Sigurno da je tako. Mislim da je potrebno takvim ljudima pružiti pomoć, ako to oni žele. nemože se ništa u silu, ali ako uvide da nije dobro što rade, Bog im može sigurno pomoći.
Aladin je napisao/la:www.nevesta-hristova.org[/quote[/url]]Dobro, homoseksualnost je očito pogrešna. Ali ja bih pitao još nešto.
Šta je sa pušenjem, odlascima u diko klubove u kasne noćne sate? Zabavljanje mladih koji idu u crkve i vanbračna seksualnost? Slušanje rok muzike? Oblačenje u skladu sa modom, koje je često nemoralnog izgleda. Mladi momci (a i stariji) sa dugom kosom? Ošišane devojke kada Pismo kaže da je ženi slava ako gaji dugu kosu? Devojke sa frizurama po uzoru na Holivudske zvezde, čiji moral ne bih uopšte komentarisao. Šminka i sve ostalo. Potpuno srozavanje Hrišćanske svetosti, itd, itd, itd...
I to je isto tako pogrešno, samo što ljudi žele danas reći: "Hej, pa ja nisam homoseksualac! Hej, pa nisam nikog ubio..." I sve ostalo što će reći. Mislim da je to mnogo veći problem u našim krajevima nego što tu i tamo poneki nesrećni homoseksualac zaluta u neku crkvu.
Brat Aladin
Brat Aladin
[url=http://www.nevesta-hristova.org
Djuro Djuric je napisao/la:Pa zašto bi bogu smetali homoseksualci?Zašto nas religija stalno tjera u neku šablonu i ne dopušta da nitko ne iskače is norme?Ti ljudi se vole i to je za mene dovoljno,ne vidim kako bi to moglo dovesti do propasti svijeta.
Djuro Djuric je napisao/la:Dobro Izraile,jel ti znas ista drugo nego vrijeđati?Svojim odgovorima bas lijepo pokazujes svoju inteligenciju.I nesviđa mi se isti spol,ali mnogim svećenicima da,pa se bolje pripazi u crkvi.
imhotep je napisao/la:
odgovor je u rangu pitanja, bravo đuro