Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

power_settings_newLogin to reply
+20
NJEGOVA
Euro
aleksa1962
Djuro Djuric
Bhakti
vivi
Totus Tuus
Justin
dominik
No Nick
Češljugar
jurky
Darko
Spart
hrvoje hrki
braslav
kainos
Mali princ
Izrail
Daniel
24 posters

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 11 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
Daniel je napisao/la:
pa zasigurno Katoličke pogotovo, mislim da je ona prva na spisku i najstrašniji sud nju čeka...1 Pet 4:17

pogledaj šta si rekao, a šta kaže poslanica apostola petra
gdje se tu da zaključiti da će biti kažnjena ( PO TEBI ) KC:( Question

PA NIJE NI MOGAO PETAR govoriti u tom smislu, jer tada je postojala samo jedna crkva:idea:
ta nije tada on pro futuro govorio o vama mrskoj bludnici , kad drugih ( bludnica ) nije još ni bilo:idea: study

zato ti dobronamjerno kažem brate , nemoj pljuvati po najbrojnijoj crkvi na svijetu i najstarijoj jer nisi ti ni toliki kalibar da pobiješ apostolsko nasljeđe, tolike mučenike i svece svete apostolske KC:cheers:

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 11 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

zato ti dobronamjerno kažem brate , nemoj pljuvati po najbrojnijoj crkvi na svijetu i najstarijoj jer nisi ti ni toliki kalibar da pobiješ apostolsko nasljeđe, tolike mučenike i svece svete apostolske KC:cheers:

Ma brate Hrvoje ajmo mi Daniela kruhom ponudit pa se možda obrati od osuđivanja.
Najnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 11 Kruh_article_full

more_horiz
Izrail je napisao/la:
hrvoje hrki je napisao/la:

Ma brate Hrvoje ajmo mi Daniela kruhom ponudit pa se možda obrati od osuđivanja.
Najnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 11 Kruh_article_full

slažem se s tobom:heart:
mada ću ipak takvim morati odgovoriti ponekad , istom mjerom:pop:

more_horiz
zna li netko što bi ovo moglo značiti?

http://news.yahoo.com/s/space/20070327/sc_space/bizarrehexagonspottedonsaturn;_ylt=AlSZueolT_KGV8k_VE.3yEfMWM0F

more_horiz
možda ovo:

Joel
3:1 "Poslije ovoga izlit ću Duha svoga na svako tijelo, i proricat će vaši sinovi i kćeri, vaši će starci sanjati sne, a vaši mladići gledati viđenja.
3:2 Čak ću i na sluge i sluškinje izliti Duha svojeg u dane one.
3:3 Pokazat ću znamenja na nebu i zemlji, krv i oganj i stupove dima."
3:4 Sunce će se prometnut' u tminu a mjesec u krv, prije nego svane Jahvin dan, velik i strašan.
3:5 Svi što prizivaju ime Jahvino spašeni će biti, jer će na brdu Sionu i u Jeruzalemu biti spasenje, kao što Jahve reče, a među preživjelima oni koje Jahve pozove.

more_horiz
ajmo vijesti malo,udrite,da vidimo rađa li se među nama novi Ivica Đuzel

http://news.yahoo.com/s/ap/20070329/ap_on_re_mi_ea/british_seized_iran;_ylt=Ag9.YVFpA2Pzhr9ibq_JrnCs0NUE

http://www.hani.co.kr/arti/english_edition/e_international/199284.html

more_horiz
Ono,recimo,po čemu ja smtram da je kraj blizu je (vrlo vjerojatni) prorok Raymond Aguilera-počeo je dobivati proročanstva od Boga 1990.godine,u vremenima kad je ppočela najgora silazna putanja čovječanstva,a sad taj čovjek ima 64 godine-možda bi bilo nekako za očekivati da će on doživjeti ta posljednja vremena,budući da daje informacije o posljednjim danima,ili će ga Bog uzeti tek nešto prije Sudnjeg dana.mislim,ne bi bilo realno očekivati da će živjeti 120 godina...
Isto tako recimo-Međugorje-počelo 1981.,bilo istinito ili ne...tj.bio izvor dobar ili zao-svatko želi privući na svoju stranu u ovim(posljednjim) danima,ali ne znam opet,kao što moj prijatelj kaže-može biti i za 30 i za 300 godina...

neću sad kao neka baba naklapati 'ah ta današnja mladež',ali ja danas naprosto mogu namirisati manjak morala i Boga u srcima ljudi,nedostatk,srca,ljubavi...new age tričarije,da sve sažmem.Bože,spasi nas.

more_horiz
Prijatelju, za 300 godina sigurno nece biti kraj, necemo toliko cekati, jer cak i naucnici koji ne priznaju Boga vide da nesto nije u redu sa ovim svetom, nesto se krupno i veliko desava, i tek ce se desiti. Oni najoptimisticnij, npr., predvidjaju da ce ova planeta imati nafte za jos 50 godina, zapazi to misle oni koji su najveci optimisti!!! Oni koji daju najduze procene u ovom pravcu!

A sta ako su 'omanuli' za koju godinu??

I nije samo nafta problem, ona je jedan u nizu problema sa kojim se suocava savremeno covecanstvo.

kako god, mislim da ce taj dan doci iznenada na sve ljude koji zive na zemlji. Jedina je razlika sto ce neki biti spremni, a neki ne.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Češljugar je napisao/la:

neću sad kao neka baba naklapati 'ah ta današnja mladež',ali ja danas naprosto mogu namirisati manjak morala i Boga u srcima ljudi,nedostatk,srca,ljubavi...new age tričarije,da sve sažmem.Bože,spasi nas.

E, moj Cesljugar,znao je to Dragi Bogo,prije mnogo tisuca godina sto ce biti u posljedak vremena,pa je rekao,,strazite''pazite da vas ne prevare,pa kad vam reku,tu ili tamo je Krist dolazi,nevjerujte,jer ce doci kao munja od istoka do zapada i ugledat ce ga svako oko,bit ce znakova u suncu i mjesecu,u rijekama,i u svemu,ono sto nama preostaje,je da budemo spremni,jer u koji cas ne mislimo doci ce Sin covjeci.Ja nemam sumnje, da ce doci,ja se samo plasim hocu li biti spremna za susret njemu,ako sad ili sutra umrem,za mene je dosao.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=24713

Nuklearni rat je pitanje vremena?

more_horiz
Mogu li znati nesto vise o tom proroku Raymond Aguilera, odakle je gde zivi, u koju crkvu ide koje su stvari koje je do sada prorekao a obistinile su se? Vidim da ga sad i cesljugar spominje.

more_horiz
Pitaj Daniela, on prevodi njegova prorocanstva i vjeruje u njih.

Osobno nisam dobrio neki dobar "osjecaj" od njega. Podsjeca me u neku ruku na poruke iz Medjugorja. Ali, mozda se varam. Procjeni sam, i ti imas Duha. Wink

more_horiz
Mene uopće ne podsjeća na Međugorje.I ja prevedem tu i tamo.
Raymond Aguilera je iz El Sobrantea,Kalifornija,kod San Francisca.Katolik je po denominanciji,ali zadnjih godina koliko sam pročitao ide u protestantsku crkvu.možeš na http://bozjeprorocanstvo.com/cro-testim.htm pročitati kako je sve počelo u vezi njega.
Uglavnom,stranica mu je na www.prophecy.org tamo ima i link na potvrde proročanstava.imaš dosad oko skoro 2000 proroštava,vizija,snova i događaja,možeš i sam čitati pa vidjeti je li se što ispunjava,je li u skladu sa BIBLIJOM,dosad nisu nađene kontradikcije.
Ja mu vjerujem 90%,tek toliko da ne bi ispalo da slijepo vjerujem nekom na koga sam našao na internetu,ali ipak mislim da je to nešto više-uostalom,procijeni i sam,neka te Duh Sveti povede stazom istine.

more_horiz
dominik je napisao/la:
Pitaj Daniela, on prevodi njegova prorocanstva i vjeruje u njih.

Osobno nisam dobrio neki dobar "osjecaj" od njega. Podsjeca me u neku ruku na poruke iz Medjugorja. Ali, mozda se varam. Procjeni sam, i ti imas Duha. Wink

zar još ne razumiješ moj dominiče?

more_horiz
dragomir je napisao/la:
Mogu li znati nesto vise o tom proroku Raymond Aguilera, odakle je gde zivi, u koju crkvu ide koje su stvari koje je do sada prorekao a obistinile su se? Vidim da ga sad i cesljugar spominje.

gledaj prijatelju, ako ne znaš engleski i ne želiš proučavati proročanstva, čitaj na hrvatskom i ako niđeš na nešto što ti se ne sviđa ili nije bilbijsko, pitaj...Duh Sveti mora potvrditi proroka u svakom vjerniku a ne da ti ja pšotvrđujem, pitanje je samo vjernčkog srca koliko je otvoreno i iskreno za prepoznavanje...

more_horiz
Ok Danijel, ti si takodje vernik i ja sam pitao tebe, ok? Nadam se da ti nije toliko tesko reci zasto ti verujes u njegovu sluzbu?

more_horiz
nije, ali mi se ne da pisati sva moja osvjedočenja koja je dao Duh Sveti o Rayu...nitko te ne sili da povjeruješ u proročanstva da su od Boga ako ne želiš...prorokov odvjetnik nisam ja nego sam Bog i onda bi treblao da pred Boga izneseš to a ne pred mene...

more_horiz
toliko je samozvanih proroka da bi bilo jednostavnije da mi ukratko ti to kazes, ali ako neces ok. Pozdrav i neka Bog blagoslovi tebe i proroka u koga verujes.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply