Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

power_settings_newLogin to reply
+20
NJEGOVA
Euro
aleksa1962
Djuro Djuric
Bhakti
vivi
Totus Tuus
Justin
dominik
No Nick
Češljugar
jurky
Darko
Spart
hrvoje hrki
braslav
kainos
Mali princ
Izrail
Daniel
24 posters

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 14 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
Meni nešto govori da je Ray pravi.Vjerujem mu u potpunosti-ako je sve ono što on piše istina,ako je on istinit.Ili je to neki sumanuti luđak-genijalac s IQ-om 250 pod đavoljim utjecajem koji želi nešto postići...a uostalom ne znam što bi postigao,kako bi nas udaljio od Boga?
a uostalom-provjeravao je duhove na biblijski način,i dobio potvrdu
Jedino me baš fascinira kako to da Ray,kao istinski Božji prorok,je tako nepopularan,ima možda 35-40 ljudi koji ga podupiru u stvarnosti,tj.novcem,a i tako,makar je pod izravnim patronatom Boga,prilično teško krpa kraj s krajem.
ne znam stvarno postoji li još negdje jedan prorok koji tako ispunjava sve kriterije kao Ray...naravno,tu je Benny Hinn koji zarađuje stotine milijuna godišnje,vozi skupe aute,i postoje dokazi da mnoge koje je 'izliječio' uopće nije.

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 14 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
zato jer, moj dragi prijatelju, Riječ Božja nam govori da istinite i prave proroke RIJETKI prihvaćaju i RIJETKI prihvaćaju njihove poruke, drugi - bilo da im se ne sviđaju, bilo da odmahuju rukom, bilo jer misle da su pod napadom nečistih duhova, droga (u današnje vrijeme) i alkohola, bilo da se ravnaju prema onome što drugi religijski autoriteti kažu...ova odbojnost prema pravim Božjim prorocima je samo ispunjenje Riječi Božje od ljudi koji misle da znaju sve...ništa novo, povijest se ponavlja od pada čovjekovog uvijek i iznova...

more_horiz
U sustini se slazem sa Danijelom, ne da danas imamo proroke, nego su nam oni neophodni, ustvari rec prorok mozemo tumaciti na dva nacina.

Prvi je videlac ili covek koji gleda vizije koje se dogode, a drugo znacenje je osoba koja govori pod nadahnucem, pa bi i propovednike u tom sirem smislu mogli smatrati prorocima.

Ipak potvrda proroka je tacnost njegovog predskazanja buducih dogadjaja.

Inace Danijele ne znam slazes li se u Bibliji su proroci dolazili u kriznim danima, kada su ljudi odpstupili od Boga a sluzba im je bila da ih vrate nazad ka Bogu.

Oni su morali imati jasnu poruku od Boga za ljude, i to poruku iz Reci Bozije. Slazes se?

more_horiz
preporucam po ovom pitanju, Zaca Ponena i njegove 4 propovjedi o prorostvu:

http://www.cfcindia.com/web/mainpages/topical_bible_study.php

kliknite na prophecy i downloadirajte besplatno propovjedi...
..a i nece vam skoditi da jos sto poslusate od tog vrlo blagoslovljenog ucitelja punog Duha. Nema propovjedi koja mi je bila bez koristi ili da me nije osvjedocila o jos jednom prodrucju u zivotu koje treba usavrsiti za i s Gospodinom.

more_horiz
da, da, naravno...naime pravi proroci (neki ih nazivaju starozavjetnima) su postavljeni da vrate Crkvu na pravi put u kako ti kažeš kriznim vremenima, jer takav prorok skoro NIKADA ne prorokuje nešto dobro nego uvijek opomenu, pokajanje, Sud, Gnjev itd., no isto tako i ohrabruje Crkvu na ono što će se desiti...nikada neću zaboraviti kada je Jeremija onak jadan sav rekao Bogu, recimo ovako nešto: "ti mene šalješ tam da prorokujem a ja niš dobroga ne velim i onda mi se oni rugaju i bacaju kamenje na mene...pih" inače dobar na osvrt na to je imao Ray u proročanstvu 700.

more_horiz
Tako tu se slazemo, prorok mora vratiti nazad crvku kada se ona udalji od Bozije Reci, moramo znati da on ne moze biti popularan i da mora stajati kontra religioznim vodjama modernih teologija.

Na kraju ko je razapeo Isusa Hrista? Ljudi koji su se kleli u to da su njegove sluge i istinksi cekaoci Mesije. Dok su u hramu proslavljali Boga na krstu je umirao taj Bog za koga su oni govorili da mu sluze.

E proroci moraju razvejate sve iluzije u srcima ljudi i vratiti ih nazad ka standardima Reci Bozije.

more_horiz
jes jes jes...Smile

more_horiz
Meni se Ray doima jako ponizno i normalno,kao neki čovjek kojeg sam sreo na ulici da ga pitam koliko je sati,a ne kao neki slavohlepni rasipnik tipa koji želi da svi znaju za njega.

more_horiz
Ok, imate li nesto jako zanimljivo sto je vas najvise dojmilo pa prekpirajte ovde da procitam. Moze?

more_horiz
Daniel je napisao/la:
zašto ograničavaš Boga?
Zar ti tvrdiš da time što vjerujem da je Bog u osobi Isusa Krista dao puninu objave ograničavam Boga?

more_horiz
pa tko su svi ti reformirani proroci

i zanimljivo je , da njihova riječ i objave VRIJEDE , a kad se BDM- Gospa ukazuje , onda je to uvijek sotona prerušen u BDM - samo da nas zavara !! ??

a zavarava nas tako da nam govori: molite, postite , čitajte Bibliji itd ???

more_horiz
Zaboravio si ono "Čudom se čudim dok se ne probudim." Very Happy

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Zaboravio si ono "Čudom se čudim dok se ne probudim." Very Happy

slažem se

njima su sumnjivija i teža za povjerovat ukazanja svetih osoba , osoba najdražih Bogu ( kao što je BDM), a nisu im sumnjiva ukazanja nekim novim osnivačima sekti ili vjer. zajednica:pale: affraid

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

njima su sumnjivija i teža za povjerovat ukazanja svetih osoba , osoba najdražih Bogu ( kao što je BDM), a nisu im sumnjiva ukazanja nekim novim osnivačima sekti ili vjer. zajednica:pale: affraid

Njima je njihovo najljepše i neka je ali sve drugo nevalja pa onda ti ne reci brate "Čudom se čudim dok se ne probudim"

more_horiz
Totus Tuus je napisao/la:
Daniel je napisao/la:
zašto ograničavaš Boga?
Zar ti tvrdiš da time što vjerujem da je Bog u osobi Isusa Krista dao puninu objave ograničavam Boga?
nemoj prijatelju sada se izvlačiti, molim te...znaš ti dobro što sam mislio...a iskrenost je vrlo bitna kod vjernika..

more_horiz
pa tko su svi ti reformirani proroci i zanimljivo je , da njihova riječ i objave VRIJEDE , a kad se BDM- Gospa ukazuje , onda je to uvijek sotona prerušen u BDM - samo da nas zavara !! ?? a zavarava nas tako da nam govori: molite, postite , čitajte Bibliji itd ???
proroci su biblijski pojam, ukazanja ljudi poslanih od Boga su vanbiblijska

more_horiz
pa tko su svi ti reformirani proroci i zanimljivo je , da njihova riječ i objave VRIJEDE , a kad se BDM- Gospa ukazuje , onda je to uvijek sotona prerušen u BDM - samo da nas zavara !! ?? a zavarava nas tako da nam govori: molite, postite , čitajte Bibliji itd ???

more_horiz
Daniel je napisao/la:

pa gdje u Bibliji piše da su proroci elen vajt, neki osnivač nove sekte-ili zajednice

zašto ogranićavaš Boga da ne može dati pravo njegovoj Majci da se ukazuje i daje poruke svijetu, a da se može ukazivati samo smrtnicima i to novoosnivačima nekih novih zajednica:heart:affraid

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply