Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Je li papa antikrist

power_settings_newLogin to reply
+5
Izrail
hrvoje hrki
kainos
Živac
braslav
9 posters

descriptionantikrist - Je li papa antikrist - Page 2 EmptyRe: Je li papa antikrist

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Ako ti je tako lakse, ja se Izrail ne uzbudjujem. A svi cemo doci na Sud pred Boga, i ti i ja.

Tada ce ti se sve reci, tada ces videti kada On bude sudio, ko je plasio koga a ko je koga hteo da ubije.

Cekaj, imamo vremena, vec prijatelju imas ozbiljne godine.

Bog nece lagati ni za papu, ni za mene ni za tebe. On je pravedni SUDIJA.

Ti si tako siguran da se i ti neces iznenaditi kada ti Bog bude otkrio svu Istinu. Ja sam poprilicno siguran da me ceka hrpa iznenadjenja kada se recimo pokaze da su kracionisti imali pravo, a bed.

descriptionantikrist - Je li papa antikrist - Page 2 EmptyRe: Je li papa antikrist

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Ako ti je tako lakse, ja se Izrail ne uzbudjujem. A svi cemo doci na Sud pred Boga, i ti i ja.

Tada ce ti se sve reci, tada ces videti kada On bude sudio, ko je plasio koga a ko je koga hteo da ubije.

Ostavi se osude i Njegova je odista zadnja.
Nego za ove svoje riječi ti sigurno imaš dokaze ili izmišljaš.
Mislim na ono što sam citirao u svom predpredzadnjem postu.
Dakle da netko djeluje i laže da je Papa dobar a on zapravo nije.
Jer ako nemaš onda je to podla laž stoga te molim obrazloži to što si napisao jer sotona je otac laži.study

more_horiz
braslav je napisao/la:
Jevrejin je napisao/la:
Ako ti je tako lakse, ja se Izrail
ne uzbudjujem. A svi cemo doci na Sud pred Boga, i ti i ja.

Ti
si tako siguran da se i ti neces iznenaditi kada ti Bog bude otkrio svu
Istinu. Ja sam poprilicno siguran da me ceka hrpa iznenadjenja kada se
recimo pokaze da su kracionisti imali pravo, a bed.

ček ti vjeruješ u evoluciju?

more_horiz
Daniel je napisao/la:

ček ti vjeruješ u evoluciju?

Pa kakve to veze ima s temom?confused

more_horiz
Na temi kreacionizam i evolucija se jasno vidi da zastupam evoluciju.

more_horiz
braslav je napisao/la:
Na temi kreacionizam i evolucija se jasno vidi da zastupam evoluciju.

Jesi ti otvorio ovu temu?:confused:

ili je admin nešto razdvojio iz neke rasprave prije.

more_horiz
Izael citaj od pocetka.

Kakve ja tebi dokaze da dajem.
Ma daj covece, ja sam ispricao moje zivotno iskustvo.

Kako da ti ga dokazem?

Ko zeli moze me smatrati lazovom, to je njegovo pravo, ja nikoga ne pozivam da mi veruje.

Ali, evo, Bog mi je svedok, da ne lazem.
Mislis li da ce me dobri i pravedni Bog ostaviti i sada bez kazne ako se sluzim, po tebi, ovakvim gnusnim lazima. Nece, jer sam se pozvao na Njega kao na svedoka.

more_horiz
Ma što njim dokazuješ da te je netko htio ubiti i odmah je taj netko koga nisi ni vidio katolik.

No dobro ti si preuzeo odgovornost za ovu možebitnu insinuaciju. No dokaži svoje ove riječi.

Jevrejin je napisao/la:

Medjutim, uznemireni smo iformacijama da
postoje neki iz katolicke Crkve koji imaju zadatak da se inflitiraju u
redove drugih Crkava, ali ne samo u Crkve vec u sve pore drustva. I
odatle tajno navode vodenicu papi na ruku.

more_horiz
Dakle nećeš valjda reći kako si se zabunio/la zar će ovi mlađi imati loš primjer i reći da izmišljaš.

more_horiz
A ti kao neznas sta se desava kod vas?

Nemoj mi samo reci da nisi upoznat unutrasnjom situacijom.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
A ti kao neznas sta se desava kod vas?

Nemoj mi samo reci da nisi upoznat unutrasnjom situacijom.

Čuj ako je to tvoj jedini argument onda očito lažeš i izbjegavaš istinu.

Nemamo o čemu pričati više.
Neće me biti dva dana i svima, ali svima želim mir i dobro.
Blagoslovio vas Gospodin Istinom te gledali pravo i vidjeli u dobru dobro a ne zlo kojeg nema.
Amen.

more_horiz
Moram da se izvinem svim katolicima, jer nemam nikakvih dokaza da neprijatnosti koje sam doziveo u slucaju koji sam gore naveo, poticu od njih, njihovih sveštenika ili uprave ( iz najviseg tela njihove Crkve ).

Molim da mi svi ucesnici ovog foruma oproste za ovu nesmotrenost.

Posebno se izvinjavam izrailu, jer mislim da je bio u pravu sto je insistirao da dokazem svoje tvrdnje.

Puno pozdrava svima, medjutim moram da potvrdim istinitost onog sto mi se dogodilo.

Ujedno povlacim se sa foruma.

more_horiz
Mislim da je antikrist svaki onaj koji nije na Kristovoj strani!
To može biti bilo tko!

more_horiz
Darko je napisao/la:
Mislim da je antikrist svaki onaj koji nije na Kristovoj strani!
To može biti bilo tko!

Darko je pametan čovjek.

more_horiz
Mi ovdje smo uvjereni da je papinstvo prijestolje pravog i stvarnog
antikrista... Osobno izjavljujem da nisam dužan biti poslušan papi više
nego bih bio antikristu
- Martin Luther

Rim je antikristovo gnjezdo i iz tog gnjezda izlaze svi njegovi učenici - Lord Cobham

Slažem se sa obojicom

more_horiz
Živac je napisao/la:
Hm, teško mi je vjerovat da bi Krist dao ključeve Kraljevstva nebeskoga Antikristu.

"Ključevi" koje je Petar dobio dobili su i svi ostali uključujući nas, to je evanđelje, sila božja, koja nam pomaže u spasenju po vjeri u Krista.

Žalosno je da neki zamišljaju Petra na Nebu sa ključevima.

more_horiz
inliner je napisao/la:
Živac je napisao/la:
Hm, teško mi je vjerovat da bi Krist dao ključeve Kraljevstva nebeskoga Antikristu.

"Ključevi" koje je Petar dobio dobili su i svi ostali uključujući nas, to je evanđelje, sila božja, koja nam pomaže u spasenju po vjeri u Krista.

Žalosno je da neki zamišljaju Petra na Nebu sa ključevima.

Pročitaj opet to evanđelje. I onda mi odgovori na ovo pitanje:

Ako je Petara tako puno po svijetu, svi koji su pročitali evanđelje, je li onda i Kristova puno, svi koji imaju riječi života vječnoga (vidi Iv 6:67 koji govori o istom događaju)?

more_horiz
Isus je kljuc. I dragi moj brate izraile, procitaj knjigu Otkrivenje u kojoj Isus kaze da ima kljuceve, koji kad otvori niko ne zatvori, i koji zatvori niko ne otvori.

Da li u tom dogadjaju ti vidis Hrista kao Onoga koji ima kljuceve?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply