Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Homoseksualnost

power_settings_newLogin to reply
+42
braslav
amos
magdalena
matej24
Mika
Eutanasije
Domenika
otpadnik
servus dei
Surrealist
QEA
crusader
Medeni
mickey_mouse
Fazlija
Hell master
Daniel
Želislav
Mila
cubela
ararat
moki72
Cosa Nostra
Spart
Istina
NJEGOVA
Češljugar
Bhakti
senka
Feba
Euro
Izrail
Djuro Djuric
simply
Justin
Totus Tuus
mirjam
Aladin
vivi
ziger
dominik
kainos
46 posters

descriptionHomoseksualnost - Page 21 EmptyRe: Homoseksualnost

more_horiz
Zasto Bog ne bi mogao da ubija homoseksualce i da dalje ostane pravedan?

Sto Bog ne bi mogao da ubija zbog krsenja Njegovog zakona?

Moze, ima pravo i treba to da cini! Hvala Bogu sto je tako!

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Gubavac je napisao/la:
Kakva dvoličnost? Svaki izbor ima svoje posljedice! Svi mi imamo slobodu izbora ali se moramo nositi sa posljedicama svojih izbora! Kakva tiranija? Ti bi činio dobro ili zlo a da se ne suočiš sa posljedicama? E to se zove licemjerje!

Napreduješ Gubavac.
Ubijanje ljudi zvalo bi se zlo bez obzira zbog nečijih ideja i opravdanja.
Da te pitam:Imaš li hrabrosti reći Jahvi ili Isusu isto to što si meni napisao,
suočavanje sa posljedicama zbog ubistva ljudi u prošlosti,sadašnjosti i budućnosti?

Ja ću jednoga dana kada đodem na sud pasti na koljena i kroz suze reći, bez obzira kakva mi bude plaća, pravedni su sudovi tvoji Bože Gospodaru svih živih bića i svega stvorenog!!. Jer ti ne želiš shvatiti činjenicu da je Bog sigurno narodima za koje je naredio da se unište slao upozorenja i opomene vezane uz njihovo ponašanje a oni to jednostavno nisu željeli ćuti i shvatiti.U Pismu ti piše kakve su sve gadosti radili! Isto kao i Izrael kada je otpadao od Boga i prepuštao se bludu sa idolima i ostalim gadostima koje su radili okolini narodi.Koliko je puta kroz Pismo Bog slao svoje proroke Izraelu koji su ga opominjali da se ostave tih destruktivnih puteva a oni jednostavno nisu htjeli slušati nego su te proroke ubijali? I na kraju su ih samo sustigle posljedice njihovih izbora. Kao i okolne narode. Kao što će i sve nas. Jer mi imamo izbor da živimo sa Bogom ili bez Boga. Posljedice i jednog i drugog izbora su savršeno definirane u Svetom Pismu. A mi imamo tu slobodu da biramo i snosimo posljedice našeg izbora. Pa sad se zapitaj želiš li živjeti ili umrijeti? Živi sukladno sa svojim odgovorom!! Jer stoji pisano " Ja sam put , istina i život..." Hvala. MIr vam u Isusu Kristu.

Zadnja promjena: Gubavac; sri 18 lip 2008, 12:56; ukupno mijenjano 3 put/a.

more_horiz
otpadnik je napisao/la:

Pa pošto prepostavljam da nisi obrezan možeš da smatraš da ti živit visi
o niti i to od istog Boga kojem zahvaljuješ.

more_horiz
Medeni je napisao/la:
otpadnik je napisao/la:

Pa pošto prepostavljam da nisi obrezan možeš da smatraš da ti živit visi
o niti i to od istog Boga kojem zahvaljuješ.

Pa tako je.
Ovakva osuda moze i meni da sleduje, sta da ne. Svako ko se uzdigne iznad Boga u svom srcu, i krsi Njegovu volju, bice unisten od Boga. I On ima pravo to uciniti.

more_horiz
Gubavac je napisao/la:

Ja ću jednoga dana kada đodem na sud pasti na koljena i kroz plač reći pravedni su sudovi tvoji Bože Gospodaru svih živih bića i svega stvorenog!!. Jer ti ne želiš shvatiti činjenicu da je Bog sigurno narodima za koje je naredio da se unište slao upozorenja i opomene vezane uz njihovo ponašanje a oni to jednostavno nisu željeli ćuti i shvatiti.U Pismu ti piše kakve su sve gadosti radili! Isto kao i Izrael kada je otpadao od Boga i prepuštao se bludu sa idolima i ostalim gadostima koje su radili okolini narodi.Koliko je puta kroz Pismo Bog slao svoje proroke Izraelu koji su ga opominjali da se ostave tih destruktivnih puteva a oni jednostavno nisu htjeli slušati nego su te proroke ubijali? I na kraju su ih samo sustigle posljedice njihovih izbora. Kao i okolne narode. Kao što će i sve nas. Jer mi imamo izbor da živimo sa Bogom ili bez Boga. Posljedice i jednog i drugog izbora su savršeno definirane u Svetom Pismu. A mi imamo tu slobodu da biramo i snosimo posljedice našeg izbora. Pa sad se zapitaj želiš li živjeti ili umrijeti? Jer stoji pisano " Ja sam put , istina i život..." Hvala. MIr vam u Isusu Kristu.

Znači nemaš hrabrosti.
Smatram da je Pravda veća od Boga i od Svetog Pisma kojima ti toliko
služiš.

more_horiz
Ako ti ili ja stavljamo svoje stavove ispred Bozjih, i primenjujemo ih, oboje smo osudjeni po pravednom Zakonu.

Bog ima pravo da nas kazni.

Hrabrost tu ne pomaze, kao sto i bezanje nece izbaviti.

more_horiz
otpadnik je napisao/la:
Ako ti ili ja stavljamo svoje stavove ispred Bozjih, i primenjujemo ih, oboje smo osudjeni po pravednom Zakonu.

"Vjerujem da na današnji dan djelujem u smislu Svemogućeg Stvoritelja. Suzbijanjem Židova borim se za Božje djelo."
[Adolf Hitler, govor, Reichstag, 1936]

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Gubavac je napisao/la:

Ja ću jednoga dana kada đodem na sud pasti na koljena i kroz plač reći pravedni su sudovi tvoji Bože Gospodaru svih živih bića i svega stvorenog!!. Jer ti ne želiš shvatiti činjenicu da je Bog sigurno narodima za koje je naredio da se unište slao upozorenja i opomene vezane uz njihovo ponašanje a oni to jednostavno nisu željeli ćuti i shvatiti.U Pismu ti piše kakve su sve gadosti radili! Isto kao i Izrael kada je otpadao od Boga i prepuštao se bludu sa idolima i ostalim gadostima koje su radili okolini narodi.Koliko je puta kroz Pismo Bog slao svoje proroke Izraelu koji su ga opominjali da se ostave tih destruktivnih puteva a oni jednostavno nisu htjeli slušati nego su te proroke ubijali? I na kraju su ih samo sustigle posljedice njihovih izbora. Kao i okolne narode. Kao što će i sve nas. Jer mi imamo izbor da živimo sa Bogom ili bez Boga. Posljedice i jednog i drugog izbora su savršeno definirane u Svetom Pismu. A mi imamo tu slobodu da biramo i snosimo posljedice našeg izbora. Pa sad se zapitaj želiš li živjeti ili umrijeti? Jer stoji pisano " Ja sam put , istina i život..." Hvala. MIr vam u Isusu Kristu.

Znači nemaš hrabrosti.
Smatram da je Pravda veća od Boga i od Svetog Pisma kojima ti toliko
služiš.

Bog i jest pravda, istina i ljubav .ON JEST TO TROJE. I ja kad bih se tako postavio kako ti kažeš nazvao bih SAVRŠENO BIĆE KOJE JE STVORILO CIJELI SVEMIR; KOJE JE SVETO I BEZGREŠNO KOJI JEST ZAKON I SVE ONO ŠTO JE DOBRO NEPRAVEDNIM A TO BI LAŽ SVIH LAŽI. To je isto ono što Lucifer radi. Ali je njegova ljubav prema nama kroz Krista osvjedočila cijeli svemir baš suprotno od toga ; da je pravedan da je istina i da je ljubav i zato će mu se na dan suda pokloniti svi i pravedni i nepravedni i reći mu PRAVEDNI SU SUDOVI TVOJI BOŽE STVORITELJU NEBA I ZEMLJE:

more_horiz
Medeni je napisao/la:
otpadnik je napisao/la:

"Vjerujem da na današnji dan djelujem u smislu Svemogućeg Stvoritelja. Suzbijanjem Židova borim se za Božje djelo."
[Adolf Hitler, govor, Reichstag, 1936]

Pa Adolf Hitler će primiti plaću zbog svojih riječi i svojih djela! Pa koliko je ljudi koji ubijaju i tvrde da je za Božje djelo zar će i za njihov izbor Bog odgovarati? Pa svi imaju slobodu izabrati na koji će način živjeti. Svi će oni primiti svoju plaću. Kako ide ono deset Božjih zapovijedi? Zar da Boga krivim zato što je jedna poremećena osoba ubila milijune i rekla da to radi u ime Božje? To je bio njegov izbor i posljedice će ga sustići na dan suda Božjeg. Hvala.

more_horiz
Gubavac je napisao/la:

Bog i jest pravda, istina i ljubav.

Naravno,ali taj Bog se ne zove Jahve niti Isus.
Gubavac je napisao/la:

SAVRŠENO BIĆE KOJE JE STVORILO CIJELI SVEMIR; KOJE JE SVETO I BEZGREŠNO KOJI JEST ZAKON I SVE ONO ŠTO JE DOBRO NEPRAVEDNIM A TO BI LAŽ SVIH LAŽI.

VELIKA SLOVA NA FORUMU OZNAČAVAJU DEEEERANJE.ZABORAVIO SI NA SVOJE REČENICEEEE.
OVEEEEE:
MIr vam u Isusu Kristu.

more_horiz
Ne velika slova znače da je nešto važno i da je posebno naglašeno. Zato sam ih i upotrijebio.Ja sam smiren i stvarno ako me misliš iživcirat svojim postovima varaš se.A ti tako i tako ne napadaš i niječeš mene već Boga i sve ono što Bog jest. A taj BOG JEST JAHVE KOJEMU DOLAZIMO PREKO KRISTA. KRIST JE REKAO " JA SAM PUT, ISTINA I ŽIVOT...". A JAHVE(BOG) JEST REKAO NAKON ŠTO SE ISUS KRSTIO I ŠTO SE DUH SPUSTIO NA NJEGA OVE RIJEČI " OVO JE SIN MOJ LJUBLJENI KOJI JE MENI PO VOLJI...".Ako mi ne vjeruješ uzmi Sveto Pismo i čitaj pa češ vidjeti te češ se osvjedočiti o tome kakav jest zapravo i Božji i Kristov karakter. Ja ti samo sa ljubavlju pokušavam pokazati koliko je Bog dobar i pun ljubavi prema svima nama ; a nadasve koliko je pravedan. Stoji pisano da ako mi zašutimo kamenje će vikati. Stoga ja nemogu šutjeti kada znam koliko je velik i dobar Bog i koliko je velika ta ljubav kojom je promijenio mene a i milijune diljem svijeta. I bila bi nepravda da šutim. Nepravda i sebičnost. Mene malog ništavnog prema Velikom i Milostivom Stvoritelju.Ja imam KRista u svom srcu i nemam potrebu se derati i živcirati. Ali imam potrebu naglasiti tu ljubav i pravednosti i milost prema svima na ovom svijetu pa to i radim. A ti to tumači kako te je volja. To je tvoj izbor i tvoja slobodna volja. MIR VAM U ISUSU KRISTU GOSPODINU NAŠEMU.

more_horiz
Problem homoseksualnosti je u tome sto je on danas obukao kozu koze, a unutra su teski vuci.

Ono se prikazuje kao nezno i dobrostivo, uz ostrije dlake. A ustvari je uvek bilo agresivno i napadno.

Radi se o ljudima koji su agresivni u svojim seksualnim nagonima i ne prezaju od nicega da bi dosli do svog objekta.

Sodom i Gomor, kao i Bozja intervencija ognjem, dokazuje ovu tvrdnju da je homoseksualizam agresivan i opasan po drustvene odnose.

more_horiz
Ja ovde ne govorim o mojoj mrznji prema takvim ljudima, vec izrazavam stav na osnovu cinjenica.

Ujedno, istina je da mi je nespojivo da zamislim dva muskarca kao muskarca i zenu u krevetu. To mi je ogavno. Protivi se mojoj logici i ravnotezi mozga. To nije mrznja, vec gadjenje prema onom sto oni cine.

more_horiz
Gubavac je napisao/la:

Zar da Boga krivim zato �to je jedna poremećena osoba ubila milijune i rekla da to radi u ime Bo�je? To je bio njegov izbor i posljedice će ga sustići na dan suda Bo�jeg. Hvala.

Vidi se da ne poznaą Bibliju,upravo si Isusa nazvao poremećenom osobom jer je zapisano:

Isus im pristupi i prozbori:
"Dana mi je sva vlast na nebu i na zemlji

Pogledam, a ono konj sivac; konjaniku njegovu ime je "Smrt" i prati ga Podzemlje. Dana im je vlast nad četvrtinom zemlje: ubijati mačem i glađu i smrću i zvijerima zemaljskim.

more_horiz
otpadnik je napisao/la:

Ujedno, istina je da mi je nespojivo da zamislim dva muskarca kao muskarca i zenu u krevetu. To mi je ogavno. Protivi se mojoj logici i ravnotezi mozga. To nije mrznja, vec gadjenje prema onom sto oni cine.

Ljubav bi rekla da vode ljubav.

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Gubavac je napisao/la:

Zar da Boga krivim zato �to je jedna poremećena osoba ubila milijune i rekla da to radi u ime Bo�je? To je bio njegov izbor i posljedice će ga sustići na dan suda Bo�jeg. Hvala.

Vidi se da ne poznaą Bibliju,upravo si Isusa nazvao poremećenom osobom jer je zapisano:

Pogledam, a ono konj sivac; konjaniku njegovu ime je "Smrt" i prati ga Podzemlje. Dana im je vlast nad četvrtinom zemlje: ubijati mačem i glađu i smrću i zvijerima zemaljskim.

Bog je svima dao slobodu izbora. To je bio njegov izbor.Niti Bog niti Krist nemaju veze sa njegovom opsednutoscu i voljom i zeljom za ubijanjem. To je ono sto je on izabrao. A Bog ne moze krsiti svoj zakon slobodne volje jer bi ispao nepravedan sto on nije ; bas obrnuto Bog je apsolutna i neogranicena pravda. A ti po neznam koji put uzimas stvari iz konteksta te ih tumacis kako te je volja. To je tvoj izbor. neka ti bude po vjeri tvojoj samo znaj da sto sijes to ces i zeti na dan Suda Bozjega kada cemo dati racun za svaku rijec,djelo i izbor. Hvala. Radost vam i mir u Isusu Kristu Gospodinu naąemu.

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Gubavac je napisao/la:

Nisam nazvao Krista poremecenim nego Adolfa Hitlera o kojemu smo razgovarali u prethodnom postu. A ti misli sto zelis i govori sto hoces; to je tvoja slobodna volja i tvoj izbor. I tko sam ja da krsim tvoje pravo na izbor i misljenje ili ti ga zabranjujem? Bog je jedini sudac pa njemu prepustam da donese sud.Hvala.Radost vam i mir u Isusu Kristu Gospodinu nasemu.

more_horiz
Gubavac je napisao/la:

Bog je svima dao slobodu izbora. To je bio njegov izbor.Niti Bog niti Krist nemaju veze sa njegovom opsednutoscu i voljom i zeljom za ubijanjem. To je ono sto je on izabrao.

A jel to Hitler sam sebe opsjednuo ili mu je netko pomogao,naprimjer netko
tko se ľeli rijeąiti viąka ljudi.
Isus sam za sebe govori da je dao vlast smrti,na svakom normalnom sudu
koji nije politički Isusa bi proglasili krivim za navođenje na ubojstva.
Kada to shvatią doći ćeą do Istine.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply