zašto onda Bog i anđeli ne svetkuju subotu?
Jevrejin je napisao/la:Ko kaze da ga ne svetkuju?
Ja ne moram da se slozim s drugima, ali necu postavljati takva pitanja koja imaju prizvuk izrugavanja tudjih verskih osecanja. To nije fer. Bolje biti posten, i reci otvoreno svoj stav. I korektno postaviti pitanje.
Ali po ovome se vidi ono sto se ne vidi.
Daniel je napisao/la:žao mi je što se gleda na to moje interveniranje u doktrinu subote, kao da se ja izrugujem ili kao da govorim čak i PROTIV subote...
nemojte biti licemjeri vi koji govorite da se time ne poštuju vaši vjerski osjećaji, a onda govorite katolicima da je papa antikrist itd...
nitko ne govori PROTIV subote niti nitko nikoga ne izruguje radi toga...ja samo želim naglasiti da ako je Bog nekoga nadahnuo da drži sabat, neka ga drži...
ali nemojte sada radi toga osuđivati druge da će ići u pakao radi toga što cijeli svoj život nisu se odmarali u subotu....
God bless...
Daniel je napisao/la:opsrosti mi molim te, ali ja zato toliko i govorim o suboti jer je napisano ovdje da svatko tko ne svetkuje subotu će ići u pakao bez pokajanja...ne znam gdje sad to točno, ali tako je netko rekao...pa ja želim amo naglasiti nelogičnost tog vjerovanja...
Daniel je napisao/la:opsrosti mi molim te, ali ja zato toliko i govorim o suboti jer je napisano ovdje da svatko tko ne svetkuje subotu će ići u pakao bez pokajanja...ne znam gdje sad to točno, ali tako je netko rekao...pa ja želim amo naglasiti nelogičnost tog vjerovanja...
|
|