Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 25 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
megamenm je napisao/la:
dominik je napisao/la:
Pa jasno je da je stovanje "Majke" i "Kraljice nebesa" stara stvar. Zvali je Semiramis, Majka Priroda, Gea, Artemida, ili Marija. To je jedan te isti (zlo)duh.

Jasno je da ljudi koji iz nekog razloga ne mogu crpiti snagu iz vjere u Krista, tj. ne vjeruju i ne poznaju Gospodina, bjeze tim idolima koji ih neko kratko vrijeme nahrane ili zatim se oni opet moraju vracati tom idolu kako bi "napunili baterije" (kako se jedna hodocasnica izjasnila). Jer onaj tko ima Krista moze se svaki dan i svaki cas bilogdje ispunjavati se Duhom Svetim i snaziti. No, idolopoklonici moraju ici na odredjena mjesta tamo gdje vlada njihov demon da mu se klanjaju te da ih tada on ispunjava.

Svi ti ljudi trose dane, novce i snagu da se klanjaju idolima (vragu - po ap. Pavlu) umjesto da to vrijeme utrose na iskrenu molitvu i post Gospodinu Isusu Kristu te tako bi dobili daleko vise nego sto bilokakav demon moze ponuditi. Jer Krist je pobijedio demone i oni ne mogu nadvladati krscana osim ako se on sam ne preda njima u ruke (tj. ako ih ne stuje). Nazalost, takvih je slucajeva mnogo, cak i medju onima koji se nazivaju krscanima - no oni nisu razliciti od starih Samarijanaca koji su se klanjali Jahvi ali i idolima. Zato treba odbaciti svakog idola, i moliti se samo Bogu tj. nasem Gospodinu Isusu Kristu koji je jedini Kralj, jedini spasitelj i jedini Posrednik za nas.

Sve ostalo je grijeh.

kao prvo nisam skužio je li ti pričaš protiv Međugorja .ako jesi evo ti odgvora:
je li ti uopće znaš što su idoli.
mislim da ne znaš.jer ako ti misliš da je kip blažene djevice Marije naše nebeske majke nešto loše onda si u totalnom krivu i žao mi je što tako misliš.
idoli su životinje,zli ljudi ili ljudi koji ti nemogu ništa donijeti dobrog.
pogotovo klanjanje njihovim kipovima itd. još je gore.
jesi se ikad zapitao ili da li uopće vjeruješ zašto se toliko čuda i preobraćenja događa baš u međugorju a ne u nekim drugim mjestima.
i da li si ti uopće ikad bio u Međugorju.mislim da nisi.jer da si bio ne bi ovako
pričao i rastužio nebesku majku.
i još jednom žao mi je što tako misliš.

slažem se

žao mi je što se mnogi reformirani tvrdolinijaški drže teze da svatko tko časti BDMariju, Isusa, svece kroz kipove , slike i sl. da je idolopoklonik i sl

drugim riječima, da je BDMarija idol
kolika nezahvalnost, da ne kažem drskost , tako govoriti da ljudi koji na vanjski, vidljiv način pokazuju čast ili ljubav prema nekome ispadaju idolopoklonici

to je još jedan eklatantan primjer , pogrešnog, bukvalno-fundamentalističkog tumačenja biblije i Božje riječi:pale:

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 25 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

žao mi je što se mnogi reformirani tvrdolinijaški drže teze da svatko tko časti BDMariju, Isusa, svece kroz kipove , slike i sl. da je idolopoklonik i sl

kolika nezahvalnost, da ne kažem drskost , tako govoriti da ljudi koji na vanjski, vidljiv način pokazuju čast ili ljubav prema nekome ispadaju idolopoklonici

to je još jedan eklatantan primjer , pogrešnog, bukvalno-fundamentalističkog tumačenja biblije i Božje riječi:pale:

Meni je žao da ti brkaš teme ovdje nije riječ o Mariologiji kao takvoj već o nepriznatim ukazanjima.
Za koja su četri Katoličke komisije rekle da nema dokaza za nikakva nadnaravna ukazanja. Sad ti to pobijaš nekim novinarskim člancima i to novina koje su u internetskom izdanju ogledalo golih baba koje daju na stranici a najmanje vjerskih sadržaja.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Meni je žao da ti brkaš teme ovdje nije riječ o Mariologiji kao takvoj već o nepriznatim ukazanjima.
Za koja su četri Katoličke komisije rekle da nema dokaza za nikakva nadnaravna ukazanja. Sad ti to pobijaš nekim novinarskim člancima i to novina koje su u internetskom izdanju ogledalo golih baba koje daju na stranici a najmanje vjerskih sadržaja.

ti se očito opraviš ludi toša:lol!:

dobro znaš da su komisije utvrdile onu srednju opciju , a ne onu kojom se zabranjuje
i nisu bile 4 nego dvije komisije

a Bratulica i drugi psihijatri su utvrdili da su djeca zdrava i da imaju nadnaravna iskustva- da su u ekstazi

to sam na ovom forumu više puta rekao i copirao detaljne i precizne članke medicinskih komisija

samo , što su za tebe izgleda i dalje ta djeca obični prevaranti
pa upitaj se , šta je to u njima toliko sumnjivo, da ti kao biskup im nimalo ne vjeruješNeutral

more_horiz

S ovim ću na kraju povući paralelu.

dobro znaš da su komisije utvrdile onu srednju opciju , a ne onu kojom se zabranjuje

Zabranjuju se hodočašća koja predmijevaju ukazanje a to su zapravo sva jer ne ide se u međugorje u Crkvu nego idu svi radi tzv. ukazanja.

I zato je manje bitno to što su utvrdile study study

a Bratulica i drugi psihijatri su utvrdili da su djeca zdrava i da imaju nadnaravna iskustva- da su u ekstazi
to sam na ovom forumu više puta rekao i copirao detaljne i precizne članke medicinskih komisija

Ne radi se o djeci već o ljudima kojine samo da nisu nevini nego se nitko od njih nije zaredio radi svjetovnih užitaka.

pa upitaj se , šta je to u njima toliko sumnjivo, da ti kao biskup im nimalo ne vjeruješMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 25 Icon_neutral

Ajme meni pa sad sam sve pročitao lol! lol! lol! eto ljudi među vama je biskup Perić zoro zoro

i kako ti kao katolik i s obzirom na tu činjenicu možeš izreći onu prvu rečenicu svog posta. lol! lol!

No samo ti podmeći sličan si onima koji se pretvaraju dasam ja po drugim forumima.
Žalosno i jadno od tebe a trebao bi mi biti brat. Crying or Very sad

more_horiz
opet se praviš ludi toša

dobro znaš da su u vrijeme prvih ukazanja biki djeca

a to je najrelevantnije vrijeme za vjerovati ili sumnjati u njih
a da su sada ostarjeli to je logično , ta nemaju oni moći da ostanu djeca do kraja života ha,ha

dobro znaš da hodočašća nisu zabranjena i šta je rekao glasnogovornik jedne kongregacije KC 1995 navarro valls
pa opet se priupitaj zašto širiš poluinformacije? !

more_horiz

dobro znaš da hodočašća nisu zabranjena i šta je rekao glasnogovornik jedne kongregacije KC 1995 navarro valls

Ma kave poluinformacije pa zabranjena su.
I valjda ja kao biskup (što ti podmećeš i lažeš) bih znao da su dozvoljena.
Dozvolili su ih turoperatori a ne Biskupska konferencija.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Ma kave poluinformacije pa zabranjena su.
I valjda ja kao biskup (što ti podmećeš i lažeš) bih znao da su dozvoljena.
Dozvolili su ih turoperatori a ne Biskupska konferencija.

ti si stvarno čudan

otkud ti to da netko tvrdi da si ti biskup??

more_horiz

ti si stvarno čudan

Pa čudan si ti i kako se usuđuješ tako lagati a vidi što si prije napisao podebljao sam ti u svom citatu.
affraid affraid affraid

more_horiz
Izrail je napisao/la:

ti si stvarno čudan

Pa čudan si ti i kako se usuđuješ tako lagati a vidi što si prije napisao podebljao sam ti u svom citatu.
affraid affraid affraid

moja tvrdnja je išla za tim da ti kao:D i biskup im ne vjeruješ, a ne da si ti biskup:D

more_horiz

moja tvrdnja je išla za tim da ti kao:D i biskup im ne vjeruješ, a ne da si ti biskup:D

Nisi ti to tako napisao a i poznato je da otkad se znamo kako insinuiraš da radim u ordinarijatu i svakakve gadosti.
Dakle nemoj migoljit kao zmija nego se pokaj. study

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Nisi ti to tako napisao a i poznato je da otkad se znamo kako insinuiraš da radim u ordinarijatu i svakakve gadosti.
Dakle nemoj migoljit kao zmija nego se pokaj. study

uvijek postoji logično tumačenje unutar konteksta
nisam stavio slovo i , pa da glasi kao i biskup- ali svatko je iz konteksta mogao zaključiti da se mislilo tako

lapsus calami, za koji se ispričavam:sunny:
ali za vjerovati djeci ( sada odraslim ) vidiocima se ne trebam nikome ispričavati , a najmanje tebi

ja sam jedan od 20-30 milijuna koji im vjeruju, što opet po 100 put , pitam se što to tebi toliko smeta?

što ti smeta što šire Gospine poruke: molite , postite, čitajte Bibliju itd:cheers:
to mi nikad neće biti jasno

more_horiz

nisam stavio slovo i , pa da glasi kao i biskup- ali svatko je iz konteksta mogao zaključiti da se mislilo tako

Kontekst je taj da si više puta meni podmetao ordinarijat a u jednom PP si mi i biskupstvo podmetao.
Migoljiš ko zmija sada.
A ne smetaju me vjernici nego neposluh i lobi koji potiče turistička industrija.
Eto a zapravo efekta nema jer da ima od toliko miliuna posjetitenja Hrvatska bi bila najduhovnija na svijetu a eto nije.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Kontekst je taj da si više puta meni podmetao ordinarijat a u jednom PP si mi i biskupstvo podmetao.
Migoljiš ko zmija sada.
A ne smetaju me vjernici nego neposluh i lobi koji potiče turistička industrija.
Eto a zapravo efekta nema jer da ima od toliko miliuna posjetitenja Hrvatska bi bila najduhovnija na svijetu a eto nije.

znaš več onu davnu - nitko nije prorok u svome selu...

očito je da za međugorske poruke, molitvene zajednice isl. ma više sluha u SAD , filipinima, koreji itd nego li u RH
što je jako žalosno

ali opet , to je stara kob svih proroka , vidioca i mistika, da nisu jako često prihvaćeni od onih koji su im najbliži , a bolje od pogana ili grešnika koji žele da se poprave

more_horiz

znaš več onu davnu - nitko nije prorok u svome selu...

očito je da za međugorske poruke, molitvene zajednice isl. ma više sluha u SAD , filipinima, koreji itd nego li u RH
što je jako žalosno

ali opet , to je stara kob svih proroka , vidioca i mistika, da nisu jako često prihvaćeni od onih koji su im najbliži , a bolje od pogana ili grešnika koji žele da se poprave

Čuj po svom starom običaju ti pređeš preko uvrede i ponašaš se kao da si bezgrešan jer vjeruješ u tzv. Gospine poruke a pritom se osuđuješ i biskupa i druge diskreditirati kao da je to posve normalno.

A u postotku je puno veći broj katolika iz Hrvatske nego iz zemalja koje si nabrojao.
No nisam čuo ni da su one neke vjerničke države a u americi je dekadencija na vrhuncu.
Ali po tebi ispada da je vjerovati u tzv. poruke alibi za svo perverzno ponašanje pa i ono da se Bertonea (tajnika Svete stolice) naziva vatikancem koji izvlači novce od vjernika.
A sve zbog ljegovog stava o Međugorju. Sramota eto to je.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:

pa upitaj se , šta je to u njima toliko sumnjivo, da ti kao biskup im nimalo ne vjeruješNeutral

Hrki,ili citaj sto pises,ili pisi sto citas,ovdje govoris da je Izrael biskup.ili ne razumijem?Mad Mad Mad </BLOCKQUOTE>

more_horiz
u zadnje vrijeme sam sklon vjerovati da je ipak Međugorje autentično.slušajte što hrki kaže.jer gledajte-postoji neka granica do koje sotona može zavoditi,ne kužim na koji način će nas zavesti ako govori čitajte Bibliju,postite,ispovijedajte se.a i ja imam mali bezbroj razloga vjerovati.najbolji protuargument zašto bi bilo lažno je 'prijatelju,vjeruj mi,samo se u potpunosti okreni Isusu'.e pa sad...ja osobno molim Očenaš i Slavaocu.

more_horiz
cesljugare, nedaj se zavaravati. Pise u Pismu da se sotona prerusuje u "andjela svjetla". Da govori: ne molite, ne postite, ne citajte Bibliju - i corav bi shvatio da nesto nije u redu!

more_horiz
a u čemu je onda kvaka?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply