a opet nije njemu lako objasniti,jer ima toliko toga.dao sam ti linkove na prethodnoj stranici,pa vidi.
dragomir je napisao/la:eh tu se varaš...nije najjednostavnije da ti ja kažem jer onda bi ja odlučivao što bi ti rekao da ti povjeruješ da su ta proročanstva od Boga, a ne Bog, a ako sam istražiš i moliš se uz to onda će te Bog Sam odvesti na onaj put s kojim će ti potvrditi to...ja znam da kada idem nekoga proroka ispitivati onda to radim sam ili pročitam studiju nekoga kojemu stvarno vjerujem da je čovjek od Boga...toliko je samozvanih proroka da bi bilo jednostavnije da mi ukratko ti to kazes, ali ako neces ok. Pozdrav i neka Bog blagoslovi tebe i proroka u koga verujes.
dragomir je napisao/la:pa je li u Bibliji sve konkretno?je li kaže ime antikrista?ima i konkretnih proroštava,ali su rjeđa.To nije u Božjoj maniri,mogao bi nam onda sve reći,datum ovoga i onoga,da se mi ne brinemo.Pozdrav cesljugar danijel, malo sam pogledao tu stranicu i nisam nasao ni na jedno konkretno prorostvo da je negde nesto konkretno prorokovao pre nego sto se dogodilo.
Ima li tamo tako cega, da je stao i rekao desice se to i to, ovako govori gospod ili je i ostatak toga prepun nekih cudnih emocija, borbi sa djavolom, poluvizija ima li on neko konkretno prorostvo ili ne?
|
|