Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

power_settings_newLogin to reply
+20
NJEGOVA
Euro
aleksa1962
Djuro Djuric
Bhakti
vivi
Totus Tuus
Justin
dominik
No Nick
Češljugar
jurky
Darko
Spart
hrvoje hrki
braslav
kainos
Mali princ
Izrail
Daniel
24 posters

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 15 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
zato jer to nije Božji način, drugo je ograničavati Boga u onome što JE Njegov način, a drugo je da On radi nešto oko čega ne postoji ništa u Njegovoj Riječi...

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 15 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
Ljudi pa pogledajte vreme kako je poludelo. Tako je toplo...
i to je jedan znak poslednjeg vremena...

more_horiz
Svaka iskrena duša mora se pitati je li već sada spremna za Kristov dolazak. Bojim se da oni koji govore "neće moj Gospodar još zadugo" neće bit spremni, jer propuštaju da se u pokornosti pokore Vođi Povijesti i naših života. Nitko ne zna kada će otići sa ovog svijeta, može biti još večeras. Zato ne propustimo priliku biti spremni već "sada kada čujemo glas, ne budimo srca tvrda"!
To što se oko nas događa biti će toga još više i više, kao da se nalazimo u viru što se vrijeme parusije bliži. Ali znaci služe samo da pojačaju našu vjeru i da budemo sigurni da se nismo usput izgubili u bespuću brige za svakodnevne potrebe života!

more_horiz
dragomir je napisao/la:
Ok, imate li nesto jako zanimljivo sto je vas najvise dojmilo pa prekpirajte ovde da procitam. Moze?
dao sam ti link svjedočanstva na hrvatskom kako je sve počelo.
evo baš sad gledam ovo:
http://prophecy.org/confirm.htm
393.proročasntvo

more_horiz
Daj neki sajt stvarno na hrvatskom jeziku ako ima nesto prevedeno ovo je engleski nemam vremena udubiti se.

more_horiz
Bozjeprorocanstvo.blog.hr
Bozjeprorocanstvo.com

more_horiz
Daniel je napisao/la:
Totus Tuus je napisao/la:
Daniel je napisao/la:
zašto ograničavaš Boga?
Zar ti tvrdiš da time što vjerujem da je Bog u osobi Isusa Krista dao puninu objave ograničavam Boga?
nemoj prijatelju sada se izvlačiti, molim te...znaš ti dobro što sam mislio...a iskrenost je vrlo bitna kod vjernika..
Naravno da je bitna, ali samo ti ukazujem na moje argumente. Moj argument je, kao što sam već i napisao, da je Bog u svome Sinu nam rekao sve što je imao za reći, jer izvan Isusa nema neke nove objave.
Sada, naravno da Bog može govoriti po ustima bilo koga od nas isto kao što je govorio na usta staroztavjetnih proroka, ali moj argument je da nema potrebe za time. Sve je rečeno u Riječi utjelovljenoj, nove objave nisu više nove, nego su samo poticaji i pobude.

more_horiz
ali onda NISU bile potrebne ni Poslanice niti Otkrivenje...kako to ne razumiješ...sve je rečeno za spasenje u Evanđeljima, ali Bog koristi razne ljude kako bi ne samo Evanđelje razjasnio nego nam objavio i opomene, naredbe, zapovjedi i proročanstva kroz druge ljude...nemoj zatvrati Boga u kutiju jer onda radiš od Boga nekog zamišljenog u svojoj glavi i to može biti opasno....

more_horiz
Ljudi moji,otvorite vaše srce i um.Pa znate se stvarno kao neki komunisti ponašati.

more_horiz
Daniel je napisao/la:
ali onda NISU bile potrebne ni Poslanice niti Otkrivenje...kako to ne razumiješ...sve je rečeno za spasenje u Evanđeljima, ali Bog koristi razne ljude kako bi ne samo Evanđelje razjasnio nego nam objavio i opomene, naredbe, zapovjedi i proročanstva kroz druge ljude...nemoj zatvrati Boga u kutiju jer onda radiš od Boga nekog zamišljenog u svojoj glavi i to može biti opasno....
Ja vjerujem da ne upoznajemo Isusa samo po Evanđeljima nego po svim knjigama Pisma, i da nam, na primjer, opis djelovanja prve Crkve (iz Djela) jednako govori o Isusu kao i konkretno neki primjer iz njegovog života (iz Evanđelja). To je sve objava. Ova proroštva od poslije koja možda Bog dava nekima po karizmi proroštva mogu bit i lijepa i poticajna, ali ih treba provjeravati po Pismu. Ako govore nešto što nema u Bibliji, lažna su. To i Pavao govori kad kaže da ako bi nam netko rekao nešto drugačije od Evanđelja koje je on navijestio, pa bio on i anđeo, da mu ne vjerujemo.

more_horiz
pa to nitko ne osporava prijatelju, ali potrebno je PROVJERAVATI proroštva a ne NE provjeravati...ili vjerovati drugim provjerama...

more_horiz
pa koliko ja znam,kod ovog proroka je sve u skladu sa Biblijom

more_horiz
Takva proroštva, po mom mišljenju, spadaju pod privatnu objavu, i nikoga ne obvezuju da vjeruje u njih. Ti možeš imat odnos s Bogom i bez da povjeruješ tom "proroku" i spasit se. Ako ta osoba tvrdi drugačije (koja ima proroštva), onda je on sam antikrist koji se spominje u Evanđelju.

more_horiz
Da li primecujete jednu stvar, svaki prorok je uvek bio odbacen u svojoj generaciji, mislim dok je ziv i sa ljudima ljudi ga mrze, ali kada ode e onda ga oni obogotvore i prave idola od njega.

Sa svim prorocima u Bibliji je uvek bilo tako!

Oni ne mogu ljudi moji biti popularni oni su tu da ispravljaju stvari.
I sta sa ljudima, ljudi uvek obozavaju Bozije junake iz proslosti, kao fariseji Mojsija naprimer, oni su se kleli u Njega i propustali da vide Mesiju.

Oni su bili zaslepljeni istorijom, oni su bili deo proslosti, oni su bili istorisko seme.

I onda danas pricaju nema proroka, i kada se neko pojavi sa pomazanjem i cini iste stvari kao apostoli oni se rugaju, lazu, klevecu, ismevaju. I onda kazu oni su crkva.

Jesu ali ne istinitia nego hibridna religija bez zivota u sebi.

more_horiz
Takva proroštva, po mom mišljenju, spadaju pod privatnu objavu, i nikoga ne obvezuju da vjeruje u njih. Ti možeš imat odnos s Bogom i bez da povjeruješ tom "proroku" i spasit se. Ako ta osoba tvrdi drugačije (koja ima proroštva), onda je on sam antikrist koji se spominje u Evanđelju.
pa nitko te ne obvezuje da vjeruješ u Evanđelje i u Boga...i naravno da možeš imat odnos s Bogom i bez toga da povjeruješ bilo kojem proroku, ali u Bibliji je ZAPOVJEĐENO narodu Božjem da MORAJU slušati proroke koji dolaze od Boga...

more_horiz
Biblija je davno kompletirana. Od tada je bilo mnogo Božjih proroka, onih koji su prenosili ljudima Božje poruke, i nedvojbeno ih još i danas ima i vjerujem da će ih i bit. Ali oni nikada nisu govorili narodu da moraju njih slušati. Oni su upućivali ljude na ono što je uvijek bilo, na Božju Riječ. Oni su u mnogo čemu drugačiji od Biblijskih proroka, ili možda vjeruješ da svi naraštaji koji su prije živili i nisu povjerovali Benny Hinnu (ili kako se zove) se ne mogu spasiti?

more_horiz
dosta mi je razgovora s tobom brate kada imaš prste u ušima i ruke na očima i ne da si slijep nego ŽELIŠ biti slijep...što siješ to ćeš i žeti...pozdrav...ne znam sada da pustimo proroke, jesi se kada zapitao što znači zapravo predati se potpuno nekom čovjeku?

more_horiz

amen Basketball to stari

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply