Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Homoseksualnost

power_settings_newLogin to reply
+42
braslav
amos
magdalena
matej24
Mika
Eutanasije
Domenika
otpadnik
servus dei
Surrealist
QEA
crusader
Medeni
mickey_mouse
Fazlija
Hell master
Daniel
Želislav
Mila
cubela
ararat
moki72
Cosa Nostra
Spart
Istina
NJEGOVA
Češljugar
Bhakti
senka
Feba
Euro
Izrail
Djuro Djuric
simply
Justin
Totus Tuus
mirjam
Aladin
vivi
ziger
dominik
kainos
46 posters

descriptionHomoseksualnost - Page 17 EmptyRe: Homoseksualnost

more_horiz
Zasto kada se kaze da je nesto lose, ljudi kazu: NEMOJ SUDITI, ili slicno. Ja kada kazem da je neka stvar losa, onda imam na umu i to, kako usmeriti osobu u drugom pravcu. Mislim da bi mi hriscani morali imati konkretan odgovor na svaku situaciju i svaki problem. Homoseksualnost jeste veliki problem hriscanskog sveta, cak vise nego u drugim religijama. To je problem, i nesreca ljudi koji to upraznjavaju, a mi moramo da im damo jasan Biblijski odgovor i pokazati put kako izaci iz toga. Sve drugo, lazna je ljubav i bezvredna poboznost.

Brat Aladin
www.nevesta-hristova.org

more_horiz
Da narvno JASAN, BIBLIJSKI ODGOVOR, ali uvjerili smo se koliko su tvoji Biblijski odgovori drugaciji od mojih recimo,a oboje smatramo i vjerujemo da sluzimo Boga, tako da ono sto ti smatras ispravnim ja ne smatram i obrnuto i kako onda covjeku dati jasan odgovor...Nemoguce!NEKA VAM BUDE PO VASOJ SAVJESTI I VASEM UVJERENU kaze Isus!AMEN!

more_horiz
Pošto na forumu moral & etika - homoseksualnost ima najviše čitanja postova
(a to nešto i govori) da i ja kažem svoje mišljenje.

1.Kad bi bio neki branitelj prije bi u svakom slučaju branio nenasilnog kršćanina homoseksualca nego nasilnog kršćanina heteroseksualca.
2.Što je to ljubav? Odgovor nalazimo u Hvalospjevu ljubavi (1 Kor 13,1)

Pošto su neki homoseksualci rođeni takvi na sliku i priliku Božju najviše od svega ne podnosim licemjerje koje kaže otprilike ovo:
"Ja imam svoju ženu (Odnosi se na oženjene:dakle postao sam pola duše,a druga polovina duše mi je žena) i mi vodimo ljubav i nama je lijepo,
a svi vi drugi koji ste cjelovite duše nemate pravo voditi ljubav."

Ja smatram da svatko može voditi ljubav,jer što je život bez ljubavi.

Kad svi shvate najvažniju Isusovu rečenicu koja kaže:
(Lk 6,27)
"Nego, velim vama koji slušate:
Ljubite svoje neprijatelje,
dobro činite svojim mrziteljima,
blagoslivljajte one koji vas proklinju,
molite za one koji vas zlostavljaju."

Onda će nestati i zlo,jer samo ljubav može pobijediti zlo.

more_horiz
Sad mi ništa nije jasno Medo, jel Ti braniš homoseksualce ili ih samo zagovaraš?!

more_horiz
crusader je napisao/la:
Sad mi ništa nije jasno Medo, jel Ti braniš homoseksualce ili ih samo zagovaraš?!

Ne reklamiram homoseksualce,nego branim one koji su se takvi rodili.Dakle
rođene,a ne one koji su to postali silom prilika.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Medo je napisao/la:
crusader je napisao/la:

Ne reklamiram homoseksualce,nego branim one koji su se takvi rodili.Dakle
rođene,a ne one koji su to postali silom prilika.

Sto si mislio Medo pod ovim silom prilika.?</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:
Sto si mislio Medo pod ovim silom prilika.?

Silom prilika primjer:
Narkomani se ne rađaju,oni postaju žrtve dilera,dakle žrtve nasilnika.

more_horiz
ovako, smatram se inače vrlo liberalnih stavova, i puno sam razmišljao o problemu homoseksualnosti, ali osobno mislim da to nije prirodna stvar, i ne smatram da se može izjednačavati s heteroseksualnošću, kao što se to danas čini. to je jedna stvar. no druga je stvar izopčavanje homoseksualaca, fizičko i psihičko maltretiranje istih. to mi se gadi najviše od svega. i tu se slažem s medom. prije bih bio prijatelj nenasilnom homoseksualcu, nego nasilnom heteroseksualcu.

gejevi su jako često puno bolji ljudi od straightova, barem sam ja uvijek imao takva iskustva. no, ne slažem se s današnjim dobom koje homoseksualnost predstavlja kao stvar jednaku heteroseksualnosti, jer to i sami gejevi znaju da nije istina. gledao sam bb kada su stanari pričali o homoseksuanosti i posvajanju djece, i hrvoje (gej) je rekao kako se s tim uopće ne slaže, pa i sa homoseksuanim brakovima. što znači - čovjek shvaća da to nije sasvim normalno, a inače mi je on najdraži stanar, tako da nemam nikakve predrasude prema gejevima. dapače, poznajem ih dosta i imam najbolje mišljenje o njima.

e sad, kako postupati u vezi njih? ja stvarno ne mogu doći njemu i reći - čuj, to što si ti gej nije normalno, trebaš se liječiti. ja to ne mogu shvatiti kao prvo, i ne znam kako je to biti gej, a kao drugo, ako je homoseksualnost poremećaj, onda to nije ništa drukčije od laganja - to je isto poremećaj, samo što nam se za to neće suditi baš jako, jel, a homiće se ubija u pojam. e, to meni nije fer. a homići nikome ne rade štetu, kao mi svojim ogovaranjem, npr. i mislimo da je to sasvim u redu. i zato sve najbolje o homićima, ali da mislim da je to normano ko i heteroseksualnost, pa nije baš. samo ne znam kako se postaviti, i što reći na sve to...

more_horiz
Bhakti je napisao/la:
ovako, smatram se inače vrlo liberalnih stavova
Očigledno nisi upoznat s činjenicom da je liberalizam sotonin proizvod koji je uzrok svih pakosti današnjice..

1 Kor 6
Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, 10ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega11

Kršćaninu dosta...

more_horiz
QEA je napisao/la:
Bhakti je napisao/la:
Očigledno nisi upoznat s činjenicom da je liberalizam sotonin proizvod koji je uzrok svih pakosti današnjice..

1 Kor 6
Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, 10ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega11

Kršćaninu dosta...

Daklem ne vrijedi im obracenje?!?!?
Definitivno niti tu ljubav,a niti tamo prijateljstvo?

more_horiz
Gdje sam napisao da ne vrijedi? Kako volim kada netko krene s nečim o čemu nisam ni riječ napisao. Homići su bolesne osobe koje se trebaju liječit, a ne im davat kojekakva "ljudska prava" koja samo još više opravdavaju takvo bolesno stanje. Ako se obrate to je druga stvar, no do tada se držim Svetog Pisma. Ideolgija koja opravdava takvo bolesno stanje je upravo liberalizam - sotonino protukršćansko maslo.

more_horiz
QEA je napisao/la:
Bhakti je napisao/la:

1 Kor 6

Kršćaninu dosta...

wuu huuu agnostik in the house

evo švrljan kroz kontroverzne teme i paf naletin na ovaj biser
liberalizam je sotonin proizvod
super onda 80% svijetskih etabliranih intelektualaca bi trebali na egzorcizam

ajme sta volin fundamaentalce jedino fundamentalno u njihovim istinama su zablude

long liv empirizam i gulilica za krumpir Smile

P.S. ok vi desničari imate zakon alternative Georga Busha i Ivicu Kirina svijetle točke moga života, zvijezde vodile [khmmmmmsarkazam]

more_horiz
gulilica za krumpir

koju.....otkud je ovo liberalizam????????????????I to jos pobozni....ovo mi lici na .......?

