Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Homoseksualnost

power_settings_newLogin to reply
+42
braslav
amos
magdalena
matej24
Mika
Eutanasije
Domenika
otpadnik
servus dei
Surrealist
QEA
crusader
Medeni
mickey_mouse
Fazlija
Hell master
Daniel
Želislav
Mila
cubela
ararat
moki72
Cosa Nostra
Spart
Istina
NJEGOVA
Češljugar
Bhakti
senka
Feba
Euro
Izrail
Djuro Djuric
simply
Justin
Totus Tuus
mirjam
Aladin
vivi
ziger
dominik
kainos
46 posters

descriptionHomoseksualnost - Page 5 EmptyRe: Homoseksualnost

more_horiz
Evo Totus iz poslanice Korincanima:

Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega. To evo, bijahu neki od vas, ali oprali ste se, ali posvetili ste se, ali opravdali ste se u imenu Gospodina našega Isusa Krista i u Duhu Boga našega. (6,9-11)

Vidimo da homoseksualci nece u raj. Sad No, takodjer vidimo da oni koji se obrate od svog grijeha, ce biti oprani, posveceni, opravdani i gledati ce Boga kao sinovi. Smile

more_horiz
a zašto bi onda Bog nekom dao da je homoseksualac?neka kazna za grijehe predaka,ili?

more_horiz
Naravno, Dominik, da onaj tko živi i robuje grijehu neće baštiniti Kraljevstva, ali onaj tko strpljivo živi sa svojom manom, njemu je to na izgradnju. Kušnja vodi do prokušanosti, zar ne? Bog ne osuđuje čovjeka. Svi mi imamo razne mane, neki smo skloniji alkoholu, neki bludnosti, neki prijevari, neki držimo visoko do novca, neki laganju, ali, prihvatit sebe s tom manom, i živit bez da padneš, unatoč velikoj strasti kako te ta mana u tebi potiče, to rađa dobrim plodovima.

more_horiz
Brate Totus Tuus

Sa takvim stavom se nećeš nikada osloboditi niti jedne, kako kažeš "MANE" već ćeš strpljivo stalno da živiš sa njom. Po meni to nije put koji je Bog nama ponudio da njime idemo. Da ne bi nikoga ubeđivao u ništa a ipak ostavio nešto što će nas uputiti nazad na Reč Božiju, citiraću u tom kontekstu sledeći citata iz Pisma.
Rimljanima 6:1-...
Rom 6:1 Šta ćemo dakle reći? Hoćemo li ostati u grijehu da se milost umnoži? Bože sačuvaj!
Rom 6:2 Jer koji umrijesmo grijehu kako ćemo još življeti u njemu?
Rom 6:3 Ili ne znate da svi koji se krstismo u Isusa Hrista, u smrt njegovu krstismo se?
Rom 6:4 Tako se s njim pogrebosmo krštenjem u smrt da kao što usta Hristos iz mrtvijeh slavom očevom, tako i mi u novom životu da hodamo.
Rom 6:5 Jer kad smo jednaki s njim jednakom smrću, bićemo i uskrsnućem;
Rom 6:6 Znajući ovo da se stari naš čovjek razape s njime, da bi se tijelo grješno pokvarilo, da više ne bismo služili grijehu.
Rom 6:7 Jer koji umrije oprosti se od grijeha.
Rom 6:8 A ako umrijesmo s Hristom, vjerujemo da ćemo i življeti s njim,
Rom 6:9 Znajući da Hristos usta iz mrtvijeh, već više ne umire; smrt više neće obladati njime.
Rom 6:10 Jer što umrije, grijehu umrije jedanput; a što živi, Bogu živi.
Rom 6:11 Tako i vi dakle držite sebe da ste mrtvi grijehu a živi Bogu u Hristu Isusu Gospodu našemu.
Rom 6:12 Da ne caruje dakle grijeh u vašemu smrtnom tijelu, da ga slušate u slastima njegovijem;
Rom 6:13 Niti dajite udova svojijeh grijehu za oružje nepravde; nego dajite sebe Bogu, kao koji ste živi iz mrtvijeh, i ude svoje Bogu za oružje pravde.
Rom 6:14 Jer grijeh neće vama obladati, jer nijeste pod zakonom nego pod blagodaću.
Rom 6:15 Šta dakle? Hoćemo li griješiti kad nijesmo pod zakonom nego pod blagodaću? Bože sačuvaj!
Rom 6:16 Ne znate li da kome dajete sebe za sluge u poslušanje, sluge ste onoga koga slušate, ili grijeha za smrt, ili poslušanja za pravdu?
Rom 6:17 Hvala dakle Bogu što bivši robovi grijehu poslušaste od srca tu nauku kojoj se i predadoste.
Rom 6:18 Oprostivši se pak od grijeha postaste sluge pravdi.

OVO JE PUT U SLOBODU I NAČIN NA KOJI NAM BOG OMOGUĆAVA DA SE REŠIMO TAKOZVANIH "MANA"!

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Češljugar je napisao/la:
a zašto bi onda Bog nekom dao da je homoseksualac?neka kazna za grijehe predaka,ili?

ne znam zasto postoje homoseksualci. znam samo da je to zlo i da Isus izbavlja i spasava od toga.

svi mi smo bili skloni i voljeli grijeh. zato je dosao Isus, da mozemo zivjeti sveto.

more_horiz
Totus Tuus je napisao/la:
Naravno, Dominik, da onaj tko živi i robuje grijehu neće baštiniti Kraljevstva, ali onaj tko strpljivo živi sa svojom manom, njemu je to na izgradnju. Kušnja vodi do prokušanosti, zar ne? Bog ne osuđuje čovjeka. Svi mi imamo razne mane, neki smo skloniji alkoholu, neki bludnosti, neki prijevari, neki držimo visoko do novca, neki laganju, ali, prihvatit sebe s tom manom, i živit bez da padneš, unatoč velikoj strasti kako te ta mana u tebi potiče, to rađa dobrim plodovima.

Totus iskreno ne znam sto bi ti rekao. Jako mi je zao zbog tebe. Sad

more_horiz
Poštovani brate Aladine,
cijenim tvoje zalaganje, ali citati koje si iznio se odnose na grijeh, a ne na ljudske mane, što su dvije različite stvari. Ja se ispričavam ako sam se krivo izrazio, ali pod manom podrazumijevam greške sklonosti, a ne grijehe. Zar i sam Pavao nije govorio da mu je Bog dao trn u tijelu, da se nebi uzoholio, i da je triput molio da mu ga Bog makne, ali nije, jer mu je rekao da se "snaga u slabosti usavršuje" (2Kor 12,9), te nastavlja "kad sam slab, onda sam jak", i da nam se hvaliti samo slabostima?
Isus je rekao "tko je bez grijeha neka baci prvi kamen", a to znači da "nema nijednog pravednog", da svi padamo, i griješimo. Daleko bilo od mene da bi opravdavao grijeh, ali realno je stanje da nismo savršeni iliti potpuno zaodjeveni u Krista, i da imamo u sebi nagone ili što ja znam što, da nas privlači grijeh. Sami apostoli nas u poslanicama potiču da ne posustajemo, nego da ih prihvaćamo do te razine da u njima uživamo (2Kor 12, 10).
Ajd da i ja napokon malo izvodim biblijske citate Smile

more_horiz
totus Bozja rijec je prlicno jasna i homoseksualno ponasanje osudjeuje kao grijeh,no ne samo ponasanje, vec misao odnosno grijeh u srcu takodjer.Divni mocni Isus je umro i uskrsnuo da ne moramo zivjeti u ropstvu i stalno se boriti sa sobom jer ta borba se ne moze dobiti, zato smo i mi s Njim morali umrijeti(rimljani 6) i opet ustati,a dragi moj kad netko umre onda umre...
nije to igra autosugestije,Isus je zivi zivot sa neba.Ti prijatelju zapravo ne vjerujes da Isusova krv moze oprati potpuno a Sveti Duh dati potpuno NOVI zitvot,ne suzbijeni stari,popravljeni, nego sve NOVO.
A pravednik ce moj zivjeti od vjere.
Sto se tice toga kako je moguce da postoji homoseksualnost..Bog nikoga nikada nije stvorio da bude homoseksualac jer da jest to bi znacilo da je Bog zapravo takav.Ne mozes dati ono sto nemas...niti je Bog stvorio grijeh niti autisticnu ili mongolodinu djecu i sl.
Problem je u tome sto je Bog covjeku dao zivot i mogucnost da ga prenosi dalje,dakle ne da ga daje nego samo prenosi.Medjutim zbog grijeha u koji je covjek usao odbivsi poslusnost svome Stvoritelju,doslo je do degradacije i nutarnjeg samounistenja,doduse polaganog ali vrlo ocitog i to covjek prenosi dalje...vrlo je ednostavno.
Ako uistinu zelis vidjeti istinu bez predrasuda, onda ces je i vidjeti, no dok god je tvoj cilj braniti neko unutarnje krivo poimanje ili nevjeru da te Bog moze promijeniti,gledat es uvijek i samo kroz filter toga.
Bog prihvaca i ljubi covjeka kakav jest, ali ga previse voli da bi ga takvog i ostavio
pusa

more_horiz
Taj trn brate Totus nije bio greh u Pavlu već telesna slabost koja ga je stalno podsećala da je on čovek i da se ne bi poneo zbog prevelikih otkrivenja (koja danas mnogi ljudi nemaju iako čitaju njegove poslanice), taj trn, sigurno nije bio homoseksualnost, laganje, krađa, mržnja, neprijateljstvo prema drugima, bes, zavist, sebičnost...Jer to su sve rodovi tela. A rod Duha je. Radost, mir, vera, dugo trpljenje, suzdržanje, ljubav... Tu nema mesta za takve MANE, niti ih je Pavle imao, niti i jedna nanovorođena osoba može gajiti takve stvari u svom životu niti prigušivati. Krv je prolivena da nas očisti od toga, a Duh poslat da nam da silu da živimo iznad želja tela i sveta...

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
NJEGOVA je napisao/la:
totus Bozja rijec je prlicno jasna i homoseksualno ponasanje osudjeuje kao grijeh,no ne samo ponasanje, vec misao odnosno grijeh u srcu takodjer.
Da, čin i misao su grijeh, ali ne i sklonost.
NJEGOVA je napisao/la:
Divni mocni Isus je umro i uskrsnuo da ne moramo zivjeti u ropstvu i stalno se boriti sa sobom jer ta borba se ne moze dobiti, zato smo i mi s Njim morali umrijeti(rimljani 6) i opet ustati,a dragi moj kad netko umre onda umre...
Mi umiremo i bivamo suukopani da bismo suuskrsnuli s njim. Ali ne događa se to preko noći, treba vremena. Bog sve izliječi onome tko mu dozvoli, ali ne čarobnim štapičem. Nije kršćanstvo magija.
Aladin je napisao/la:
Taj trn brate Totus nije bio greh u Pavlu već telesna slabost koja ga je stalno podsećala da je on čovek i da se ne bi poneo zbog prevelikih otkrivenja (koja danas mnogi ljudi nemaju iako čitaju njegove poslanice),
Pa upravo to sam i ja, brate, napisao!
Aladin je napisao/la:
taj trn, sigurno nije bio homoseksualnost, laganje, krađa, mržnja, neprijateljstvo prema drugima, bes, zavist, sebičnost...Jer to su sve rodovi tela.
Opet miješaš stvari. To su što si ti nabrojao djela, učinjene stvari koje su grijeh, plodovi. Ja sam govorio o slabostima, o sklonostima. Čitaj malo što sam pisao, nemoj odgovarat napamet.

Mir i Dobro!

+

more_horiz
Pozdav Njegova svidja mi se tvoje razmisljanje.. ovo je ono sto si napisala,

totus Bozja rijec je prlicno jasna i homoseksualno ponasanje osudjeuje kao grijeh,no ne samo ponasanje, vec misao odnosno grijeh u srcu takodjer.Divni mocni Isus je umro i uskrsnuo da ne moramo zivjeti u ropstvu i stalno se boriti sa sobom jer ta borba se ne moze dobiti, zato smo i mi s Njim morali umrijeti(rimljani 6) i opet ustati,a dragi moj kad netko umre onda umre...
nije to igra autosugestije,Isus je zivi zivot sa neba.

Amen!

descriptionHomoseksualnost - Page 5 EmptyLjubav je rijesenje...

more_horiz
Prvo dobar dan svima.

Moram vam prvo reci da sam mislila da sam pogrijesila forum kad sam vidjela ove postove pune mrznje i osude bas kao i onoj emisiji u Sanji prije par godina da se zaista pitam kako se neki ljudi mogu nazivati krscani i pisati takve gadosti.Prvo Bog je dosa izgubljenim ovcama i grijesnicima i one je bio taj sta je sjedio sa carinicima i gubavcim ai izopcenicima iz svijeta i s tim nam dao primjer kako VOLJETI I LJUBITI BEZUVJETNO SVAKOG COVJEKA jer on je umro za nas SVE podjednako.I za homosexusalce i tranzvestite,lopove ubojice i krscane i on nas sve zajedno jednako voli i nikoga ne OSUDUJE.Mislite li zaista da ce se jedan homosexsualac okrenuti od svog grijeha kad ga vi (ne svi) na ovaj nacin osudujute?Ko vam je na to dao pravo?Isus je reako ne sudi da ti ne bude sudeno,Ne gledaj trn u oku brata svoga dok je u tvom brvno, ko prvi baci kamen na nju je bez grijeha...Jedino ce ljubav i prihvacnje promjeniti svakoga covjeka a ne osuda i mrznja.Kad dodes covjeku koji je u grijehu i kazes mu JA TE LJUBIM KRISTOVOM LJUBAVLJU i pokazes mu da ti nisi onaj koji ga osuduje onda ce takav covjek vidjeti da si ti drugaciji i doci ce Bogu, a na ovaj sramotan nacin osudom i ovakvim uzasnim rijecima zasigurno nece....LJUBAV KRISTOVA MJENJA SVE BRACO I SESTRE.

Bog sa vama i neka vam makne tu mrznju iz vasih srca.

I

more_horiz
Draga setro,

Ne radi se o mržnji, makar s moje strane. Ono što sam želeo reći je da se takve stvari ne mogu prihvatiti pod Imenom Isusa Hrista. Mi propovedamo Hrista razapetog, i grešnici (od kojih sam prvi ja) trebaju da se pokaju (Dela 2:38 i da prime Hrista koji će ih osloboditi od takvih stvari.

Tolerantan govor prema grehu ga samo umnožava. A ljubav prema grešnicima ih privlači da predaju svoje živote Hristu. Uvek moramo razlikovati GREH od ČOVEKA koji ga praktikuje.
Za čoveka koji praktikuje i ispoljava greh ima šanse i zato se propoveda Evanđelje. Inače reč Evanđelje znači Radosna Vest. A radosna je što nam Bog objavljuje da više ne moramo biti robovi greha. To je cela suština Evanđelja.

I kao što sam želeo reći. ZA GEH NEMA MESTA U NEBU. ALI ZA POKAJANJE GREŠNIKE IMA. Da li se neko pokajao svedoče rodovi pokajanja, a ti rodovi nisu vodenokrštenje, već promena iznutra. Promena stavova i sistema vrednosti. Okretanje unutarnjem čoveku a ne vanjskom. Odbacivanje svetskih merila i kriterijuma vrednosti i prihvatanje Hristovog Života u sebe kroz nanovorođenje.

Ima puno suvih grešnika koji su ušli u vodu i izašli mokri grešnici, ali to NIJE PORUKA RADOSNE VESTI-EVANĐELJA.

Nadam se da sam bio jasan. Dakle, nema tu ni govora ni pomena o MRŽNJA.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Svijet
Crkva demonstrirala snagu političarima Piše: Iz Rima Inoslav Bešker
Foto: Reuters

Homoseksualnost - Page 5 Rim.wide

Uz Crkvu se svrstala desničarska oporba, ali i poneki predstavnici vladajuće koalicije lijevog središta. Podijelila se i Vlada i netom ujedinjena Demokratska stranka

Današnji “Family Day” pokazao je koliko je duboka podjela Italije na pristaše Crkve, koji se protive bilo kakvoj legalizaciji izvanbračnih veza (navlastito homoseksualnih), i takozvanih laicista, koji smatraju da država mora regulirati prava i dužnosti svih svojih građana, pa i onih manjinske orijentacije.

Crkva je danas sazvala na rimski Trg svetih Ivana u Lateranu svoje pristaše koji manifestiraju, kažu, “za obitelj, ni protiv koga”.

Najavila je da će ih doći 100.000, nadala se da će ih biti 200.000, na kraju je tvrdila da ih je 500.000. Dovela ih je sa svih krajeva Italije, koristeći specijalne vlakove, više od 3000 autobusa, a naravno i osobna prijevozna sredstva. Na drugom kraju rimskog središta, na Trgu Navoni, radikalci i socijalisti organizirali su svoj skup, bitno manje brojan.

Uz Crkvu se svrstala sva desničarska oporba, priključili su se postfašist Gianfranco Fini, kao i TV tajkun Silvio Berlusconi, vođa opozicije, ali i poneki predstavnici vladajuće koalicije lijevog središta, poput ministra pravde Clementea Mastelle. Na Piazi Navoni su pak bili ministri Ema Bonina (radikalci) i Fabio Musi (Demokratska ljevica, nova struktura odcijepljena od Lijevih demokrata).

Podijelila se i Vlada i netom ujedinjena Demokratska stranka: vicepremijer Francesco Rutelli rekao je da bi bio u Lateranu da nije ministar, a vicepremijer Masimo D’Alema je pak podržao razloge “laicista”.

Premijer Romano Prodi, i sam katolik, danas ujutro je rekao da su Italiji takve podjele “na guelfe i ghibeline” donijele stoljeća nesreće i da se ni u jednoj državi ne organiziraju takve manifestacije i protumanifestacije.

Katolička crkva je zaključila da je ovo pitanje na kojemu može pokazati svoju snagu i pokušati promijeniti trend koji je, u međuvremenu, prevladao u Španjolskoj i u Irskoj. U Italiji politika - očita je poruke današnjeg dana - mora računati s Crkvom, koja je kadra mobilizirati mase

descriptionHomoseksualnost - Page 5 EmptyObrazlozenje!:-)))

more_horiz
Dobar dan Aladin!

Pa kad sam napisala ono o mrznji i svemu nisam imala na pameti tvoje postove nego postove nekih drugih ljudi koji sebe nazivaju krscanima a upotrebavaju takve rijeci mrznje koje ja naprosto ne razumjem da mogu izici iz covjeka koji voli Boga.No dobro u potpunosti se slazem da grijeh treba mrziti i osuditi a covjeka prihvatiti.Tu se slazemo naravno.Ali ovdje se radi o dvije kljucne stvari po meni.
Prva.)Nego vidi ovu situciju.Dode covjek homosexsualac k tebi i kaze ti da je to.Sto bi ti ucinio?Sto je Biblijski?Odmah ga napasti i reci da je izopacen i u grijehu sto vecina "krscana"radi ili razgovarati s njim o Kristu, pokazati mu prihvacanje i razumjevanje Biblije,voliti ga i prihvacati Kristovom ljubavi i onda kad on shvati Boga i prihvati ga reci mu za njegov "grijeh"?Ja mislim kad sve ovo prvo ucinis taj covjek ce sam shvatiti sto je grijeh i sto ne.Eto o tome ja pricam.90 % "krscana" bi napravila ovo prvo u potpunosti ne slusajuci i ne gledajuci Krsitov primjer u Bibliji i to je po meni sramota.Pozivati se na Bibliju a ne znati je.
Druga.)Definicija grijeha.To je vrlo teska diskusija u kojoj s mnogi teolozi ne nalaze,ali ako gledas originalni prijevod Novog Zavjeta o homosexsualcima se pise zaista samo na jednom mjestu i to u Rimljanima i to o nevjernicima i iskljucivo o sexu.Ne o ljubavi,vjernicima i bilo cemu drugom.Svi ostali citai povezani sa "homosexsualizmom" u biti u originalnom prevodu govore o pedofiliji i takvim stvarima sto zaista niti malo pismenom covjeku nemoze biti isto i naravo nije isto.Pedofilija je sexsualni napad na neduzno dijete sto je za svaku osudu i otklanjanje takve osobe od drustva a homosexsulnost kad dvoje ljudi pristaju na takav odnos.S toga to nije zausporediti kako nas Crkva pokusava uvjeriti.Stari zavjet necu ni spominjati jer mislim da je nepotrebno.I sad kad uzmes Isusove tvrdnje da nema vise ni grka ni rimljana ni roba, svi smo isti, da postoje neki ljudi koji nisu sposobni za zenidbu, da je ljubav najvaznija (sad da ne nabrajam citate)....S pravom se namece upitnik dali je homsexsualnost zaista grijeh ili kako Totus Tuus kaze nekakav trn u tijelu ili tome slicno....Neznam ja to zaista neznam,ali eto nakon sto sam razgovarala sa jednim bratom pocela sam razmisljati o tome.Prije sam bila izricita u misljenju kao i ti, sad razmisljam svojom glavom pa mislim malo drugacije...

Pozdrav!

more_horiz
Kao što si navela,u Rimljanima poslanici 1:22-32 piše,da citiram :"Umišljajući da su mudri,postali su ludi te su zamijenili slavu besmrtnoga Boga kipovima,to jest slikama smrtnog čovjeka,ptica,četveronožaca i gmazova.
Zato ih je Bog preko pohota njihovih srdaca predao nečistoći,tako da sami obešćašćuju svoja tjelesa;njih koji su istinu Božju zamijenili lažju te se klanjali i iskazivali štovanje stvorenju mjesto Stvoritelju,koji je slavljen zauvijek.Amen.
Zbog toga ih je Bog predao sramotnim strastima: žene njihove zamijeniše naravno općenje protunaravnim; jednako muškarci,ostavivši prirodno općenje sa ženom,usplamtješe pohotom jedan za drugim,vršeći - muškarci sa muškarcima - sramotne stvari i na sebi primajući pravednu plaću za svoje zablude.I kako nisu smatrali vrijednim čuvati pravu spoznaju Boga,Bog ih je predao pokvarenom shvaćanju da bi činili što ne dolikuje.....
Oni,iako poznaju odredbu Božju prema kojoj vršioci toga zaslužuju smrt,ne samo da to čine,već i odobravaju onima koji to čine."
Ne osuđujem ljude koji su homoseksualnog usmjerenja,niti na to aludiram,iako je homoseksualnost grijeh,već ovim citatom bi volio da se pozabavimo,ako ćemo dalje raspravljati u ovoj temi.
Kakvi su vaši komentari na navedeni citat?

more_horiz
Pozdrav josua,

E moj mestre, upravu si sasvim, sta je gori homoseksualac od lazova, mislim u vecini ljudi postoji veca da tako kazem odvratnost prema homoseksualcima, to bi vec mogli nazvati dno dna.

I to je istina. No sto se mene tice ja se secam pitanja jednog mog jako dobrog prijatelja iz Zagreba, kada sam ja pricao o nanovom rodjenju, i posle sluzbe on mi je prisao i postavio mi jednostavno pitanje, a sada mi reci kako da budem nanovorodjen jer ja znam da moram, i ja hocu, ali ne znam kako?

Tako bi ovu temu kao uostalom i mnoge druge trebalo izvuci iz duboke telologije i dovesti na nivo svakodnevne prakse, jer znate sta homoseksualci kazu, ja sam rodjen takavi i sebi ne mogu pomoci.

I tu ima istine, eto bas u stihovima koje je josua naveo jasno je da je taj greh nasledjeni greh, istina je da su oni rodjeni kao takvi.

Sada je pitanje kako oni mogu delotvorno da se promene? Mislim da to ne bude samo filozofiranje nego istinsko iskustvo.

more_horiz
Ne znam da li je to naslijeđen grijeh ili čak genetsko naslijeđe,ali znam da tim ljudima treba Božja pomoć da se izvuku iz toga.Do nedavno sam se na neki način zgražao nad tim ljudima,ali treba se zgražati nad tim grijehom i pokazati im da je i za njih Bog poslao svog Sina,kako bi pobjednički izašli iz tog grijeha.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply