Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionLjudi, BOG je DIVAAAAANNNNN.... EmptyLjudi, BOG je DIVAAAAANNNNN....

more_horiz
Da li ste nekad razmišljali o tome kako imamo predivnoga Boga za Oca? Kako je njegova ljubav dovoljna da iscijeli naše srce od udaraca života i grijeha?

On nas silno ljubi, prašta nam sve naše grijehe, kupa nas u svojoj milosti i dobroti, razumije sve naše slabosti!

O, slavimo te Gospodine naš!

descriptionLjudi, BOG je DIVAAAAANNNNN.... EmptyRe: Ljudi, BOG je DIVAAAAANNNNN....

more_horiz
Nemožemo njegovu ljubav ni opisati u riječima za to što je on učinio za nas.
Puno puta kada prolazim ulicama grada ili nekim lijepim parkom razmisljam o Njemu šta je sve učinio za mene, za cio ovaj svijet. Ali puno puta otkrijem da ljudi nisu ni svijesni kakvu priliku propuštaju i kako ima puno njih koji nežele ili neznaju šta je Bog učinio za nijh i kakvog predivnog Oca imaju.
Nebi željela to moje iskustvo o mom predivnome Bogu da zadržim za sebe, jer imao puno onih, koji čeznu za milostvim, dobrim Bogom, ali nisu imali priliku da ga bolje upoznaju!!!

descriptionLjudi, BOG je DIVAAAAANNNNN.... EmptyRe: Ljudi, BOG je DIVAAAAANNNNN....

more_horiz
Cijeli dan danas razmišljam, i to me umorilo. Osjećala sam u sebi strah, sumnju, borbu...osjećala svoju nesavršenost i nemoć...i mislila na one kršćane koji imaju snažan karakter u Bogu. Pitala sam sebe, što sam ja cijeli svoj život radila? kako sam vjerovala? Koliko sam živjela u Bogu, a koliko u ponosu i svome JA.?
Baš kad pomislim kako sam vjerna Bogu, kako ga ljubim i slavim, zaskoči me misao, a gle...ova sestra u bolnici, pukao joj čir a ti ništa ne osjećaš, onaj čovjek stradao u saobraćajnoj nesreći a ti ništa ne osjećaš...pa se pitam, tko sam ja, jedno čudovište malo? Ili, već sam prekoračila dozu patnje i više ne mogu ni patiti ni osjećati bolne trenutke jer sam prejela boli?

Tko zna? Jedino što u svem ovom našem ljudskom životu vidim, to je da je Bog divan! Ako zakažemo mi, ali on uvijek osta ono što jeste! Nepromijenjiv. A što nama preostaje? Povući se u još dublju samoću i tihovanje pred Tvorcem, i postiti, moliti, dublje uranjati u Krista, pobjediti Njime....

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Ili, već sam prekoračila dozu patnje i više ne mogu ni patiti ni osjećati bolne trenutke jer sam prejela boli?

Trebaš se samo zamisliti ako si postala bešćutna na patnju osobe koja ljubi Boga te zbog toga mora patiti u ovome svijetu.

more_horiz
Molim te, pojasni, mozak mi spava...pa mi sporije ide...

more_horiz
Ja mislim da se kršćani previše furaju na patnju i u tome ne gledaju uzroke patnje. Patnja kao patnja ima svoj uzrok, ona je poslijedica a ne suštinsko stanje neke osobe. I kao takva je relativna stvar. Jedina prava patnja se ogleda u Kristovoj: Bože, Bože zašto si me ostavio.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply