dominik je napisao/la: joj, dragi moji pa ja nisam rekao da je Kristov dolazak daleko...nego samo da nije "tako blizu". ;)
Ja iskreno ne znam kada ce doci Dan, slazem se da je uskoro, ali ipak mislim da jos nesto mora se ostvariti. Ne mogu to objasniti. Tako ja vjerujem.
I bojim se da ne dijelim u potpunosti vas optimizam za Dan Gospodnji.....ali to drugi put...sada nemam snage o tome pisati...
Reci cu moje misljenje.
Ja sam juce slucajno cuo jednu variantu iako se nisam u potunosti slozio, da je to danasnji dan 17.5.2007. I pravo da kazem nije bitno da li je to taj dan ili nije, ali ja sam juce nesto shvatio, za kim ja idem tj. gde su moje misli okrenute vecinu dana.
Sta to dalje znaci... nesto jos mora da se desi i posmatrao sam to, ali zar nije u reci napisano da onaj sluga koji se opija i provodi svoje vreme tako sto kaze
moj gospodar je otisao i nece se vratiti tako brzo. Pogledaj brate na sebe nemoj da zakasnis jer posle ce biti jako, jako kasno. Upravo kao sto je to bilo u dane Noa.
Zar tamo nisu bili ljudi koji su posmatrali onog "sasavog" Noa koji prica vec 120 godina da ce biti kise a nikada nije bila i sto jos gluplje on je napravio barku... ali zar tamo nisu bili neki koji gledali na njega i rekli "pa mozda... ako bi slucajno pala kisa mi cemo uskociti u Noevu barku". I da li znas da je Bog zatvorio vrata kada je Noe usao sa svojom porodicomu u Barku? I sedam dana nije padala kisa, pa onda je to pocelo kada je Noe vec bio unutar. I niko nije mogao da ude vise ni da su zeleli.
Tako ce i sada biti, zato jedan bratski savet, NEMOJ ZAKASNITI, JER SUTRA CE BITI KASNO.
Nadam se da mozete videti to jer Gospod je rekao da ce to biti kao u dane Noa i u dane Lota. Pa izvadite sami zakljucak...
Gospod neka je sa vama
Zelislav