Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Drugi Kristov dolazak

power_settings_newLogin to reply
+18
UČENIK10
Pravednik
apostol
vijesnik
jakob
10
hrvoje hrki
No Nick
Želislav
Feba
jony
Ruta
Spart
kainos
Daniel
slisch
Mali princ
Darko
22 posters

descriptionDrugi Kristov dolazak - Page 2 EmptyRe: Drugi Kristov dolazak

more_horiz
Prince bravo,idemo rjesavati nas problem ,ali ne kvadruturu kruga.Da li znas mozda imali u svemiru nebeskih tjela magneta i tjela i elektromagneta,to nije tako vazno za priznavanje Bozjeg autoriteta.

<BLOCKQUOTE>
Mali princ je napisao/la:
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>

Ma, ja mislim ,Prince, da se je on prvo pitao joj zasto me boli.A onda zasto pada jabuka.</BLOCKQUOTE>

Jasno, uvijek su bol i patnja početak rješavanja problema.
</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Mali princ je napisao/la:
No, prije nego li nastavimo, jesi li u stanju svima javno priznati da tvoja izjava o Zemlji kao permanentnom magnetu nije bila točna. Sada od tebe tražim poštenje,a to nije baš tako puno, zar ne? I nemoj mi se skrivati iza kilometarskih opravdanja i vrludanja. Pitanje je jasno: Jesi li ili nisi u stanju priznati? Sretan ti Božić!

Nemamo mi što više nastavljati. Ja sam ti u detalje izložio suštinu pojave magnetizma kao poslijedice strukture prostornovremenskog kontinuuma što ti uopće nisi ili nisi želio percipirati. Zemlja permanetno ima magnetizam jer se permanentno vrti oko Sunca i centra galaksije. Moja prvotna izjava da je primarni uzrok Zemljinog magnetizma magnetsko polje kao takvo, i dalje stoji. Naravno, samo idiot bi iz mojih riječi očekivao da sam mislio o Zemlji kao o permanetnom magnetu kakve nalazimo u frižiderima, zvučnicima, servo uređajima itd...

OK, evo jedna mali citat iz tvog prvog posta na koji sam se osvrnuo: "Zemlja nije elektromagnet, nego magnet..." A pošto se oko tog osnovnog dijela ne moženo složiti, zaključujem da je najbolje da se povučem. Kako i sam kažeš da više nemamo što nastavljati. Let it be !

Mir vam i svako dobro u nastavku diskusije

more_horiz
Da li znas mozda imali u svemiru nebeskih tjela magneta i tjela i elektromagneta,to nije tako vazno za priznavanje Bozjeg autoriteta.

Dina, odgovorit ću i tebi i slischu. Ja sam počeo na ovoj temi s rečenicom: Zemlja nije elektromagnet, nego magnet... misleći na prirodu, izvor Zemljinog magnetizma. Dakle, slisch, izvor Zemljinog magnetizma nije u elektromagnetizmu, nego je i magnetna i elektro komponenta te sile uzrokovana deformacijom PV kontinuuma. Prvo se javlja magnetna komponenta koja gibanjem u prostoru i vremenu očituje i elektro sastavnicu. Zato sam napisao da je Zemlja magnet. Nadam se da je sada jasnije.

Ima li u svemiru još takvih tijela? Naravno, možda još i čudnovatijih.

No, ima li tijela koje su isključivo magneti, poput velike željezne magnetizirane mase, to ne znam, mislim da nema.

Naravno, ovo sve ne ruši Božji autoritet, dapače. Mnogo toga oko četiri osnovne sile je danas nepoznato, i naučnici ih žele ujediniti u jednu, jedinstvenu formulu kojom bi opisali sve. No tu griješe, jer iza svih tih sila postoji Pokretač koji ih u sebi ujedinjuje, a to je nedokučivo materijalistima.

more_horiz
Kako bilo, pogledajmo malo unazad koju godinu po bilo kojem pitanju. Meni se najviše sviđa moral. Ljudi su prije ima poštovanja prema svojim roditeljima i starijima, čak su im govorili "Vi", a danas djeca ne poštuju u načelu starije pa ni svoje roditelje.
Tehnika nas okružuje na sve strane. Ja sam prvi comp dobio 1988 ZX Spectrum, a sada ga dijete ne bi uzelo ni da se s njime igra kao igračka. Umjesto njega postoje PCi koji vrte krvoločne igre, ratne strategije i mnoge druge stvari koje smrdavaju um djece i priprema ih da budu sluge crnog. Možda ne vidimo kojim tempom se sve to odvija, pa se ne stignemo ni snaći u novoj situaciji. Ljudi su potpuno otuđeni jedni od drugih, a da ne govorimo da ne trebaju Boga i Njegov zakon, jer tu je New Age i postmodernizam, pa stoga i banalizacija autoriteta Božje riječi.
Kao i Noi ljudi se smiju onima koji drže Božji zakon. To je po njima staromodno, dekalog treba drugačije tumačiti, ne doslovno, to sve vele braća katolici sa foruma katolink net. Grozota me hvata što sam kod njih kao vjernika pročitao, pa i po pitanju kreacionizma.
Sve kada se zbroji, kao zaključak, mogu reći da se po svim znakovima ubrzava Kristov dolazak. Istina da su ga mnogi čekali i ne dočekali, ali jedni će Ga ipak živi dočekati. Pitanje je tko će biti spreman za to, jer Krist može za tebe doći već večeras ako se sutra živ ne probudiš.
Otvorimo oči i budimo spremni za svaki tren, je ne znamo kada ćemo mi doći na red!
Bog sa svima vama!

more_horiz
Ali zar nije receno u Matej 24 o Kristovom dolasku,o tko ce ga spreman docekati,a vjerujte mi kad sve ovo vidim, molila bi ga da dodje jos do veceras, pa kome sto bude,o hvala mu sto je milostiv i daje sanse, jos mnogima upoznati ga.I danas se nad gradom u kome ja zivim ispunjava jedan znak, Kristovog vremena,trebate cuti medije kako upozoravaju ne idite van,neke skole su zatvorene,i sad mi je jasan ,stih da ce ljudi umirati od straha,i od cekanja onoga sto ide.Svi imamo jos te strasne slike zunamija,i neznam vise kojeg zla.Dok ovako strasno puse osjecam kako kuca skace gore dolje.

more_horiz
Bila zemlja magnet ili ne, a i sada je, Krist ipak dolazi, samo što nije - to vidimo po svim znakovima, a najveći je moralni pad čovjeka, nezadovoljstvo materijalnim i samom znanošću, te još mnogo toga drugoga.
Čitajući Bibliju osjećam da su se sva proročanstva ispunila po pitanju Kristovog dolaska. Pitanje je jesmo li mi spremni za to ili bi htjeli "Jedi, pij i uživaj, neće tvoj gospodar još zadugo!"?
Pitanje je kako biti što spremniji? Svako se pojedinačno sprema, nema kolektivnog spasenja. Svatko će odgovarati za svoja djela, po onome što je zapisano u Knjizi života.

more_horiz
Darko je napisao/la:
Bila zemlja magnet ili ne, a i sada je, Krist ipak dolazi, samo što nije - to vidimo po svim znakovima, a najveći je moralni pad čovjeka, nezadovoljstvo materijalnim i samom znanošću, te još mnogo toga drugoga.
Čitajući Bibliju osjećam da su se sva proročanstva ispunila po pitanju Kristovog dolaska. Pitanje je jesmo li mi spremni za to ili bi htjeli "Jedi, pij i uživaj, neće tvoj gospodar još zadugo!"?
Pitanje je kako biti što spremniji? Svako se pojedinačno sprema, nema kolektivnog spasenja. Svatko će odgovarati za svoja djela, po onome što je zapisano u Knjizi života.

Kolektiv nam služi za razmjenu iskustva i za djelo evanđelja.Priprema se sastoji u tome da kupimo dovoljno ulja milosti - ljubavi kako bi svjetiljke duše gorjele u dan kada ženik dođe, kada nastane ponoćna vika..
A već je vika..

more_horiz
po meni i mojem istraživanju proročanstava, još neke stvari se trebaju dogoditi do Uzeća, kao nuklearni rat i čišćenje Tijela Crkva koje je prorokovao Petar, no vjerojatno ne od Antikrista još...takvi znakovi postoje, ali još smo daleko od prave Kristove Zaručnice koja je Puna duha Svetoga....znači još se i Duh mora razliti po zemlji....no pitanje je po meni godina, i to manje od 10, pa čak i manje od 7

more_horiz
ako se Jeruzalemski Hram izgradi za 3-4 godine onda smo još bliže Uzeću...budite spremni...nemojte da vas nešto snađe što ne bi htjeli ostaviti tu na zemlji, pa makar bila i žena...Smile

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Daniel je napisao/la:
ako se Jeruzalemski Hram izgradi za 3-4 godine onda smo još bliže Uzeću...budite spremni...nemojte da vas nešto snađe što ne bi htjeli ostaviti tu na zemlji, pa makar bila i žena...Smile

Ali Bozje vrjeme i nase je drugacije,on moze puno brze ispuniti prorocanstvo ,nego sto mi ocekujemo,na nama je da mi budemo spremni za susuret sa njim.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
25:5 "Budući da je zaručnik okasnio, sve one zadrijemaše i pozaspaše. Smile

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Daniel je napisao/la:
25:5 "Budući da je zaručnik okasnio, sve one zadrijemaše i pozaspaše. Smile

Ali se 5 probudise i sa prije spremljenim uljem ga docekase.........</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Da li mislite da ćete doživjeti drugi Kristov dolazak...ja imam neki osjećaj da hoću...ne samo ja, nego mnogi sa kojima sam razgovarao...

more_horiz
Ne možemo biti sigurni u to,ali sva zbivanja današnjice ukazuju da je još malo vremena.

more_horiz
Ja vidim po razmišljanju ljudi da se nešto mijenja i događa. Mislim da Gospod uveliko priprema svoj narod, ne samo vidljivim, nego i nevidljivim znacima, unutar uma. Ljudi su počeli shvaćati, razmišljati o Bogu i bibliji na drugčiji način nego do sada, kao nešto formalno. Osjećam da se budi svijest ljudi i da traže i žele osobnog Boga. Ne kao dosad, Boga kojem ih učila baka ,da moraju ovo ili ono. Ljudi se mijenjaju, žele iskusiti Isusa, a Isus to jedva dočekao jer On silno želi imati zajedništvo sa ljudima.
Svaki dan mi dođe bar troje ako ne i više da im pričam o Bogu. Po toj gladi za Bogom znam da se nešto ubrazano događa i mijenja u ljudima. Kao, usotalom i vani u prirodi, na zemlji, u svemiru. Mislim da se sve priprema za Veliki dolazak.

Hm.

more_horiz
Već sada moramo biti spremni za Kristov dolazak! Tko sada nije spreman neće biti ni kasnije po Kristovom dolasku!
Bog će svoje vjerne pripremiti da sa radaošću dočekaju svoga Gospoda!

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
Darko je napisao/la:
Već sada moramo biti spremni za Kristov dolazak! Tko sada nije spreman neće biti ni kasnije po Kristovom dolasku!

Da li bi ovo znacilo ako ja nocas umrem da je za mene vec Krist dosao?obred obred obred </BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>
Darko je napisao/la:

Da li bi ovo zacilo ako ja nocas umrem da je za mene vec Krist dosao?obred obred obred </BLOCKQUOTE>

Nemoj umrijeti, jer treba napraviti Ilijin i Ivanov Krstitelja posao - objaviti sadašnju istinu iz Otkrivenja 14 glave..Mnoštvo lažnih proroka juriša na titulu Ilije ovog vremena..Nemoj se umoriti jer Bog ima još 7000 poslenika u ostaku..I na taj broj jurišaju samozvani..Uza svjedočanstvo uza Zakon - tko tako ne živi neće zoru doživjeti...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply