amen...netko ipak ostavlja mogucnost da njegova Crkva nije idealna i ne razumije sve savrseno...:DBog te blagoslovio Mila, to je ekumenizam
Inace bas sam zato rekao Želislavu da se ne mora izjasniti koja je njegova Crkva ( jer ce proraditi paranoja hahaha - poznato? ) pa ce svi smatrati da je Želisalv prozvao njihove Crkve kao one koje nisu "najispravnije"i uci ce se u raspravu koja uopce nije dio ove teme tj foruma homoseksualizma.
sad kao sto je meni receno, ja cu na ovo reci :
Ja ne
mislim da je moja idealna ili ne daj Bože jedina prava. Pa neće mene,
ni tebe niti bilo koga Bog odbaciti samo zbog toga što nismo
razumjevali nešto. Npr neće baptisti biti odbačeni jer ne govore u
jezicima i najčešće nemaju razumjevanje darova Duha, ili neće
evangelici ako su obraćeni biti odbačeni jer krste bebe, a ne odrasle,
ili adventisti što slave subotu ili reformirani što slave nedjelju itd.
Kad bi Bog tako gledao NITKO se ne bi spasio.
Mila ti moras moliti Duha da ti otkrije pravu istinu jer mozda nisi na pravom putu...moras se moliti i prepustiti Bogu da ti otkrije istinu, da se novorodis.ovako ako znas da tvoja crkva nije savrsena a jos si u njoj mozda je tvoja narav kriva koja ne zeli promjenu pa ti ni ispovijed vise ne moze bas pomoci.kako znas da te Bog zbog toga nece odbaciti - ako slavis subotu a ne nedjelju ili krstis djecu a ne odrasle?kako ti znas da se itko spasio ili se nije spasio?
HAHAAHAH.ŠALIM SE, A MOŽDA I NE...JOŠ ČEKAM KOMENTAR NA TUMAČENJE ONE POSLANICE
nek nas Bog sve blagoslovi i zblizi u Isusu Kristu
Inace bas sam zato rekao Želislavu da se ne mora izjasniti koja je njegova Crkva ( jer ce proraditi paranoja hahaha - poznato? ) pa ce svi smatrati da je Želisalv prozvao njihove Crkve kao one koje nisu "najispravnije"i uci ce se u raspravu koja uopce nije dio ove teme tj foruma homoseksualizma.
sad kao sto je meni receno, ja cu na ovo reci :
Ja ne
mislim da je moja idealna ili ne daj Bože jedina prava. Pa neće mene,
ni tebe niti bilo koga Bog odbaciti samo zbog toga što nismo
razumjevali nešto. Npr neće baptisti biti odbačeni jer ne govore u
jezicima i najčešće nemaju razumjevanje darova Duha, ili neće
evangelici ako su obraćeni biti odbačeni jer krste bebe, a ne odrasle,
ili adventisti što slave subotu ili reformirani što slave nedjelju itd.
Kad bi Bog tako gledao NITKO se ne bi spasio.
Mila ti moras moliti Duha da ti otkrije pravu istinu jer mozda nisi na pravom putu...moras se moliti i prepustiti Bogu da ti otkrije istinu, da se novorodis.ovako ako znas da tvoja crkva nije savrsena a jos si u njoj mozda je tvoja narav kriva koja ne zeli promjenu pa ti ni ispovijed vise ne moze bas pomoci.kako znas da te Bog zbog toga nece odbaciti - ako slavis subotu a ne nedjelju ili krstis djecu a ne odrasle?kako ti znas da se itko spasio ili se nije spasio?
HAHAAHAH.ŠALIM SE, A MOŽDA I NE...JOŠ ČEKAM KOMENTAR NA TUMAČENJE ONE POSLANICE
nek nas Bog sve blagoslovi i zblizi u Isusu Kristu