Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 26 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
U tome sto se tamo ne ide zbog Isusa vec zbog Marije. Ako nisi primjetio ona je tamo u centru! Cak su i progurali ideju da ako se molis "Mariji" da se molis i Isusu i Bogu. Sto je nevjerojatno da su ljudi uspjeli prihvatiti. Jer to je kao da se molis zeusu ili heri, ili semiramis.

Prouci se malo o Semiramis na internetu Cesljugare i o Tammuzu takodjer vidi. Nije ti "kraljica neba" nova stvar.

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 26 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
da,ali ona moli Isusa za nas...i što onda kažeš,da bi kao stotine milijuna katolika trebale ići u pakao?
ja nikad nisam Gospu doživljavao kao da je u Centru,ona je samo oruđe ka Isusu
a što da se tamo pita Gospu 'je li Isus Krist došao u tijelu'?i ona kže 'da'

more_horiz
cesljugare.. gdje u Bibliji pise da ona moli Isusa za nas? gdje?
gdje u Bibiji pise da se molimo BILO KOME osim BOGU?

Rijec vodi ka Istini. Ljudske nauke - u Laz i prevaru.

Vjeruj mi Cesljugare, zelim ti samo dobro. Neka te Bog blagoslovi i otvori ti oci po ovom pitanju.

more_horiz
Međugorska ukazanja i proročanstva - Page 26 Medjugorje

"Pola istine je uvijek velika laž." Benjamin Franklin

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>
hrvoje hrki je napisao/la:
Izrail je napisao/la:
hrvoje hrki je napisao/la:

žao mi je što se mnogi reformirani tvrdolinijaški drže teze da svatko tko časti BDMariju, Isusa, svece kroz kipove , slike i sl. da je idolopoklonik i sl

drugim riječima, da je BDMarija idol
kolika nezahvalnost, da ne kažem drskost , tako govoriti da ljudi koji na vanjski, vidljiv način pokazuju čast ili ljubav prema nekome ispadaju idolopoklonici

to je još jedan eklatantan primjer , pogrešnog, bukvalno-fundamentalističkog tumačenja biblije i Božje riječi:pale:

Meni je žao da ti brkaš teme ovdje nije riječ o Mariologiji kao takvoj već o nepriznatim ukazanjima.
Za koja su četri Katoličke komisije rekle da nema dokaza za nikakva nadnaravna ukazanja. Sad ti to pobijaš nekim novinarskim člancima i to novina koje su u internetskom izdanju ogledalo golih baba koje daju na stranici a najmanje vjerskih sadržaja.

ti se očito opraviš ludi toša:lol!:

dobro znaš da su komisije utvrdile onu srednju opciju , a ne onu kojom se zabranjuje
i nisu bile 4 nego dvije komisije

a Bratulica i drugi psihijatri su utvrdili da su djeca zdrava i da imaju nadnaravna iskustva- da su u ekstazi

to sam na ovom forumu više puta rekao i copirao detaljne i precizne članke medicinskih komisija

samo , što su za tebe izgleda i dalje ta djeca obični prevaranti
pa upitaj se , šta je to u njima toliko sumnjivo, da ti kao biskup im nimalo ne vjeruješNeutral

Hrki,ili citaj sto pises,ili pisi sto citas,ovdje govoris da je Izrael biskup.ili ne razumijem?Mad Mad Mad </BLOCKQUOTE>

već sam na to odgovorio,idi pročitaj gore ,malo prije šta sam rekao u vezi toga:

da je u pitanju lapsus calami, trebalo je reći: ti kao i biskup... nedostaje riječ "i"
ali iz konteksta i mojih ranijih polemika sa izrailom , te spominjanjem biskupa , se lako moglo zaključiti da on naravno nije biskup
amo treba čitati i ranije poistove:scratch:

more_horiz
dominik je napisao/la:
cesljugare, nedaj se zavaravati. Pise u Pismu da se sotona prerusuje u "andjela svjetla". Da govori: ne molite, ne postite, ne citajte Bibliju - i corav bi shvatio da nesto nije u redu!

zanimljiva je ova nevjerojatno nategnuta teza:?:

lijepo te na kraju pita češljugar , a u čemu je kvaka:lol!: afro

po tebi bi se onda svakom svećeniku, pastoru starješini koji propagira Božje zapovijedi , daje savjete za vjerski život ( molite , postite , čitajte Bibliju , idite na euharistiju itd) moglo reći ili sumnjati da iza njega stoji sotona prerušen u anđela svjetla:?: Exclamation

ili barem za nekog svećenika , pastora koji tebi nije drag , hoćeš ga ocrniti ili sl. i samo tako ispališ tezu : u njemu je demon , a ne sluga Božji, a on narodu govori : molite ,čitajte Bibliju , postite itd
ali , mi samo tako olako kažemo , on ne valja:bounce:

pa brate , kojem bi ti pastoru, svećeniku to rekao , samo zato jer ti na neki način ne leži ili ne vjeruješ mu , kao što ovako govoriš za ukazanja BDMarije ( ne samo ovo , nego općenito ne vjeruješ u nijedno ukazanje BDM!) , jer , općenito imaš kao protestant jako loše mišljenje o ulozi BDM u teologiji:pale:silent flower

more_horiz
dominik je napisao/la:
cesljugare.. gdje u Bibliji pise da ona moli Isusa za nas? gdje?
gdje u Bibiji pise da se molimo BILO KOME osim BOGU?

Rijec vodi ka Istini. Ljudske nauke - u Laz i prevaru.

Vjeruj mi Cesljugare, zelim ti samo dobro. Neka te Bog blagoslovi i otvori ti oci po ovom pitanju.

prestanite sa tom lažnom tezom da sve treba pisati u Bibliji, i da bi to trebao biti dokaz da nešto ne postoji , da je nešto lažno ili sl. Exclamation

gdje u Bibliji piše Presveto Trojstvo , gdje se kaže Biblija ili masa drugih pojmova koje i protestanti prihvaćaju i priznaju, ili se kruto pozivaju samo na njih:study:

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
u zadnje vrijeme sam sklon vjerovati da je ipak Međugorje autentično.slušajte što hrki kaže.jer gledajte-postoji neka granica do koje sotona može zavoditi,ne kužim na koji način će nas zavesti ako govori čitajte Bibliju,postite,ispovijedajte se.....

Čuj postoje i piana svjedočanstva vidilaca (tadašnje djece tj Vicke) u kojima je navodno Gospa blagoslivljala gradnju dva hotela a i prozivala biskupa da se ima obratiti.
Pojednostavljeno je mišljenje da su poruke samo pozivi na obraćenej i pokoru te molitvu.
Tamo ljudi odlaze vidiocima pa ih konkretno pitaju za svoje životne probleme, jedna žena je pitala mora li živjeti s mužem koji ju tuče i maltretira a dobila poruku kako je on njen križ i da pošto je vjenčana u Crkvi mora. E ako to nije suprotno nauku onda neznam što je jer ima pravo maknuti se od nasilnika ali se ne smije ponovo udati za drugoga.
Ima takvih stvari puno ali se guraju od strane fratara samo one poruke koje eto pašu u nauk Crkve a prešućuje nered koji vlada.

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Češljugar je napisao/la:
u zadnje vrijeme sam sklon vjerovati da je ipak Međugorje autentično.slušajte što hrki kaže.jer gledajte-postoji neka granica do koje sotona može zavoditi,ne kužim na koji način će nas zavesti ako govori čitajte Bibliju,postite,ispovijedajte se.....

Čuj postoje i piana svjedočanstva vidilaca (tadašnje djece tj Vicke) u kojima je navodno Gospa blagoslivljala gradnju dva hotela a i prozivala biskupa da se ima obratiti.
Pojednostavljeno je mišljenje da su poruke samo pozivi na obraćenej i pokoru te molitvu.
Tamo ljudi odlaze vidiocima pa ih konkretno pitaju za svoje životne probleme, jedna žena je pitala mora li živjeti s mužem koji ju tuče i maltretira a dobila poruku kako je on njen križ i da pošto je vjenčana u Crkvi mora. E ako to nije suprotno nauku onda neznam što je jer ima pravo maknuti se od nasilnika ali se ne smije ponovo udati za drugoga.
Ima takvih stvari puno ali se guraju od strane fratara samo one poruke koje eto pašu u nauk Crkve a prešućuje nered koji vlada.

čula , rekla , kazala - nivo priče

kao da ja kažem : čujem da su vicku pitali da pita Gospu , da li je čovjek bio na mjesecu , a da je Gospa rekla da nije Very Happy
i slične tvrdnje

more_horiz
slažem se s hrkijem,sad ljudi ne iznosite konkretne argumente,nego bapske priče

more_horiz
Čovječe postoji dokumentacija u knjižurini od 300 lista pošaljem ti s kopijama ako hoćeš.
Pa ja se bapskim pričama ne bavim.

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Čovječe postoji dokumentacija u knjižurini od 300 lista pošaljem ti s kopijama ako hoćeš.

piše i na ogradi svašta , pa to nije dokaz što piše da je istina:P

more_horiz
Daniel je napisao/la:
Međugorska ukazanja i proročanstva - Page 26 Medjugorje

"Pola istine je uvijek velika laž." Benjamin Franklin

Prije tri - četiri tjedna i ja sam bio u Međugorju i vidio istu stvar, baš na ovom mjestu....znači ovi ljudi su došli na određeno mjesto, da se poklone i mole određenoj osobi....

"Naši su se očevi klanjali na ovom brdu, a vi kažete da je Jeruzalem mjesto gdje se treba klanjati. "Veruj mi ženo - reče joj Isus - dolazi čas kad se nećete klanjati Ocu ni na ovoj gori ni u Jeruzalemu....Ali dolazi čas i već je tu - kad će se pravi klanjaoci klanjati Ocu u duhu i istini, jer Otac takve klanjaoce želi...Bog je Duh, i koji mu se klanjaju, moraju mu se klanjati u duhu i istini.....IVAN 4, 20 - 24...

more_horiz
Izrail je napisao/la:
jel ima negdje na internetu to il da mi mejlom
a ovo što Benjamin Franklin kaže-što to koga briga,kakve on sad ima veze i njegove teze s ovim što mi raspravljamo ovdje

more_horiz
Kako recimo objasniti priču(činjenicu) da kad su Turci sa 60 tisuća ljudi napali Sinj 1715.godine,koji se branio sa 700 'momaka' koji su se okupili pred slikom Gospe i molili,Turski tabor preko noći je zahvatila kuga,neki su bježali od straha i tako se svi razbježali,čudesnim zagovorom Gospe Sinj je sačuvan.
Pretpostavljam-sotona iz fore nije htio da se Islam proširi na sljedeći dio Europe?

more_horiz
Isto pitanje mozes postaviti onima koji su napali kralja Sodome i Gomore?! Kako to da je djavao ratovao sam protiv sebe?

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
Kako recimo objasniti priču(činjenicu) da kad su Turci sa 60 tisuća ljudi napali Sinj 1715.godine,koji se branio sa 700 'momaka' koji su se okupili pred slikom Gospe i molili,Turski tabor preko noći je zahvatila kuga,neki su bježali od straha i tako se svi razbježali,čudesnim zagovorom Gospe Sinj je sačuvan.Pretpostavljam-sotona iz fore nije htio da se Islam proširi na sljedeći dio Europe?
inače taj događaj je obilježio početak praznika Velike Gospe koliko ja znam, a po meni, to je jedan baš babilonski praznik, pogotovo tu u mom kvartu kada svakog 15.8 je veliko proštenje ispred crkve...te se jede i pije kao pogani (a i Izraelci da ne zaboravimo) u vrijeme Astarte...

more_horiz
pa što treba se malo napit

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply