?????? je napisao/la:"Bog je mrtav!"
znate tko je to rekao...
Isti onaj koji je rekao:"Najviše volim crkve na čijim stepenicama raste zelena trava!"
No ja znam još nešto:" Friedrich Nietzche je odavno mrtav!"
?????? je napisao/la:"Bog je mrtav!"
znate tko je to rekao...
Djuro Djuric je napisao/la:Trešnja je napisao/la:Nisam neki veliki čovjek ali o Bogu mogu reći ovo:
Dobar nebeski Otac koji nas beskrajno voli.
Ako misliš da on postoji onda definitivno nisi veliki čovjek,bar ne intelektualno.
Djuro Djuric je napisao/la:Trešnja je napisao/la:Nisam neki veliki čovjek ali o Bogu mogu reći ovo:
Dobar nebeski Otac koji nas beskrajno voli.
Ako misliš da on postoji onda definitivno nisi veliki čovjek,bar ne intelektualno.
Bhakti je napisao/la:"Istina je da malo filozofije vodi čovjeka k ateizmu, no dublja filozofija vodi čovjekov um religiji." - Sir Francis Bacon
Djuro Djuric je napisao/la:Bhakti je napisao/la:"Istina je da malo filozofije vodi čovjeka k ateizmu, no dublja filozofija vodi čovjekov um religiji." - Sir Francis Bacon
Ajde molim te navedi mi 1 velikog filozofa koji je bio religiozan i ja cu ti navesti 5 koji nisu.
Djuro Djuric je napisao/la:Ova dvojica dobro,ali Pascal!Jel ti to misliš na Blaisea Pascala?Jer on definitivno nije bio vjernik.
Djuro Djuric je napisao/la:Evo reko sam za svakog vjernika 5 onih koji to nisu bili:
Nietzche,Weinberg,Shaw,Pascal,Lincoln,Jefferson,Mencken,
Russell,Voltaire,Hugo...
Djuro Djuric je napisao/la:Pa ne kazem ja da to dokazuje da on ne postoji.I lijepo te molim da ateizam ne poistovjećuješ sa sotonom!To nema nikakve veze jedno s drugim.To je kao da kažeš ćelavom čovjeku da ima crvenu a ne plavu kosu.
Djuro Djuric je napisao/la:Lenjin je bio neobrozovana budala koja je mislila da razumije nešto što nije razumjela.A kako si ateizam povezala sa bezakonjem to mi nije jasno.Ateizam se generalno ne povezuje sa bezakonjem,jedino su možda neki ateisti propagirali anarhiju ali to su bili pojedinci.I tvoja tvrdnja da je moj um demoniziran lijepo pokazuje koliko ne razumijes nista izvan tvog poimanja svijeta.Ti sve protiv čega si trpaš u isti koš,onda ja mogu tao reći da su mi vjernici i sotonisti jednaki,jer ne vjerujem ni u boga ni u vraga.