Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 42 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Posljednje svakodnevno ukazanje Kraljice Mira MIRJANI DRAGIĆEVIĆ,
BOŽIĆ 1982.

«Moj zadnji redoviti susret s Gospom bio je na Božić, 25. prosinca 1982. Gospa je tada sa mnom bila 45 minuta. Mjesec dana Gospa me pripremala za ovaj susret. Sve mi je majčinski objašnjavala.

Rekla mi je da je izvršila ono za što sam joj ja bila potrebna. Govorila je da sam dovoljno svjesna i da moram shvatiti, da se moram okrenuti normalnom svagdanjem životu, kao i moje vršnjakinje. Moram nastaviti živjeti bez njezinih majčinskih savjeta, toliko potrebnih razgovora s njom. Ona je obećala da će uvijek biti uz mene i pomoći mi u najtežim životnim prilikama. Dok god živim s Bogom, ona će mi pomagati.

Rekla mi je da je ovo naš zadnji redoviti razgovor, ali mi ona ostavlja jedan dar, tj. da ću je vidjeti za rođendan dok sam živa.

Meni je teško pao ovaj zadnji susret s Gospom. Nemoguće je riječima opisati onu bol koju sam osjećala u duši što neću više imati redovitog viđenja. To je nešto kao kada shvatiš da si nedavno dobio nešto najljepše u životu, i da to isto sada gubiš. Znala je Gospa za moju muku i bol; i da bi me razveselila, molila je sa mnom, tražila je od mene da pjevamo i slavimo Boga. Molila sam molitvu koju sam joj uvijek molila, kad sam sama s njom bila, "Zdravo Kraljice".

Uvijek su mi na pameti Gospine riječi:

"Mirjana, izabrala sam te i rekla ti sve potrebno. Prenijela sam i na tebe mnoge strahote koje treba da dostojno nosiš. Misli na mene i na to koliko i ja zbog toga suza prolijem. Uvijek trebaš biti hrabra. Brzo si shvatila moje poruke, a tako moraš shvatiti da i ja moram otići. Budi hrabra...!"

Ostalo što mi je Gospa govorila, bilo je osobno za mene.

P.S.: Prvih mjesec dana bilo mi je zaista teško. Na to me je i Gospa upozorila. Zapadala sam u teška potištena stanja (potištenost). Sve sam izbjegavala, zatvarala se u svoju sobu, gdje sam uvijek Gospu čekala. Plakala sam i zvala je. Osjećala sam njezinu pomoć i čekala kad će doći moj rođendan...

Od 2. kolovoza 1987. svakog drugog u mjesecu čujem u sebi Gospin glas, a ponekada je i vidim, te s njom molim za nevjernike.»
Mirjana Dragićević-Soldo

Posljednje svakodnevno ukazanje Kraljice Mira Ivanki Ivanković,
7. svibnja 1985.

Navečer 6. svibnja 1985. viđenja su imali: Ivan, Jakov i Ivanka. Ivanki je viđenje trajalo oko 8 minuta - šest minuta dulje nego ostalima. Za vrijeme ovog viđenja Gospa je povjerila Ivanki desetu tajnu, završila joj iskaze o budućnosti svijeta. Gospa joj je rekla da je sutra pričeka sama, bez drugih vidjelaca.

Dne 7. svibnja 1985. Ivanka je imala ukazanje kod kuće. Fra Slavku Barbariću predala je papir na kojem je napisala:

«Kao i svaki dan, Gospa dolazi, pozdravlja me s "Hvaljen Isus"!, a ja joj otpozdravljam s "Vazda Isus i Marija"! Nikada Ljepšu Blaženu Djevicu Mariju nisam vidjela nego večeras. Bila je toliko nježna i lijepa! Danas je imala najljepšu haljinu koju sam ikad vidjela u životu. Ta haljina joj je svjetlucala na srebro i zlato. Takav joj je bio veo i kruna. S Njom su bila dva anđela. Imali su istu odjeću kao Gospa. Gospa je bila toliko lijepa, kao i anđeli, da ja to ne znam izreći riječima. To samo treba doživjeti. Gospa me je pitala što bih željela. A ja sam je zamolila da vidim svoju zemaljsku majku. Gospa se je nasmijala i kimnula glavom. Tada se odjednom moja mama stvorila. Bila je nasmijana. Gospa mi je rekla da ustanem. Ja sam ustala. Mama me je zagrlila, poljubila i rekla: "Sine, tako sam ponosna na tebe!" Mama me je poljubila i nestala.

Nakon toga Blažena Djevica Marija mi je rekla ovo:

"Drago moje dijete, danas je naš zadnji sastanak. Ne budi žalosna, jer ću ti dolaziti na svaku godišnjicu, osim ove. Dijete moje, nemoj pomisliti da si nešto pogriješila, te ti zbog tog neću više dolaziti. Ne, nisi! Planove koje je imao moj Sin i ja, Ti si prihvatila svim srcem i izvršila. Budi sretna, jer ja sam tvoja Majka koja te ljubi svim srcem. Ivanka, hvala ti što si se odazvala pozivu moga Sina i bila ustrajna i vazda uz njega i ostala dokle je to on od tebe tražio. Dijete, reci prijateljima da smo moj Sin i Ja uvijek uz njih kad nas traže i zovu. Ovo što sam ti govorila ovih godina i o TAJNAMA, još nećeš nikome reći dok ti ja ne kažem. Ivanka, milosti koje si dobila ti i tvoja braća, nije dobio nitko na zemlji do sada!"

Nakon tih riječi Gospu sam zapitala mogu li je poljubiti? Ona je samo kimnula glavom. Poljubila sam je. Zamolila sam je za blagoslov. Blagoslovila me je, nasmijala se i rekla: "Pođi u miru Božjem!"

Polako je odlazila, s njom su otišla i dva anđela. Blažena Djevica Marija je bila jako vesela. Ostala mi je jedan sat.»
Ivanka Ivanković-Elez

Posljednje svakodnevno ukazanje Kraljice Mira Jakovu Čoli,
12. rujna 1998.

Sa svojega putovanja po Americi, iz Miamia, Jakov nama je priopćio slijedeći tekst:

«U petak 11. rujna kod redovitog ukazanja Gospa mi je rekla da se posebno molitvom spremim za sutrašnje ukazanje jer će mi povjeriti 10. tajnu. U subotu 12. rujna Gospa je došla u 11,15 (po lokalnom vremenu). Kada je došla pozdravila me je kao i uvijek s Hvaljen Isus. Dok mi je povjeravala 10. tajnu bila je tužna.

Zatim mi je uz blagi osmijeh rekla:

"Drago dijete! Ja sam tvoja majka i bezuvjetno te volim. Od danas ti se neću ukazivati svaki dan, već samo na Božić, dan rođenja moga Sina. Nemoj biti tužan, jer kao majka ja ću biti uvijek s tobom i kao svaka prava majka nikada te neću ostaviti. Ti i dalje nastavi slijediti put moga Sina, put mira i ljubavi i nastoj ustrajati u poslanju koje sam ti povjerila. Budi primjer onoga čovjeka koji je upoznao Boga i ljubav Božju. Neka ljudi uvijek u tebi vide primjer kako Bog djeluje na ljude i kako Bog preko njih djeluje. Ja te blagosivljem svojim majčinskim blagoslovom i zahvaljujem ti što si se odazvao mome pozivu."

Ukazanje je završilo u 11,45.»

P.S. U kratkom telefonskom razgovoru s fra Slavkom Barbarićem Jakov je rekao da je dugo plakao i da je vrlo tužan.

Zadnja promjena: hrvoje hrki; pet 11 tra 2008, 10:27; ukupno mijenjano 2 put/a.

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 42 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
1. Ivanova 5,21Dječice, čuvajte se od idola! Amen.

Zadnja promjena: ILIJA; pet 11 tra 2008, 13:18; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
ako je tebi Gospa- Majka Kristova idol , onda ti nemaš pojma o vjeri i totalno si u zabludi

ako si pročitao vidiš da su sve poruke i savjeti koje Gospa daje preko vidioca kristocentrični
ona je samo službenica Gospodnja , kako i piše u Bibliji , i nazivati je idolom je veliko svetogrđe

zanima me koje si ti vjere i denominacija pa da samo tako olako blatiš Majku Spasiteljevu???

more_horiz
Aha to sto se pokazuje sigurno nije nikakva majka, pogotovo ne bozja ...prije bi trebalo da stoji medjugorske prikaze i spiritizam na djelu....

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:
ako je tebi Gospa- Majka Kristova idol , onda ti nemaš pojma o vjeri i totalno si u zabludi

ako si pročitao vidiš da su sve poruke i savjeti koje Gospa daje preko vidioca kristocentrični
ona je samo službenica Gospodnja , kako i piše u Bibliji , i nazivati je idolom je veliko svetogrđe

zanima me koje si ti vjere i denominacija pa da samo tako olako blatiš Majku Spasiteljevu???

...E moj Hrki...
zašto se ljutiš na svoga brata, bez obzira koje je vjere...?
..Zar katolici, na krizu-života...ne misle isto...!
Zar oni isto ne rekoše...za Majku Spasiteljevu...?
Dođi...vidjet ćeš, šta kaže budući svećenik..o Bezgrešnom Zaćeću...
Neznam zašto prosipaš pamet po interdenominancijskom tlu,
kad katolička njiva treba hitnu evangelizaciju...!
...Dođi, možda ti je baš tamo...poslanje...
..

more_horiz
ILIJA je napisao/la:
Aha to sto se pokazuje sigurno nije nikakva majka, pogotovo ne bozja ...prije bi trebalo da stoji medjugorske prikaze i spiritizam na djelu....

A što ako ti ovo prišapnuo onaj tko redovito provodi spiritizam...?

more_horiz
2.Kor 11,14: I nikakvo čudo! Ta sam se Sotona prerušuje u anđela svjetla.

more_horiz
da BOG je bas dozvolio da se Marija ukaze za koju niti neznamo dali je na nebu, da se ukaze pa da se ljudi klanjaju njoj i kipovima umjesto Bogu, da Bog je to napravio kako bi ljudi mogli krsiti njegove prve dvije zapovjedi...da li to nas Bog?

more_horiz
UČENIK10 je napisao/la:
2.Kor 11,14: I nikakvo čudo! Ta sam se Sotona prerušuje u anđela svjetla.

Pa to je točno, ustanovili smo da se može prerušiti da nam prišapne koju hulu protiv Majke Božje.

UČENIK10 je napisao/la:

da BOG je bas dozvolio da se Marija ukaze za
koju niti neznamo dali je na nebu, da se ukaze pa da se ljudi klanjaju
njoj i kipovima umjesto Bogu, da Bog je to napravio kako bi ljudi mogli
krsiti njegove prve dvije zapovjedi...da li to nas Bog?

''I znamenje veliko pokaza se na nebu: Žena odjevena suncem, mjesec joj pod nogama, a na glavi vijenac od dvanaest zvijezda. Trudna viče u porođajnim bolima i mukama rađanja. I pokaza se drugo znamenje na nebu: gle, Zmaj velik, ognjen, sa sedam glava i deset rogova; na glavama mu sedam kruna, a rep mu povlači trećinu zvijezda nebeskih - i obori ih na zemlju. Zmaj stade pred Ženu koja imaše roditi da joj, čim rodi, proždre Dijete. I ona porodi sina, muškića, koji će vladati svim narodima palicom gvozdenom. I Dijete njeno bi uzeto k Bogu i prijestolju njegovu.'' (Otk 12, 1-5)

Pa ja ne znam o kome pričamo, u ovoj priči se nitko ne klanja ni Majci Božjoj ni kipovima.

more_horiz
jeste li se ikada upitali da li se kalvinu, luteru , zwengliju, elen white i drugim osnivačima novijih vjer.zajednica i sekta prerušio taj famozni lažni anđeo svjetla

prije će biti ta varijanta, negoli da se ukazuje kao Gospa i širi evanđeoske i Kristove poruke svijetu

more_horiz
jeste li se ikada upitali da li se kalvinu, luteru , zwengliju, elen white i drugim osnivačima novijih vjer.zajednica i sekta prerušio taj famozni lažni anđeo svjetla

prije će biti ta varijanta, negoli da se ukazuje kao Gospa i širi evanđeoske i Kristove poruke svijetu

Lažni anđeo svjetla sigurno nije ograničen na jednu od ovih
varijanti. Prije će biti da daje ono što ljudi hoće vidjeti. Katolicima jedno a protestantima drugo i kroz to
ukomponira ono što želi plasirati kao npr. neposlušnost Katoličkoj Crkvi.
Zanimljivo je da je baš neposluh pastirima Katoličke Crkve ono što
povezuje osnivače protestantskih sljedbi i pobornike tzv. Međugorskih
ukazanja. Tko ima uši neka čuje.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Lažni anđeo svjetla sigurno nije ograničen na jednu od ovih
varijanti. Prije će biti da daje ono što ljudi hoće vidjeti. Katolicima jedno a protestantima drugo i kroz to
ukomponira ono što želi plasirati kao npr. neposlušnost Katoličkoj Crkvi.
Zanimljivo je da je baš neposluh pastirima Katoličke Crkve ono što
povezuje osnivače protestantskih sljedbi i pobornike tzv. Međugorskih
ukazanja. Tko ima uši neka čuje.

A u čemu su molim te neposlušni oni koji su se obratili ili našli vjeru preko međugorja
da nisu prije obraćenja i prihvaćanja katoličanstva trebali za to pitati dozvolu biskupa perića

ajde, ne sljepari više sa tom "nepogrešivoću i autoritetim" biskupa perića, koji guši Božju i Gospinu riječ u međugorju:oops: Embarassed

more_horiz
Kad ste se dohvatili lažnog anđela ja samo kažem svoja zapažanja a ona su baš ovo što sam rekao. Jednostavno Sotona zavodi svakog na njemu prihvatljiv način i zašto se nebi poslužio i ukazanjima. Paralela neposlušnosti je gola činjenica.

more_horiz
pa nebi Bog dozvolio da se Marije ukaze pa da ljudi krse njegove zapovjedi, to nije Bog, to Bog ne radi, ne navodi na grijeh...prema tome sve je jasno...

more_horiz
UČENIK10 je napisao/la:
da BOG je bas dozvolio da se Marija ukaze za koju niti neznamo dali je na nebu, da se ukaze pa da se ljudi klanjaju njoj i kipovima umjesto Bogu, da Bog je to napravio kako bi ljudi mogli krsiti njegove prve dvije zapovjedi...da li to nas Bog?

...Ajde ajde ućeniće....otkaći se od Marije...
primi se još jaće...svoje biblije...rtmf

more_horiz
UČENIK10 je napisao/la:
pa nebi Bog dozvolio da se Marije ukaze pa da ljudi krse njegove zapovjedi, to nije Bog, to Bog ne radi, ne navodi na grijeh...prema tome sve je jasno...

A koje se to zapovijedi krše...?

more_horiz
Ja bih samo svoje razmatranje na ovu zajedljivu rečenicu Domenike prema učeniku10: Pa gdje se Bog objavio? Gdje je objavljen njegov Zakon, autoritet i ljubav? Po čemu je to živio Krist ? Što je propovijedao Krist? Otkuda uopće znamo za Krista ako ne iz Riječi Božje (Biblije)? Ili ćeš i to poreći i baciti neku podrugljivu rečenicu? I onda se nazvati Kristovim štovateljem? A ovo što je Učenik10 naveo nije svoje riječi naveo već je naveo citate iz Riječi Božje po kojoj je i sam Krist živio i djelovao a pošto je Krist temelj kršćanstva i uzor svakom kršćaninu tko sam ja da činim , radim i govorim drugačije? Ja nikoga ovdje ne osuđujem i svakoga poštujem jer je to Kristov način ali bih zamolio one koji nemogu prihvatiti ili ne žele prihvatiti ulogu Biblije u kršćanskom životu da ne gaze po njoj jer ne gazite po Učeniku10 ili meni gazite po Božjoj objavi , po Kristu i ljubavi koja je kroz Božju riječ navještena nama na spasenje i blagoslov! Na kraju krajeva u U Izaiji 8 poglavlje 20 redak lijepo piše: Uza Zakon ! Uza svjedočanstvo! tko ne rekne tako , zoru neće dočekati. A Zakon i svjedočanstvo Božje o svome sinu koji je krv svoju prolio za nas se nalazi gdje? U Bibliji ! Čitajte ako mi ne vjerujete -uvjerite se sami. hvala. Obilje vam Božjih blagoslova. Ugodan nastavak dana vam želim.

more_horiz
Ima tu dosta ljudi koji ce tjerati samo svoje.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply