i ja počinjem tako razmišljati u zadnje vrijeme,ali ipak se u zadnje vrijeme koncentriram na Isusa najviše.
Češljugar je napisao/la:Gledajte,ja ne sumnjam NI NAJMANJE da se tamo takva čuda događaju,i glupo mi je kad vidim da dođe ovako netko tipa dominik pa to negira jer je jasno da se tamo takve stvari itekako događaju,ali pitanje je-je li moguće da su ta znamenja ne od Boga?je li moguće?
dominik je napisao/la:ne kažem za to,možda i je varka,ali da su se tamo dogodile tisuće čudesa,to me nitko neće razuvjeriti.Češljugar je napisao/la:Gledajte,ja ne sumnjam NI NAJMANJE da se tamo takva čuda događaju,i glupo mi je kad vidim da dođe ovako netko tipa dominik pa to negira jer je jasno da se tamo takve stvari itekako događaju,ali pitanje je-je li moguće da su ta znamenja ne od Boga?je li moguće?
O, nesretni covjece!
Otac mi se amaterski bavi fotografijom i pokazao mi je upravo takvu fotografiju sa crnim suncem!
Zasto mi ne vjerujes?
Kada nadjem vremena, ako Bog da, staviti cu ovdje primjere takvih fotografija.
hrvoje hrki je napisao/la:
ali kad proučiš sve te poruke i kad uvidiš koliko dugo traju, zaključiti ćeš ( kao što su zaključili mnogi svećenici i teolozi KC koji se malo više bave mističko-proročkom teologijom) da nema čak ni teorije da sve to u slučaju međugorja radi sotona:heart:
Izrail je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:
ali kad proučiš sve te poruke i kad uvidiš koliko dugo traju, zaključiti ćeš ( kao što su zaključili mnogi svećenici i teolozi KC koji se malo više bave mističko-proročkom teologijom) da nema čak ni teorije da sve to u slučaju međugorja radi sotona:heart:
Nebih se složio jer sotona može i iskoristiti ljudsku želju za religioznošću pa ga prevari i navuče na neposluh.
Indikativno je da su religijozni katolici tamo jako neposlušni pastirima što nije nigdje slučaju u svijetu.
Mislim da Međugorje potiče na religijoznost ali ne duhovnost i vjeru.
Što opet može značiti da kamen ostaje suh iznutra iako je u "vodi vjere".
A da je tako govori i činjenica kako velika većina katolika vjeruje u međugorje i doživljava tamo nešto a kad se pogleda gdje su ti plodovi u našem društvu, nema ih nigdje.
A znamo da je samo 500 000 vjernika a ne religioznih ljudi čuda bi se u Hrvatskoj događala. Eto to je empirijski dokaz da međugorje nije baš čisto.
Dakle ovo sam ja zaključio a što se tiče ostalih stvari i izakulisnih igara to znaju bolje oni u biskupiji Mostarskoj pa ko hoće naka tamo pročita.
hrvoje hrki je napisao/la:
kažeš gdje su plodovi kod hrvata , u a u sve kontekstu međugorja
reći ću ti : nitko nije prorok u svom kraju...
međugorje su prihvatili više poljaci , irci , amerikanci gdje je osnovano na 10-tine 000 molitvenih zajednica ptoizašlih iz međug.poruka i fenomena
ali reći ću i ovo, kad se pitamo plodova u hrvata:
pa da li je katoličanstvo u hrvata počelo 1981 od međugorja ili puno ranije
netko drugi bi mogao reći onima koji misle da su hrvati slabi vjernici ( odnosno da nema plodova u hrvatskoj ili kod hrvata)- a šta je radila KC kao institucija da to bude bolje npr. biskupi , svećenici itd:?:
ako netko tvrdi da je vjera i plodovi kod hrvata slaba, je li to zbog Gospe međugorske ili zbog svećeništva i samih ljudi
Bože sačuvaj nas ovakvih izjava , da je Gospa u međugorju , opet kriva za naše "slabe vjernike, plodove i sl"
dominik je napisao/la:Jasno je da ce KC prihvatiti i uciniti sluzbenim Medjugorje kada vidjenja prestanu. Naime, preriskirantno je KC da to proglasi sluzbenim dok jos svasta mogu vidjelice vidjeti i govoriti. Mora i nad time biti kontrola pape, da bi to KC prihvatila.
I ja vjerujem da ce jednog dana to tako biti. Tada ce se Izrail i Hrki slagati.
dominik je napisao/la:
I ja vjerujem da ce jednog dana to tako biti. Tada ce se Izrail i Hrki slagati.
hrvoje hrki je napisao/la:a ja ću biti poslušan i pastirima i Gospinim porukama ( postite , molite , idite na ispovijed itd - više puta sam detaljnije nabrajao),
jer nikada sotona ne bi pokušavao tako dugo-preko 25 godina "preobraćivati narod na zlo i protiv Isusa " , a sa tim i takvim porukama i svajetima !!
dominik je napisao/la:Hm...razumijem bolje sada sto si htio reci. Zanimljivo tumacenje i stav. U neku ruku i prihvatljiviji od Mulindeovog.
|
|