more_horiz
Evo šta znanost kaže o homoseksualnosti:
Sa sociološke točke gledišta, za djete, zdrav razvoj dječjeg identiteta izrazito je štetno
da homoseksualci odgajaju djete...poznata sociologinja Milanka Vujičić o homoseksualcima kaže:
" Priroda priznaje samo reprodukciju, i sve ove varijetete i GREŠKE PRIRODE moramo, htjeli, ne
htjeli odbaciti i naša planeta može opstati samo u ravnoteži između plusa i minusa, pa da li
pod tim plusom bio muškarac ili žena, ili pod minusom, svjedno... uglavnom, moramo biti na
relaciji STROGE SPOLNE ODREĐENOSTI, i mislim, ja kao sociolog i žena, smatram da je to jedini
ispravan put i da se treba ka tome opredjeliti... iako je velika medijska kampanja populariziranja
homoseksualnosti, i bojim se da će u skorije vrijeme biti sramota ne biti homoseksualac...tako da
bi se trebalo okrenuti prirodnom ponašanju,naravno kultiviranom... ja sam za PRIRODNE ZAKONE. "

more_horiz
servus dei je napisao/la:
Evo šta znanost kaže o homoseksualnosti:
Sa sociološke točke gledišta, za djete, zdrav razvoj dječjeg identiteta izrazito je štetno
da homoseksualci odgajaju djete...poznata sociologinja Milanka Vujičić o homoseksualcima kaže:
" Priroda priznaje samo reprodukciju, i sve ove varijetete i GREŠKE PRIRODE moramo, htjeli, ne
htjeli odbaciti i naša planeta može opstati samo u ravnoteži između plusa i minusa, pa da li
pod tim plusom bio muškarac ili žena, ili pod minusom, svjedno... uglavnom, moramo biti na
relaciji STROGE SPOLNE ODREĐENOSTI, i mislim, ja kao sociolog i žena, smatram da je to jedini
ispravan put i da se treba ka tome opredjeliti... iako je velika medijska kampanja populariziranja
homoseksualnosti, i bojim se da će u skorije vrijeme biti sramota ne biti homoseksualac...tako da
bi se trebalo okrenuti prirodnom ponašanju,naravno kultiviranom... ja sam za PRIRODNE ZAKONE. "

U prirodnom zakonu velike mačke kolju i jedu male gazele,ja volim velike mačke.Very Happy

more_horiz
Liberalizam je put u propast! Kakva je to ljubav prema bližnjima ako im svjesno , sa naše strane, dopustimo da se uništavaju i ne poduzimamo apsolutno ništa? Zar je to kršćanski? Zar je Krist tako radio? Na kraju će nas liberalizam dovesti do toga da će biti normalno seksualno općit sa djecom!!! Kao što je u novinama jedan talijanski pedofil rekao nešto ovog tipa: da je njegovo građansko pravo da spava sa djecom!!! Bog nam pomogao!! A zapitajte se slijedeće: Da li bi vi danas bili tu da vam je jedan od roditelja homoseksualac?? Ja nemam ništa protiv nikoga ali kad se izvitopere neki osnovni moralno-priradni zakoni onda moramo reagirati ili će društvo toliko moralno degradirati da će to biti strahota. Hvala. Mir vam u Isusu Kristu.

more_horiz
A zapitajte se slijedeće: Da li bi vi danas bili tu da vam je jedan od roditelja homoseksualac??

Bilo je slucajeva i ima i takvih koji su se lijepo poslije ozenili i imaju djecu.
Na kraju će nas liberalizam dovesti do toga da će biti normalno seksualno općit sa djecom!!!

Samo u zemljama Thailanda i Burme gdje zivot nije cijenjen.
Tamo se s djecom radi tko sta hoce. Od seksualnog iskoriscivanja, krvavih sportskih igara pa do prodaje organa.
Dobro da nema kanibalizma.

more_horiz
Zasto se danas povladjuje homoseksulanosti?

Sta se to desava?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply