Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

power_settings_newLogin to reply
+20
NJEGOVA
Euro
aleksa1962
Djuro Djuric
Bhakti
vivi
Totus Tuus
Justin
dominik
No Nick
Češljugar
jurky
Darko
Spart
hrvoje hrki
braslav
kainos
Mali princ
Izrail
Daniel
24 posters

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 10 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
Daniel je napisao/la:
pa zasigurno Katoličke pogotovo, mislim da je ona prva na spisku i najstrašniji sud nju čeka...1 Pet 4:17

Uzevši poslovicu "Tko tebe kamenom ti njega kruhom"

Evo tebi Najnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 10 14025.269891 Palenta s povrćem.

descriptionNajnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 10 EmptyRe: Najnovije vijesti o posljednjem vremenu

more_horiz
zašto to radiš? tko je rekao nešto protiv tebe? zar si ti Katolička Crkva? zar si ti odgovoran za krive dogme, ili si ti odgovoran za grijehe unutar Crkve? inače od tebe sam to već doživio a to je da nabijaš NAMJERNO krivicu nekome da se osjeća loše zbog rečenoga makar je samo govorio istinu...pazi malo brate, Isus u pismima crkava kaže da mrzi DJELA nikolaita, a ne same nikolaite...pozdrav

more_horiz
Daniel je napisao/la:
zašto to radiš? tko je rekao nešto protiv tebe? zar si ti Katolička Crkva? zar si ti odgovoran za krive dogme, ili si ti odgovoran za grijehe unutar Crkve? inače od tebe sam to već doživio a to je da nabijaš NAMJERNO krivicu nekome da se osjeća loše zbog rečenoga makar je samo govorio istinu...pazi malo brate, Isus u pismima crkava kaže da mrzi DJELA nikolaita, a ne same nikolaite...pozdrav

Pa ako i nisi prvi put sad si baš mene dohvatio, e moram ti onda lijepše spremit palentu i dati.
Najnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 10 PalentaMasline

more_horiz
Daniel je napisao/la:
pa zasigurno Katoličke pogotovo, mislim da je ona prva na spisku i najstrašniji sud nju čeka...1 Pet 4:17

vama "reformiranim" je izgleda veći trn u oku KC nego li npr. ateisti, masoni i slični
zar , ne?pale

more_horiz
Daniel je napisao/la:

1 Pt 4

1Dakle, budući da je Krist trpio u tijelu, i vi se oboružajte istim mišljenjem - jer tko trpi u tijelu okanio se grijeha - 2da vrijeme što vam u tijelu još preostaje proživite ne više po ljudskim požudama nego po Božjoj volji. 3Dosta je uistinu što ste u prošlom vremenu vršili volju pogana, hodeći u razvratnostima, požudama, pijančevanjima, pijankama, opijanjima i bezakoničkim idolopoklonstvima. 4Stoga se čude što se ne slijevate u tu istu rijeku raskalašenosti te proklinju.
5Polagat će oni račun Onomu tko je već spreman suditi žive i mrtve. 6Zato je i mrtvima naviješteno evanđelje da osuđeni doduše po ljudsku, u tijelu, žive po Božju - u duhu. 7Približio se svršetak svega! Osvijestite se i otrijeznite za molitvu! 8Prije svega imajte žarku ljubav jedni prema drugima jer ljubav pokriva mnoštvo grijeha! 9Gostoljubivo primajte jedni druge bez mrmljanja! 10Jedni druge poslužujte - svatko po primljenom daru - kao dobri upravitelji različitih Božjih milosti! 11Govori li tko? Neka govori kao riječi Božje! Poslužuje li tko? Neka poslužuje kao snagom koju daje Bog da se u svemu slavi Bog po Isusu Kristu, komu slava i vlast u vijeke vijekova! Amen. 12Ljubljeni! Ne čudite se požaru što bukti među vama da vas iskuša, kao da vam se događa štogod neobično! 13Naprotiv, radujte se kao zajedničari Kristovih patnja da i o Objavljenju njegove slave mognete radosno klicati. 14Pogrđuju li vas zbog imena Kristova, blago vama, jer Duh Slave, Duh Božji u vama počiva. 15Tek neka nitko od vas ne trpi kao ubojica, ili kradljivac, ili zločinac, ili makar i kao nametljivac; 16ako li kao kršćanin, neka se ne stidi, nego slavi Boga zbog tog imena. 17Ta vrijeme je da započne Sud - od doma Božjega. No ako već od vas započinje, kakav je onda svršetak onih što nisu poslušni Božjem evanđelju? 18I ako se pravednik jedva spasava, opak

iz cjelovitog pasusa , a ne samo vađenjem iz konteksta ( kako na žalost mnogi reformirani vole raditi pogotovo kad blate KC!) jako se dobro vidi na koga i šta je petar mislio!

pa brate , malo se preispitaj u srcu i Duhu kad daješ takve opće konotacije:pop:

more_horiz
možeš li mi objasniti na što je Petar mislio...

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Pa ako i nisi prvi put sad si baš mene dohvatio, e moram ti onda lijepše spremit palentu i dati.
Bog će ti suditi Izraile...

more_horiz
Daniel je napisao/la:
Bog će ti suditi Izraile...

Gladnog nahraniti žednog napojiti
Najnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 10 Orange_juice

more_horiz
...i meni mallo togaaa žutoga...

more_horiz
Ma sve žuto ako treba
Najnovije vijesti o posljednjem vremenu - Page 10 Daisysunrisecenterpiece

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:
Daniel je napisao/la:

1 Pt 4

1Dakle, budući da je Krist trpio u tijelu, i vi se oboružajte istim mišljenjem - jer tko trpi u tijelu okanio se grijeha - 2da vrijeme što vam u tijelu još preostaje proživite ne više po ljudskim požudama nego po Božjoj volji. 3Dosta je uistinu što ste u prošlom vremenu vršili volju pogana, hodeći u razvratnostima, požudama, pijančevanjima, pijankama, opijanjima i bezakoničkim idolopoklonstvima. 4Stoga se čude što se ne slijevate u tu istu rijeku raskalašenosti te proklinju.
5Polagat će oni račun Onomu tko je već spreman suditi žive i mrtve. 6Zato je i mrtvima naviješteno evanđelje da osuđeni doduše po ljudsku, u tijelu, žive po Božju - u duhu. 7Približio se svršetak svega! Osvijestite se i otrijeznite za molitvu! 8Prije svega imajte žarku ljubav jedni prema drugima jer ljubav pokriva mnoštvo grijeha! 9Gostoljubivo primajte jedni druge bez mrmljanja! 10Jedni druge poslužujte - svatko po primljenom daru - kao dobri upravitelji različitih Božjih milosti! 11Govori li tko? Neka govori kao riječi Božje! Poslužuje li tko? Neka poslužuje kao snagom koju daje Bog da se u svemu slavi Bog po Isusu Kristu, komu slava i vlast u vijeke vijekova! Amen. 12Ljubljeni! Ne čudite se požaru što bukti među vama da vas iskuša, kao da vam se događa štogod neobično! 13Naprotiv, radujte se kao zajedničari Kristovih patnja da i o Objavljenju njegove slave mognete radosno klicati. 14Pogrđuju li vas zbog imena Kristova, blago vama, jer Duh Slave, Duh Božji u vama počiva. 15Tek neka nitko od vas ne trpi kao ubojica, ili kradljivac, ili zločinac, ili makar i kao nametljivac; 16ako li kao kršćanin, neka se ne stidi, nego slavi Boga zbog tog imena. 17Ta vrijeme je da započne Sud - od doma Božjega. No ako već od vas započinje, kakav je onda svršetak onih što nisu poslušni Božjem evanđelju? 18I ako se pravednik jedva spasava, opak

iz cjelovitog pasusa , a ne samo vađenjem iz konteksta ( kako na žalost mnogi reformirani vole raditi pogotovo kad blate KC!) jako se dobro vidi na koga i šta je petar mislio!

pa brate , malo se preispitaj u srcu i Duhu kad daješ takve opće konotacije:pop:

pogledaj ono što sam potcrtao
vidiš da se ne odnosi na KC...

more_horiz
što želiš reći time? pa u pocrtanome se govori o Velikoj Nevolji kada će Bog suditi onima koji nisu kršćani...

more_horiz
"Ako Izrael ne prihvati mirovni plan, neka se spremi za rat"

Britanija zamrznula veze sa Iranom

Vojne vježbe američke mornarice u Perzijskom zaljevu

Ruske službe obavještavaju o američkom nagomilavanju vojske uz iransku granicu

Kršćanka otpuštena zbog evangelizacije

more_horiz
Što se tiče ovog zadnjeg-ja bih se volio naći u takvoj situaciji,Isus je rekao da blago onima koji su progonjeni zbog njega.I briga me-sad da sam pred diplomom,i da mi zaprijete da zbog vjere mi neće dati,ne bih posustao,mislim da je to apsolutno najmanja žrtva koju mogu dati Isusu.

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
Što se tiče ovog zadnjeg-ja bih se volio naći u takvoj situaciji,Isus je rekao da blago onima koji su progonjeni zbog njega.I briga me-sad da sam pred diplomom,i da mi zaprijete da zbog vjere mi neće dati,ne bih posustao,mislim da je to apsolutno najmanja žrtva koju mogu dati Isusu.

U ovom virtualnom svijetu kad pljuju tvoje svetinje to je nalik mučenju, kad te baniraju na određeno zbog vjeroispovjesti, kao da te zatvore a kad te baniraju za stalno kao da te ubiju. Eto prilike.afro

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:
Češljugar je napisao/la:

U ovom virtualnom svijetu kad pljuju tvoje svetinje to je nalik mučenju, kad te baniraju na određeno zbog vjeroispovjesti, kao da te zatvore a kad te baniraju za stalno kao da te ubiju. Eto prilike.afro

Samo bih nekako voljeja, da mi kao krscani budemo vise samoodgovorni,sto hocu reci,da mi ne budemo progonitelji,znaci zamjeniti, zamjenicu,pa umjesto plurala, koristiti singular.Jer mene nece, nebo pitati sto su oni radili,nego sto sam ja radila.obred obred obred </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Daniel je napisao/la:
što želiš reći time? pa u pocrtanome se govori o Velikoj Nevolji kada će Bog suditi onima koji nisu kršćani...

PA DA
NE GOVORI kako će suditi CrkvI-po tebi KC:!:

more_horiz
pogledaj prijašnji stih, a ne pocrtani tu se govori o sudu Crkve i nisam ja rekao da će to biti samo KC, to će biti cjelokupni sud cjelog Tijela na svijetu....a i u pocrtanom se govori kako od VAS započinje sud, a Vas označava kršćane....pozdrav

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply