Vec sam rekao ako je papa antikrist tko su onda Hitler, Staljin,...? Koji papa ovaj sadasnji ili neki buduci ili svaki?
Jevrejin je napisao/la:Interesantno pitanje. Voleo bi da zacnemo ovu temu. Ovde treba pazljivo razmotriti sta Biblija govori o antikrstu.
Da kazem onako na brzinu moje misljenje, oni prosli koji su cinili razne gadosti a ne samo proganjanje, jesu bili antihristi, medjutim, postoji dilema da li i sada papa, ide tim stopama i podrzava ili ono sto je bilo ili se od toga ogradjuje.
Da voleo bih da cujem i druga misljenja.
Pa braslave, objasni ulogu danasnjeg pape, i sta je njegov cilj.
braslav je napisao/la:Vec sam rekao ako je papa antikrist tko su onda Hitler, Staljin,...? Koji papa ovaj sadasnji ili neki buduci ili svaki?
braslav je napisao/la:Vec sam rekao ako je papa antikrist tko su onda Hitler, Staljin,...? Koji papa ovaj sadasnji ili neki buduci ili svaki?
Jevrejin je napisao/la:
Naravno danasnji papa to ne cini, ali mozda je to samo privid.
Medjutim, uznemireni smo iformacijama da postoje neki iz katolicke Crkve koji imaju zadatak da se inflitiraju u redove drugih Crkava, ali ne samo u Crkve vec u sve pore drustva. I odatle tajno navode vodenicu papi na ruku.
Daniel je napisao/la:2 Kor 11,14 I nikakvo čudo! Ta sam se Sotona prerušuje u anđela svjetla.
|
|