Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Homoseksualnost

power_settings_newLogin to reply
+42
braslav
amos
magdalena
matej24
Mika
Eutanasije
Domenika
otpadnik
servus dei
Surrealist
QEA
crusader
Medeni
mickey_mouse
Fazlija
Hell master
Daniel
Želislav
Mila
cubela
ararat
moki72
Cosa Nostra
Spart
Istina
NJEGOVA
Češljugar
Bhakti
senka
Feba
Euro
Izrail
Djuro Djuric
simply
Justin
Totus Tuus
mirjam
Aladin
vivi
ziger
dominik
kainos
46 posters

descriptionHomoseksualnost - Page 2 EmptyRe: Homoseksualnost

more_horiz
Sigurno da je tako. Mislim da je potrebno takvim ljudima pružiti pomoć, ako to oni žele. nemože se ništa u silu, ali ako uvide da nije dobro što rade, Bog im može sigurno pomoći.

more_horiz
Dobro, homoseksualnost je očito pogrešna. Ali ja bih pitao još nešto.

Šta je sa pušenjem, odlascima u diko klubove u kasne noćne sate? Zabavljanje mladih koji idu u crkve i vanbračna seksualnost? Slušanje rok muzike? Oblačenje u skladu sa modom, koje je često nemoralnog izgleda. Mladi momci (a i stariji) sa dugom kosom? Ošišane devojke kada Pismo kaže da je ženi slava ako gaji dugu kosu? Devojke sa frizurama po uzoru na Holivudske zvezde, čiji moral ne bih uopšte komentarisao. Šminka i sve ostalo. Potpuno srozavanje Hrišćanske svetosti, itd, itd, itd...

I to je isto tako pogrešno, samo što ljudi žele danas reći: "Hej, pa ja nisam homoseksualac! Hej, pa nisam nikog ubio..." I sve ostalo što će reći. Mislim da je to mnogo veći problem u našim krajevima nego što tu i tamo poneki nesrećni homoseksualac zaluta u neku crkvu.

Brat Aladin

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Homosekualnost nije bolest. Ti ljudi su i visokoobrazovani, i cijenjeni članovi društva koje ih prihvača kao takve. Pa gdje je onda problem? Problem je u moralu!!! Radi se o moralnoj degradaciji, ili izopačenosti.
Kako nastaje bilo koja izopačenost? Tako što se ono što je dobro - izvrne na drugačiji način (pa to postaje zlo, nemoral, izopačenje). Brak je nešto najsvetije, isto kao i spolnost. Ali kad se oni izopače - postaju najgora vrsta izopačenja.
Homoseksualizam, jedanko kao i ostala moralna izopačenja se ne nasljeđuju - čovjek se ne rađa kao homoseksualac. Mnogi tvrde da su takvi rođeni (barem sa sklonošću k tome) kako bi imali izgovor za svoje izopačenje (kako bi umirili svoju nečistu savjest).
Kako čovjek postane homoseksualac (ili preljubnik, ili transvestit)??? Tako što dozvoli svojim emocijama da ga vode kroz život!!! Čovjek koji vjeruje prvenstveno svojim emocijama (više nego Bogu, više nego razumu i zdravjo pameti) - bit će zaveden svojim emocijama!!!
Kada se u njemu jave emocije "zaljubljenosti" u osobu istog spola, takva osoba im vjeruje. Emocije su diosta stvarne, snažne, upečatljive. A čovjek im počinje vjerovati. I pomišlja kako mu njegovi osječaji otkrivaju nešto novo što "živi u njemu" - istospolnu sklonost. Tako započinje svaka prijevara kod čovjeka - putem njegovih emocija. Isto je i pri religioznim prijevarama (kada se čovjek susretne sa guruom, važnim svečenikom ili osobom koju iznimno poštuje - preplave ga osječaji miline, ugode, svetosti, mira) - a sve je to prijevara utemeljena na emotivnoj strani naše osobnosti.
"Bezumniku nije mio razum, stalo mu je srcu dati oduška" - čovjek koji ne cijeni razum, oslanja se na svoje emocije - a one ga odvode u razna zla, jer su emocije najnestabilniji dio čovjekove osobnosti.

more_horiz
Mogao bih se u potpunosti sloziti sa tobom oko ovog sa emocijama, sada postoji jos jedna aspekt toga, to je sledece o cemu bih mogli pricati a to je opsedenuce zlim duhom.

Ili razumljivijom terminologijom receno opsesija, to verovanje postaje ne samo emocija, nego opsesija koja razdire dusu i um coveka dan i noc.

Kako izaci iz tog stanja?

I nisu mozebitn samo emocije problem, po meni to je i imaginacija, fantaziranje, ti ljudi su prepuni fantazija ne mislim samo na homosekslualce nego mnoge druge ljude koji imaju probleme, narkomane, preljubnike, bludnike, u to bi mogli ukljuciti i problem predbacne seksualnsti itd.

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Dobro, homoseksualnost je očito pogrešna. Ali ja bih pitao još nešto.

Šta je sa pušenjem, odlascima u diko klubove u kasne noćne sate? Zabavljanje mladih koji idu u crkve i vanbračna seksualnost? Slušanje rok muzike? Oblačenje u skladu sa modom, koje je često nemoralnog izgleda. Mladi momci (a i stariji) sa dugom kosom? Ošišane devojke kada Pismo kaže da je ženi slava ako gaji dugu kosu? Devojke sa frizurama po uzoru na Holivudske zvezde, čiji moral ne bih uopšte komentarisao. Šminka i sve ostalo. Potpuno srozavanje Hrišćanske svetosti, itd, itd, itd...

I to je isto tako pogrešno, samo što ljudi žele danas reći: "Hej, pa ja nisam homoseksualac! Hej, pa nisam nikog ubio..." I sve ostalo što će reći. Mislim da je to mnogo veći problem u našim krajevima nego što tu i tamo poneki nesrećni homoseksualac zaluta u neku crkvu.

Brat Aladin

Brat Aladin
[url=http://www.nevesta-hristova.org
www.nevesta-hristova.org[/quote[/url]]

Amen! Tko se usudjuje ovo govoriti ljudima? A pogotovo vjernicima koji se tako masovno slijevaju u crkve nedjeljom. A alkohol, preljub i grijeh - subotom!

more_horiz
Brate Dominiče,

Ja javno dižem glas protiv toga što si ti naveo! AMEN!
I zbog toga što i ostali vernici imaju takav stav, mi u našim crkvama nemamo takvih stvari. Greh se mora javno osuditi ili će se uvući u crkve i uništiti ih iznutra.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
A to je aladine samo goli pocetak!

A sto je sa religioznoscu? Sto je sa ispraznom teologijom? Sa svjetovnom glazbom? Sa televizijom? Sto je sa neotvorenoscu i s sebicnoscu i ponosom u crkvama? Lazima? Mrznjom i zaviscu u srcima?

Propovjeda li se u crkvama da tko nije spreman umrijeti za Krista da nije dostojan biti Njegov ucenik?

Sto je s ispadima bijesa? Sto je s mrmljanjima i pobunama? Sto je s krivim teologijama i predrasudnim denominacijskim doktrinama?

Toliko toga. A sto je tek s onim sto ne valja u nama?

more_horiz
AMEN, Brate Dominiče, imaš moju podršku za ovakve stavove!

Brat Aladin

more_horiz
Ma ko se ne bi slozio sa tim?

A ja, da li sam ja slobodan od svega toga, ili vidim druge i njima vadim balvane iz oka.

more_horiz
Da drugi imaju probleme,

ali ja hocu da budem cist, da budem stvarno u Hristu a sve drugo me ne interesuje.

Ja moram biti cist!

E sada mogu pomagati drugima da i oni pobede svoje nedostatke i grehe.

more_horiz
Evo opet osnovni problem svih religija,pretpostavili su detalje glavnom dijelu nauka.Ljubav je osnova svega,i nijedna ljubav ne može biti loša.Nisu homoseksualci krivi što su to što jesu,takvi su rođeni i ne možemo ih zato osuđivati.

more_horiz
Pa Djuro,

Ne osudjujemo ih mi već sam Bog. A ako se ne pokaju i ne obrate ka Bogu biće odvojeni od njega za celu večnost. Bog jeste ljubav ali greh neće egzistirati tamo gde će biti ljubav.
Homoseksualnost je jedna od najvećih degradacija ljudske vrste i sigurno se ne radi o nikakvoj ljubavi, to je slično narkomaniji. Uđeš u to i ne možeš izaći. Inače šta Bog ljubavi misli o tome, evo šta piše u Svetom Pismu.

Rimljanima 1.-va glava

Jer se otkriva gnjev Božji s neba na svaku bezbožnost i nepravdu ljudi, koji
drže istinu u nepravdi,

Jer što se može doznati o Bogu, očito je u njima; jer im je Bog objavio.
Jer što se na njemu ne može vidjeti, od postanja svijeta moglo se je spoznati i
vidjeti na stvorenjima, i njegova vječna sila i božanstvo, te nemaju izgovora.
Jer kad spoznaše Boga, ne proslaviše ga kao Boga, niti mu zahvališe, nego
zaludješe u svojim mislima, i potamnje nerazumno srce njihovo.
Kad su govorili da su mudri, postadoše ludi.
I pretvoriše slavu besmrtnoga Boga u obličje smrtnoga čovjeka i ptica i
četveronožaca i gmazova.
I zato ih predade Bog u željama njihovih srdaca u nečistoću, da sramote sami
tjelesa svoja,
Koji pretvoriše istinu Božju u laž, i većma iskazivaše čast i služiše stvorenju
nego Stvoritelju, koji je blagoslovljen u vijeke. Amen.
Zato ih predade Bog sramotnim strastima, jer žene njihove pretvoriše naravno
općenje u ono, što je protiv naravi.
A tako se i muškarci, ostavivši naravno općenje sa ženom, raspališe željama
svojim jedan na drugoga, i muškarci su s muškarcima činili sram, i sami su na
sebi primali zasluženu plaću za svoju zabludu.
I kako nijesu marili da spoznaju Boga, zato ih Bog predade pokvarenom mišljenju,
da čine, što ne valja,
Da budu napunjeni svake nepravde, zloće, bludnosti, lakomstva, pakosti, puni
zavisti, ubojstva, svađe, lukavstva, podmuklosti, doušnici,
Klevetnici, bogomrsci, uvredljivci, oholice, naduti, izmišljači zala, nepokorni
roditeljima,
Nerazumni, nevjere, bez srca, nepomirljivi nemilostivi.
Oni, istina, znadu odredbu Božju, da oni, koji to čine, zaslužuju smrt; ipak oni
to čine, dapače i odobravaju onima koji to čine.

Inače da je tvoj zemaljski otac bio homoseksualac, ti danas čak ne bi bio ovde na zemlji i niti pisao na ovom forumu.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Pa zašto bi bogu smetali homoseksualci?Zašto nas religija stalno tjera u neku šablonu i ne dopušta da nitko ne iskače is norme?Ti ljudi se vole i to je za mene dovoljno,ne vidim kako bi to moglo dovesti do propasti svijeta.

more_horiz
Djuro Djuric je napisao/la:
Pa zašto bi bogu smetali homoseksualci?Zašto nas religija stalno tjera u neku šablonu i ne dopušta da nitko ne iskače is norme?Ti ljudi se vole i to je za mene dovoljno,ne vidim kako bi to moglo dovesti do propasti svijeta.

Sviđa li ti se isti spol Đuro?
Mislim onako seksualno? lol! lol!

more_horiz
Dobro Izraile,jel ti znas ista drugo nego vrijeđati?Svojim odgovorima bas lijepo pokazujes svoju inteligenciju.I nesviđa mi se isti spol,ali mnogim svećenicima da,pa se bolje pripazi u crkvi.

more_horiz
Djuro Djuric je napisao/la:
Dobro Izraile,jel ti znas ista drugo nego vrijeđati?Svojim odgovorima bas lijepo pokazujes svoju inteligenciju.I nesviđa mi se isti spol,ali mnogim svećenicima da,pa se bolje pripazi u crkvi.

odgovor je u rangu pitanja, bravo đuro to stari

more_horiz
Djuro, slažem se s tobom u principu. Ni ja ne mislim da Bogu SMETAJU homoseksualci, na taj način na koji SMETAJU nekim usiljeno pobožnim kršćanima...

Smatram da bi ovaj svijet bio ljepše mjesto, kad bi tzv. "kršćani" prestali gledati na homoseksualce kao na "Sodomu i Gomoru" i počeli gledati na njih kao na ljudska bića, koja su zapala u ovisnost i kojima je potrebna njihova pomoć.
Djuro, ne mogu se složiti s tobom da među homoseksualcima postoji prava ljubav (ona koja je po Božjoj volji), jer je tu zapravo riječ o ovisnosti, a ovisnost nije i nikada neće biti ljubav.

more_horiz
imhotep je napisao/la:

odgovor je u rangu pitanja, bravo đuro to stari

lol! lol! izgleda da bi neki sa svima samo da katolika boks

Samo sam pitao da otklonim nedoumice, a vi tako braćo kršćani. Dobar je svatko tko Mariju vrijeđa i katolike naziva neinteligentnim.
Sramota. I ako je od Račana previše je. afro

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply