Meni se čini po pisanju nekih na ovom forumu da jedva čekaju nekakvi apokaliptični događaj, kad je već 2000. godina promašena, odnosno nije se ništa dogodilo, sad se očekuje nešto opet takvo. 2012. godina je i po mayanskom kalendaru označena kao kraj vremena. To će biti godina kada će biti i Hrvatska i Srbija i EU pa mi je logično da dođe do nekakvog kraja....
No, vratimo s ozbiljnosti, htio sam reći da oni duhovi koji svoju pozornost trate na iščekivanje nekoga ili nečega mogu biti toliko obuzeti tim famoznim čekanjem da im Onaj kojeg čekaju prođe pokraj nosa a da Ga ne vide....
Pitam se samo ima li ovdje na forumu doista osoba koje su slobodne od raznih duhova, koliko vidim ima ovdje:
-katastrofičara
-fanatičara
-formalista
-kreaocionista pod svaku cijenu
i svakome je više stalo do te svoje furke nego do očite istine što se može sve vidjeti iz priloženog kada se dofate katolici i protestanti, ne znam kog mi je milije čitati i krepavati od smijeha. Ponekad pomislim da sam zalutao na forum dječjeg vrtića "Kata Pejnović" gdje se klinci svade čiji je tata jači i tko ima veći pištolj....