crusader je napisao/la: Vidim Dina da si poput svetoga Franje koji je u svemu vidio samo ljepotu. A ja sam sad ispao sklon samoubojstvu i fanatizmu. No, svojim odgovorom želio sam samo reći kako su najveći svjetski filozofi u svojoj potrazi za smislom života došli do krajnjeg ludila. A da nisam zadovoljan trenutnim stanjem svog življenja, i to je istina. Jedno mogu potvrditi: Isus mi doista u teškoći pruža ruku..
Ma,nemam ti ja veze sa sv.Franjom,a i ti nisi nikakav samoubica niti fanatik,nego je rijec o potrazi smisla zivota.Kakav je smisao zivota u vjecitom nezadovoljstvu,za samu osobu,i za milje u kome zivi,ne mora se covjek roditi genije,da bi zivot imao smisla,moze covjek kao prosjecni covjek,imati vise radosti,i zadovoljstva uzivotu nego bilo tko tako,,veliki''nasoj ljudskoj velicini je Krist najvece bogatstvo,pogledajte ljude,koji su bili na rubu smrti,znam ljude,koji su bili od svih otpisani,kao narkomani,alkoholicari,ubojice,i sve ono sto mi obicni ljudi preziremo,posli za Kristom,svijet se promjenio,ovo ne govorim teoretski,za svaku navedenu,stvar imam i imam i imena takvih osoba.Zivot u povjerenju s Kristom je nesto drugo,od ludih tumaranja,trazenja srece u narkoticima ili
patnji koja nema smisla,ali i ta trazenja su dio zivota i zivotnog smisla.Nisam zato da nas netko slijepo vodi zivotom,jer taj susret s Kristom,mi moramo svatko od nas sresti sami i dozivjeti tu usku zajednicu.Istina Krist je umro za nase grijehe,i grijeh nije prestao,ali tu se iskazuje mogucnost slobode-izaberi-a to je najvece bogatstvo zivota,kad sam odlucujes,a nema sudbine,predodredjenja ili bilo sto drugo.Kristovom smrcu i njegovim uskrsnucem,smo dobili,zivog otkupitelja,mogucnost izbora spasenja,slobodu,koju nitko i nista ne nudi tako.Potrazite razgovor s Kristom,direktno bez posrednika,obratite mu se u molitvi,budite strpljivi,sacekajte odgovor.I sama sam neke odgovore cekala godinama,i bila sretna,nakon toga sto odgovor nije bio po mom,o tom smislu zivota vam govorim.