Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Homoseksualnost

power_settings_newLogin to reply
+42
braslav
amos
magdalena
matej24
Mika
Eutanasije
Domenika
otpadnik
servus dei
Surrealist
QEA
crusader
Medeni
mickey_mouse
Fazlija
Hell master
Daniel
Želislav
Mila
cubela
ararat
moki72
Cosa Nostra
Spart
Istina
NJEGOVA
Češljugar
Bhakti
senka
Feba
Euro
Izrail
Djuro Djuric
simply
Justin
Totus Tuus
mirjam
Aladin
vivi
ziger
dominik
kainos
46 posters

descriptionHomoseksualnost - Page 3 EmptyRe: Homoseksualnost

more_horiz
Justin je napisao/la:
Djuro, slažem se s tobom u principu. Ni ja ne mislim da Bogu SMETAJU homoseksualci, na taj način na koji SMETAJU nekim usiljeno pobožnim kršćanima...

Smatram da bi ovaj svijet bio ljepše mjesto, kad bi tzv. "kršćani" prestali gledati na homoseksualce kao na "Sodomu i Gomoru" i počeli gledati na njih kao na ljudska bića, koja su zapala u ovisnost i kojima je potrebna njihova pomoć.
Djuro, ne mogu se složiti s tobom da među homoseksualcima postoji prava ljubav (ona koja je po Božjoj volji), jer je tu zapravo riječ o ovisnosti, a ovisnost nije i nikada neće biti ljubav.

Pa zar nije ljubav najveća od svih ovisnosti?Ovisnost o ljubljenoj osobi,njenoj pažnji i nježnosti?I zar ne može ta ovisnost nastati i među muškarcem i ženom?

more_horiz
Ovisnost ubija.
Ljubav oživljava.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Dobar je svatko tko Mariju vrijeđa i katolike naziva neinteligentnim.

Eto Izraile, baš sam to htio čuti još jedanput od tebe.
Dakle tko god napiše nešto protiv Tebe, taj odmah napada sve katolike i vrijeđa Mariju. drunken

Btw. pročitaj što o homoseksualnosti piše Abbe Pierre ( otac Pjer ) u knjizi "Bože moj...a zašto". A on je barem bio častan katolik.

Zadnja promjena: ; čet 03 svi 2007, 18:35; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Euro je napisao/la:

Btw. pročitaj što o homoseksualnosti piše Abbe Pierre ( otac Pjer ) u knjizi "Bože moj...a zašto". A on je barem bio katolik.

Btw pročitaj ti pa se sagni po sapun.
lol! lol! lol! lol!

more_horiz
Izrail je napisao/la:
Euro je napisao/la:

Btw. pročitaj što o homoseksualnosti piše Abbe Pierre ( otac Pjer ) u knjizi "Bože moj...a zašto". A on je barem bio katolik.

Btw pročitaj ti pa se sagni po sapun.
lol! lol! lol! lol!

Meni ga ne treba Izraile. Ja nisam katolik. Ali kako veli Djuro Djuric, pazi se Izraile kada odeš na misu ili na ispovjed.
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

more_horiz
Euro je napisao/la:

Meni ga ne treba Izraile. Ja nisam katolik. Ali kako veli Djuro Djuric, pazi se Izraile kada odeš na misu ili na ispovjed.

A ima toga kod vas protestanata ihaj.
kako je to netko napisao.
Eto nizozenska poznata protestantska zemlja a hoće legalizirat pedofilsku stranku.
I sad vi meni podmećete.

more_horiz
Nizozemska je prije svega liberalna zemlja.A protestantima svaka čast jer su prepoznali bahatost i rastrošnost katoličke crkve.Ajde samo reci Izraile šta misliš o indulgenciji,zj. plaćanju novcem za oprost od grijeha.To je bio jedan od glavnih razloga nastanka protestantizma.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

A ima toga kod vas protestanata ihaj.

Vidim da si mnogo toga prošao u životu. Laughing Laughing Laughing

Izrail je napisao/la:

I sad vi meni podmećete.

Tko ti podmeće? Pa prvi si počeo prozivku protiv maloljetnog Djure Djurica. A za katolike ne brini - Sveta je Crkva Katolička !

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Eto nizozenska poznata protestantska zemlja a hoće legalizirat pedofilsku stranku.

Bilo bi dobro kad bi bila kršćanska.

more_horiz
De ljudi ohladite, ti Izraile posebno, prvi si počeo vrijeđati. Evo ti iz mojih usta da nemožeš reći da ti to govorim jer si katolik. A ostali ste samo razbuktili vatru. Očemo pričat ili se prepucavat i vrijeđat?

more_horiz
Da sam ja moderator, netko bi sad sigurno dobio opomenu.

more_horiz
Justin je napisao/la:

Evo, taj netko nek se smatra opomenut. scratch

( justine, ja te predlažem za moderatora! rasteze

more_horiz
Noemi je napisao/la:

Smile Ne hvala, Noemi. Smile

Inače, Izrail je prvi počeo stvarati neugodnu atmosferu, a nakon toga je započelo vrijeđanje s više strana...

