Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Znaci i znakići

power_settings_newLogin to reply
+11
dragan
vivi
Daniel
dominik
Mila
Izrail
Spart
Konin
Euro
kainos
Češljugar
15 posters

descriptionZnaci i znakići - Page 4 EmptyRe: Znaci i znakići

more_horiz
Radi se o ovom:

što mislite koliko je moglo biti slučajno? kako
sam mogla nešto shvatiti ajmo reći kao znak pa se pojavi rečenica TO JE
BIO BOŽJI ZNAK baš onda kada sam o tome razmišljala????

Sinkrono znači u skladu ali i istovremeno.
Desilo ti se to da si razmišljala o nečemu, a skladno tome si dobila drugu poruku u vezi svojeg razmišljanja.

pozdrav

Euro

more_horiz
pa što misliš je li to moglo biti slučajno? mislim to sam čula preko tv-a... daje li Bog uopće na taj način znak?

more_horiz
daje li Bog uopće na taj način znak?

Da, daje i na takav način, ali i na puno drugih načina.
Kada počneš razmišljati o tome vidjet ćeš da će ti se događati i još sinkronih događaja u životu. Meni je to već postalo normalno.

Bitno je samo da vjeruješ u Boga i hodaš njegovim putem.

pozdrav

Euro

more_horiz
Georgija,
evo ovo je nesto sto treba covjek ozbiljno uzeti kod takvih pojava,vidi ovu vijest dana na jutarnjem.Oprezno s tim uvijek treba potraziti savjet strucnjaka.

Događaji dana
'Glas mi govori: Baci djecu kroz prozor' Piše: Suzana Ciboci
Foto: Corbis

Znaci i znakići - Page 4 Majka-v
ZAGREB - “Kći je imala oko 4 godine, a sin par mjeseci. Bili smo podstanari na šestom katu deseterokatnice, na početku svog zajedničkog obrta, s jedva dostatnim sredstvima za život, tako da sam već petnaest dana nakon poroda carskim, sa svježom ranom, morala raditi jer nismo mogli zaposliti radnika.

Navečer, moj se sin često budio jer je bio lakog sna i ja sam se dizala da bih ga uspavala. Jedne večeri, oko ponoć i po, hodam tako po stanu s djetetom u naručju, pokušavajući biti što tiša da ne probudim kćer, kad odjednom napadne me takav snažan osjećaj, kao da mi netko iznutra govori da bacim svoje dijete kroz prozor. To nešto me vuklo do prozora i taj unutarnji glas mi je to ponavljao.

Nisam znala što bih. Počela sam na glas moliti, očenaš, zdravomariju i slavaocu. Kad bih prestala, osjećaj se vraćao... ne mogu vam opisati koliko je bio snažan”, potresno je navela jedna čitateljica koja se uključila u raspravu na forumu Jutarnji.hr reagirajući na strašan zločin koji je prekjučer počinila 35-godišnja majka Milena O. u njemačkom Augsburgu. Događaji dana
'Glas mi govori: Baci djecu kroz prozor' Piše: Suzana Ciboci
Foto: Corbis

more_horiz
ja sam sklona tražiti znakove od boga...ovo što sam vam prije napisala nisam čula u glavi nago preko tv-a, i jednu i drugu rečenicu... inače sam sklona tako mnogo toga što čujem tumačiti kao znak pa i preko tv-a pa ne znam bi li Bog iako zna da sam na to slaba dao neki znak preko tv-a... ono što me brine je kako se pojavila ta rečenica TO JE BIO BOŽJI ZNAK Sad

more_horiz
georgia je napisao/la:
ja sam sklona tražiti znakove od boga...ovo što sam vam prije napisala nisam čula u glavi nago preko tv-a, i jednu i drugu rečenicu... inače sam sklona tako mnogo toga što čujem tumačiti kao znak pa i preko tv-a pa ne znam bi li Bog iako zna da sam na to slaba dao neki znak preko tv-a... ono što me brine je kako se pojavila ta rečenica TO JE BIO BOŽJI ZNAK Sad

Mozda cu te razocarati ali Bozji znak se u Bibliji malo drugacije i daje i tumaci.

more_horiz
Krizostom je napisao/la:
Priča se da je neka žena isto tako nasumice otvarala Bibliju i gdje zabije iglu, ti stihovi joj daju znakove...i tako ona otvori Bibliju i zabode iglu u stih "Ode Juda te se objesi", zatim opet isto uradi, ovaj put naleti na stih "Idi i ti tako čini"... i treći put isto učini i zabije iglu u ovaj stih "Što činiš, čini brže"...naravno ovo je metafora....

ha,ha...ovo je dobro!lol!

more_horiz
Nije bas smjesno ali oslikava ljude koji razumiju Bibliju na isti onaj nacin kako ju je i sam sotona citirao Isusu,treba razumjeti da je sotona koristio Biblijske tekstove da bi prevario samog Hrista,zato je ovo u stvari opomena da se ne odnosimo olako prema Bozjoj Rijeci vec da je istrazujemo ko zivu rijec koja treba da nam bude na zivot vjecni...

more_horiz
ILIJA je napisao/la:
Nije bas smjesno ali oslikava ljude koji razumiju Bibliju na isti onaj nacin kako ju je i sam sotona citirao Isusu,treba razumjeti da je sotona koristio Biblijske tekstove da bi prevario samog Hrista,zato je ovo u stvari opomena da se ne odnosimo olako prema Bozjoj Rijeci vec da je istrazujemo ko zivu rijec koja treba da nam bude na zivot vjecni...

naravno. riječ božja je živa! samo ovo mi je i dalje smiješno...Smile

more_horiz
Anselmo je rekao za Bibliju da je poput naočala.. Koristi je dobro i gledaj. Možda nikad nećemo razumjeti zašto se neke stvari događaju, ali dok nas te stvari potiču na razmišljanje o Bogu dobro je, jer od misli proizlazi djelovanje, od djelovanja navika i tako si izgrađujemo karakter. Ne treba stalno sada otvarati nasumice Bibliju i gledati što nam poručuje, ali neke simpatične stvari koje nam se dogode u životu ne treba zanemariti.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply