Feba je napisao/la: Pročitala sam tih 6 stranica i ostala
. Moram priznati da ja potvrdu toga ne vidim u Bibliji.
E, sad bi se moglo iščitati što ti misliš da je Mulindeov stav o Međugorju: čuda se tamo događaju zato što kršćani ne mole dovoljno i time đavao može ukrasti Božje blagoslove i davati ih.
I meni je sokantno. Jako.
I jos uvijek mi neke stvari nisu sjele. Ali polako dobivam potvrde kroz duhovni vid za mnogo stvari.
Osim toga, jedan brat, zove se Mike, kojem je Mulinde bio mentor, bio je u hrvatskoj i imao sam taj blagoslov upoznati ga. Dragi moji, to je jedna od najduhovnijih osoba kakve sam vidio. Kalibar .44 krscanina. Plodovi Duha jednostavno su na prvi pogled vidljivi. Nesto nevjerojatno.
To je covjek kojeg su trazili da ga uhvate i ubiju. A on ima zenu i mislim 6 djece (od toga mislim da su 3 posvojena). I on ne bjezi, vec ide po selima propovjedati Radosnu Vijest da bar umre radeci nesto korisno. I kad, Bog se smiluje pa njegov gonitelj je spao u priliku da ga Mike tuzi i da ta osoba zavrsi u zatvoru. Mike je odustao od tuzbe i porucio mu da vjeruje u Isusa.
To je covjek koji je zivio u par metara velikoj prostoriji gdje su kad su isli spavati spustili madrac pa je bila spavaona, a kad dignu ujutro madrac - tada je to dnevni boravak.
I zivot svoj taj covjek je posvetio propovjedanju radosne vijesti (sad je pastor). Bog mu je pomogao pa ne zivi vise u takvoj bijedi, ali mu djeca i dan danas spavaju na podu.
Kad je bio u hrvatskoj gledao sam kako taj covjek stalno jede i pije (sav tanjur pocisti). Pa sam ga pitao zasto? I odgovori mi da ljudi dolje, nemaju uvijek prilike jesti i piti. Kad ste vi ikad bili zedni ili gladni zbog siromastva?
Bio sam i na jednoj molitvi s tim bratom, jedna od najsokantnijih molitvi u mom zivotu. takvo sto nisam jos do tada vidio...
Zato sam upravo po predivnom svjedocanstvu tog poniznog covjeka sklon vjerovati jako mnogo.