Denominacijska stanovišta o tome tko je Antikrist , još je tabu tema.Zašto?Kako se očituje i mjeri njegovo djelovanje u crkvama , u društvenom, ekonomskom, socijalnom, političkom, umjetničkom i drugim područjima?
inliner je napisao/la:Ja osobno također smatram da je papa antikrist. Možda je moja tvrdnja malo radikalna, ali svi poznatiji reformatori, bez iznimke vjerovali su u to.
braslav je napisao/la:Ja prihvacam da su neki pape se ponasali kao antikrist, bludili i ubijali te vodili politicke borbe poput papa Borgija, ali danasnji pape su sveti dobri ljudi zar su i oni antikristi?
Je li majka Terezija antikrist, je li svaki katolik antikrist? budite razumni ljudi
Mali princ je napisao/la:Antikrist ne može biti osoba! Jer vrag nema osobnost, vrag je nitko a želio bi biti netko- Zato vreba duše. Teološki rečeno vrag nema svoj bitak jer ga se je odrekao. Vrag se nalazi u masi i svakom diktatu mase. U današnje vrijeme vrag se zove globalizam.
Mistagog je napisao/la:<blockquote>I svi njihovi sljedbenici (protestanti) su se odrekli njihovih stavova</blockquote>
braslav je napisao/la:Zasto je Ivan Pavao II bio antikrist molim citate...
inliner je napisao/la:braslav je napisao/la:Zasto je Ivan Pavao II bio antikrist molim citate...
Evo ti par linkova, pogledaj:
link1
link2
link3
link4
link5
Imaš tamo i sliku pape kako ljubi kuran, u kuranu inače piše: "Trojstvo je prljavo poput izmeta i mokraće".... Isus nikada nije ljubio kuran, te je upozorio na lažne proroke koji će se nakon njega dići i zavesti mnoge.
Gle ja ne napadam vas, samo imam drukčiji stav, voljeo bih da se barem ovdje uvažavamo, odite na katolink, ako vam se ne sviđa, tamo možete hvaliti papu do mile volje, ali ovdje ja imam pravo reći svoje mišljenje, koje ne mora nužno biti jednako vašemu.
braslav je napisao/la:
Pogledao sam, kaj ti ljudi ne znaju da je Petar objesen na kriz naglavacke.
Tako da obrnuti kriz nije znak antikrita vec Petra. Dobro nisam pogledao do kraja ali na ovo sam morao reagirati.
braslav je napisao/la:Dobro, za mene obrnuti kriz nije znak antikrista vec Petra. Malo mi je zao ljudi koji svuda oko sebe vide antikriste i sotonine sluge.
inliner je napisao/la:braslav je napisao/la:Dobro, za mene obrnuti kriz nije znak antikrista vec Petra. Malo mi je zao ljudi koji svuda oko sebe vide antikriste i sotonine sluge.
U noći na srijedu nepoznati su počinitelji na županjskom Gradskom groblju iščupali križeve sa tri groba i okrenuli ih naopako link
iako ne preokrećem križeve to rade moji frendovi...ja se nisam htjela upletati u to ... http://sotonisti.blog.hr.
zašto smatraš da su sotonisti budale ? ... ako slušaju black I death Metal,te crtajku i nose naopake križeve i sl) ...
šuškajući da to njima sliči na sotonizam, jer "sotonisti rado izvrću križeve na grobljima". ...
Sotonisti rado kradu posvećene hostije iz crkava, izvrću križeve na grobljima i pišu grafite link
Nikada neću prihvatiti tvrdnju da su naopačke okrenuti križevi kršćanski
simbol!!!