Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 23 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
http://worldtrumpetmission.org/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=29

Vrlo tvrda vjerska hrana, osobno jos je nisam prozvakao.

Ali kad je procitate, i povjerujete, razumjet cete sto je Medjugorje i zasto se tamo neke stvari dogadjaju.

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 23 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
dominik je napisao/la:
http://worldtrumpetmission.org/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=29

Vrlo tvrda vjerska hrana, osobno jos je nisam prozvakao.

Ali kad je procitate, i povjerujete, razumjet cete sto je Medjugorje i zasto se tamo neke stvari dogadjaju.

Ja sam mislila da ti možeš Mulineov stav dati u rečenicu dvije, a ti nama daš hrpu učenja u koja moramo povjerovati i tek tada možemo znati Mulindeov stav. confused misli kuca

more_horiz
Feba je napisao/la:

Ja sam mislila da ti možeš Mulineov stav dati u rečenicu dvije, a ti nama daš hrpu učenja u koja moramo povjerovati i tek tada možemo znati Mulindeov stav. confused misli kuca

lol! lol!

more_horiz
Da, stavio sam vam hrpu ucenja u koje morate povjerovati jer da vam Mulindeova ucenja stavim u recenicu dvije, stekli biste ogranicen, predrasudan pogled na to. A to je daleko preozbiljna tema da se na nju tako gleda.

Ako vam se tesko potruditi procitati tih 80-ak stranica sveukupuno, tada procitaj samo 6 stranica prve lekcije: Opening portals of prayer. Nadam se da ces se ipak potruditi bar to procitati, jer znam da ti nije tesko revnovati za Gospodina, pa ne vidim u cemu je problem.

Osim toga, ja ovdje nisam da raspravljam i gubim vrijeme brbljajuci te da zastupam nekoga. Zato vas upucujem, na ono sto smatram da je vazno i korisno za rast u Kristu Isusu, s nadom i molitvom za vas. Smile

more_horiz
dominik je napisao/la:
Da, stavio sam vam hrpu ucenja u koje morate povjerovati jer da vam Mulindeova ucenja stavim u recenicu dvije, stekli biste ogranicen, predrasudan pogled na to. A to je daleko preozbiljna tema da se na nju tako gleda.

Ako vam se tesko potruditi procitati tih 80-ak stranica sveukupuno, tada procitaj samo 6 stranica prve lekcije: Opening portals of prayer. Nadam se da ces se ipak potruditi bar to procitati, jer znam da ti nije tesko revnovati za Gospodina, pa ne vidim u cemu je problem.

Osim toga, ja ovdje nisam da raspravljam i gubim vrijeme brbljajuci te da zastupam nekoga. Zato vas upucujem, na ono sto smatram da je vazno i korisno za rast u Kristu Isusu, s nadom i molitvom za vas. Smile

IZVAN TEME STE
molio bih da ako smatrate da je tema važna, da otvorite novi topic, može se tamo detaljno o tome
ovo je tema međugorje:lol!:

hvala

more_horiz
Pročitala sam tih 6 stranica i ostala Shocked . Moram priznati da ja potvrdu toga ne vidim u Bibliji.

E, sad bi se moglo iščitati što ti misliš da je Mulindeov stav o Međugorju: čuda se tamo događaju zato što kršćani ne mole dovoljno i time đavao može ukrasti Božje blagoslove i davati ih. scratch scratch scratch

more_horiz
Feba je napisao/la:
Pročitala sam tih 6 stranica i ostala Shocked . Moram priznati da ja potvrdu toga ne vidim u Bibliji.

E, sad bi se moglo iščitati što ti misliš da je Mulindeov stav o Međugorju: čuda se tamo događaju zato što kršćani ne mole dovoljno i time đavao može ukrasti Božje blagoslove i davati ih. scratch scratch scratch

nisam baš siguran jel sam shvatio

da se ne moli dovoljno, i da zato đavao daje blagoslove:twisted:

ovo su stvarno sulude teorije
ne bi se zastidili ni najveći DOMAĆI protivnici , koji su u nedostatku dokaza svašta izmišljali

ali, priznajem bilo je jako sličnih tvrdnji, : da to čini sotona da zavara ljude:P Twisted Evil i da ih valjda povuče na krivi put- ka Kristu , molitvi , postu itd:!: Question

gledaj samo ti apsurda i ironije:!:

čudom se čudim , dok se ne probudim

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

čudom se čudim , dok se ne probudim

lol! lol!

more_horiz
Braćo Katolici, potvrdite mi Biblijom da će u posljednje vrijeme Bog privlačiti mnoštvo ljudi k sebi, pomoću nekakvih utvara i viđenja!

Ja ću vama dati puno redaka koji prave Kristove sljedbenike upozoravaju da u posljednje vrijeme NE VJERUJU nikakvim viđenjima i utvarama!

more_horiz
Justin je napisao/la:

Ja ću vama dati puno redaka koji prave Kristove sljedbenike upozoravaju da u posljednje vrijeme NE VJERUJU nikakvim viđenjima i utvarama!

Vi ste dovoljno puta promašili datum kraja svijeta da vas ozbiljan čovjek ne bi smio uzimati zaozbiljno.

flower

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Justin je napisao/la:

Vi ste dovoljno puta promašili datum kraja svijeta da vas ozbiljan čovjek ne bi smio uzimati zaozbiljno.

:flower:

Sram te bilo da na forumu daješ ovakve lažne tvrdnje!
Ako želiš znati, MI (Adventisti kojima se obraćaš), nismo NIJEDNOM dali datum za Kristov dolazak, niti to kanimo ikad učiniti! Godine 1844. mi još nismo ni postojali!

Molim ne izazivati na ovako niski način, nego odgovori na moje pitanje.
Hvala.

more_horiz
EVO PONAVLJAM PITANJE:

Braćo Katolici, potvrdite mi Biblijom da će u posljednje vrijeme Bog privlačiti mnoštvo ljudi k sebi, pomoću nekakvih utvara i viđenja!

more_horiz
Feba je napisao/la:

I meni je sokantno. Jako. Shocked I jos uvijek mi neke stvari nisu sjele. Ali polako dobivam potvrde kroz duhovni vid za mnogo stvari. Shocked

Osim toga, jedan brat, zove se Mike, kojem je Mulinde bio mentor, bio je u hrvatskoj i imao sam taj blagoslov upoznati ga. Dragi moji, to je jedna od najduhovnijih osoba kakve sam vidio. Kalibar .44 krscanina. Plodovi Duha jednostavno su na prvi pogled vidljivi. Nesto nevjerojatno.

To je covjek kojeg su trazili da ga uhvate i ubiju. A on ima zenu i mislim 6 djece (od toga mislim da su 3 posvojena). I on ne bjezi, vec ide po selima propovjedati Radosnu Vijest da bar umre radeci nesto korisno. I kad, Bog se smiluje pa njegov gonitelj je spao u priliku da ga Mike tuzi i da ta osoba zavrsi u zatvoru. Mike je odustao od tuzbe i porucio mu da vjeruje u Isusa.

To je covjek koji je zivio u par metara velikoj prostoriji gdje su kad su isli spavati spustili madrac pa je bila spavaona, a kad dignu ujutro madrac - tada je to dnevni boravak.

I zivot svoj taj covjek je posvetio propovjedanju radosne vijesti (sad je pastor). Bog mu je pomogao pa ne zivi vise u takvoj bijedi, ali mu djeca i dan danas spavaju na podu.

Kad je bio u hrvatskoj gledao sam kako taj covjek stalno jede i pije (sav tanjur pocisti). Pa sam ga pitao zasto? I odgovori mi da ljudi dolje, nemaju uvijek prilike jesti i piti. Kad ste vi ikad bili zedni ili gladni zbog siromastva?

Bio sam i na jednoj molitvi s tim bratom, jedna od najsokantnijih molitvi u mom zivotu. takvo sto nisam jos do tada vidio...

Zato sam upravo po predivnom svjedocanstvu tog poniznog covjeka sklon vjerovati jako mnogo. Smile

more_horiz
Kojoj denominaciji pripada taj brat?

more_horiz
nemam ni najblazeg pojma. Smile nismo pricali o tome.

Inace u Ugandi zajedno rade razne denominacije. Pricao je Mike u jednoj propovjedi u crkvi o jednoj zajednici koja smatra da imati osnovno za zivot je dovoljno. ostalo daju siromasnima. tako smatraju da imati jedno odijelo je dosta, a visak novaca (npr. za dodatnu odjecu) daju siromasnima.

more_horiz
Justin je napisao/la:

Ako želiš znati, MI (Adventisti kojima se obraćaš), nismo NIJEDNOM dali datum za Kristov dolazak, niti to kanimo ikad učiniti! Godine 1844. mi još nismo ni postojali!

OK sad i ja to znam, očito sam imao krivi dojam.
Ja smisao djelovanja na forumu svaćam ne kao prozivanje da mi netko nešto dokaže nego da se upoznamo i maknemo predrasude.

Ali zašto se zachatava ova tema od Dominika i društva?

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Justin je napisao/la:

OK sad i ja to znam, očito sam imao krivi dojam.
Ja smisao djelovanja na forumu svaćam ne kao prozivanje da mi netko nešto dokaže nego da se upoznamo i maknemo predrasude.

Ali zašto se zachatava ova tema od Dominika i društva?

Molim da svi pročitaju boldirano.

Izraile, kako imaš obraza ovako nešto sad izjaviti, kad si MALOPRIJE upravo ti "prozvao" moju Crkvu, i to sa JAKO PUNO PREDRASUDA!

Ako ti je stvarno stalo do toga da nas upoznaš i da makneš predrasude, onda barem POKUŠAJ smoći dovoljno snage da ne širiš po forumu laži o nama! Je li to fer?

Također što se tiče mene i onoga što govorim - nekoliko puta si na forumu izrekao određene laži o meni i mome tumačenju Biblije. -Gdje je tu "spremnost na upoznavanje i micanje predrasuda"?

Molio bih te kao brata da idući put tvoja djela slijede tvoje riječi po ovom pitanju!

more_horiz

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply