Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Riječ Života

power_settings_newLogin to reply
+29
jakob
apostol
Južnjak
dubec
Gubavac
Caesar
stjepan
Debora
magdalena
Vjerna
NKL
zlatani
diamond
emanuel
Istina
Feba
Justin
Euro
dragan
Totus Tuus
Mila
Sinke
Daniel
dominik
kainos
ziger
braslav
Izrail
forestsilvy
33 posters

descriptionRiječ Života - Page 14 EmptyRe: Riječ Života

more_horiz
Mila je napisao/la:
Da, tako je. Sve je istina. Izmišljam. lol!

A kaj imaš od toga možeš ti i bez podmetanja svjedočit svoju vjeru ili ne možeš? Basketball

Možda je Šićko jalan što dolazi katoličkim karizmaticima više ljudi pa vas tako vara. Onako ja ga sve naučio a vidi sad.

more_horiz
Ajde ajde Izraile, ne valja podbadati ...znas onu: tko drugom jamu kopa... Wink

more_horiz
dominik je napisao/la:
Ajde ajde Izraile, ne valja podbadati ...znas onu: tko drugom jamu kopa... Wink

Nekako mi se čini da i ti znaš o kojem karizmatiku se radi?
pa nisam ja jedini ovdje koji nezna.
Ipak mislim da je to provjerljiva istina već bi vi napisali to a ovako više vam paše nabacivat kao političarima floskule.

more_horiz
Daj ljudi prestanite se svađati! Very Happy
Mi smo kršćani i ljubazna riječ nas treba sve krasiti, jel tak?
Trebamo provjeravati duhove (na spram svetoga Pisma), ali ne trebamo se svađati, napadati... Znam da sam možda i ja napisao nešto što se drugima nije dopalo, ali tu smo da se u ljubavi bratskoj opomenemo.
Darovi Duha karakteriziraju zdravu crkvu, Crkvu koja je utemeljena na Kristu, tijelu Kristovom koga čini svatko rođen nanovo odozgor, Crkvu čije je učenje bazirano na Bibliji- Sola Scriptura.
Darove Duha Bog daje zajednici na njenu izgradnju i na slavu imena Božjega- da se ime Božje proslavlja.
SLAVA KRISTU ISUSU!
amen

more_horiz
ah, nis novo i u ono vrijeme(djela apost.) su se svadali zbog denominacija, samo sto je to i nacesca zamka davla, zavadi pa vladaj!

more_horiz
forestsilvy je napisao/la:
ah, nis novo i u ono vrijeme(djela apost.) su se svadali zbog denominacija, samo sto je to i nacesca zamka davla, zavadi pa vladaj!

Tako je sestro, samo mnogi kao da su gluhi na ta upozorenja!
Molimo i krenimo! U Kristovo ime! amen

more_horiz
i svi uzese stolice i sjedose!

heheehehheee:lol!:

more_horiz
Krenimo mi, žetva je velika (vidjeti Luka 10:2).
Zato, odgurnimo stolice i krenimo za Kristom!
cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers study study study study study study study study study amen cheers

more_horiz
no more questions?

more_horiz
forestsilvy je napisao/la:
no more questions?

Pregledajmo knjigu Djela apostolska:
Riječ Života - Page 14 Pdf_icona
Ellen G. White: DJELA APOSTOLSKA (I dio)

Riječ Života - Page 14 Pdf_icona
Ellen G. White: DJELA APOSTOLSKA (II dio)

more_horiz
ziger je napisao/la:
Daj ljudi prestanite se svađati! Very Happy
Mi smo kršćani i ljubazna riječ nas treba sve krasiti, jel tak?
Trebamo provjeravati duhove (na spram svetoga Pisma), ali ne trebamo se svađati, napadati... Znam da sam možda i ja napisao nešto što se drugima nije dopalo, ali tu smo da se u ljubavi bratskoj opomenemo.
Darovi Duha karakteriziraju zdravu crkvu, Crkvu koja je utemeljena na Kristu, tijelu Kristovom koga čini svatko rođen nanovo odozgor, Crkvu čije je učenje bazirano na Bibliji- Sola Scriptura.
Darove Duha Bog daje zajednici na njenu izgradnju i na slavu imena Božjega- da se ime Božje proslavlja.
SLAVA KRISTU ISUSU!
amen

Dragi Ziger naravno da si u pravu ali sta ces kad ima ljudi ovdje koji misle da znaju vise o od dragog Boga.S takvima se neda razgovarati u miru jer cim kazes nesto njima ne odgovara...Buumm!
Ako se s nekim i ne slazes nije nacin da njegovo misljenje omalovazavas.
Moje je misljenje da su Karizmatski i Katolicki pokret isti i u grijehu jer i jedni i drugi citiraju Bibliju kako im se prohtije...nema tu razlike.ALI postujem i u jednoj i drugoj denominaciji ljude,pojedince koji zaista vole Boga,a ima ih u objema denominacijem.Vazan je covjek a dogme i teologiju zaboravimo.Bog nas nece pitati na kraju zivota kojoj smo Crkvi pripadali nego jesmo li ga poznavali...Hvala Bogu na pentekostalcima i njihovoj umjerenosti...

more_horiz
Bog nas nece pitati na kraju zivota kojoj smo Crkvi pripadali nego jesmo li ga poznavali

zapravo Isus kaze drugacije:
Tada ću im kazati: "Nikad vas nisam poznavao!" (Mt 7,23)

Cini se da je zapravo vazno poznaje li Isus nas.
Dobro pitanje, zar ne?

more_horiz
dominik je napisao/la:
Bog nas nece pitati na kraju zivota kojoj smo Crkvi pripadali nego jesmo li ga poznavali

zapravo Isus kaze drugacije:
Tada ću im kazati: "Nikad vas nisam poznavao!" (Mt 7,23)

Cini se da je zapravo vazno poznaje li Isus nas.
Dobro pitanje, zar ne?

Ovo je prvi put da se u necemu slazemo Domink..Razz Very Happy To je upravo vazno pitanje.Dali nas Bog poznaje.A u koj nas je Crkvi upozano nije bitno...

more_horiz
Ovo je prvi put da se u necemu slazemo Domink..

osvanuo je i taj dan, he, he... Wink

more_horiz
Reći da smo mi pentekostalci u grijehu ne bih se složio.
Ja bih rekao i to je tako: da pojedinci su ti koji žive u grijehu u odnosu na većinu koja nasljeduje ISUSA.
Ja sam radikalista i ortodoksan sam u odbrani istine, ali ne želim itkoga vrijeđati i omalovažavati.
Velika je žalost što se ovaj forum većim djelom pretvorio u svađalište i kontriranje.
To se može promijeniti i te kako- na bolje dapače.
Dominik: d bi netkoga poznavao- poznavanje mora biti obostrano.
Ja mogu čuti za nekoga ili vidjeti ga u prolazu.
Međutim, ako ISUSA ne primimo u svoj život (prije toga se trebamo pokajati) vjerujući u Njegovu otkupiteljsku smrt i njegovo uskrsnuće tada ne možemo reć da Ga poznajemo.
Kada sam ja primio isusa (USKRS 2002) tada mi se život promijenio i Isus ga i dalje oblikuje po volji svojoj na slavu imena Njegovog.
Amen. Haleluja!

more_horiz
Nisam rekla da su pentekostalci u grijehu nego da mislim da su neki Karizmati u grijehu aposebno neku RZ,a vjeruj mi pentekostalizam nema nista sa Karizmatima slava Bogu...O pentekostalcima sve najbolje....Very Happy

more_horiz
Istina je napisao/la:
Nisam rekla da su pentekostalci u grijehu nego da mislim da su neki Karizmati u grijehu aposebno neku RZ,a vjeruj mi pentekostalizam nema nista sa Karizmatima slava Bogu...O pentekostalcima sve najbolje....Very Happy

E pa sad ne možemo reći da su pentekostalci bolji od drugih i da o njima sve najbolje. Sve! Najbolje! Pa znaš da to nije tako - takva crkva ne postoji. Very Happy

more_horiz
Istina je napisao/la:

Hvala ti puno.
Ispričavam se kaj nisam razumio.
Da, nema savršene crkve jer ju čine ljudi- griješnici koji su primili milost u Kristu Isusu

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply