Oprosti, ali ja sam glup da bi tebe shvatio.
Pozdrav.
Pozdrav.
Ne razumijem što bi trebao sa Jurčićem. Svoje sam tada napravio, odnosno ono što mi je Gospodin govorio, a daljne ostvarenje Njegova plana je sproveo preko drugih ljudi.
abraham je napisao/la:JužnjakNe razumijem što bi trebao sa Jurčićem. Svoje sam tada napravio, odnosno ono što mi je Gospodin govorio, a daljne ostvarenje Njegova plana je sproveo preko drugih ljudi.
Pitao sam da li je Tvoja psjeta po Duhu Svetom bila u trenutku kada je iz sobe izišao Ljubo Jurčić koji je gvorio o Račanovoj pobožnosti i o tome da je Račan čuo glas Božji..
Koji je bio dan kada si bio u sobi - datum?
Meni je to bitno..
Uh puno me pitaš jer nisam vodio evidenciju, niti neki dnevnik. Sjećam se da su televizijske kamere bile ispred bolnice i da je bila subota. Nisam bio u sobi nego ispred jer nam tjelohranitelj nije dao da uđemo jer nije bio svjestan te je rekao da može samo obitelj, pa smo se nas troje pomolili za njega ispred.
abraham je napisao/la:Kako ste došli u potrebu da odete Račanu i da se za njega molite?
Pitam jer držim da takovo djelo ne treba prestati već se moglo širiti i dalje preko Račanove obitelji..Jeste li imali takvu pomisao?
Južnjak je napisao/la:abraham je napisao/la:Kako ste došli u potrebu da odete Račanu i da se za njega molite?
Pitam jer držim da takovo djelo ne treba prestati već se moglo širiti i dalje preko Račanove obitelji..Jeste li imali takvu pomisao?
Napisao sam već da smo bili poslani po Duhu Sv. To jutro sam se molio da Bog pošalje nekoga do ljudi koji su u vladi da im svjedoči. Išli smo u bolnicu uopće ne znajući da je tamo Račan, nego kao i druge dane svjedočiti bolesnicima te se molili za bolesne. Tada dok smo išli hodnikom, meni je došla misao da je Račan tu i da smo mi ti koji smo tu da bi mu svjedočili. Tada smo se pomolili za tu nakanu i dalje znaš.
To je bilo vrijeme kada smo bili u Biblijskoj školi i nismo iz Zagreba, ali se u Crkvi doznalo gdje smo bili i tako doznali za njegovo spasenje preko njegova brata. Daljnje vodstvo nismo imali, ali znam da je plan Božji onaj koji će se sigurno ispuniti, a kako i preko koga to ne znam i ne znam kako preko Račanove obitelji.
magdalena je napisao/la:
Južnjak je napisao/la:
Molim te pročitaj ovo ako ti išta znači mada sumnjam, ali eto još jedan pokušaj.
Slijedi isječak iz pisanog svjedočanstva jedne
mlade djevojke iz Kolumbije kojoj se skupa sa još šestero mladih ljudi
ukazao Isus te im pokazao pakao i raj.
--
...stigli smo do vrata koja su bila
poluotvorena i Gospodin mi je rekao, "Slugo dođi ovamo, dođi ovamo jer
iza ovih vrata je Marija. Priđi bliže i poslušaj što govori, tako da
možeš reći mom narodu, tako da možeš reći ljudima koliko Marija pati.
Približila sam se i ugledala mladu djevojku, tako predivnu, njeno lice
je bilo tako lijepo. Gledala je kroz jedan vrlo malen prozor. Klečala
je i gledala prema Zemlji. Plakala je sa ogromnom boli. Govorila je:
"Zašto me štujete? Zašto, kao da ja imam nekakvu moć? Ja ne činim
ništa! Ne obožavajte me! Ne klečite predamnom! Jer ja vas ne mogu
spasiti! Jedini koji vas može spasiti je Isus koji je umro za cijelo
čovječanstvo! Mnogi ljudi govore da ja imam moć, da ja mogu činiti
čudesa, ali to je laž! Ja ne činim ništa! Svemogući Bog je bio
zadovoljan samnom i upotrebio moju utrobu da bi Isus mogao biti rođen i
spasiti svakoga, ali ja nemam nikakvu moć! Ja ne mogu učiniti ništa! Ne
klanjajte mi se! Ne štujte me! Jer ja nisam dostojna štovanja! Jedini
koji je dostojan, jedini kome se trebate klanjati i obožavati ga jest
Isus! On je jedini koji iscjeljuje i spašava!"
Mogla sam
vidjeti kako ta mlada djevojka plače u takvoj boli, puna tuge. "Ne! Ne!
Nemojte me štovati! Zašto klečite predamnom! Ja ne činim ništa!" Vidite
draga braćo, bila je strašno gledati kako ova mlada dama plače u
tolikoj boli i tuzi.
Caesar je napisao/la:
Misliš li da Riječ Života ima potpuno ispravan pogled o Mariji... i mogu li se neke stvari drukčije vrednovati?
Tko, gdje, kada, zašto i u kojim okolnostima je doživio opisani mistični doživljaj? Pročitaj molim te ovaj strip i repliku te primijeti postoji li kakve podudarnosti:
Caesar je napisao/la:magdalena je napisao/la:
http://www.rijeczivota.hr/novost/article/marija-tocnonetocno/?tx_ttnews[backPid]=7&cHash=885e80c1a4
Misliš li da Riječ Života ima potpuno ispravan pogled o Mariji... i mogu li se neke stvari drukčije vrednovati?
Južnjak je napisao/la:Račanovog.
Ne znam kako im posvjedočiti kada nisam u Zgu?
Ako ti Bog govori, onda to učini osobno, a očito imaš pristup i znaš kako. Uostalom imaš ove postove na webu pa im ih pokaži.
abraham je napisao/la:Južnjak je napisao/la:Račanovog.
Ne znam kako im posvjedočiti kada nisam u Zgu?
Ako ti Bog govori, onda to učini osobno, a očito imaš pristup i znaš kako. Uostalom imaš ove postove na webu pa im ih pokaži.
Ti si naveo da ste bili u molitvi kod Račana u subotu..Pretpostavljam da ste bili tik pred smrt jer je umro 29.04.2007 oko tri u jutro tj u nedjelju..
Slika Račana kao dječaka:
magdalena je napisao/la:
Poštujem Mariju kao majku mog Gospodina i Spasitelja.Smatram je primjerom vjere,poslušnosti i predanja Bogu.Ne molim joj se,niti klečim pred njenom slikom ili kipom, jer za mene je moj Gospodin jedini posrednik i za mene jedini pred kojim klečim i klanjam Mu se.
"Bog je Duh,i koji mu se klanjaju,moraju mu se klanjati u duhu i istini."(Iv 4:24)
Ne vidim smisao u molitvi Mariji.Isus je umro za mene,prolio svoju svetu krv da bi sve nas spasio i jasno nam kaže da je On u Ocu i Otac u Njemu.Tko ima Njega ima Oca.
Marija je i sama rekla:"Što god vam rekne,učinite!"(Iv 2:5)
Južnjak je napisao/la:Da, mislim i to u potpunosti jer je sve pokrijepljeno Biblijom, a ako vama nije Božja Riječ pisana u Bibliji autoritet nego crkvena predaja odnosno tradicija, onda se uopće ne možemo razumijeti.
Južnjak je napisao/la:Za nas je Biblija autoritet i smatramo da bi trebala biti za svakog istinskog vjernika. Nigdje u Bibliji ne piše da se Mariju štuje niti da je se stavlja u poziciju posrednice jer lijepo kaže Riječ, Ivan 14:6
"Ja sam Put i Istina i Život:nitko ne dolazi Ocu osim po meni.
Zar mislite da vam Isus neće dati pristup bez Marije, ma gdje to piše u Bibliji i ako piše i ja ću se tako moliti!? To je glupost, bez uvrijede jer mi to nije namjera.
Koja Gospa od La Salettea? Pa i da postoji Gospa, zar nije zbunjujuće, koliko imena ima i to vašoj mladeži nikako nije jasno kako nije bilo i meni i kad sam doznao Istinu i oslobodio se te konfuzije nitko sretniji nije bio od mene.
Možete dobiti sve "blagoslove" ovoga svijeta, ali ako niste sigurni u vaše spasenje i život vječni, Duha tu nema.
Evo linka odakle je uzeto ono svjedočanstvo.
BLAGOSLOV.
http://www.rijeczivota.hr/novost/article/marija-tocnonetocno/?tx_ttnews%5BbackPid%5D=1&cHash=1c13f9689a
|
|