Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Smisao zivota

power_settings_newLogin to reply
+8
Aladin
imhotep
Hell master
Euro
vivi
bolna
crusader
Jesus the communist
12 posters

descriptionSmisao zivota - Page 2 EmptyRe: Smisao zivota

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Gnosis je napisao/la:
vrijeme je pravocrtno , tj več je napisano..nauči pisat nove stvari u tok,, a za ro trebaš imati slobodnu dušu i biti bez manipulacije....

sudbina je put....naš interes i naš cilj...

Manipuliran je onaj koji si to dopusti,mislim da ti zakoni slobode bas nisu totalno bistri,sloboda bez zakona ne postoji...zakon je slobode ocuvanja vrijednosti....</BLOCKQUOTE>

more_horiz
na ovom današnjem svijetu....

more_horiz
Dina je napisao/la:
<blockquote>
Gnosis je napisao/la:
vrijeme je pravocrtno , tj več je napisano..nauči pisat nove stvari u tok,, a za ro trebaš imati slobodnu dušu i biti bez manipulacije....

Manipuliran je onaj koji si to dopusti,mislim da ti zakoni slobode bas nisu totalno bistri,sloboda bez zakona ne postoji...zakon je slobode ocuvanja vrijednosti....</blockquote>

vrijeme je zakon... naši zakoni nisu ništa... vrijeme i paradoksi ih mjeljaju.....

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Gnosis je napisao/la:
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>
Gnosis je napisao/la:

Manipuliran je onaj koji si to dopusti,mislim da ti zakoni slobode bas nisu totalno bistri,sloboda bez zakona ne postoji...zakon je slobode ocuvanja vrijednosti....</BLOCKQUOTE>

vrijeme je zakon... naši zakoni nisu ništa... vrijeme i paradoksi ih mjeljaju.....

Da li si citao Marsel Prust u potrazi za igubljenim vremenom.U vremenu se ne mozemo vratiti natrag,mozemo zivjeti sad ili u buducnosti.Mislim da se verbalno mimoilazimo,ja ne govorim o nasim zakonima,nego o mnogo visim zakonima,o drugim dimenzijama zakona...</BLOCKQUOTE>

more_horiz
vremenski je zakon najviši..moguče je putovat u prošlost..... samo ako se napravi veliki paradoks.... jer imak mislim da su drevne civilizacije imale ključ....

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Gnosis je napisao/la:
vremenski je zakon najviši..moguče je putovat u prošlost..... samo ako se napravi veliki paradoks.... jer imak mislim da su drevne civilizacije imale ključ....

Mislis da su s kljucem propale drevne civilizacije,da li si ti putovao u proslosti....ono sto je proslo ne nadoknadivo je.....nase je samo sada,sto ce biti,juce,i sutra ako me bude,odgovorna sam,za sad i za sutra i za juce..</BLOCKQUOTE>

more_horiz
tok prolazi... ali ako ubrzaš vrijeme ono stane....ako ga usporiš ono staje...ako se vratiš u prošlost ono se poništava....

hm........ vrijeme se može vratiti..odgovor je u regeneraciji.....i reinkarnaciji života... ali još neznam formulu.....hm....

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>
Gnosis je napisao/la:
tok prolazi... ali ako ubrzaš vrijeme ono stane....ako ga usporiš ono staje...ako se vratiš u prošlost ono se poništava....

hm........ vrijeme se može vratiti..odgovor je u regeneraciji.....i reinkarnaciji života... ali još neznam formulu.....hm....

Evo ti formule vjera prelaska iz smrti u zivot.A to je pobjedan nad silama prekidanja toka vjecnog zivota.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Zadnja promjena: ; sri 08 kol 2007, 21:12; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
...vjera je manipulacija

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Gnosis je napisao/la:
...vjera je manipulacija

Mislim da ne razlikujes pojam vjere od religije ili.....religija i vjera nisu isto.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
da ali su srestva velikih manipulacija, skretanja ljudi snjihovih puteva te kontroliranja sudbine...

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Gnosis je napisao/la:
da ali su srestva velikih manipulacija, skretanja ljudi snjihovih puteva te kontroliranja sudbine...

religije mozda,ali osobna vjera je nesto drugo,i ako je ona koja ima put vracanja Bogu,i osvjedocenja u istinu,zakon je.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
..btw ..kad si se rodio . jesi li sam odmah počeo vjerovat ili ti je netko natuko to?

more_horiz
Hell masteru; vidim ti novi avatar, i zbilja ne mogu komentirat. Jesi
li Ti odmah počeo prihvaćati pentagram ili ti ga je netko toplo
preporučio?

more_horiz
odmah mi se svidio.. netreba mi tuđe oči da gledam....

more_horiz
Hell master je napisao/la:
odmah mi se svidio.. netreba mi tuđe oči da gledam....

prekrasan je...

more_horiz
pa je...

more_horiz
A kakve veze ima taj avatar sa masonima?

pozdrav

Euro

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply