Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Homoseksualnost

power_settings_newLogin to reply
+42
braslav
amos
magdalena
matej24
Mika
Eutanasije
Domenika
otpadnik
servus dei
Surrealist
QEA
crusader
Medeni
mickey_mouse
Fazlija
Hell master
Daniel
Želislav
Mila
cubela
ararat
moki72
Cosa Nostra
Spart
Istina
NJEGOVA
Češljugar
Bhakti
senka
Feba
Euro
Izrail
Djuro Djuric
simply
Justin
Totus Tuus
mirjam
Aladin
vivi
ziger
dominik
kainos
46 posters

descriptionHomoseksualnost - Page 16 EmptyRe: Homoseksualnost

more_horiz
amen...netko ipak ostavlja mogucnost da njegova Crkva nije idealna i ne razumije sve savrseno...:DBog te blagoslovio Mila, to je ekumenizam
Inace bas sam zato rekao Želislavu da se ne mora izjasniti koja je njegova Crkva ( jer ce proraditi paranoja hahaha - poznato? ) pa ce svi smatrati da je Želisalv prozvao njihove Crkve kao one koje nisu "najispravnije"i uci ce se u raspravu koja uopce nije dio ove teme tj foruma homoseksualizma.
sad kao sto je meni receno, ja cu na ovo reci :
Ja ne
mislim da je moja idealna ili ne daj Bože jedina prava. Pa neće mene,
ni tebe niti bilo koga Bog odbaciti samo zbog toga što nismo
razumjevali nešto. Npr neće baptisti biti odbačeni jer ne govore u
jezicima i najčešće nemaju razumjevanje darova Duha, ili neće
evangelici ako su obraćeni biti odbačeni jer krste bebe, a ne odrasle,
ili adventisti što slave subotu ili reformirani što slave nedjelju itd.
Kad bi Bog tako gledao NITKO se ne bi spasio.
Mila ti moras moliti Duha da ti otkrije pravu istinu jer mozda nisi na pravom putu...moras se moliti i prepustiti Bogu da ti otkrije istinu, da se novorodis.ovako ako znas da tvoja crkva nije savrsena a jos si u njoj mozda je tvoja narav kriva koja ne zeli promjenu pa ti ni ispovijed vise ne moze bas pomoci.kako znas da te Bog zbog toga nece odbaciti - ako slavis subotu a ne nedjelju ili krstis djecu a ne odrasle?kako ti znas da se itko spasio ili se nije spasio?
HAHAAHAH.ŠALIM SE, A MOŽDA I NE...JOŠ ČEKAM KOMENTAR NA TUMAČENJE ONE POSLANICE
nek nas Bog sve blagoslovi i zblizi u Isusu Kristu

more_horiz
Haha smjeh
Znam da se šališ, ali ću ipak kratko reći. Znam da sam nanovorođena ne zato što govorim u jezicima, vjerujem u iscjeljenje, filioque, jedem svinjetinu, farbam kosu u plavo, ne šutim u crkvi iako sam žena i sl. već zato što je nanovorođenje nešto karakteristično za sve kršćane ako su pravi kršćani - a to je ovo: shvatiš da je Krist jedini spasitelj i gospodin, prihvatiš ga kao svog osobnog spasitelja i gospodina i pokaješ se za vrijeme dok ga nisi imao na taj način i to je to. Vrlo jednostavno. I onda se nanovorodiš bejbi I možda ništa ili puno toga ne kontaš jer si beba bejbi ali si i dalje Božje dijete, možda se pokakiš u pelene, možda koji put padneš kad pokušavaš hodati, možda se ne znaš najbolje izraziti, skoro ništa niti ne razumiješ, praviš nered okolo i drugi te moraju učiti, odgajati jer si još mali, ne znaš zašto pada kiša, što je sinus i kosinus, nikad nisi čuo za transupstancijaciju i slomiš jezik, a ne uspiješ to ni izgovoriti, a kamoli razumjeti, ali si tu - rođen si, Božiji si. I rasteš u zrelosti i rasteš u spoznaji - onoliko koliko si otvoren za to.
(sorry na zachatavanju)

more_horiz
Moje misljenje je da se skrati sva debatao o za i orotiv homosexsualizma da kad je u pitanju neka dogma i tumacenje Biblije onda to ostavljam svakom pojedincu da komentira i misli sukladno sa svojom svajescu i to je to...Jedino s cim se svi moramo sloziti jest da je Isus ziv,razapet i umro zbog nas da bi danas bili slobodni i da moramo postovati jedni druge i voljeti a ostalo nije ni bitno....

more_horiz
Istina je napisao/la:
Moje misljenje je da se skrati sva debatao o za i orotiv homosexsualizma da kad je u pitanju neka dogma i tumacenje Biblije onda to ostavljam svakom pojedincu da komentira i misli sukladno sa svojom svajescu i to je to...Jedino s cim se svi moramo sloziti jest da je Isus ziv,razapet i umro zbog nas da bi danas bili slobodni i da moramo postovati jedni druge i voljeti a ostalo nije ni bitno....

Draga Istina,

Moram da te razočaram, ali sam Isus je rekao da ako hoćemo da znamo da li ga volimo onda neka pogledamo da li držimo Njegove Reči. Eva je to uradila u Edenu. Sve kako si rekla, ali to nije bitno.

Bog neka vas čuva,

Želislav

more_horiz
Opet napominjem da ono sto ti mislis da kaze Bozija Rijec nije nuzno ono sto ja mislim da kaze Bozija Rijec...A nemozes reci da si ti jedini ispravan, pa zbog toga....Stoji ono sto sam gore napisala...

more_horiz
Istina je napisao/la:
Opet napominjem da ono sto ti mislis da kaze Bozija Rijec nije nuzno ono sto ja mislim da kaze Bozija Rijec...A nemozes reci da si ti jedini ispravan, pa zbog toga....Stoji ono sto sam gore napisala...

Sestro Istina,

Svako ima izbor, neka te Bog blagoslovi.

Želislav

more_horiz
Mila je napisao/la:
Haha smjeh
Znam da se šališ, ali ću ipak kratko reći. Znam da sam nanovorođena ne zato što govorim u jezicima, vjerujem u iscjeljenje, filioque, jedem svinjetinu, farbam kosu u plavo, ne šutim u crkvi iako sam žena i sl. već zato što je nanovorođenje nešto karakteristično za sve kršćane ako su pravi kršćani - a to je ovo: shvatiš da je Krist jedini spasitelj i gospodin, prihvatiš ga kao svog osobnog spasitelja i gospodina i pokaješ se za vrijeme dok ga nisi imao na taj način i to je to. Vrlo jednostavno. I onda se nanovorodiš bejbi I možda ništa ili puno toga ne kontaš jer si beba bejbi ali si i dalje Božje dijete, možda se pokakiš u pelene, možda koji put padneš kad pokušavaš hodati, možda se ne znaš najbolje izraziti, skoro ništa niti ne razumiješ, praviš nered okolo i drugi te moraju učiti, odgajati jer si još mali, ne znaš zašto pada kiša, što je sinus i kosinus, nikad nisi čuo za transupstancijaciju i slomiš jezik, a ne uspiješ to ni izgovoriti, a kamoli razumjeti, ali si tu - rođen si, Božiji si. I rasteš u zrelosti i rasteš u spoznaji - onoliko koliko si otvoren za to.
(sorry na zachatavanju)

Ako pak iza riječi ne stoje djela nego se čovjek ponaša kao zlopamtilo i podržava laž onda može pisati da je nanovorođen koliko hoće djela ga odaju da je brblivac koji nema pojma s životom ni vjerom.
Često su oni koji sebe doživljavaju odabranim takvi samo filmska kulisa a zapravo šupljina iznutra.
I homoseksualnost je odraz čovjekove sklonosti na grijeh i umišljanje.

more_horiz
Bilo kuda Izrail svuda lol!

more_horiz
Tocno!Very Happy

more_horiz
Master Blaster !!! Cool

more_horiz
mi setanisti smatramo da su homiči bolest svijeta..iii...

more_horiz
setanist je napisao/la:

Mozda postoje ljudi koji vjeruju da su setanisti bolest svijeta? Morat ces se malo prikladnije izrazavati na ovom forumu. Ovo je vrlo ugledan sabor vrlo pristojnih duhovnih ljudi.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Fazlija je napisao/la:
setanist je napisao/la:

Mozda postoje ljudi koji vjeruju da su setanisti bolest svijeta? Morat ces se malo prikladnije izrazavati na ovom forumu. Ovo je vrlo ugledan sabor vrlo pristojnih duhovnih ljudi.

Da tako je Fazlija,setanist,moramo paziti jedni na druge,makar i bili bolesni,mi vjerujemo u jednog iscjelitelja koji moze pomoci svakome, tko zatrazi njegovu moc i pomoc, a to je Krist,to sto ti, ili netko drugi nevjeruje,nije pravo,nama osporavati svoja prava.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
setanisti...prvi put cujem.nije bitno, po samom avataru i po dobi mogu izvuci neke zakljucke.sapientissimi sat ( mudrome dosta )

more_horiz
Ma mali malo provocira nista za zamarati um...Bolest se nalazi negdje drugdje...

more_horiz
nisam citao sve postove, ali homoseksualnost je jasno osudjena u Bibliji na smrt.....jasno je da danas necemo kamenovati.....ja nemam protiv njih nista, nek se oni hvataju u svom stanu,ali ne moraju na ulici da sablaznjavaju ljude, i mislim da se ne treba dozvoliti da se uvede u crkve slobodno vjencanje dvojice muskaraca ili dvije zene.....jel to je jasno krsenje moralnih zakona.....neko je rekao "Bog je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu"....ja se slazem...peacee

more_horiz
Znam da je Bog onaj koji oslobađa. I duboko u sebi vjerujem da ne bi nikada osudio nekoga da nešto što ta osoba čini da je grijeh a da mu nije providio mogućnost da ne griješi. Jer onda on definitivno ne bi bio pravedan. Stoga moje duboko uvjerenje je da Bog može od homosexualca napraviti heterosexualca ako mu se samo vjeruje, bez obzira bilo to nekakakva nazovimo genetska urođena sklonost ili ne.
Jednom sam imala sreću vidjeti uživo ženu koja je svjedočila da je od muškobanjaste lezbijke postala heterosexualna žena jer je to Bog učinio na njoj. Već duže vrijeme mislim na tu ženu i kako bih htjela o njoj pisati jer njezino svjedočanstvo je meni tako iznimno jako i nevjerojatno i ostavilo je na mene duboki dojam. Sjećam se kad je ona s propovjedaonice govorila: ''Koga Sin oslobodi uistinu je slobodan''. Nikad u životu nisam osjetila toliku silu iza tih riječi, toliko pomazanje, toliku sigurnost da ako me Isus treba od čega god osloboditi da kad bih ga sad za to zamolila da će to i učiniti.
I kad sam vidjela jučer da će ona zapravo doći propovijedati u ZG u Riječ Života, biti jedan od gosta propovjednika na konferenciji 20-23.9. toliko sam bila oduševljena i mislila sam si da vam moram to reći.
Zadnji put je zbilja bila tamo prisutna sila za oslobođenje. Sad ne znam što će biti niti što će služiti, ali vjerujem da ako imate ikakav problem od čega želite primiti oslobođenje (ne mora to biti sexualnost) dođite s vjerom na seminar da ćete primiti čudo od Boga.
Ovo je link njezine stranice gdje je i njezino svjedočanstvo ako kliknete na ''about Linda'' http://www.rescuinghomosexuals.com/
obratite pozornost na slike koje se mijenjaju s desna - ono što izgleda kao muškarac u trapericama pored auta i u bijelom odijelu je zapravo ona - ta žena koja je danas slobodna od toga i sasma drugačije izgleda te u svojoj službi pomaže drugima da postanu slobodni!
A ovo je najava konferencije u ZG gdje će biti i ona
http://www.rijeczivota.hr/index.php?id=1&backPID=1&tt_news=302

more_horiz
Da pranje mozga uvijek pomaze...Very Happy

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply