Istina je napisao/la: Pa to znaci radi ovog jednog primjera ili vise njih da sve homosexsualace treba staviti u siti kos?Da su svi isti?Ili?Mislim za ne povjerovati....
Znaci sve cemo sad trpati u isti kos bez obzira na sto i svi sus isti?A did su oni posteni i dobri homosexsulaci koje znam?Njihove primjere nitko ne vadi na povrsinu.Nego samo lose.Pa zna se o zasto....
Pa istino nije bas sve tako kako si protumacio.
Naravno da ih ne treba stavljati u isti kos. Jer to samo izaziva nepovoljne reakcije. Ja sam hteo otvoreno da kazem moje iskustvo. A sto ono nije bilo bas prelepo, sta ja mogu. Hoces li da pisem neistinu, prijatelju moj?
Ako si ti istino, iskusio sa njima nesto lepo napisi to i kazi da nije sve tako kod svih. Kao i sto kad nas nazovi normalnih nije isto. To bi bio bolji odgovor.
Moj brat u Minhenu svratio, covek imao potrebu da ode u wc, u poljski toalet. I taman poceo da obavlja potrebu, kad ga iza ledja jedan tip dopro udari po donjem delu ledja.
Kako mi je brat malo nezgodne naravi, iznenadjen time, nije se tako necemu ni u snu nadao, okrene se i zvekne coveka pesnicom tacno u bradu.
Jednog dana isao sam ulicom, bilo letnje vreme, ja mlad u punoj zivotnoj formi, veoma ukusno obucen, gledam izloge u malom gradicu Obrenovcu. U to vreme sam bio vec pred majstorskom titulom jednog borilackog sporta. Nisam bio hriscanin.
Kad iznenada neko me dosta snazno udari po donjem delu ledja.
Iznenadjen i ljut, okrenem se da vidim o cemu se radi. Tada vidim jednog cicu, mali i celav, zgoljav i vrlo ruzan, ujedno prljav, kako se podlo cereka i bezi sto ga noge brze nose, rugajuci se.
Pogledam ga onako ljuto, i u prvi mah pomislim da potrcim i stignem ga, pa da ga dobro polomim, jer sam u njemu prepoznao lokalnog homica. Ali kada sam malo razmislio, gledajuci njegove fizicke predpozicije, odustao sam. Jer da sam ga tada uhvatio i poceo da bijem, verovatno bi cica veoma lose prosao.
Pa prijatelju moj istino, kako ja ovakav covek, sa ove strane seksualnih opredeljenja mogu da pricam o njima koji mislite drugacije, nesto lepo kada to nisam nikada doziveo? Da sam samo jednom doziveo nesto lepo, dobro i fino od njihove strane, ja bih to i napisao.
Ja ne zelim nikoga da vredjam. I neka spava ko sa kim hoce. I neka ljudi rade sta hoce. Bog ce to suditi.
Ali zasto napadati druge ljude i seksualno uznemiravati?
I danas, kao hriscanin, osecam grozotu i odvratnost, pri samoj pomisli da mi se udvara muskarac. A kamo li da me udara po zadnjici zato sto mu se svidjam.
Vidis ja nikoga ne osudjujem, vec samo pokusavam da kazem koliko sam negativnosti sreo u susretu sa homoseksualcima. Pa mi prijatelju ti objasni u cemu ja gresim i argumentuj dokaze moje zablude.
Zadnja promjena: ; sub 26 svi 2007, 15:27; ukupno mijenjano 1 put.