Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionKako svladati predrasude? EmptyKako svladati predrasude?

more_horiz
Predrasude su se pokazale pogubne u svagdasnjem zivotu covjeka u svim vremenima,u pocetku to ne izgleda tako kod onih koji ne prhvataju savjete mudrosti.Snaga predrasude je u neznanju.
Vezanosti za predrasude mogu se svladati na korist drustva i pojedinca.Opasnost predrasuda je u lakoj manipulaciji.
Kava su vasa mjerila,procenjivanja stavova kao predrasudnih? Mnogi biznisi su zasnovani na predrasudama,a malo je onih koji se trude ukloniti predrasude.Sto mislite koji su uzroci predrasuda, i kako oblikovati objektivnost?

descriptionKako svladati predrasude? EmptyRe: Kako svladati predrasude?

more_horiz
to je najcesce tesko... i na ovom forumu toliko je ljudi s predrasudama,ali nisu svjesni toga. tesko ih je svladati,ali zapravo nie uvijek tako. kad se uvjerimo da smo bili u krivu u vezi necega,valjda onda odbacimo predrasude...

more_horiz
Mislim da bi u borbi protiv predrasuda pomogla slijedeća činjenica: svi smo mi djeca Božja za koju je Bog žrtvovao svog vlastitog Sina. Kada bi gledali na ljude kao na djecu Božju za koju je Isus Krist umro na Golgoti bez obzira koje su rase, vjere i političkog opredjeljenja i slično mislim da bi se itekako promjenili i mi a na kraju i ljudi oko nas. Mi moramo biti svjesni da smo u Božjim očima svi isti. I Bog svakome od nas pristupa sa jednakom ljubavlju. Stoga smo i svi mi dužni tako odnositi jedni prema drugima inače nema Božje ljubavi u nama.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply