto je presudan neki drugi znak
- koji je to znak
-Tko je Zvijer toga žiga
-Da li ona ima veze sa malim rogom iz Daniela?
-U kojem se to vremenskom razdoblju radi, da li pogađa i našu generaciju, koje sve generacije.Kada ističe vrijeme milosti u odnosu na Otkrivenje 18 glave - po sadržaju događaja ima li to veze sa Nebeskim sudom - ako je izrečena opomena sa prijetnjom ...
Prava Ruta - molim neki odgovor , bar onaj o žigu i sudu?
hvala,
Svima želim Božji blagoslov..
Usputno pitanje:
Znate li da ima ljudi kojima može stvarno biti stalno isti dan - subota ili neki drugi ako rade kao piloti i određenom brzinom idu od mjesta do mjesta..na pr. :

Zadnja promjena: ; pet 23 oľu 2007, 06:57; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Brate Justine

Naravno da ću ti odgovoriti. Sa tom tvrdnjom o 1844 sam se sreo još pre nekoliko godina ranije. Razmišljao sam o tome, i onda proverio u poslanici Hebrejima šta Pavle uči na tu temu, jer je tamo najdetaljnije izložena Prvosveštenička služba Isusa Hrista.

Ono što je u senkama u Starom Zavetu bila služba PRVOSVEŠTENIKA, a njegova služba se razlikovala u JEDNOJ bitnoj stvari, a to je da je SAMO ON mogao ući iza zavese gde se nalazila Svetinja nad svetinjama. Kada bi starozavetni prvosveštenik tamo ušao, ušao bi sa krvlju životinja da se pokaže pred Božijim licem za ceo Izrael.

Kada je Isus bio podignut u Prvosvešteničku službu, a to je bilo već kada je Pavle pisao poslanicu Hebrejima, više nego očito, On-Isus je učinio isto što i starozavetni PRVOSVEŠTENIK, ali ne krvlju životinja već svojom sopstvenom. I kao što je starozavetni prvosveštenik ušao iz zavese Svetinje nad svetinjama tako je i Isus kada je postao sveštenik po redu Melhisedekovom. Dakle, Isus je Prvosveštenik zato što je ušao u Svetinju nad svetinjama, jer to je GLAVNA RAZLIKA IZMEĐU PRVOSVEŠTENIKA I OSTALOG SVEŠTENSTVA. SAMO PRVOSVEŠTENIK MOŽE UĆI U NAJSVETIJE MESTO, a to mu je i bila glavni deo njegove službe.

Kada Pavle piše o tome, u Hebrejima 6:19-20: on kaže:
"Ona nam je kao pouzdano i čvrsto sidro duše što ulazi u unutrašnjost iza zavjese,
kamo je kao preteča za nas ušao Isus postavši zauvijek Veliki svećenik po redu Melkisedekovu."

Ako to nije ulazak u najsvetije deo Nebeskog hrama onda sve to nema smisla, jer je to bila služba Prvosveštenika u S.Z., da uđe JEDINI u najsvetije mesto.

Eto brate Justine, to je ono što verujem da Pismo uči.
Kada se Milerovo učenje o Hristovom dolasku 1844 nije ispunilo, onda je to proglašeno ulaskom u najsvetije mesto. Ali Isus je već u vreme Pavla ušao u najsvetije mesto, jer je već tada postao Prvosveštenik, a prvosveštenik ponavljam krvlju ulazi u Svetinju nad svetinjama što je učinio i Isus u Nebeskoj Svetinji nad svetinjama, samo ne 1844 već još pre nego što je i napisana poslanica Hebrejima.

Rekao si mi da se od filozofa razlikuješ po tome da možeš prihvatiti ako je neko u pravu. EVO VELIKOG TESTA ZA TEBE.

Ali brate Justine, neću te smatrati ništa manjim i niti manje Hrišćaninom ako i ostaneš sa svojim uverenjima jer ti na to imaš pravo kao i svaki drugi čovek. Mi smo bića koja imaju pravo na izbor i slobodnu volju.

Bog te blagoslovio
Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

Zadnja promjena: ; čet 22 oľu 2007, 23:23; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Po svim izgledima za sve je kriv Pavle i izgleda po necijim tvrdnjama da mu je nedostajalo Duha da nam sve jasno objasni.Tako je i za cistu i necistu hranu,tako je i za subotu i da ne nabrajam.Vazno je da danasnji teolozi imaju vise Duha.Jadan nas Pavle jedno misli a drugugacije pise.

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Brate Justine

Naravno da ću ti odgovoriti. Sa tom tvrdnjom o 1844 sam se sreo još pre nekoliko godina ranije. Razmišljao sam o tome, i onda proverio u poslanici Hebrejima šta Pavle uči na tu temu, jer je tamo najdetaljnije izložena Prvosveštenička služba Isusa Hrista.

Ono što je u senkama u Starom Zavetu bila služba PRVOSVEŠTENIKA, a njegova služba se razlikovala u JEDNOJ bitnoj stvari, a to je da je SAMO ON mogao ući iza zavese gde se nalazila Svetinja nad svetinjama. Kada bi starozavetni prvosveštenik tamo ušao, ušao bi sa krvlju životinja da se pokaže pred Božijim licem za ceo Izrael.

Kada je Isus bio podignut u Prvosvešteničku službu, a to je bilo već kada je Pavle pisao poslanicu Hebrejima, više nego očito, On-Isus je učinio isto što i starozavetni PRVOSVEŠTENIK, ali ne krvlju životinja već svojom sopstvenom. I kao što je starozavetni prvosveštenik ušao iz zavese Svetinje nad svetinjama tako je i Isus kada je postao sveštenik po redu Melhisedekovom. Dakle, Isus je Prvosveštenik zato što je ušao u Svetinju nad svetinjama, jer to je GLAVNA RAZLIKA IZMEĐU PRVOSVEŠTENIKA I OSTALOG SVEŠTENSTVA. SAMO PRVOSVEŠTENIK MOŽE UĆI U NAJSVETIJE MESTO, a to mu je i bila glavni deo njegove službe.

Kada Pavle piše o tome, u Hebrejima 6:19-20: on kaže:
"Ona nam je kao pouzdano i čvrsto sidro duše što ulazi u unutrašnjost iza zavjese,
kamo je kao preteča za nas ušao Isus postavši zauvijek Veliki svećenik po redu Melkisedekovu."

Ako to nije ulazak u najsvetije deo Nebeskog hrama onda sve to nema smisla, jer je to bila služba Prvosveštenika u S.Z., da uđe JEDINI u najsvetije mesto.

Eto brate Justine, to je ono što verujem da Pismo uči.
Kada se Milerovo učenje o Hristovom dolasku 1844 nije ispunilo, onda je to proglašeno ulaskom u najsvetije mesto. Ali Isus je već u vreme Pavla ušao u najsvetije mesto, jer je već tada postao Prvosveštenik, a prvosveštenik ponavljam krvlju ulazi u Svetinju nad svetinjama što je učinio i Isus u Nebeskoj Svetinji nad svetinjama, samo ne 1844 već još pre nego što je i napisana poslanica Hebrejima.

Rekao si mi da se od filozofa razlikuješ po tome da možeš prihvatiti ako je neko u pravu. EVO VELIKOG TESTA ZA TEBE.

Ali brate Justine, neću te smatrati ništa manjim i niti manje Hrišćaninom ako i ostaneš sa svojim uverenjima jer ti na to imaš pravo kao i svaki drugi čovek. Mi smo bića koja imaju pravo na izbor i slobodnu volju.

Bog te blagoslovio
Brat Aladin
[url=http://www.nevesta-hristova.org
www.nevesta-hristova.org[/quote[/url]]

I ovdje bih te zamolio da ne budeš toliko siguran u svoje tumačenje. Stvar nije baš tako jednostavna, a zašto nije, te kako nije - odgovorit ću kad nađem za to vremena. Molim sve da budu strpljivi, jer ću dati sve od sebe da ovu temu iznesem što sažetije i što jasnije. I siguran sam da ćemo svi zajedno biti izazvani da možda po prvi put u životu počnemo postavljati neka pitanja u vezi nebeskog svetišta, istražnog suda, Kristovog djela, naše odgovornosti... A kad dobijemo odgovore, bit ćemo jako sretni. Ali da vam unaprijed kažem - odgovori koje ćemo dobiti (ako su točni), neće biti nikakvo senzacionalno otkriće, u smislu da ćemo otkriti...ne znam....nekakve podatke o tome što nas čeka za 100 godina, ili tome slično...ne, odgovori koje ćemo dobiti bit će Božji poziv nama, jednostavan i jasan. Istražni sud nije nešto što se događa samo na Nebu, to je nešto što se događa u srcu svakog iskrenog vjernika.

more_horiz
abraham je napisao/la:
dragomir je napisao/la:

Idemo vidjeti bez Milerovog računanja ulazak u Nebesku svetinju.
Idemo računati ispravno i vidjeti gdje je pogreška adventista sedmoga dana ..Izvolite na Biblijsku tablu proročkoga lanca..
Daniel-Levitski zakon-Otkrivenje Isusa Krista.Molim po redu..
hvala
abraham

Dragi svi,
Posebno iz položaja Rute u Otkrivenju 14 ,6-12- pitam:
-Što je čas suda, čiji je to sud, kakav je to sud, kome se tu sadi..
-Tko je Babilon, što je pad Babilona
- što je žig zvijeri, zašto je presudan neki drugi znak
- koji je to znak
-Tko je Zvijer toga žiga
-Da li ona ima veze sa malim rogom iz Daniela?
-U kojem se to vremenskom razdoblju radi, da li pogađa i našu generaciju, koje sve generacije.Kada ističe vrijeme milosti u odnosu na Otkrivenje 18 glave - po sadržaju događaja ima li to veze sa Nebeskim sudom - ako je izrečena opomena sa prijetnjom ...
Prava Ruta - molim neki odgovor , bar onaj o žigu i sudu?
hvala,
Svima želim Božji blagoslov..
Usputno pitanje:
Znate li da ima ljudi kojima može stvarno biti stalno isti dan - subota ili neki drugi ako rade kao piloti i određenom brzinom idu od mjesta do mjesta..na pr. :

Dakle:
- čas suda
- koji je to i čiji sud, zašto i zbog čega
- što je i tko je Babilon
-što je žig zvijeri, ima li kakve veze sa subotom
-tko je ta zvijer, kako izgleda ..
-da li ima veze sa malim rogom iz Daniela
- koje je to vrijeme događaja, koji vremenski raspon obuhvata ovaj događaj...
da li se ovsdije uopće radi o nekoj godini ili ne, jer oni koji dolaze na sud znaju što piše na pozivu ročišta..
tko nosi taj poziv
tko ga čita?
želim Vam svima Božji blagoslov

more_horiz
Ruta je napisao/la:
Po svim izgledima za sve je kriv Pavle i izgleda po necijim tvrdnjama da mu je nedostajalo Duha da nam sve jasno objasni.Tako je i za cistu i necistu hranu,tako je i za subotu i da ne nabrajam.Vazno je da danasnji teolozi imaju vise Duha.Jadan nas Pavle jedno misli a drugugacije pise.

Cini se da je tako...albino

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply