Sama senka je rekla zbogom, na moju radost.
Totus Tuus je napisao/la:Po meni homoseksualci imaju težak križ, slično kao i svećenici. Ali zato onaj tko živi kako treba s tim križem na leđima može postići veliku savršenost.
Aladin je napisao/la:Pusti Boga jer mu stavljaš riječi u usta. Jer ja vjerujem da njemu ne smeta homoseksualnost, više nama, umišljenim kršćanima to smeta zbog duboke želje da mijenjamo druge. Gorzno.Homoseksualnost ne smeta toliko nekim usiljeno pobožnim kršćanima koliko Bogu.
Feba je napisao/la:Nije križ za koji nam je rečeno da ga nosimo? A koji to križ ne treba nositi? Isus je rekao uzmi svoj križ i slijedi me.Ali to nije križ za koji nam je rečeno da ga nosimo. Homoseksualno ponašanje je grijeh a Isus ima silu osloboditi nas od tog grijeha, kao što ima silu osloboditi nas od laganja, bluda, oholosti....
Aladin je napisao/la:
A SADA ĆU JA TEBI REĆI ŠTA TI RADIŠ SA BOŽIJOM REČI:
TI SI UPRAVO UČINIO ONO ZA ŠTO SI OPTUŽIO MENE DA JA ČINIM. SAMO TI NISI NIŠTA STAVIO BOGU U USTA, VEĆ SI ODUZEO, ODNOSNO POREKAO ONO ŠTO JE BOG REKAO U BIBLIJI.
JA KAŽEM U IME GOSPODNJE DA JE TO GROZNO, I DA JE ZA TAKVU STVAR POTREBNO OZBILJNO POKAJANJE.