Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Otkrivenje

power_settings_newLogin to reply
+9
jony
Živac
Mali princ
Izrail
Daniel
hrvoje hrki
Spart
braslav
kainos
13 posters

descriptionOtkrivenje - Page 3 EmptyRe: Otkrivenje

more_horiz
ispričavam se svima, nije mi namjera prijetiti da ću otići s foruma zbog nekih postova, nego sam bio pogođen stvarno izjavom hrvoja....žao mi je sad.....God bless

more_horiz
Hvala Daniele što ostaješ ustrajan zajedno sa onima koji brane istinski kršćanski nauk. God bless you

more_horiz
Teško da će treći Hram biti izgrađen...džamija koja se danas nalazi na mjestu staroga hrama je treće najsvetije mjesto za muslimane...oni vjeruju da je Muhamed bio uznesen na nebo s vrha džamije...kad bi Židovi srušili tu džamiju, sve bi okolne islamske zemlje krenule na Izrael...i još jednom tvrdim da je to nemoguća misija...

more_horiz
nije, nije...budeš vidio...

more_horiz
ja mislim da đamija neće biti srušena od strane Židova...

more_horiz
Interesantno je kako Danijel gleda na prorocanstva iz Otkrivenja i Danila.

Radovao sam se citajuci ih.

Danijele voleo bih da mi objasnis sta znaci u Otkrivenju ono o ostatku koji drze zapovesti Bozje i imaju svedocanstvo Isusa Hrista. Voleo bih da saznam tvoj stav.

more_horiz
Upravo sam imala razgovor. Sve je spremno, planovi za hram, novac, sve.

more_horiz
Krizostom je napisao/la:
Teško da će treći Hram biti izgrađen...džamija koja se danas nalazi na mjestu staroga hrama je treće najsvetije mjesto za muslimane...oni vjeruju da je Muhamed bio uznesen na nebo s vrha džamije...kad bi Židovi srušili tu džamiju, sve bi okolne islamske zemlje krenule na Izrael...i još jednom tvrdim da je to nemoguća misija...

Otkud znaš tko će srušit đamiju, i to neće biti netko ko je kukavica, kao ti ja, npr.

more_horiz
Ako bi jevreji srusili taj hram, jasno je da bi doslo do velikog rata. Cak, dragi moji do atomskog. Do 2008.g. Iran ce imati sigurno atomsko naoruzanje. A ima ga kao sto znate i Izarilj.

more_horiz
Jevrejine ja znam da ti vjeruješ da su to kršćani subotari...no jamislim da su to probraćeni Židovi i ostali kršćani koji su ostavljeni poslije Uzeća na zemlji i jedini put na Nebo je da umru za Gospodina...

more_horiz
Kakvu nam to čudnu nauku mećeš u uši...objasni nam to biblijski...

more_horiz
tko su 144000 po tebi? 

more_horiz
Tu se opet postavlja pitanje, da li taj broj trebamo shvatiti doslovno ili simbolično...to je teško pitanje i ne možemo sa sigurnošću reći ja znam 100% odgovor...

more_horiz
ali piše da su od plemena IZRAELOVIH...

more_horiz
Ma Danijele samo napred, ja volim da cujem kako ti to tumacis, a tacno je da ja verujem da smo to mi subotari. Zar nas i ti tako nazivas?

Nije nista strasno po meni mozes me zvati kako hoces, ujedno nastavi da iz Otkrivenja govoris o temi koju si zapoceo da objasnajvas. Da li je Zena i ostatak nesto drugo ili su to isto jevreji ali njihov ostatak kako se vidi u Starom Zavetu da ce Bog ostaviti na kraju samo ostatak?

more_horiz
Samo znam da KC tumaci taj broj metaforicno tako da znaci jako jako jako puno ljudi.

more_horiz
Meni se čini po pisanju nekih na ovom forumu da jedva čekaju nekakvi apokaliptični događaj, kad je već 2000. godina promašena, odnosno nije se ništa dogodilo, sad se očekuje nešto opet takvo. 2012. godina je i po mayanskom kalendaru označena kao kraj vremena. To će biti godina kada će biti i Hrvatska i Srbija i EU pa mi je logično da dođe do nekakvog kraja....

No, vratimo s ozbiljnosti, htio sam reći da oni duhovi koji svoju pozornost trate na iščekivanje nekoga ili nečega mogu biti toliko obuzeti tim famoznim čekanjem da im Onaj kojeg čekaju prođe pokraj nosa a da Ga ne vide....

Pitam se samo ima li ovdje na forumu doista osoba koje su slobodne od raznih duhova, koliko vidim ima ovdje:

-katastrofičara
-fanatičara
-formalista
-kreaocionista pod svaku cijenu

i svakome je više stalo do te svoje furke nego do očite istine što se može sve vidjeti iz priloženog kada se dofate katolici i protestanti, ne znam kog mi je milije čitati i krepavati od smijeha. Ponekad pomislim da sam zalutao na forum dječjeg vrtića "Kata Pejnović" gdje se klinci svade čiji je tata jači i tko ima veći pištolj....

more_horiz
Ko su Danijele deca Avramova danas?

Tako ja vidim taj problem sa zenom, ostatkom a i sa 144 000 iz plemena Izrailja. Ko je danas, Izrailj?

Zar Pavle ne kaze da smo mi koji smo verom prihvatili Isusa sada deca Avramova, ili Izrailj?
Kako ti to vidis?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply