Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

descriptionZa koliko godina predvidjate II Kristov dolazak? EmptyZa koliko godina predvidjate II Kristov dolazak?

more_horiz
evo dragi forumijaši pitanje je da date svoje predviđanje kada mislite za koliko godina će Isus Krist doći, kako je on obećao

descriptionZa koliko godina predvidjate II Kristov dolazak? EmptyRe: Za koliko godina predvidjate II Kristov dolazak?

more_horiz
BlessedBeYourName je napisao/la:
evo dragi forumijaši pitanje je da date svoje predviđanje kada mislite za koliko godina će Isus Krist doći, kako je on obećao

Ni jedan čovjek na ovome svijetu ne zna, kada će Isus Hrist doći, ako netko i kaže "tad i tad", on je lažac, poslanik zloga, čija je zadaća da sije strah i gasi plamen ljubavi. Jedino Bog, ne datumom, već po znacima vremena daje naslutiti da je blizu taj čas utjehe. No, i kad se prepozna po znacima da se vreme primaklo, nitko ne zna kako će dugo do doba uoči Dolaska potrajati; pet sekundi, pet sati, pet dana, pet godina ili pet stotina godina.Tko to zna..? Rečeno je da će zbog odabranih Bog skratiti te dane, ali ne veli ni kako niti koliko.Po najavljenim znacima vremena, mnogi molitelji danas vide da se grešna povijest primakla svome vrhuncu.
Sigurno da Gospodin neće doći na zemlju da je uništi i sam se gnjevan vrati na nebesa..nije takav naš Bog, nego on će doći da oslobodi svete od užasne vladavine greha, da im dadne novo nebo i novu zemlju na kojima će prebivati pravednost, da ih uvede u svoju radost (Mt 25,21)

descriptionZa koliko godina predvidjate II Kristov dolazak? EmptyRe: Za koliko godina predvidjate II Kristov dolazak?

more_horiz
Može li se znat koja je svrha pokretanja ovakve teme?

more_horiz
naravno... ja ne osporavam to i nije mi cilj odrediti tocan dan drugog Kristovog dolaska, vec je svrha otvaranja ove teme da upravo diskutiramo o pirmaknucu vremena, oskvrdnuti se na svakodnevne cinjenice koje se dogadjaju u svijetu...
... mnoge znam pitati dali cekaju drugi Kristov dolazak... svi kazu NARAVNO DA, te ih pitam za otprilike koliko imaju po svojem navodjenju kada ce se to zbiti i razni odgovori dolaze: neki kazu za cirka 30 godina, neki cirka 50, i tako dalje...
... ovo nije otvoreno da bi se odredio datum, ni slucajno, ovo je otvoreno da se svaki ispita koliko je spreman na Kristov drugi dolazak

kazite mi vase misljenje, svijet ide k jednoj velikoj eksploziji, svijet je na putu da se sam unisti, ali ja osobno nevjerujem da ce Bog dopustiti da se sam unisti, vjerujem da ce Isus Krist doci neposredno te velike eksplozije. Pa je ovo pitanje iz vasih ociju, kada bi se to moglo desiti???

Prilozio bih tekst iz 1. Solunjanima 5.1-4
A o vremenu času, braćo, ne trebamo vam pisati. Doista, sami dobro znate da će Gospodnji dan doći kao tat u noći. Jer kad reknu: "Mir i sigurnost!", onda će ih iznenada napasti propast, kao bol trudnu ženu, i ne će uteći. ALI VI, braćo, NISTE u tami i da vas onaj Dan kao tat iznenadi...

pa tako VI braćo koji niste u tami vas NEĆE iznenaditi kao tat u noći.

tako da pitanje još stoji... gledajte znakove vremena, gledajte sto se desava oko nas u svijetu... i kazite kada mislite otprilike kada će Isus ponovno doći.

more_horiz
BlessedBeYourName je napisao/la:
naravno... ja ne osporavam to i nije mi cilj odrediti tocan dan drugog Kristovog dolaska, vec je svrha otvaranja ove teme da upravo diskutiramo o pirmaknucu vremena, oskvrdnuti se na svakodnevne cinjenice koje se dogadjaju u svijetu...
... mnoge znam pitati dali cekaju drugi Kristov dolazak... svi kazu NARAVNO DA, te ih pitam za otprilike koliko imaju po svojem navodjenju kada ce se to zbiti i razni odgovori dolaze: neki kazu za cirka 30 godina, neki cirka 50, i tako dalje...
... ovo nije otvoreno da bi se odredio datum, ni slucajno, ovo je otvoreno da se svaki ispita koliko je spreman na Kristov drugi dolazak

kazite mi vase misljenje, svijet ide k jednoj velikoj eksploziji, svijet je na putu da se sam unisti, ali ja osobno nevjerujem da ce Bog dopustiti da se sam unisti, vjerujem da ce Isus Krist doci neposredno te velike eksplozije. Pa je ovo pitanje iz vasih ociju, kada bi se to moglo desiti???

Prilozio bih tekst iz 1. Solunjanima 5.1-4
A o vremenu času, braćo, ne trebamo vam pisati. Doista, sami dobro znate da će Gospodnji dan doći kao tat u noći. Jer kad reknu: "Mir i sigurnost!", onda će ih iznenada napasti propast, kao bol trudnu ženu, i ne će uteći. ALI VI, braćo, NISTE u tami i da vas onaj Dan kao tat iznenadi...

pa tako VI braćo koji niste u tami vas NEĆE iznenaditi kao tat u noći.

tako da pitanje još stoji... gledajte znakove vremena, gledajte sto se desava oko nas u svijetu... i kazite kada mislite otprilike kada će Isus ponovno doći.

Molim vas diskusiju nastavite na vec postojecoj temi.
https://izaija95.forumcroatian.com/apologetika-f1/drugi-kristov-dolazak-t106-105.htm?highlight=druki+kristov+dolazak

https://izaija95.forumcroatian.com/oglasna-ploea-f26/duple-teme-na-forumu-t1692.htm

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply