evo dragi forumijaši pitanje je da date svoje predviđanje kada mislite za koliko godina će Isus Krist doći, kako je on obećao
BlessedBeYourName je napisao/la:evo dragi forumijaši pitanje je da date svoje predviđanje kada mislite za koliko godina će Isus Krist doći, kako je on obećao
BlessedBeYourName je napisao/la:naravno... ja ne osporavam to i nije mi cilj odrediti tocan dan drugog Kristovog dolaska, vec je svrha otvaranja ove teme da upravo diskutiramo o pirmaknucu vremena, oskvrdnuti se na svakodnevne cinjenice koje se dogadjaju u svijetu...
... mnoge znam pitati dali cekaju drugi Kristov dolazak... svi kazu NARAVNO DA, te ih pitam za otprilike koliko imaju po svojem navodjenju kada ce se to zbiti i razni odgovori dolaze: neki kazu za cirka 30 godina, neki cirka 50, i tako dalje...
... ovo nije otvoreno da bi se odredio datum, ni slucajno, ovo je otvoreno da se svaki ispita koliko je spreman na Kristov drugi dolazak
kazite mi vase misljenje, svijet ide k jednoj velikoj eksploziji, svijet je na putu da se sam unisti, ali ja osobno nevjerujem da ce Bog dopustiti da se sam unisti, vjerujem da ce Isus Krist doci neposredno te velike eksplozije. Pa je ovo pitanje iz vasih ociju, kada bi se to moglo desiti???
Prilozio bih tekst iz 1. Solunjanima 5.1-4
A o vremenu času, braćo, ne trebamo vam pisati. Doista, sami dobro znate da će Gospodnji dan doći kao tat u noći. Jer kad reknu: "Mir i sigurnost!", onda će ih iznenada napasti propast, kao bol trudnu ženu, i ne će uteći. ALI VI, braćo, NISTE u tami i da vas onaj Dan kao tat iznenadi...
pa tako VI braćo koji niste u tami vas NEĆE iznenaditi kao tat u noći.
tako da pitanje još stoji... gledajte znakove vremena, gledajte sto se desava oko nas u svijetu... i kazite kada mislite otprilike kada će Isus ponovno doći.