ovo mi je malo bed pisati tebi abrahame mudri...ali tako neka bude...jer možda je trebalo da se ne osoba, nego Crkva spusti na zemlju da nisu ništa posebno (eg. Prava Crkva Ostatka) zato što održavaju subotu...
Daniel je napisao/la:ovo mi je malo bed pisati tebi abrahame mudri...ali tako neka bude...jer možda je trebalo da se ne osoba, nego Crkva spusti na zemlju da nisu ništa posebno (eg. Prava Crkva Ostatka) zato što održavaju subotu...
Daniel je napisao/la:abrahame zašto si tako samouvjeren?
Noemi je napisao/la:Krizostom je napisao/la:Teško da će treći Hram biti izgrađen...džamija koja se danas nalazi na mjestu staroga hrama je treće najsvetije mjesto za muslimane...oni vjeruju da je Muhamed bio uznesen na nebo s vrha džamije...kad bi Židovi srušili tu džamiju, sve bi okolne islamske zemlje krenule na Izrael...i još jednom tvrdim da je to nemoguća misija...
Otkud znaš tko će srušit đamiju, i to neće biti netko ko je kukavica, kao ti ja, npr.
Mucenik je napisao/la:Pa da kazemo osnovno, nikada Bog ne prikazuje simbolom zene neku drzavu. Zveri su slike kojima je Bog opisivao velike svetske sile.
A jedna zena, tamo pise bludnica, jase zver.
Otkrivenje svoju Crkvu slika zenom. A ova bludnica jase zver. Ta zena upravlja zverju. Ne jase zver nju, nego ona zver.
Koja to zena, koja predstavlja bludnicu, upravlja mnogim kraljevima i stalno tezi za politickim uticajem i dominacijom? Nije tesko pogoditi, ko je ona.
Mucenik je napisao/la:Ja sam iskreno uveren, po mom licnom misljenju, da adventisti kojima pripadam, nisu klasicna Crkva u ovom vremenu. Oni su Ostatak Hristov poslednjeg vremena. ....
.
|
|