Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Sto su rekli veliki ljudi o Bogu

power_settings_newLogin to reply
+8
Totus Tuus
Euro
??????
Trešnja
Djuro Djuric
Spart
Mali princ
Blue
12 posters

descriptionSto su rekli veliki ljudi o Bogu - Page 2 EmptyRe: Sto su rekli veliki ljudi o Bogu

more_horiz
?????? je napisao/la:
"Bog je mrtav!"
znate tko je to rekao...Twisted Evil

Isti onaj koji je rekao:"Najviše volim crkve na čijim stepenicama raste zelena trava!"

No ja znam još nešto:" Friedrich Nietzche je odavno mrtav!"

descriptionSto su rekli veliki ljudi o Bogu - Page 2 EmptyRe: Sto su rekli veliki ljudi o Bogu

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Djuro Djuric je napisao/la:
Trešnja je napisao/la:
Nisam neki veliki čovjek ali o Bogu mogu reći ovo:

Dobar nebeski Otac koji nas beskrajno voli.
cheers

Ako misliš da on postoji onda definitivno nisi veliki čovjek,bar ne intelektualno.

Zao mi je,ali mislim da nisi,pogledao na forumu etiku,mi smo tolerantni,ali se ipak nesmijemo ovako vrijedjati,svatko ima prava reci svoje misljenje ali ne i vrijedjanje.Krist,je umro i za tebe bezobzira,htio ti ili ne.lol! lol! lol! </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Trešnja je napisao/la:
Nisam neki veliki čovjek ali o Bogu mogu reći ovo:

Dobar nebeski Otac koji nas beskrajno voli.
cheers

Ako misliš da on postoji onda definitivno nisi veliki čovjek,bar ne intelektualno.

DJURO DJURIĆU; opominjem te; ne vređaj druge forumaše. Budi što hoćeš biti, no ne vređaj nikoga.

more_horiz
Kao prvo:ja ne mislim ništa loše o Isusu dapače,mislim da je on bio jedan od najvećih dobročinitelja i mislilaca ikad,ali isto tako mislim da su neki ljudi iskoristili njegovu miroljubljivu poruku za širenje mržnje,rasizma i ksenofobije i da to nije u redu.
A što se upozorenja tiče:ispričavam se i neće se ponovit

more_horiz
Ljudi nikad ne čine zlo tako potpuno i s veseljom kao kad ga rade iz religijskog uvjerenja.

Blaise Pascal

more_horiz
U raju nedostaju svi zanimljivi ljudi.

Friedrich Nietzche

more_horiz
"Na ulici sam vidio dijete golo, gladno i kako dršće od zime. To me je silno razljutilo i rekoh Bogu: "Zašto to dopuštaš? Zašto nešto ne učiniš?"
Bog nije ništa odgovorio. Te noći, iznenada, reče: "Nešto sam sigurno učinio. Stvorio sam tebe."

Anthony de Mello

more_horiz
"Istina je da malo filozofije vodi čovjeka k ateizmu, no dublja filozofija vodi čovjekov um religiji." - Sir Francis Bacon

more_horiz
Bhakti je napisao/la:
"Istina je da malo filozofije vodi čovjeka k ateizmu, no dublja filozofija vodi čovjekov um religiji." - Sir Francis Bacon

Ajde molim te navedi mi 1 velikog filozofa koji je bio religiozan i ja cu ti navesti 5 koji nisu.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Bhakti je napisao/la:

Ajde molim te navedi mi 1 velikog filozofa koji je bio religiozan i ja cu ti navesti 5 koji nisu.

A sto kazes za E.Kanta,Pascal,Kierkergord,mnogi su od njih i osjetili Bozju dobrotu,sunce,vjetar,kisu,nije im Bog uskratio svoju dobrotu zato sto ga nisu vjerovali.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ova dvojica dobro,ali Pascal!Jel ti to misliš na Blaisea Pascala?Jer on definitivno nije bio vjernik.

more_horiz
Ova dvojica dobro,ali Pascal!Jel ti to misliš na Blaisea Pascala?Jer on definitivno nije bio vjernik.

Znas mi vjernici,volimo i dokaze,izvoli nam dokazati ovu tvoju tvrdnju.O da zaboravila sam ti u prijasnjem postu nabrojati i Chardena study study study

Zadnja promjena: ; sri 02 svi 2007, 12:22; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Evo reko sam za svakog vjernika 5 onih koji to nisu bili:
Nietzche,Weinberg,Shaw,Pascal,Lincoln,Jefferson,Mencken,
Russell,Voltaire,Hugo...

more_horiz
Evo reko sam za svakog vjernika 5 onih koji to nisu bili:
Nietzche,Weinberg,Shaw,Pascal,Lincoln,Jefferson,Mencken,
Russell,Voltaire,Hugo...

Znaci koliko sam ti ja vjernika nabrojila,a broj filozofa koji vjeruju ili nevjeruju nije dokaz za postanje Boga ili ne postojanje,on postoji i sa njima i bez njih.Ali 100% neuspjesi revolucije koji su bili inspirirani,ateizmom i sotonom su ociti dokaz o postojanju,sotone. study study

more_horiz
Pa ne kazem ja da to dokazuje da on ne postoji.I lijepo te molim da ateizam ne poistovjećuješ sa sotonom!To nema nikakve veze jedno s drugim.To je kao da kažeš ćelavom čovjeku da ima crvenu a ne plavu kosu.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Pa ne kazem ja da to dokazuje da on ne postoji.I lijepo te molim da ateizam ne poistovjećuješ sa sotonom!To nema nikakve veze jedno s drugim.To je kao da kažeš ćelavom čovjeku da ima crvenu a ne plavu kosu.

Ne ,ja samo kazem da je ateizam samo plod demoniziranog uma.Koji nema nikakve kategorije zakona,sve mu je slobodno i zasnovano na bezakonju,a ne mozes reci da Lenjin nije rekao da je revolucija zasnovana na bezakonju.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Lenjin je bio neobrozovana budala koja je mislila da razumije nešto što nije razumjela.A kako si ateizam povezala sa bezakonjem to mi nije jasno.Ateizam se generalno ne povezuje sa bezakonjem,jedino su možda neki ateisti propagirali anarhiju ali to su bili pojedinci.I tvoja tvrdnja da je moj um demoniziran lijepo pokazuje koliko ne razumijes nista izvan tvog poimanja svijeta.Ti sve protiv čega si trpaš u isti koš,onda ja mogu tao reći da su mi vjernici i sotonisti jednaki,jer ne vjerujem ni u boga ni u vraga.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Lenjin je bio neobrozovana budala koja je mislila da razumije nešto što nije razumjela.A kako si ateizam povezala sa bezakonjem to mi nije jasno.Ateizam se generalno ne povezuje sa bezakonjem,jedino su možda neki ateisti propagirali anarhiju ali to su bili pojedinci.I tvoja tvrdnja da je moj um demoniziran lijepo pokazuje koliko ne razumijes nista izvan tvog poimanja svijeta.Ti sve protiv čega si trpaš u isti koš,onda ja mogu tao reći da su mi vjernici i sotonisti jednaki,jer ne vjerujem ni u boga ni u vraga.

Tvoje TI, ja cak niti ne spominjem.a ti se osobno obracas,mom poimanju svijeta,neznam na osnovu kojih argumenata.???</BLOCKQUOTE>

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply