Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Homoseksualnost

power_settings_newLogin to reply
+42
braslav
amos
magdalena
matej24
Mika
Eutanasije
Domenika
otpadnik
servus dei
Surrealist
QEA
crusader
Medeni
mickey_mouse
Fazlija
Hell master
Daniel
Želislav
Mila
cubela
ararat
moki72
Cosa Nostra
Spart
Istina
NJEGOVA
Češljugar
Bhakti
senka
Feba
Euro
Izrail
Djuro Djuric
simply
Justin
Totus Tuus
mirjam
Aladin
vivi
ziger
dominik
kainos
46 posters

descriptionHomoseksualnost - Page 4 EmptyRe: Homoseksualnost

more_horiz
Sama senka je rekla zbogom, na moju radost. bounce

more_horiz
Ne znam što bih rekao.
Bolje ništa na ovoj temi više.
Eto to nam je budućnost u EU nesmiješ se ni našalit. Sad

more_horiz
Homoseksualnost - Page 4 Th_rowan_atkinson

more_horiz
Po čemu su homoseksualci lošiji od nekog tko ogovara, npr.? I jedno i drugo je grijeh pred Bogom, zar ne? Po meni je jedan homoseksualac koji nikoga ne prezire i širi pozitivne vibre (molim bez prostih aluzija ovdje) puno bolji od nekog hetero kršćanina koji drži svako slovo zakona, a na sve oko sebe gleda kao odvratnu sodomu i gomoru i tako ne širi nikakve pozitivne vibre, a od ljubavi ni LJ. kakve koristi društvo ima od ovakvog čovjeka?

more_horiz
Po meni homoseksualci imaju težak križ, slično kao i svećenici. Ali zato onaj tko živi kako treba s tim križem na leđima može postići veliku savršenost.

more_horiz
Homoseksualnost ne smeta toliko nekim usiljeno pobožnim kršćanima koliko Bogu.

A jedan teolog bi trebao mnogo bolje da zna nego da opravdava one koji tvrde da je to ljubav dva muškarca i one kojima Biblija smeta jer je previše šablonska.

Ljudi koji gledaju na Bibliju kao skup pravila i šablona a ne kao na KNJIGU ŽIVOTA, ili su spavali dok su je čitali ili...

O, moj Bože, šta se sve neće samo još proglasiti ljubavlju, nije ni čudo što će Bog uništiti ovu pokvarenu, izopačenu, i preljubničku generaciju, koja ima samo obličje pobožnosti a odriče se sile Božije, da živi sveti život sa Hristom.

Baš me interesuje koja će sledeća stvar da se proglasi kao LJUBAV.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Totus Tuus je napisao/la:
Po meni homoseksualci imaju težak križ, slično kao i svećenici. Ali zato onaj tko živi kako treba s tim križem na leđima može postići veliku savršenost.

Ali to nije križ za koji nam je rečeno da ga nosimo. Homoseksualno ponašanje je grijeh a Isus ima silu osloboditi nas od tog grijeha, kao što ima silu osloboditi nas od laganja, bluda, oholosti....

more_horiz
Prijetnje talijanskom biskupu: Papa izrazio svoje suosjećanje

RIM - Papa Benedikt XVI. telefonirao je u ponedjeljak predsjedniku Talijanske biskupske konferencije Angelu Bagnascu kako bi ga ohrabrio nakon prijetnja koje je primio, priopćio je predstojnik tiskovnog ureda Svete Stolice Federico Lombardi.

"Bio je to privatni razgovor kojim mu je htio izraziti svoje suosjećanje", rekao je Lombardi, a prenosi agencija Ansa.

Bagnasco je primio omotnicu s metkom i svojom fotografijom preko koje je bio nacrtan kukasti križ, pošto se usprotivio Dicou, zakonskom prijedlogu za priznavanje zajednica istog i različitog spola, pišu talijanska glasila.

Mons. Bagnasco, predsjednik talijanskih biskupa i nadbiskup Genove, dobio je početkom travnja policijsku zaštitu pošto se na portalu katedrale u kojoj stoluje pojavio grafit s prijetećom porukom.

I predsjednik Republike Giorgio Napolitano rekao je u ponedjeljak da Italija neće mons. Bagnasca "ostaviti samog" pred prijetnjama koje su mu upućene: "Na najmirniji mogući način treba jamčiti ispunjavanje pastoralne zadaće predsjednika Talijanske biskupske konferencije i što konstruktivniji dijalog između Katoličke crkve, politike i građanskog društva utemeljen na međusobnom poštovanju", istaknuo je Napolitano u poruci čiji je tekst objavio njegov ured.

Potporu Bagnascu pružio je i predsjednik talijanske vlade Romano Prodi koji mu je telefonirao i izrazio svoju "solidarnost" s njime.

Prijetnje biskupu stižu nekoliko dana uoči održavanja velikog skupa "Za obitelj" i protiv Dicoa koji se 12. svibnja treba održati u Rimu na poziv 21 katoličke organizacije.(Hina)

-------------
abraham

more_horiz
ISUS NUDI OSLODODNJE OD HOMOSEKUSLNOSTI IMA LJUDI KOJI SU BILI TOTALNO OSLOBDONJI OD HOMOSEKUSALNOSTI...

more_horiz
Amen! Tihi!

Brat Aladin

more_horiz
Aladin je napisao/la:
Homoseksualnost ne smeta toliko nekim usiljeno pobožnim kršćanima koliko Bogu.
Pusti Boga jer mu stavljaš riječi u usta. Jer ja vjerujem da njemu ne smeta homoseksualnost, više nama, umišljenim kršćanima to smeta zbog duboke želje da mijenjamo druge. Gorzno.

Feba je napisao/la:
Ali to nije križ za koji nam je rečeno da ga nosimo. Homoseksualno ponašanje je grijeh a Isus ima silu osloboditi nas od tog grijeha, kao što ima silu osloboditi nas od laganja, bluda, oholosti....
Nije križ za koji nam je rečeno da ga nosimo? A koji to križ ne treba nositi? Isus je rekao uzmi svoj križ i slijedi me.
Naravno da ima izlječenja od homoseksualnosti u nekih ljudi, ali u manjine, nemojmo biti nerealni idealisti. Ne vjerujem da je Bogu u cilju svakoga na čudesan način izbavit od svega, jer, što je kršćanstvo bez križa?
Što hoću reči? Netko ima homoseksualne sklonosti. Ako je Kristov, prihvatit će i uzljubit svoj kroiž. A što je njegov križ? Njegov križ je njegova borba s time. Njegovo mirenje da nikad neće zadovoljit svoje spolne nagone, njegovo prihvaćanje da je drugačiji od drugih, da nešto nije u redu s njime. A koliko mu je tek težak križ spoznaja da ga ljudi iz njegove vlastite vjerske zajednice nemogu prihvatit kakav jes, nego mu pričaju o izlječenjima i sl... Ja nebi izdržo, evo priznajem. Ja bi pao i osto ležat na zemlji.

more_horiz
Brate Totus Tuus

Kako možeš nazvati stavljanje Bogu u usta ono što je Biblija rekla i reći da je to grozno???

Evo da te još jednom podsetim šta kaže Pismo!!!

Poslanica Rimljanima 1.-va glava:
Jer kad spoznaše Boga, ne proslaviše ga kao Boga, niti mu zahvališe, nego
zaludješe u svojim mislima, i potamnje nerazumno srce njihovo.
Kad su govorili da su mudri, postadoše ludi.
I pretvoriše slavu besmrtnoga Boga u obličje smrtnoga čovjeka i ptica i
četveronožaca i gmazova.
I zato ih predade Bog u željama njihovih srdaca u nečistoću, da sramote sami
tjelesa svoja,
Koji pretvoriše istinu Božju u laž, i većma iskazivaše čast i služiše stvorenju
nego Stvoritelju, koji je blagoslovljen u vijeke. Amen.
Zato ih predade Bog sramotnim strastima, jer žene njihove pretvoriše naravno
općenje u ono, što je protiv naravi.
A tako se i muškarci, ostavivši naravno općenje sa ženom, raspališe željama
svojim jedan na drugoga, i muškarci su s muškarcima činili sram, i sami su na
sebi primali zasluženu plaću za svoju zabludu.
I kako nijesu marili da spoznaju Boga, zato ih Bog predade pokvarenom mišljenju,
da čine, što ne valja,

TO JE ONO ŠTO BOG MISLI O HOMOSEKSUALIZMU! To su moji argumenti u vezi toga, mada ima mnogo više u Pismu o tome.

A SADA ĆU JA TEBI REĆI ŠTA TI RADIŠ SA BOŽIJOM REČI:

Otkrivenje 22:18-19.
Svjedočim svakome, koji čuje riječi proročanstva knjige ove: Ako tko što dometne
ovome, Bog će nametnuti na njega zla napisana u knjizi ovoj.
I ako tko oduzme od riječi knjige proročanstva ovoga, Bog će oduzeti njegov dio
od drveta života i od grada svetoga, o kojima je pisano u knjizi ovoj.

TI SI UPRAVO UČINIO ONO ZA ŠTO SI OPTUŽIO MENE DA JA ČINIM. SAMO TI NISI NIŠTA STAVIO BOGU U USTA, VEĆ SI ODUZEO, ODNOSNO POREKAO ONO ŠTO JE BOG REKAO U BIBLIJI.

JA KAŽEM U IME GOSPODNJE DA JE TO GROZNO, I DA JE ZA TAKVU STVAR POTREBNO OZBILJNO POKAJANJE.

Kaži mi kakve argumente imaš za ovo što sam ti napisao???

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Ti meni ništa nisi dokazao. Citirao si Pismo. Koji si od mojih argumenata time pobio? Pogotovo ovo iz Otkrivenja. Ja dodavan i domećem? Ti si taj koji u Božje ime tvrdi neke stvari, odakle ti pravo, i tko ti je dao taj autoritet da svoje mišljenje prozivaš Božjom voljom?
Ono što sam ja proglasio groznim je ta naša strast koju imamo za mijenjati druge. Želimo da se drugi mijenjaju i u to ulažemo silne napore i ako uspijemo, sretni smo, ako ne uspijemo, padamo u depresiju. I ponavljam, to je grozno!
A za drugi dio mog posta, vidim nisi ništa komentirao, pa da pretpostavim da se slažeš sa svime što sam napisao?

more_horiz
Aladin je napisao/la:

A SADA ĆU JA TEBI REĆI ŠTA TI RADIŠ SA BOŽIJOM REČI:

TI SI UPRAVO UČINIO ONO ZA ŠTO SI OPTUŽIO MENE DA JA ČINIM. SAMO TI NISI NIŠTA STAVIO BOGU U USTA, VEĆ SI ODUZEO, ODNOSNO POREKAO ONO ŠTO JE BOG REKAO U BIBLIJI.

JA KAŽEM U IME GOSPODNJE DA JE TO GROZNO, I DA JE ZA TAKVU STVAR POTREBNO OZBILJNO POKAJANJE.

Aladine možeš li ti ovo reći bez vikanja.
Ovakvim načinom pisanja pokazuješ agresiju i želju da se nametneš tj istakneš svoje mišljenje i svoj post.
To je vikanje na netu. Podsjećaš me na nekog. obred

more_horiz
ja ne znam-ne može se poreći da ima ljudi zaista sa takvim sklonostima,ali mnogi upravo iz znatiželje tome pristupaju.
no treba vjerovati onom što kaže Bog u Svojoj Riječi.

more_horiz
Brate Izrael,

Ako mi nećemo vikati protiv greha i izopačenja koji kažemo da smo Hrišćani, ko će onda?

Nisu li svi proroci i apostoli u Pismu a i sam naš Gospod Isus vikali protiv greha i nepravde. Crkve su danas prepune loših stvari zato što je sve manje propovednika sa kičmom koji imaju hrabrost da istupe protiv zla i greha, ne bojeći se da će zbog toga izgubiti platu ili poziciju koju imaju u crkvi.

Mene nije briga ni za jedno ni za drugo! Ako je nešto suprotno Pismu i to toliko očito, sigurno da neću tapšati tu stvar.

Inače ja nisam protiv GREŠNIKA već protiv greha koji oni praktikuju, i mislim da je to OGROMNA razlika. Naravno, verujem da grešnik može da se pokaje i da nadvlada zlo verom. Ako to ne bi verovao, onda bih i sam bio sa one strane gde vlada tama.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Brate Totus Tuus

Meni kada neko citira Pismo u kontekstu teme o kojoj razgovaramo, i za to ima bar dva ili tri svedoka u Pismu, za mene bi to bilo i tek kako ozbiljna stvar o kojoj bi razmišljao.

Nažalost ljudima danas Pismo više nije JEDINI autoritet, tako da je mnogo važnije ono što crkva kaže a ne Biblija. Tako da nas je to dovelo do apsurda, da u vremenu kada imamo najviše Biblija na svetu, imamo najpokvareniji i najizopačeniji naraštaj na zemlji, koji u Ime Isusa Hrista legalizuje zlo i greh. I to ne samo u svetu, već u samim Hrišćanskim crkvama.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Dragi brate Aladine,
nisam rekao da ne priznajem autoritet Pisma, već da citati koje si mi ti ponudio ne dokazuju ništa kontra onoga što sam ja napisao.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply