Muatez je napisao/la: Sto se tice marketinga neka svako prosudi za sebe, a i ti. Ja nista vise ne bih rekao.
Ok onda ću zanemariti kao da nisi ni rekao
sto se tice Isusovog uzdignuca meni en treba dokaz za bilo sta kada imam Kur`an.
A Hrišćane optužuješ za usko gledište zato što im je dovoljna biblija, pa dobro imaš pravo na šta god želiš.
Za one koji u to ne vjeruju, ja im pojasnjavam stav Islama o tome.
Samo napred
Za zakljucana vrat molio bih da mi das citat iz Biblkije i mejto gdje se nalazi.
Joh 20:26 I poslije osam dana opet bijahu učenici njegovi unutra, i Toma s njima. Dođe Isus kad bijahu vrata zatvorena, i stade među njima i reče: mir vam.
I sada opet isto za apostola Ivana i ako mozes da nesto kazes o njemu.
Pisac evanđelja po Ivanu je dakle Ivan, na kraju njegovog evanđelja možeš naći zanimljive podatke npr:
Joh 19:26 A Isus vidjevši mater i učenika koga ljubljaše gdje stoji reče materi svojoj: ženo! eto ti sina!
Joh 19:27 Potom reče učeniku: eto ti matere! I od onoga časa uze je učenik k sebi.
Taj učenik je prisustvovao suđenju :
Joh 18:15 Za Isusom pak iđaše Simon Petar i drugi učenik; a učenik onaj bješe poznat kod poglavara svešteničkoga, i uđe s Isusom u dvor poglavara svešteničkoga;
To je isti učenik koji je na tajnoj večeri :
Joh 13:23 A jedan od učenika njegovijeh, kojega Isus ljubljaše, sjeđaše za trpezom na krilu Isusovu.
Joh 13:24 Onda namaže na njega Simon Petar da zapita ko bi to bio za koga govori.
Joh 13:25 A on leže na prsi Isusove i reče mu: Gospode! ko je to?
Taj učenik je onda identifikovan kao :
Joh 21:20 A Petar obazrevši se vidje gdje za njim ide onaj učenik koga Isus ljubljaše, koji i na večeri leže na prsi njegove i reče: Gospode! ko je taj koji će te izdati?
Joh 21:21 Vidjevši Petar ovoga reče Isusu: Gospode! a šta će ovaj?
Joh 21:22 Isus mu reče: ako hoću da on ostane dok ja ne dođem, šta je tebi do toga? Ti hajde za mnom.
Joh 21:23 Onda iziđe ova riječ među braćom da onaj učenik neće umrijeti: ali Isus ne reče njemu da neće umrijeti, nego: ako hoću da ostane dok ja ne dođem, što je tebi do toga?
Joh 21:24 Ovo je onaj učenik koji svjedoči za ovo, koji i napisa ovo: i znamo da je svjedočanstvo njegovo istinito.
Stoga mi identifikujemo na taj način apostola Ivana kao tog učenika
Za raspravu 100% Bog 100% covjek ja samo kazem da kod mene a i drugih mislim nema razumsko utemeljenje. Ja nikada nisam rekao nista sto bi nekoga trebalo da vrijedja. Ako tebe jeste onda mi ukazi na to, i izvinucu se.
Ne nije problem nisam se uvredio, nego mi to samo nije nikakav argument, reći to je besmislica . To mi nema nikakvu snagu ni vrednost da bi to smatrao ozbiljnom izjavom, to mi je jednostavno način da ne argumentuješ a pobijaš nešto sa ničim, to nas uvodi na kraju u razgovor tipa : Ja kažem tako je ti kažeš nije tako, ja kažem more jeste ti kažeš more nije, ti onda meni kažeš nemaš pojma, ja tebi a šta ti znaš. I gde nas to vodi ? Nigde definitivno, možemo samo da nahranimo svoju sujetu i da ispadnemo u svojim očima pametni, dok to realno izgleda kao prepucavanje dva osnovca i to nižih razreda. To je bilo ono našta sam želeo da ukažem.
Sto se tice uskrsnuca zasto bi neko ko je upravo uskrsnuo insistirao da hrani, sta ej tim htio da pokaze.
Da nije duh što i piše zar ne ? Poenta mesije je baš to da će umreti i uskrsnuti, to je Isus više puta rekao u pismu.Pa to nije upitno niti tema nikakve debate u Hrišćanstvu, baš svi to veruju.
Sta je za tebe proslavljeno tijelo?
To je novo telo nalik Adamovom pre pada u Edenu, sada to je moje lično mišljenje možda se neko neće složiti samnom. Adam je bio pre pada besmrtan no ipak je imao telo , tako je i ovo telo bez greha, novo telo.
THERE IS NO GOOD BUT ALLAH AND MOHAMMAD IS THE MESSENGER OF ALLAH
[/quote]
Savet u vezi ovoga, imaš potpis u opcijama foruma, ubaciš ovo tamao i ne moraš svaki put da pišeš.
Malo mi ječudna ova izjava, kada bi se prevela izgledala bi ovako : Nema drugog Boga osim Boga i Muhamed je njegov glasnik. Kako je ime tog Boga kojeg Muhamed najavljuje, Allah nije ime ?