Mislim da bi Izrail trebao pripaziti na svoj jezik, s obzirom na njegovu dob...
Ponekad zna biti poprilično grub na osobnoj razini. To je protiv pravila foruma.

Ja sam često direktan i ne znam šutjeti, ali trudim se da ne "udaram" na osobnoj razini... Nijedan član foruma nema pravo ponižavati drugog člana.

Možda će Izrail mene optužiti da sam ponižavao njegovu Crkvu, ali ja to nisam nikad radio, niti mi je bio cilj ikoga ponižavati. Na topicu koji je bio prikladan za to, ja sam postavljao pitanja u vezi učenja KC-e i pokušavao pokazati da učenje te crkve nije utemeljeno na Bibliji. A takva rasprava je upravo i svrha tog topica, i ja nisam nikoga osobno vrijeđao.

Ako Izrail nastavi vrijeđati članove foruma, predlažem da ga se oštro ukori, a po potrebi i banira.

more_horiz
Justin je napisao/la:
Noemi je napisao/la:

Smile Ne hvala, Noemi. Smile

Inače, Izrail je prvi počeo stvarati neugodnu atmosferu, a nakon toga je započelo vrijeđanje s više strana...

Mislim da bi Izrail trebao pripaziti na svoj jezik, s obzirom na njegovu dob...
Ponekad zna biti poprilično grub na osobnoj razini. To je protiv pravila foruma.

Ja sam često direktan i ne znam šutjeti, ali trudim se da ne "udaram" na osobnoj razini... Nijedan član foruma nema pravo ponižavati drugog člana.

Možda će Izrail mene optužiti da sam ponižavao njegovu Crkvu, ali ja to nisam nikad radio, niti mi je bio cilj ikoga ponižavati. Na topicu koji je bio prikladan za to, ja sam postavljao pitanja u vezi učenja KC-e i pokušavao pokazati da učenje te crkve nije utemeljeno na Bibliji. A takva rasprava je upravo i svrha tog topica, i ja nisam nikoga osobno vrijeđao.

Ako Izrail nastavi vrijeđati članove foruma, predlažem da ga se oštro ukori, a po potrebi i banira.

Hoće meni nevjernici, netko objasniti po čemu ste vi bolji od nevjernika?
Samo se svađate i eto izbacujete jer netko ne misli kao vi.
Je li to kršćanstvo?
Sad možete i mene napasti ali rekla sam što mislim.
Zbogom

more_horiz
senka je napisao/la:
Hoće meni nevjernici, netko objasniti po čemu ste vi bolji od nevjernika
Nažalost po ničemu.

more_horiz
senka je napisao/la:

Hoće meni nevjernici, netko objasniti po čemu ste vi bolji od nevjernika?
Samo se svađate i eto izbacujete jer netko ne misli kao vi.
Je li to kršćanstvo?
Sad možete i mene napasti ali rekla sam što mislim.
Zbogom

Razlika između nevjernika i vjernika?

Bolji je jedan nesavršeni vjernik nego tisuće savršenih nevjernika.
Isus pravednik je pravda nesavršenog vjernika.
Pravda nevjernikova je njegova oholost.

I , daj se već jednom makni s našeg foruma da ga ne zagađuje licemjerje. Ima ovdje ljudi koji su ateisti, pripadnici drugij uvjerenje i nisu licemjeri.

more_horiz
Ne mogu se oteti dojmu da se namjerno krivo tumači moj post.
A u njega sam jasno stavio smajliće da naglasim šalu.
Sad moraš biti ili neupoznat s načinom pisanja na netu ili zlonamjeran pa da izvučeš ovakve zaključke kako vrijeđam.
Što se pak ovoga tiče
Noemi je napisao/la:
Justin je napisao/la:

ukoliko sam ja opomenut, Moram reći da me sve podsjeća na onaj scenarij kad me se prvi put baniralo.
Žalosno je da se ne učimo ljubavi za druge nego se nastavlja tamo gdje se stalo.
Ukoliko Justin bude postavljen za moda ja više ovdje ne pišem jer neću opet dopustit da me se mrcvari.
Pogotovo kad shvaćanje i razumijevanje ovisi više od onog tko čita nego od onog tko piše. Dakle kad netko hoće vidjeti uvredu vidjet će ju, sad čistima je sve čisto zar ne. A žalosno je ovo tjeranje članova s kojima se ne slaže uprava foruma.

I molio bih Senku da ostane jer nema idealnog društva dok se ne uspostavi Kraljevstvo nebesko. Nesavršeni smo ljudi i učimo se suživotu tako da ima nade samo ako komuniciramo a ne odlazimo ili ako nas se baci van.

more_horiz
Ma daj, Izraile, neće te nitko banirati, pusti ti mene da ja rješavam stvari, senka mulja....
a ja sam se zafrkavala sa justinom, jel ti ne znaš za šalu, trči kuvaj kavu i daj koji link za radost u gospodinu zajedništvo

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply