Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

power_settings_newLogin to reply
+20
NJEGOVA
Euro
aleksa1962
Djuro Djuric
Bhakti
vivi
Totus Tuus
Justin
dominik
No Nick
Češljugar
jurky
Darko
Spart
hrvoje hrki
braslav
kainos
Mali princ
Izrail
Daniel
24 posters

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 9 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
U modernom svijetu tehnološki nabrijanom možemo vidjeti mnoge stvari koje su prije bile nezamislive. Ali ako se vratimo jednostavnosti Kristovih riječi znamo da je jedini siguran znak Njegovog skorog povratka propovijedanje Evanđelja na sve strane u širokom opsegu. Probajmo zamisliti kakav će svijet biti za kojih desetak godina s obzirom na nagli tehnološki razvoj, kakve će onda biti mogućnosti evangeliziranja diljem svijeta. Prije godinu dana nismo imali širokopojasni internet, nismo furumirali i mnogo toga što sada radimo. Po svemu sudeći svi su znaci ispunjeni da parusiju. Pitanje je zašto Krist još čeka. Možda čeka mene i tebe da se odazovemo da svijetu kažemo o Njegovoj ljubavi i strpljenju, jer po svojoj moći već je mogao davno uništiti cijeli svijet, samo što strpljivo podnosi svo bezakonje nebi li se makar još jedan tvrde šije obratio i dao mu mesno srce mjesto njegovog kamenog.

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 9 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
http://www.crometeo.net/site/index.php?&MMN_position=1:1

more_horiz
Sirija razmješta projektile oko izraelske granice

Izraelske obitelji se spremaju za moguće nuklearne napade

more_horiz
Znaši, uskoro počinje fertutma i kijamet?
MI SMO SPREMNI!

more_horiz
Eh, šta ti je XXI vijek! Normalni ljudi se proglašuju bolesnima, a bolesni normalnima. To su valjda tekovine civilizacije! Sad Shocked

http://www.queerzagreb.org/new/index.php?page=kampanja

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Mali princ je napisao/la:
Eh, šta ti je XXI vijek! Normalni ljudi se proglašuju bolesnima, a bolesni normalnima. To su valjda tekovine civilizacije! Sad Shocked

[url=http://www.queerzagreb.org/new/index.php?page=kampanja
http://www.queerzagreb.org/new/index.php?page=kampanja[/quote[/url]]
E i poslije ovoga ti meni kazi,tko i s cim moze ocistiti zemlju?Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Iran zarobio 15 britanskih mornara

Ambasade u Iranu pripremaju planove za bijeg

Europa smatra da se Izrael priprema za rat

Arktički led se sve brže otapa?

Francuska otvorila svoje UFO dokumente

more_horiz
Pozdrav Danijele, iz tvojih postova vidim da verujes da ce se zavrsna drama svetske istorije desiti na Srednjem istoku oko Izraela da li sam dobro razumeo da li je to ono sto nam pokusavas reci, da se oko Izraela sprema zavrsni cin svetske istorije?

more_horiz
ne samo da će se to desiti što kažeš nego je Izrael na putu do spasenja konačnog i da konačno postane vjerna Jahvina žena, a ne bludnica koja ide za drugim bogovima...ali to će se desiti poslije Uzeća Kristove (ne Jahvine) Zaručnice

more_horiz
http://www.mailonsunday.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=444436&in_page_id=1770&in_a_source=

ovo je stvarno odvratno...još jedna stepenica prema kraju,zasigurno

more_horiz
Slazem se sa tvojom konstatacijom znaci i ti verujes da mi zivimo u vreme uznesenje Kristove Neveste?

more_horiz
definitivno, ali trebaju se prvo neke stvari dogoditi...a Petar kaže da Sud počinje sa Božjom kućom prvo, znači prvo na Crkvu pada Sud onda Uzeće, pa Velika Nevolja, slažeš li se možda s ovim?

more_horiz
Jako si kratko to kazao ali slazem se da.

more_horiz
Što je to Kristova Nevjesta?

ljudi moji,ja ne znam,ovo vrijeme...mene dotuklo po zdravlju...ili je to vrijeme?iako u svakom slučaju nije normalno...
kad sam prevodio neki dan proročanstvo od Raymonda Aguilere,počelo me nešto mantati u glavi....inače sam i redovito počeo čitati Bibliju...svako malo me neka boleščica hvata.

more_horiz
znam da sam kratko kazao, ali ne da mi se sada pisati skroz sav tajming kako bi trebalo ići, no jedno je bitno, a to je da ne trebamo misliti TKO je Antkrist jer on bi se trebao objaviti tek NAKON Uzeća, ali trebali bi misliti o njegovom kraljevstvu koje bi trebalo nastupiti prije njegove objave po i izbjeći znak zvijeri...inače taj znak je po Bibliji DOBROVOLJAN a ne isforsiran, tako da Bog zahtjeva dobrovoljnu poslušnost...i spremiti se naravno za ispite i nevolje, i očekivati progone...znači ojačati se koliko je god moguće molitvom, postom, čitanjem Riječi, uzimanjem pričesti...

more_horiz
A kakvo će to biti Uzeće?

more_horiz
Daniel je napisao/la:
definitivno, ali trebaju se prvo neke stvari dogoditi...a Petar kaže da Sud počinje sa Božjom kućom prvo, znači prvo na Crkvu pada Sud onda Uzeće, pa Velika Nevolja, slažeš li se možda s ovim?

o kakvom to sudu Crkve govoriš??Shocked
koje crkve?
i gdje to piše u bibliji?pirat

more_horiz
pa zasigurno Katoličke pogotovo, mislim da je ona prva na spisku i najstrašniji sud nju čeka...1 Pet 4:17

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply